Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727Egyre szánalmasabb ez a FIFA....
Erre kíváncsi leszek...Tony
Biztos vagyok benne, hogy a Barca által használt "módi" az összes többi nagy csapatnál is használatban volt valamilyen szinten, Nem tudom ki állhat a lejárató kampány mögött, de simán kinézem Blatterből, hogy ilyen módon fúrni kezdi a jelentősebb elnököket. (Barca-Rosell egy vicc, de Laporta igencsak meghatározó, Real-Perez, kb. benne van a 3 legbefolyásosabb nem választott ember között szerintem az európai fociban (Beckenbauer meg mondjuk Mendes mellett)
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/fifa-hivatalos-a-realt-ugyanazert-vizsgaljak-mint-a-barcat-2390727Erre kíváncsi leszek...
több mint 9 éve
hát ez xD---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.Tocaaz utóbbi évek atma-real meccseit elnézve ezt erős túlzásnak érzem 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiŐszintéin mi a szar köze van annak hogy elborult az agya,ahhoz hogy neki itélték a legjobb játékosnak szóló trófeát? Értem hogy fáj hogy nem Neuer kapta, de lassan lépj túl ezen,ez egy gaz világ. 😕
Eltiltást majd megkapja max nem játszik a Tico ellen, nelkule is hozni kell.
több mint 9 éve
Kb így tudom elképzelni:Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_Lmi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XDbalazs799
Zlatan: Barátom még1x megtaposol, megkereslek és letöröm az arcod... mutassad csak ki vagy.
Paul: Mit magyarázol, mi az hogy ki vagyok? Mé te ki vagy? Elhiszed öreg...
Landry: Haggyadmá' Ibra
Zlatan: OOOohohohohoho lol, hallod tesó ki ez a fasz?
😀😀
több mint 9 éve
Remelem az aranylabu megkapja a 3 meccses eltiltasat..... :-p
több mint 9 éve
Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀ZERO_Lmi volt a szitu? 😀
Hatalmas amúgy XD
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Zlatan megint alkotott 😀 😀 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollégám igen.van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_LNem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉dande
Csak a Spurs maradt le.
4/3-ban 80ezer.
több mint 9 éve
Standard Liège szurkolói így fogadták az Anderlechtben szereplő volt játékosukat, Defour-t:mondjuk van, ami túlmegy a jó ízlés határain, de hát ha a bíró nem szedeti le a drapériát, akkor lelke rajta.
eredményes lehetett, hisz második sárgával 53 percben kiállították, és így be is húzták a meccset 2-0valZERO_L
van, aki megmarad egy bizonyos szellemi színvonalon (és itt most nem a bíróra gondoltam, hanem).
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiPont erről szól az aranylabda. Ja nem... Most kaptak a haterek egy csontot, hogy végre belekössenek, mert másba nem nagyon tudnak. Azért kíváncsi lennék, hogy akik most elítélik Ronaldot, vajon elítélték Zidanet is?
több mint 9 éve
Standard Liège szurkolói így fogadták az Anderlechtben szereplő volt játékosukat, Defour-t:eredményes lehetett, hisz második sárgával 53 percben kiállították, és így be is húzták a meccset 2-0val
több mint 9 éve
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_oZERO_LNem valószínű, az csak egy hölgy lehetett, ha valaki így megtette 😛 😉
több mint 9 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...csebiEz nem az a díj (annak ellenére se hogy én Neuernek adtam volna) és nem is számít bele.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
hétvégén megint látszott, hogy a "legsportszerűbb, a legjobb példát mutató, az ellenfelét végig teljes mértékben tisztelő" játékos kapta az aranylabdát ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
zsák pénzt fizettek egy kiöregedett,lelassult csatárért.Okosabban is el lehetett volna költeni azta ~1 millió eurót.KennyIngyen jött, keres évi 1 millát.
Szerintem ez nem rossz üzlet, itt bőven el fog még karistolni. Bergessio-nál sokkal jobb megoldás.Bazzani
Így meg pláne 😊
Muriel-Eto'o
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nyugodj Békében Miki!!! 😥😥 😥
több mint 9 éve
Ma 11 éve ment el egykori kiválóságunk, a Benfica nagy reménységű csatára. A mai napig hiányzol Miki!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
CSelzkij,sziti,totenkamon.... LOL
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
harmadosztályú csapattól kaptak ki otthon, igazán tiszteletreméltó, hogy nem állt neki most szidni a játékvezetőt, miközben azt se tudta pontosan, hogy kivel játszanak 😊baggiotudta, hol a határ😛
több mint 9 éve
harmadosztályú csapattól kaptak ki otthon, igazán tiszteletreméltó, hogy nem állt neki most szidni a játékvezetőt, miközben azt se tudta pontosan, hogy kivel játszanak 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
"José Mourinho méltósággal, nagyszerű sportemberként viselte a Chelsea kiesését az FA-kupa negyedik fordulójában a harmadosztályú Bradford Cityvel szemben "bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes márbaggioMourinho is kezd elérni oda, hogy talán már a Chelski szurkolók sem veszik komolyan az állandó bírózását. 😊Mikey
...lehet ezért (is) veszik komolyan a saját szurkolói ha 'bírózik"? 😊
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-mourinho-nagyszeru-gesztussal-viselte-a-kudarcot-2390339
több mint 9 éve
a spanyol labdarúgás két másodpercben xD---
több mint 9 éve
Mikey
18 752
fasza mi is duplázunk - de legalább nem estünk kiNegritisReggel, ébredés utáni kávészürcsölgetésem közben olvastam korábbi csatárunktól, Neil Mellortól egy gondolatot, miszerint a jó játék már nem elég, eredmények kellenek. Akkor éreztem a zavart az erőben, és hogy este eszembe fog jutni, amit mondott ... éés voilà!
---
Komoly kör volt ez az FA Kupában, vicces eredmények születtek. A Bradford City fordítása mindent visz.