Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Dortmundot még mindig nem nagyon tudom elhinni????????????
több mint 9 éve
Amekkora paraszt volt a pályán szinte mindig,...Kennyez így azért nem teljesen igaz, viszont legalább a sokkal kevesebbért is sokkal többször kiállították.
amikor bejött ez a "felugrás közben ne tedd ki a könyöködet" hullám, akkor kb semmi idő alatt kétszer kiszórták azért, amiért másnak sárgát sem adtak, aztán ottantól felült a szopórollerre, mert a bírók már külön utaztak rá. pl Kaposváron is sikerült úgy kiállítani, hogy egészen konkrétan kontaktot sem csinált az ellenféllel.
tudom, hogy nem ugyanaz a szint, de pl. Patkány Costához és Faszkalap Fellainihez képest egy kezdő kiscserkész, aztán mégis náluk sokkal gyakrabban kellett elhagynia a pályát...
több mint 9 éve
Rajczi"Nem akarok nagyképűnek tűnni, de én ebből még egyetlen fillért sem kértem el, és egészen addig nem is fogok, amíg a dolgozók nem lesznek kifizetve. A pályamunkásnak, a szertárosnak, a takarítónőnek kenyérre kell a pénz, nekem szerencsére nem. "
Amekkora paraszt volt a pályán szinte mindig,ez nagyon nagy gesztus manapság.Tisztelet.
több mint 9 éve
1-1, ritka, hogy ha valakivel találkozik egy idény alatt 2szer a München és 1szer sem veri meg.Höwedes pedig még mindig nagy kedvencem!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
mondjuk az alapján amit Sterling művelt hétvégén a West Ham védőivel 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nem is értem Cuadrado miért ment Angliába,össze fogják törni 2-3 hónap alatt,már ha utolérik.
több mint 9 éve
Dögöljek meg, ha értem ezt a játékos mozgási politikát ami a Chelseanál folyik. Schürlet még én személy szerint bírtam is. Nyilván Hazard Oscar mögött nehéz kitűnni, de nekem a kevesek egyike volt akiket szerettem onnan. Olyan sokszor ez van, megveszik 1.5-2 év és mehet is isten hírével.balazs799Azért ha megnézed a töltelék (és Schürle ha nem is a képességei, de a szerepe alapján az volt Londonban) minden nagy csapat háza táján viszonylag gyakran megújul és cserélődik. Egyszerűen azért, hogy az egészséges versenyszellem megmaradjon a csapatban, vagy mert a játékos úgy érzi máshol tuti kezdő lenne, nem elég neki a kispad.
több mint 9 éve
Nagy K.O.! 😕Simon beszart Ramireztől és egészen Münchenig menekült😀borzalmasan fog hiányozni 😕berger90
Mellesleg jó helye lesz ott.Kenny
több mint 9 éve
Mikey
18 753
Lehet, hogy Schürrle unta meg a padozást. Így megy ez, ha a legjobb csapatok összevásárolnak ~20 kezdő szintű játékost...
több mint 9 éve
Dögöljek meg, ha értem ezt a játékos mozgási politikát ami a Chelseanál folyik. Schürlet még én személy szerint bírtam is. Nyilván Hazard Oscar mögött nehéz kitűnni, de nekem a kevesek egyike volt akiket szerettem onnan. Olyan sokszor ez van, megveszik 1.5-2 év és mehet is isten hírével.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
bergerdani
4 913
Simon beszart Ramireztől és egészen Münchenig menekült😀borzalmasan fog hiányozni 😕
Mellesleg jó helye lesz ott.Kenny
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Simon beszart Ramireztől és egészen Münchenig menekült😀Mellesleg jó helye lesz ott.
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
Ibra a tegnapi PSG-Rennes (1:0) után lemészárolta a kötekedő újságírót - Jobban ért a focihoz, mint én?
- Nem.
- Akkor miről beszél? Maga újságíró vagy operatőr?
- Újságíró.
- Akkor miért ön tartja a kamerát? Kellene egy operatőr magának, nem? Alacsony a költségvetés, mi?
www.youtube.com/watch?v=QCP7xYoVOCY
több mint 9 éve
hóhó (Rocky) Balboa az Afrika kupán 😛 😀
több mint 9 éve
Benzema kis gólt ragasztott a fickába....
több mint 9 éve
hasonlókat neked is!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nemhogy a meccsen megúszta sárgával, el sem tiltják Arda Turant...Helyes!Csak nyomta a lábujját! 😊
grat!baggio
több mint 9 éve
Markovic kb eldönthette volna már a meccsetSterlinggel nem bírnak
mondjuk nekünk is van bajunk Valenciával
sajna a 2. félidőt nem látom 😕
több mint 9 éve
nem pályára való az a cipő, csak gyorsan kidobta a partvonalra, nem tudom mi a bajotok 😀
több mint 9 éve
nemhogy a meccsen megúszta sárgával, el sem tiltják Arda Turant...grat!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Real meccs jól kezdődött! 😀
több mint 9 éve
nah a WHU-t verni kell itthon és akkor megkezdjük a tényleges felzárkózást