Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ne nekem mondd.ezt az embert régen el kellett volna takarítani a magyar közéletből. Ritka kártékony alak.Ezzel az erővel Németh Sándor is megtanulhatna magyarul, és lehedne gevézsbbé magyardalanabb a tájszólása és a mondadszergeszdése és jobban eldalálhadná a ragokad, tódalékokad.Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
Nem akar megtanulni magyarul.
Illetve, minden nyilatkozatában benyal az országnak. Legnagyobb kamu magyar evör.
O1G
A benyalásról meg: www.youtube.com/watch?v=Zhrq6Y-ZYJk
Szerinted mit üzent?
És ajánlom figyelmedbe Máté 7,3-t.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
ezt az embert régen el kellett volna takarítani a magyar közéletből. Ritka kártékony alak.Ezzel az erővel Németh Sándor is megtanulhatna magyarul, és lehedne gevézsbbé magyardalanabb a tájszólása és a mondadszergeszdése és jobban eldalálhadná a ragokad, tódalékokad.Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
Illetve, minden nyilatkozatában benyal az országnak. Legnagyobb kamu magyar evör.
O1G
Szerinted mit üzent?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ezzel az erővel Németh Sándor is megtanulhatna magyarul, és lehedne gevézsbbé magyardalanabb a tájszólása és a mondadszergeszdése és jobban eldalálhadná a ragokad, tódalékokad.Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
O1G
Szerinted mit üzent?
több mint 6 éve
Lehet Egervári is hozta volna ezt a negyedik helyet. Végülis már akkor zsuzsi volt nála /is/ az öltöző hangadója. Eltelt közben egy 10-15 év, mit számít. Bár Pintérből egy ilyen Jeff Fisher-es örök harmadik helyet simán kinéznék.
több mint 6 éve
egy olasz miért ne hordhatna piros-fehér-zöld karkötőt? 😀Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
Persze le lehet hurrogni hogy megint fikázok, de ez az igazság. Minden egyes nyamvadt interjúban bizonygatja hogy ő mekkora magyar, a szurkolók az elsők, blablabla.
Nem papíron kell vállalni a felelősséget, meg felvenni a piros/fehér/zöld karkötőt, hanem pl tényleg kitenni a kutyaütőket a csapatból.
Vállalom a felelősséget. Aztán a kövi meccsen ugyanazok játszanak.
Óriási kamu a csávó.
O1G
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?Nekem Rossi csak két dolog miatt nem szimpatikus.
ozibozi
Persze le lehet hurrogni hogy megint fikázok, de ez az igazság. Minden egyes nyamvadt interjúban bizonygatja hogy ő mekkora magyar, a szurkolók az elsők, blablabla.
Nem papíron kell vállalni a felelősséget, meg felvenni a piros/fehér/zöld karkötőt, hanem pl tényleg kitenni a kutyaütőket a csapatból.
Vállalom a felelősséget. Aztán a kövi meccsen ugyanazok játszanak.
Óriási kamu a csávó.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Csak egy kérdésem lenne, hogy. Pintér mesterrel, vagy Leekens mesterrel tudtunk volna jobb gólaránnyal végezni a negyedik helyen?
több mint 6 éve
U-19Magyarország - Horvátország 0-2
U-21
Magyarország - Horvátország 1-4
Felnőtt
Magyarország - Horvátország 0-3
több mint 6 éve
Ez szerintem teljesen eselytelen. Az andorrai eges, illetve a leekens-korszakban olyan alazast kaptak a szurkoloktol a jatekosok, hogy mar csak azert sem tojnak bele latvanyosan, mert lefogadom, hogy teljesen be vannak fosva. A szurkoloktol es a felsobb kortol egyarant, miutan nagyon jol tudja mindenki, hogy eleg akar egy szar meccs, aztan akar el is bucsuzhat valaki a valogatottol. Orokre.Amugy itt kurva nagy bajok vannak a fejekkel, azt is megkockaztatom, hogy nem akarnak focizni es Rossi nyakaba is varnam eztRossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
Ha sérült a fél csapat, idegenben egy nagy csapat ellen, akkor be kell tolni a buszt, előre 2 gyors ember és mehet a rombolás. Erre ugyan az a taktika mint eddig, csak más emberekkel. DB7 a szélen, még a szabikhoz sem tud nekifutni a lövéshez...
Gulácsit elővenni állandóan meg komolytalan, ékes példája a kössünk bele az élő fába is esete. A nyomorult megint kapott 3-at, ergo gyenge volt, ergo miatta kaptunk ki...
flzoli
Félreértesz Gulaval kapcsolatban. Egyszerűen hiányoltam h úgy viselkedjen ahogy egy bundás ligás top kapus. Nem az ő nyakába varrtam.
csebi
ZoliMP
Ez pedig boven tenyezo lehet akkor is, ha netan valamikor kulfoldrol terne haza valaki, de akkor is, ha alapbol itthon jatszik.
több mint 6 éve
Sose szárad ki.Na majd pont a magyaros gőg és (de) magóg fogja belátni, hogy a régmúlt sikereiből nem lehet alapozni semmire. Ugyan az a semmirekellő embertípus dolgozik (=lop) a fociban is mint a politikusok között, szóval addig dagonyáznak a posványban ameddig ki nem szárad 😊Dardai stabjaba tartozott Nyilasi is..A romanok utan dzsudzsak mondta hogy Nyilasi tanacsolta neki, hogy fusson tavolabbrol a labdahoz, mert ugy tud nagyobb erot belerakni... a romanok ellen mikor lotte a golt. 3.mat lepett 😀Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
Ha sérült a fél csapat, idegenben egy nagy csapat ellen, akkor be kell tolni a buszt, előre 2 gyors ember és mehet a rombolás. Erre ugyan az a taktika mint eddig, csak más emberekkel. DB7 a szélen, még a szabikhoz sem tud nekifutni a lövéshez...
Gulácsit elővenni állandóan meg komolytalan, ékes példája a kössünk bele az élő fába is esete. A nyomorult megint kapott 3-at, ergo gyenge volt, ergo miatta kaptunk ki...
flzoli
Félreértesz Gulaval kapcsolatban. Egyszerűen hiányoltam h úgy viselkedjen ahogy egy bundás ligás top kapus. Nem az ő nyakába varrtam.
csebi
Amugy itt kurva nagy bajok vannak a fejekkel, azt is megkockaztatom, hogy nem akarnak focizni es Rossi nyakaba is varnam ezt
Neztem osszefoglalokat, bakker meg san marino sem hozott ossze ilyen szerencsetlen golokat a 9-0 -nal mint mi, de a tobbi kis csapatot is mondhatnam.
Jatsszanak ki, lojjenek 30 -rol bombat, de 3 ilyen hibat meg san marino, luxemburg sem csinal.
Lehet jonni , hogy ott a horvat pelda kovessuk. nekik nagy elonyuk van, mert a jugok baszott jok voltak. van hagyomany, en az mondom , hogy egy izlandot nezzuk meg inkabb.
ZoliMP
flzoli
több mint 6 éve
Lehet az sem ártana, hogy ha olyan fizetésért dolgoznának JÓ szakemberek az utánpótlásban, hogy az ne szoruljon rá a helyi zöldséges, vagy menedzser pár százezer forintjára, aki a szerencsétlen közepesen tehetséges, de legtöbbször full kretén gyerekén keresztül szeretné megvalósítani saját gyermekkori álmát. 😉
több mint 6 éve
Felesleges itt a sulikat / utánpótlás módszert nézni.Dardai stabjaba tartozott Nyilasi is..A romanok utan dzsudzsak mondta hogy Nyilasi tanacsolta neki, hogy fusson tavolabbrol a labdahoz, mert ugy tud nagyobb erot belerakni... a romanok ellen mikor lotte a golt. 3.mat lepett 😀Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
flzoli
csebi
Amugy itt kurva nagy bajok vannak a fejekkel, azt is megkockaztatom, hogy nem akarnak focizni es Rossi nyakaba is varnam ezt
Neztem osszefoglalokat, bakker meg san marino sem hozott ossze ilyen szerencsetlen golokat a 9-0 -nal mint mi, de a tobbi kis csapatot is mondhatnam.
Jatsszanak ki, lojjenek 30 -rol bombat, de 3 ilyen hibat meg san marino, luxemburg sem csinal.
Lehet jonni , hogy ott a horvat pelda kovessuk. nekik nagy elonyuk van, mert a jugok baszott jok voltak. van hagyomany, en az mondom , hogy egy izlandot nezzuk meg inkabb.
ZoliMP
Amíg nem a neveléssel kezdik és azzal, hogy hogyan állj neki egy sportnak, hanem ha te focista vagy legyél 8 vagy 16 már te vagy a sztár és menő gyerek és azt hiszed mindenkit te húzták ki a seggedből addig itt nem lesz semmi.
Azt meg hogy hogyan kellene felépíteni egy 8-16ig egy játékost arra meg már 1 millió példa van, meg kishazankban is akad ( Szoboszlai).
több mint 6 éve
Na majd pont a magyaros gőg és (de) magóg fogja belátni, hogy a régmúlt sikereiből nem lehet alapozni semmire. Ugyan az a semmirekellő embertípus dolgozik (=lop) a fociban is mint a politikusok között, szóval addig dagonyáznak a posványban ameddig ki nem szárad 😊Dardai stabjaba tartozott Nyilasi is..A romanok utan dzsudzsak mondta hogy Nyilasi tanacsolta neki, hogy fusson tavolabbrol a labdahoz, mert ugy tud nagyobb erot belerakni... a romanok ellen mikor lotte a golt. 3.mat lepett 😀Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
flzoli
csebi
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
Dardai stabjaba tartozott Nyilasi is..A romanok utan dzsudzsak mondta hogy Nyilasi tanacsolta neki, hogy fusson tavolabbrol a labdahoz, mert ugy tud nagyobb erot belerakni... a romanok ellen mikor lotte a golt. 3.mat lepett 😀Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
flzoli
csebi
több mint 6 éve
csehek győzelme inkább koszovónak rossz, nem mintha nem nekik lenne kb a legegyszerűbb kijutni a nemzetek ligájából
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Andorra powa 😎 Angol kutyák is égtek, hehe

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Angoloknál nem lesz its coming home zene
több mint 6 éve
Vezetnek a csehek! Mondjuk jobban is jatszanak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Az megvan h Kleini azért állíttatta ki magát h tudjon hazamenni kampányolni Velencére 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Rossit azért nyugodtan elő lehet venni ezen a meccsen is, gyáva módon nyilatkozott már a meccs előtt is, de legalább a taktikát es a felkeszítést elrontotta. Persze lehet azzal jönni hogy az egyéni hibákkal nincs mit csinálni, de ha azt vered a fejébe a hülyének, hogy nem passzolgatsz hanem amerre állsz kirugod, akkor a gyp felfogású játékos megcsinálja. Nem kell túlgondolni ezt, mintha a szalagmunkat magyaraznad egy 4 osztályos embernek.DB7et én is néztem h baszki 2 lépésről végzi el ...
flzoli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Amúgy Gulácsi ugye régóta téma itt. Nekem olyan picit mint Tököli volt anno aki a klubban válogatott formában játszik a válogatottban meg klub formában sem. Oké most fogott egy tizit de pl az első golnal miért ragadt meg másfél méteren? Picit sem jött ki h jobban takarja a kaput, és igazából a másik két golnal is szerencsetlenkedett. Csak én érzem úgy hogy több kellene tőle?Nem is kaptunk utana tobb golt 😀
Kleinheisler meg sík hulye, így is alig vagyunk meg középpályán de ő összeszedi egy pirosat egy 0-3as meccs állásnál ...
csebi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Azért Hajdú B-t is bírom, mikor mondja, hogy vasárnap könnyebb ellenfél jön, meg gyengébb.Nem érted: családpolitika!!!
Basszus, mikor tanuljuk meg, hogy MI senkit sem nézhetünk le?
Emlékszem a kinti meccsen 0-0-nál és 1-2-nél is iszonyat meleg volt a pite.
Bár most itthon játsszunk, pokoli hangulat mégsem lesz...
ps.: eddig az összes zártkapus szabály-kikerülős meccsen, más országokban 3-4 ezer gyerek volt kint. Nálunk miért lehet 15 ezer?
O1G