Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊kristóf17
én nagyon nem csípem és szerintem ma sem volt kiemelkedő
agyfaszt kapok az olasz csatároktól amúgy ez is közrejátszhatNegritis
Nem volt kiemelkedő egyáltalán. Csak szeretem az ilyen hozzáállást, mint amilyen neki van. 😊
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
NS-ben is volt egy hasonló cikk
siralmas a szitu

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 172
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150117-lipcsei-peter-kiakadt-a-mai-utanpotlasra.htmlNB2
A pedagògus...
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20150117-lipcsei-peter-kiakadt-a-mai-utanpotlasra.html
több mint 9 éve
Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊kristóf17
én nagyon nem csípem és szerintem ma sem volt kiemelkedő
agyfaszt kapok az olasz csatároktól amúgy ez is közrejátszhat

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ott volt a várt kés végre ^^ Nem tudom miért szeretem ennyire Borinit. 😊
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az első félidőben jobbak voltunk, Sterlingnek volt is még egy hatalmas helyzete, a 2. első felében volt több nagyobb helyzete is a Villanak, de ki tudtuk bakcelni néha szerencsével ugyan, de gól nem lett belőle. És istenem, 2 csatár gól 1 meccsen, tavaly óta nem történ ilyen 😀
Borini szvsz nem volt rossz, volt 2 szitu amikor egy kiugratást ha egyből be tesz középre 100%-os helyzet alakulhatott volna ki, de gyors, mozgékony csatár, ami fekszik ebbe a Sterling-Coutinho-Markovic 3assal fémjelzett támadó középpályára. Idén még mindig benne lenne a legtöbb potenciál, és hát nem utolsó sorban gólt is rúgott, egy szép támadás végén.

Zsinór 2 meccs Clean Sheet, ez is valami, és az utolsó 5 meccs 13pont, csak így tovább!!! 😊

Liverpool Fc
több mint 9 éve
kiváncsi vagyok ebből a rúgásból lesz-e eltiltás
Sterlingnek hálisten nincs nagy baja

Borinitől égnek áll a hajam amúgy

bealszunk a 2. félidőre 😕
simán benne van hogy kikapunk eddig sajna

és Lambert hozza a cserecsatár dolgát 😀

több mint 9 éve
Rodgers alatt hagyomány a tavaszi feltámadás 😀
remélem a BL meglesz, nem érzem annyira távolinak mint mondjuk 2 hónapja

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
vezetés megvan, játék nem rossz
de Raheem itt mit hagyott ki a 38.ban istenem 😕Negritis
Coutinho eddig szerintem a MOTM. De tényleg jól játszunk, jó látni a küzdeni akarást.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Közben a Chelsea azt csinál amit akar...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
vezetés megvan, játék nem rossz
de Raheem itt mit hagyott ki a 38.ban istenem 😕

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Szinte minden átigazolási időszakban összehoznak a Genoával, de egyszer és mindenkorra tisztázzuk: szerelmes vagyok a Sampdoriába, szeretnék odaigazolni, de most Parmában is boldog vagyok és kész egy lehetetlen feladatra, mégpedig a bennmaradásunk kiharcolására.
A kupameccs végén Donadoni tényleg le akart cserélni, de éppen akkor egyenlített a Cagliari, én pedig azt mondtam neki, ha már élvezem a játékot, hadd maradjak a pályán!Antonio Cassano
(L)

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Van Gaal azért jó pár helyen csodát művelt, sokkal nagyobb múltja van, így neki hosszabb a türelmi idő.
Meg Moyes, ha nem is tűzoltásra jött, de rosszkor volt rossz helyen. Az orra előtt vonult vissza a világ talán legsikeresebb edzője, akkor a szurkolók nyilván SAF-nal hasonlítgatták össze, és olyan kalibert vártak, mint ő. Moyes viszont ment. Az emberek viszont mindig jobban bíznak egy nagy névben, hiába a szar eredmények, mert mindig úgy vannak vele, hogy az illető lerakott valamit az asztalra, érti a dolgát, top csapatokkal is nyert már, hamarosan fordul a kocka. Aztán ez vagy bejön, vagy nem.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Na, most akkor miért is jobb a csapat Van Gaal-al?

Nagyon érdekes adatsor, főleg a legalsó, a pontonként elköltött fontok...
Valahogy az az ember érzése, hogy Moyes-t tényleg tűzoltásra hozták ide anno. Van Gaal nem csinál semmit se jobban, csak idén kiegyenlítettebb a PL és amivel tavaly 7. hely körül volt a MU idén a dobogóért küzd. Valahogy jobban van eladva Van Gaal teljesítménye, pedig sokszor panaszkodnak MU-s barátaim arra, hogy a játék sokszor ugyan olyan kilátástalan, nézhetetlen olykor-olykor.
Nálam is jobb manager a holland, de ezeket az adatokat nézve úgy tűnik Moyes-re húzták rá, hogy dühöngje ki magát a szurkolóközönség...balazs799
"tűzoltónak" nem adsz 6 ismétlem HAT éves szerződést... komolyan gondolták, SAF is, ez az szomorú(nektek)

egyébként meg költhet még 150M fontot a MU, ha abból 2 nem klasszis védő vagy védekező játékos, nem lesztek semmivel előrébb...
jövő nyáron megint bankot robbantotok(inkább a védelemre koncentrálva) és máris nem Moyes hanem az öreg lesz az összehasonlítási alap, sajnos

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=m8bZhNBQktQ

ilyen dinamikát amit ez az ember fénykorában fel tudott mutatni... mindezt úgy hogy már akkor sem volt a régi amikor a Realba igazolt. Mai kérdés: hány Puskás-díjas (legalábbis azt érdemlő) gólt lehet felfedezni a videóban?davemayer
átkozom azt a napot, amikor Serie A-ba igazolt...ZERO_L
Abban az időben ott voltak a nagy pénzek és a nagy sztárok. Mégis hová kellett volna menjen?flzoli
oda ahol nem rúgják agyon, de nyilván ez már utólagos okoskodás

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
hype-hype-hype 😀

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Torres DUPLA... ennél nagyobb égést egy védelem nem nagyon tudna összehozni 😀ZERO_L
A Kölyök visszatèrt! 8-)
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Valahogy az az ember érzése, hogy Moyes-t tényleg tűzoltásra hozták ide anno. Van Gaal nem csinál semmit se jobban, csak idén kiegyenlítettebb a PL és amivel tavaly 7. hely körül volt a MU idén a dobogóért küzd. Valahogy jobban van eladva Van Gaal teljesítménye, pedig sokszor panaszkodnak MU-s barátaim arra, hogy a játék sokszor ugyan olyan kilátástalan, nézhetetlen olykor-olykor.
Nálam is jobb manager a holland, de ezeket az adatokat nézve úgy tűnik Moyes-re húzták rá, hogy dühöngje ki magát a szurkolóközönség...balazs799
Azért ebben az MU-ban jóval több van, mint amit most mutat. Lehet, hogy ha Moyes marad idénre is, és megkapja ugyan ezeket a játékosokat már előrébb járnának, de valahogy el kellett hallgattatni az elvakultakat. Ahogy mondtad is, kellett egy áldozati bárány, akit bedobnak a tömegbe széttépni. A nagyság ködébe beleburkolózott csapatnál egy BL nélküli szezon instant kirúgással járna minden edző számára. Legyen az Ancelotti, Mourinho vagy épp Trapattoni.

Bárki bármit mond, ebben a PL-ben a Chelsea/ManCity duón kívül jelenleg az összes csapat olyan hektikus, mint egy klimaxoló nő. És nem, ez nagyon nem a PL erejét mutatja, sokkal inkább a gyengeségét jelzi szerintem. A jó csapat ismérve a konstans magas színvonalú játék, vagy legalább is az ahhoz hasonló valami, amivel behúzzák a meccsek nagy részét. Nem az egyszer nyerek, következő héten kikapok sorminta. Persze az igaz, hogy sokszor izgalmasabb tud lenni mondjuk 20 nagyjából egyenlő erősségű csapat versengése, mint 3 nagyé egymás ellen a boksz zsákok ellen. (Nem a PL-re és a LaLiga-ra gondoltam most, csak általánosan)

több mint 9 éve

Nálam is jobb manager a holland, de ezeket az adatokat nézve úgy tűnik Moyes-re húzták rá, hogy dühöngje ki magát a szurkolóközönség...

Liverpool Fc
több mint 9 éve

ilyen dinamikát amit ez az ember fénykorában fel tudott mutatni... mindezt úgy hogy már akkor sem volt a régi amikor a Realba igazolt. Mai kérdés: hány Puskás-díjas (legalábbis azt érdemlő) gólt lehet felfedezni a videóban?davemayer
számomra ő A CSATÁR. Ziccert nem igazán volt hajlandó kihagyni. Ilyen ellenfeleknek mint most CR lőne 60 körül a bajnokságban.
1.20-nál a valencia elleni gól egyébként gyönyörűen leírja Guti és Ronaldo klasszisát. Számomra az a világ valaha volt legszebb gólja 😊 Az az elegancia kérem szépen, ebben volt különb a portugálnál, semmi erőlködés. (igaz munka se volt benne annyi még fele se. De nem is kellett! 😊)
Ettől függetlenül nem volt annyira komplex mint a portugál a labdába belefejelni kifejezetten utált.
(Bale talán komplexebb lehetne ha nem lenne szar, de amióta itt van talán 3 igazán jó meccse volt),

Atleti ellen meg kurvára nem megy, valamit kurvára benéztünk, mert közünk nincs a meccshez. (Az elsőről inkább nem is beszélek...)eaglesmcnabb
Év közbeni hullámvölgy csak. Inkább most jöjjön ki mint tavasszal. Az Atleti ellen nem lehet jó meccset játszani, maximum akkor, ha te szerzed meg a vezetést, és rá vannak kényszerülve a bunker elhagyására

több mint 9 éve

átkozom azt a napot, amikor Serie A-ba igazolt...ZERO_L
Abban az időben ott voltak a nagy pénzek és a nagy sztárok. Mégis hová kellett volna menjen?

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

számomra ő A CSATÁR. Ziccert nem igazán volt hajlandó kihagyni. Ilyen ellenfeleknek mint most CR lőne 60 körül a bajnokságban.
1.20-nál a valencia elleni gól egyébként gyönyörűen leírja Guti és Ronaldo klasszisát. Számomra az a világ valaha volt legszebb gólja 😊 Az az elegancia kérem szépen, ebben volt különb a portugálnál, semmi erőlködés. (igaz munka se volt benne annyi még fele se. De nem is kellett! 😊)
Ettől függetlenül nem volt annyira komplex mint a portugál a labdába belefejelni kifejezetten utált.
(Bale talán komplexebb lehetne ha nem lenne szar, de amióta itt van talán 3 igazán jó meccse volt),

Atleti ellen meg kurvára nem megy, valamit kurvára benéztünk, mert közünk nincs a meccshez. (Az elsőről inkább nem is beszélek...)

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve

átkozom azt a napot, amikor Serie A-ba igazolt...

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 172

bizony a játékintelligenciát, zsenialitást nem szabad összekeverni az átlagosnál jobb képességekkel, tehetséggel, szorgalommal, eredményességgel 😊