Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Duff
3 133
Darren Fletcher -> west hamEz sajnos így van, de ez most teljesen érthető. Annyira kinyírta a betegsége, hogy akármikor amikor pályára lépett, rossz volt nézni. Nem is értem, hogy minek kell a West Hamnek.
az összes karakter kiveszik a csapatomból 😕gabtsi
Bár jobban örülnék, ha Van Gaal meg a divatbuzi igazolásai távoznának már végre.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Tetszik nekem ez a lengyel vonal (Kádár, Lovrencsics, Holman, Guzmics), ami kialakulóban van. Erősebb bajnokság, mint a mienk, nézők is vannak a lelátókon, s onnan még előrelépni is könnyebb. Minél többen mennének ki legalább ilyen szintű ligába hazánk fiai közül.
több mint 9 éve
Az egy dolog, de a Wolfsburg pont avval a taktikával ütötte a bajorokat, amivel tavaly a Real kifilézte őket. Ez alapján olyan hű de nagy előrelépést nem látok náluk. Persze Lewa vagy Thiago beépítése nagy erősítés, de a másik serpenyőben ott van Kroos eladása és a védelem balfaszkodásai....Szépen beárazzák a Bayern-t a "mi vagyunk a BL legnagyobb esélyesei" nyilatkozat után 😀flzoliévente egy szar meccse mindenkinek van, csak nem mindegy, hogy mikor.slowmotion
Mindentől függetlenül azért bitang erős egy csapat, akiket csak egy csúcsra járatott Real vagy egy ultra deffenzív Chelsea üthet maximum szerintem a BL-ben.
több mint 9 éve
Szépen beárazzák a Bayern-t a "mi vagyunk a BL legnagyobb esélyesei" nyilatkozat után 😀flzoliévente egy szar meccse mindenkinek van, csak nem mindegy, hogy mikor.
több mint 9 éve
Szépen beárazzák a Bayern-t a "mi vagyunk a BL legnagyobb esélyesei" nyilatkozat után 😀
több mint 9 éve
Őt mindig bírtam!Jöhet! 😛
több mint 9 éve
Darren Fletcher -> west hamaz összes karakter kiveszik a csapatomból 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Cuadrado -> Chelsea, 😊Jó deal volt ez lényegében nullszaldósan szerintem. 😊
Schürrle -> Wolfsburg 😕 jó kis csodacsere volt mindigDexxter Tailor
több mint 9 éve
Akkor ennyit Schurrlerol...Simeone nagyon akarta megint!Hát lehet valami eredményt fel kéne mutatni mert különben maguktól is tovább állnak az emberek, így meg jobb ha pénz is származik az ügyletből.
Fiotol megint elviszik a lehjobbat,csak a szokasos....
Faszom tele a sok milliardos buzi csapattal....ZoliZoltán
több mint 9 éve
Akkor ennyit Schurrlerol...Simeone nagyon akarta megint!Fiotol megint elviszik a lehjobbat,csak a szokasos....
Faszom tele a sok milliardos buzi csapattal....
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
szabó gyuri 'Hemingway' papa másik élete... www.dailystar.co.uk/news/latest-news/422713/TV-weatherman-showed-teen-photos-naked-boys
több mint 9 éve
nebaz+ h egy tombben lakunk XDTudom kötsög leszek, de ha anyira akarjátok és persze van lehetőség, akkor sajnos elő kell fizetni Digire is a másik (akár UPC, akár T-home) mellé.Digi tv irodától 2 percre lakunk gyalog, bementünk hogy beköttessük a tv-t meg a netet és közölték hogy nincs beparcellázva az utca azon része, csak a másik fele😀😀 úgyhogy maradt az UPC ami ráadásul drágább is.eaglesmcnabb
Vaaagy mindent lemondtok és mentek Mindigtv-re😊NB2
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Cuadrado -> Chelsea, 😊Schürrle -> Wolfsburg 😕 jó kis csodacsere volt mindig
több mint 9 éve
Tudom kötsög leszek, de ha anyira akarjátok és persze van lehetőség, akkor sajnos elő kell fizetni Digire is a másik (akár UPC, akár T-home) mellé.Digi tv irodától 2 percre lakunk gyalog, bementünk hogy beköttessük a tv-t meg a netet és közölték hogy nincs beparcellázva az utca azon része, csak a másik fele😀😀 úgyhogy maradt az UPC ami ráadásul drágább is.
Vaaagy mindent lemondtok és mentek Mindigtv-re😊NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Maradj már...
több mint 9 éve
De hát amekkoraAlapból hülyeség a szabályok nagy része, ezt ugye már sokszor átbeszéltük (kezezés a tizenhatoson belül, a sárgának nincs visszatartó ereje, stb.), de mikor a játékvezetőknek ennyire nincs tekintélyük, tényleg megette a fene az egészetkorruptdilettáns a játékvezetők 80%-a, én még páros lábbal rájuk is csúsznék. Saját maguknak köszönhetik, hogy ilyet megengednek maguknak a kevésbé intelligens játékosok. :p (Persze egy ideális világban a magának ilyet megengedő játékost többet a pálya közelébe sem engednék, de háát...)Mikey
mekkora egy vadparaszt csapat az Atletico, édes istenem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Írtam olyat, hogy konkrétan ez a partjelző megérdemelte ill. megérdemelné-e?
több mint 9 éve
De hát amekkoraJaja, jó nagy köcsög volt a partjelző, hogy a teljesen szabályos szerelésnél nem integetett...korruptdilettáns a játékvezetők 80%-a, én még páros lábbal rájuk is csúsznék. Saját maguknak köszönhetik, hogy ilyet megengednek maguknak a kevésbé intelligens játékosok. :p (Persze egy ideális világban a magának ilyet megengedő játékost többet a pálya közelébe sem engednék, de háát...)Mikey
több mint 9 éve
Mikey
18 753
ha célt talál, csak akkor piros? mikor tiltják már be ezt a sportágat?baggioEz kemény, ilyet én még nem is láttam. Mondjuk a szabálykönyvben biztos nincs olyan pont, hogy mi a szankció, ha cipőt dobnak a partjelző felé. 😀
Mindig is sejtettem Turanról, hogy baj van az agyával, ezt most alátámasztotta. 😀😀
De hát amekkora
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Igen, mert akkor ezek szerint az csak sárgát érne. 😀
több mint 9 éve
Mellé? o.O
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
mikor azt hinnéd, hogy már nincs lejjebb, mindig vanEzt a sárgát én sem értem. Máskor önmagában csak az sárga, ha szóban reklamálnak az asszisztensnél, akkor ez mitől nem piros? Legközelebb mi lesz, melléhugyozik?
ha célt talál, csak akkor piros? mikor tiltják már be ezt a sportágat?baggio
több mint 9 éve
mikor azt hinnéd, hogy már nincs lejjebb, mindig vanha célt talál, csak akkor piros? mikor tiltják már be ezt a sportágat?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
OffAzért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......dandeszerintem ne bánd... én már átszoktam a skysports-ra, ha normális közvetítésre vágysz azt nem magyar csatornán kapod meg
lehet találni élvezhető stream-et(akár HD-t is), nem élőben megy, de sokkal többet ad mint bármelyik magyar "szakértő" agymenése, a kommentátorról nem is beszélveZERO_L
Én már csak ilyen régi módi vagyok ha valamit lehetne, akkor azt szeretem tv-n nézni. S egy ici pcit bosszant azért, hogy lassan minden lényeges meccs/sorozat eltűnik (van a La Liga meg nagy kegyesen most az FA CUP aztán slussz), bezzeg ökölvívást, ugyan azt, lehet ismételni orrba szájba ezerszer. Igen tudom pénz kérdés de akkor mire van ha nem erre (NFL NBA NHL ezt is tudom :p). Mindegy, nem ez életem legnagyobb problémája, csak ez így most feltűnő volt egymás mellett.
On
Ami vigasztaló 3/3 tovább jutó 😀 (Spurs, Juve, Barca)