Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
máshol San Marino szűk fél órán keresztül tartotta a belga A keretet, aztán több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
lesz a vegen himnusz enekles?
több mint 6 éve
Szeretem amikor ilyenkor átfordul a topik egy nagyon picit a régi szép időkbeli eredménykövetítőkre.😀 😀
több mint 6 éve
Magas labda volt Borkai nektek. Ingyen like 😀
több mint 6 éve
ez a Petkovic a legnagyobb király, kétszer nem találta el a labdát úgy, ahogy szerette volna, abból lett is két gól
több mint 6 éve
Nem gondoltam volna hogy a heten nem Borkai horvat produkcioja lesz a legtragikomikusabb.
több mint 6 éve
félidei elemzés lesz a legjobb 😀 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Borkai kint van?Ő csak bent tud lenni.
O1G
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
legalább anyagilag már vidám az estéd.3,5 alatt tettem. Bazdmeg.2,5 fölé 1,9-ért,mindent IS ráraktam.
Coolearie
Kenny
mondjuk én se gondoltam volna, hogy egy félidő alatt meglesz a közte három...
több mint 6 éve
Borkai kint van?
több mint 6 éve
Nemhogy örülnétek lipsyk, hisz a mi kutyánk kölyke milyen jó focit játszik.
több mint 6 éve
Orbán tudott valamit, hogy nem ment ki erre a meccsre 😀Kellett a repülő Borkainak.
Klaci79
több mint 6 éve
Várjàmá tesó, hisz Eszékre is jutott a TAO-ból! De hat ezek a hálátlan horvátok...Ennyi pénzből erre futja.Most kapjuk meg az elmúlt 10 év összes TAO-jának tiszta hozamát. Úristen, lehet hogy nem is a focira költötték, hanem ellopták? Erre gondolni se merek...
Tactful Cactus
Burkus
több mint 6 éve
na most kell megfogadni hogy 4-3ra nyerünk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Risitas lesz ebbol is, jogosan.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
valaki el tudná mondani a Splitnek mi a baja a Horvát Szövetséggel ?zindexen fent van, egyébként annyi, hogy a szövetség tele van DZ-s kötődésű emberekkel, a Split meg a legnagyobb riválisuk.
Heisman Trophy
kb mint Skóciában a SFA meg a Rangers viszonya, ahol a Celticet tolják minden létező szinten
több mint 6 éve
Orbán tudott valamit, hogy nem ment ki erre a meccsre 😀
több mint 6 éve
Ez az úgy nevezett téli kabát.Á Ken, te is tudod hogy ez nem igazi. Csak egy profi csapat jatszik egy amatőrrel.
Kenny
több mint 6 éve
valaki el tudná mondani a Splitnek mi a baja a Horvát Szövetséggel ?Szerintük a szövetség a Dinamot nyomja. Nem tudom, ebből mennyi a valós, nem ismerem a horvát belviszonyokat.
Heisman Trophy

több mint 6 éve
A Kádár korszaknak itt is vége lehetne már......
több mint 6 éve
Mekkora ingyen pénz volt ez a horvát hendi atyavilág. Lelkem sír, tárcám nevet.
több mint 6 éve
Ennyi pénzből erre futja.Most kapjuk meg az elmúlt 10 év összes TAO-jának tiszta hozamát. Úristen, lehet hogy nem is a focira költötték, hanem ellopták? Erre gondolni se merek...
Tactful Cactus