Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
szabógyuri egy igazi paraszt😀felkészülés közben felállítani az edződ,és visszahozni a régit...
szép.
több mint 9 éve
nem láttam az esetet, csak kicsit utána olvastamettől függetlenül itt nem fognak "fejek" hullani, kijelölnek 2 főbűnös, odavágják az oroszlánoknak őket és a többiek röhögnek az egészen
a fifa meg más zsebébe rakja a casht legfeljebb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!Ha a FIFA-n múlik semmi sem lesz az ügyből. Szépen befizetik a Guinea-i foci elnököt pár körre szűz thai lányokhoz a szavazatáért cserébe és szépen szőnyeg alá söprik az egészet. Esetleg kirúgják a portást és 3 securityst hogy látszódjon, hogy most mérgesek...
Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
több mint 9 éve
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀már azt hittem, Moratti hülyült meg öregkorára 😉
www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211dande
több mint 9 éve
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!a FIFA? egyelőre semennyire. az ANK-t az afrikai szövetség jegyzi, első körben nekik kell szankcionálni.
Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
több mint 9 éve
Szombatra ne csinálj programot, ha már van akkor még most mond le:13:45 - North London Derby
16:00 - Madrid Derby
18:30 - Merseyside Derby
20:45- Juve Vs Milan
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!
több mint 9 éve
Mennyi idő alatt keresed meg a topfocisták bérét 😊Míg átolvastam a statisztikákat Ronaldo keresett 15 ezret,szép 😀
www.bbc.com/news/world-31110113NB2
több mint 9 éve
szemét Preetz szembeköpte a német edzőtársadalmat.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
Hoppá!Bognár Gyurit várják a recepción!
Dárdai lett a Herta vezetőedzője!
Sok sikert neki.Kenny
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Hoppá!Dárdai lett a Herta vezetőedzője!
Sok sikert neki.
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/havi-ot-nyolcezer-euros-jatekosok-harca-az-nb-i-ben-maradasert-2392749Hogy nem életképtelen.
érdekelne, hogy az önmagában életképtelen magyarprofilabdarúgás, hogy termel ki havi 5-8-10 ezer eurós béreket az aranylábúaknak.Amadeus91
Csak eredménytelen.
Nem ugyanaz.
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-laba-eltort-ramos-is-kidolt-2392909Nincs mese!Kotelezo otthon tartani a 3 pontot!
VAMOS ATLETI !!!
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/havi-ot-nyolcezer-euros-jatekosok-harca-az-nb-i-ben-maradasert-2392749érdekelne, hogy az önmagában életképtelen magyar
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
egyébként a Pool az utóbbi időben kezd magára találniLallana nem lesz rossz, viszont Markovic brutál jó az utóbbi hetekben
mondjuk nem értem hogy miért nem adtunk túl valahogy ballon, bár esélyes hogy a kutyának se kell 😀 nem ok nélkül 😛
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
valóban. viszont gyakran ők lőtték az első gólt a meccsen, és onnan azért - valljuk be - könnyebb játszani. 19 meccsen 18 gólt rúgtak, tavalyi átlaggal eddig 45-nél kellene járniuk. viszont csatárban visszaléptek, Reust valami vadbarom lerúgta (akit ki sem állítottak mellesleg), és a meccsek felét kihagyta. pusztán matekra átírva az 8 gól mínusz a csatárcsere miatt, 3-4 gól mínusz Reus miatt, annyival könnyen a 8-9. hely környékén lehetnének, mert rendszerint egygólos vereségeket szenvednek, szóval jó pár vereségből lehetett volna döntetlen, és pár döntetlenből győzelem...azért "a megpróbáljuk megnehezíteni a BM sorsát" és "utolsó helyen állni a Bundesligában" nem csak egy szintlépést jelent visszafele...azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.slowmotionTuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........dandeBL-ben ősszel sem voltak túl nagy bajban... érthetetlen, ami náluk megy
ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálniZERO_L
több csapattal előfordult már, hogy a legnagyobb sztárját el kellett adni és nem igazán sikerült megtalálni a helyettesét, mégse kerültek az utolsó helyreZERO_L
és hát származékos hatásai is lehetnek, mert esetleg a régi csatár több embert lekötött - lásd pl. a Liverpool esetét, ahol Suarez elmenetelével nehezebb lett Sturridge dolga is, az ő kiesésével meg gyakorlatilag megfojtották Sterling játékát is, meg Coutinhóét is (oké, Lallana meg nem is nagyon találta meg a sajátját)
több mint 9 éve
azért "a megpróbáljuk megnehezíteni a BM sorsát" és "utolsó helyen állni a Bundesligában" nem csak egy szintlépést jelent visszafele...azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.slowmotionTuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........dandeBL-ben ősszel sem voltak túl nagy bajban... érthetetlen, ami náluk megy
ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálniZERO_L
több csapattal előfordult már, hogy a legnagyobb sztárját el kellett adni és nem igazán sikerült megtalálni a helyettesét, mégse kerültek az utolsó helyre
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
nem kellett volna eladni bajnert, azóta zuhantak össze megugattamhegyiivan elmehet a rakba, ha mi nyerünk az mindig szerencse. 😀😀
(mondjuk a mai az tényleg az volt 😀)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.Tuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........dandeBL-ben ősszel sem voltak túl nagy bajban... érthetetlen, ami náluk megy
több mint 9 éve
Tuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........dandeBL-ben ősszel sem voltak túl nagy bajban... érthetetlen, ami náluk megy
ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálni
több mint 9 éve
Tuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........
több mint 9 éve
volt róluk egy cikk az origón pár napjawww.origo.hu/sport/focivilag/20150202-ennel-rosszabb-mar-nem-johet-a-dortmund-az-utolso-a-bundesligaban.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Dortmundot még mindig nem nagyon tudom elhinni????????????dandeEh, most akartam én is beírni. Bár egyenlőre olyan sűrű ott a mezőny, nyersz 2 meccset azt repülsz a 12. helyre😊 De egyre jobban rezeg a léc...