Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
szabógyuri egy igazi paraszt😀
felkészülés közben felállítani az edződ,és visszahozni a régit...
szép.

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
nem láttam az esetet, csak kicsit utána olvastam
ettől függetlenül itt nem fognak "fejek" hullani, kijelölnek 2 főbűnös, odavágják az oroszlánoknak őket és a többiek röhögnek az egészen
a fifa meg más zsebébe rakja a casht legfeljebb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!

Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
Ha a FIFA-n múlik semmi sem lesz az ügyből. Szépen befizetik a Guinea-i foci elnököt pár körre szűz thai lányokhoz a szavazatáért cserébe és szépen szőnyeg alá söprik az egészet. Esetleg kirúgják a portást és 3 securityst hogy látszódjon, hogy most mérgesek...

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211dande
már azt hittem, Moratti hülyült meg öregkorára 😉
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jéééééé hogy aszondja aszondja végre 😀

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-az-interes-elnok-szerint-a-juvenak-32-bajnoki-cime-van-2393211
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket a sötét idiótákat (gyk. Egyenlítői Guinea) mennyire meszeli el a FIFA. Tajparaszt köcsögök!

Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!NB2
a FIFA? egyelőre semennyire. az ANK-t az afrikai szövetség jegyzi, első körben nekik kell szankcionálni.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Szombatra ne csinálj programot, ha már van akkor még most mond le:

13:45 - North London Derby
16:00 - Madrid Derby
18:30 - Merseyside Derby
20:45- Juve Vs Milan

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com

Akkor szerkesztem: szégyen ez a kontinens! Nem néztem én ez az Afrika kupát, de mondom van vissza egy 20 perc lássuk. Erre nézem a ghánaiakat folyamatosan dobálják, épp gólt lőnek, gólöröm, erre hopp egy vizes palack trafál telibe egy ghánait. 3 perc múlva meg a ghánai szurkolók a pálya szélén álltak. Valszeg a saját biztonságuk miatt jöttek oda. Kb 40 percig állt a meccs, a ghánai szurkolók mellett egy kisebb afrikai ország vízszükségletének megfelelő mennyiségű vizes palack volt körülöttük. Kiürítették a stadion, majd 40 perc után folytatták a meccset. 82. szakadt félbe, az óra 90 percet mutatott az újrakezdésnél és lett 3 perc hosszabbítás és a bíró lefújta. Röhej és szánalom egyben!
több mint 9 éve
Mennyi idő alatt keresed meg a topfocisták bérét 😊

www.bbc.com/news/world-31110113NB2
Míg átolvastam a statisztikákat Ronaldo keresett 15 ezret,szép 😀

több mint 9 éve
Mennyi idő alatt keresed meg a topfocisták bérét 😊

www.bbc.com/news/world-31110113
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szemét Preetz szembeköpte a német edzőtársadalmat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Hoppá!
Dárdai lett a Herta vezetőedzője!
Sok sikert neki.Kenny
Bognár Gyurit várják a recepción!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Hoppá!
Dárdai lett a Herta vezetőedzője!
Sok sikert neki.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/havi-ot-nyolcezer-euros-jatekosok-harca-az-nb-i-ben-maradasert-2392749

érdekelne, hogy az önmagában életképtelen magyar profi labdarúgás, hogy termel ki havi 5-8-10 ezer eurós béreket az aranylábúaknak.Amadeus91
Hogy nem életképtelen.
Csak eredménytelen.
Nem ugyanaz.

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
 m.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-james-laba-eltort-ramos-is-kidolt-2392909

Nincs mese!Kotelezo otthon tartani a 3 pontot!

VAMOS ATLETI !!!
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/havi-ot-nyolcezer-euros-jatekosok-harca-az-nb-i-ben-maradasert-2392749

érdekelne, hogy az önmagában életképtelen magyar profi labdarúgás, hogy termel ki havi 5-8-10 ezer eurós béreket az aranylábúaknak.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 114 — The Mathematician
egyébként a Pool az utóbbi időben kezd magára találni
Lallana nem lesz rossz, viszont Markovic brutál jó az utóbbi hetekben
mondjuk nem értem hogy miért nem adtunk túl valahogy ballon, bár esélyes hogy a kutyának se kell 😀 nem ok nélkül 😛

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........dande
BL-ben ősszel sem voltak túl nagy bajban... érthetetlen, ami náluk megy

ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálniZERO_L
azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.slowmotion
azért "a megpróbáljuk megnehezíteni a BM sorsát" és "utolsó helyen állni a Bundesligában" nem csak egy szintlépést jelent visszafele...

több csapattal előfordult már, hogy a legnagyobb sztárját el kellett adni és nem igazán sikerült megtalálni a helyettesét, mégse kerültek az utolsó helyreZERO_L
valóban. viszont gyakran ők lőtték az első gólt a meccsen, és onnan azért - valljuk be - könnyebb játszani. 19 meccsen 18 gólt rúgtak, tavalyi átlaggal eddig 45-nél kellene járniuk. viszont csatárban visszaléptek, Reust valami vadbarom lerúgta (akit ki sem állítottak mellesleg), és a meccsek felét kihagyta. pusztán matekra átírva az 8 gól mínusz a csatárcsere miatt, 3-4 gól mínusz Reus miatt, annyival könnyen a 8-9. hely környékén lehetnének, mert rendszerint egygólos vereségeket szenvednek, szóval jó pár vereségből lehetett volna döntetlen, és pár döntetlenből győzelem...

és hát származékos hatásai is lehetnek, mert esetleg a régi csatár több embert lekötött - lásd pl. a Liverpool esetét, ahol Suarez elmenetelével nehezebb lett Sturridge dolga is, az ő kiesésével meg gyakorlatilag megfojtották Sterling játékát is, meg Coutinhóét is (oké, Lallana meg nem is nagyon találta meg a sajátját)
több mint 9 éve

ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálniZERO_L
azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.slowmotion
azért "a megpróbáljuk megnehezíteni a BM sorsát" és "utolsó helyen állni a Bundesligában" nem csak egy szintlépést jelent visszafele...

több csapattal előfordult már, hogy a legnagyobb sztárját el kellett adni és nem igazán sikerült megtalálni a helyettesét, mégse kerültek az utolsó helyre

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem kellett volna eladni bajnert, azóta zuhantak össze megugattam

hegyiivan elmehet a rakba, ha mi nyerünk az mindig szerencse. 😀😀
(mondjuk a mai az tényleg az volt 😀)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve

azért a Lewandowski helyett Immobile csere az szintlépés vissza. még ha játéktudás szintjén esetleg nem is, Immobile még mindig nincs összeszokva a többiekkel, az azért elég sokat számít.
több mint 9 éve

ma is, ember előny, folyamatosan nagyobb számban találják el a kaput mint az ellenfelük, 3. legkevesebb lövést engedélyezik meccsenként az ellenfeleknek, mégis állandóan ők kapják a gólokat és képtelen elől betalálni

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tuti pont a Juve ellen szedik össze magukat 😛..........
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
volt róluk egy cikk az origón pár napja
 www.origo.hu/sport/focivilag/20150202-ennel-rosszabb-mar-nem-johet-a-dortmund-az-utolso-a-bundesligaban.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Dortmundot még mindig nem nagyon tudom elhinni????????????dande
Eh, most akartam én is beírni. Bár egyenlőre olyan sűrű ott a mezőny, nyersz 2 meccset azt repülsz a 12. helyre😊 De egyre jobban rezeg a léc...