Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......dande
szerintem ne bánd... én már átszoktam a skysports-ra, ha normális közvetítésre vágysz azt nem magyar csatornán kapod meg

lehet találni élvezhető stream-et(akár HD-t is), nem élőben megy, de sokkal többet ad mint bármelyik magyar "szakértő" agymenése, a kommentátorról nem is beszélve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Tudom kötsög leszek, de ha anyira akarjátok és persze van lehetőség, akkor sajnos elő kell fizetni Digire is a másik (akár UPC, akár T-home) mellé.
Vaaagy mindent lemondtok és mentek Mindigtv-re😊
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 110 — The Mathematician
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......dande
a telekom vs digitv vita a probléma, és emiatt szívunk mi (én pl pool meccseket nem tudok nézni 😀)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Atletico játékos kicsit begőzölt a bíró meg tényleg.................
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Ezt meg nem adjak meg...szopjanak le...
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Kibebaszott jó meccs, egy pöcs bíróval.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
jé tudunk kontrázni mi a csuda 😀 amúgy meg úsztunk egy tizit......
több mint 9 éve
Mira meg bax egy ekkora ongolt....
több mint 9 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
több mint 9 éve
Nem kezdek vitába most erről itt Stez mert nagyon off, de azért na.. mindegy túlélem csak akkor is......
több mint 9 éve
mindegy megadtak.2-1 :-p
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Fizesd ki nekik a közvetítési jogokat.
Elég súlyos pénzekről van szó.

több mint 9 éve
ezt a kamu 11-st.......................
több mint 9 éve
Azért az epic, hogy sem a Spurs, sem a Juve sem a Barca meccset nem tudom TV-ben nézni azért mert nincs Digi (ez nem az én kezemben van, hogy legyen). Kedves Sport Klub és Sport TV kicsit el lehetne gondolkodni........................ úgyhogy 3 stream, mintha NCAA-t vagy NFL-t NBA-t NHL-t néznék.......
több mint 9 éve
Ez igy mar nehez lesz...
több mint 9 éve
A kupában idén,igen!😀
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Torres mindig a félidő 1 perceire van időzítve?😊
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Kibaszott Torres, a Milanban miért nem tudott egy egyeneset a labdába rúgni?
Kismocsok

több mint 9 éve
KÖLYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
El Nino 😀

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Milyen meglepo....

Ma este Auuuupaaaaa!!!

Nem lesz Godin... :-/ZoliZoltán
Mára én is látens Atletico drukker leszek. De a meccs lefújása után ha spanyol fociról van szó AMUNT VALENCA!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Costa 3 meccses eltiltást kapott Emre Can megtaposásáért.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Milyen meglepo....

Ma este Auuuupaaaaa!!!

Nem lesz Godin... :-/
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
persze, csak az ilyen kurvára idegesít
ha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessenNegritis
Mert szerinted ha Messi csinálni ilyet, ebben a helyzetben ő is max. 2-őt kapott volna, hogy játszhasson az Atletico ellen.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 110 — The Mathematician
persze, csak az ilyen kurvára idegesít
ha Jesús Carlos (nemtom van-e ilyen játékos 😀) csinál egy ilyen ütést akkor alsó hangon 3 meccs eltiltás, ha a lenyalt hajú hisztigép akkor csak 2 hogy azért a matracosok ellen már ott lehessen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!