Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Miért szerinted Pelé kurva jól védekezett? Nincs olyan, amit C nem tud, pedig egy támadónak - mert az, nem balhátvéd - tudni kellene. Szóval a világ legkomplexebb támadója kifejezés szerintem mindenképp megállja a helyét. És az Aranylabdát is rohadtul megérdemelte.ő a világ valaha volt legkomplexebb játékosaDannyhttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhtu4uuxTXv03PIszTR7TvisnOtjrZpjaKJw-zlUouwnidJSG-tA
Mégis miben nyilvánul ez meg? Ő rendelkezik az egyik legjobb fizikummal, amit a pályán érvényesít az ellenfelekkel szemben.
Gyors, jól cselez, és pontos erős lövései vannak, ennyi elég is lenne?
Véleményem szerint ennél összetettebb a football, kivételes támadó ezt nem vitatom, de ezen kívül komoly hiányosságai vannak...ZERO_L
több mint 9 éve
azért a világ valaha volt legkomplexebb játékosa... nemtom, olyat szerintem a 70-es évek holland válogatottjánál kellene keresni, bár én nem vagyok szagértő.ő a világ valaha volt legkomplexebb játékosaDanny
Mégis miben nyilvánul ez meg? Ő rendelkezik az egyik legjobb fizikummal, amit a pályán érvényesít az ellenfelekkel szemben.
Véleményem szerint ennél összetettebb a football, kivételes támadó ezt nem vitatom, de ezen kívül komoly hiányosságai vannak...ZERO_L
több mint 9 éve
ő a világ valaha volt legkomplexebb játékosaDanny
Véleményem szerint ennél összetettebb a football, kivételes támadó ezt nem vitatom, de ezen kívül komoly hiányosságai vannak...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ez a van gaal rohadt nagy nulla. ugyanazt a nézhetetlen fost produkálja, mint moyes, csak elbaszott 200 millát... #lvgoutDuffde amikor adott a gép, akkor meg kezdett beérni a munkája? nem értem...
több mint 9 éve
Én ebben a témában teljesen elfogulatlan tudok lenni. Nem szeretem, de nem is utálom se a Barcat se a Reál se a Münchent. Közömbös klubból számomra. Hülye sem vagyok, Ronaldo és Messi korunk kiemelkedő játékosai. Ha abbahagyják majd üresség fog keletkezni a labdarúgásban. De a sportág ennyire konstans tőlük függésétől, unásig tartó ajnározásától már a t.köm kivan. Azt se állítom, hogy ezek az ő hibáik. A mai média folytonos címlaphajhászása, a footballt irányító szervek 2 ember utáni nyáladzásából ered. Örülök, hogy ha bár nagyon nem mozgat meg és szívesebben megnézek akár egy Everton-W Ham vagy Fio-Napoli meccset mint az egyik spanyol óriás bármelyik bajnokiát, láthatom ezeket a játékosokat játszani.
De van erre a felhajtásra egy remek megfogalmazás a világban.
A kevesebb néha több.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Danny
1 726
Hogy őszinte legyek, nem lehet elvitatni Ronaldotól az aranylabdát, viszont az számomra érthetetlen, hogy a kapusok olyan csekély megbecsülést kapnak a mezőnyjátékosokhoz képest, hogy Neuert még Messi is képes volt megelőzni....Ez az egész probléma a gyökerekből ered, és onnan, hogy a legtöbb (szak)ember egyáltalán nincs tisztában a kapusposzt pontos feladatkörével. Számomra a legnagyobb szégyen, ha piedesztálra emelnek egy portást, aki bár kivédett egy 5 méterről jövő fejest, de arra, hogy kimozduljon a vonalról és lehúzza a beadást már nem volt képes. Ahogy haladtunk a futball csecsemőkorától egészen a mai modern futballig úgy változott meg a kapusok szerepe is. Mind technikai tudásban, mind mentálisan sokkal többet követel meg tőlük a jelen labdarúgása, mint tette azt 30-40 éve. Manapság evidens, hogy egy hálóőr 20-25 méterrel a kapuja előtt helyezkedik, ha az ellenfél támadó-harmadában folyik a játék és bizony köteles elhagyni a kapuját egy hosszú indítás megakadályozására. És ugye lábbal is olyan labdabiztosnak kell lenni, mint egy belső hátvéd, főleg, ha az ellenfél esetlegesen letámad és a kapust is bele kell vonni a labdakihozatalba. A modern kor kapusa tehát a legkevesebb, hogy a vonalon jól tud teljesíteni, ez egyszerűen nem elég már. Neuer pedig egy hatalmas lépéssel az összes többi kollégája előtt áll, épp ezen okok miatt.
Hozzá kell tenni, hogy a saját posztján jelenleg Ronaldot sem közelíti meg senki, és ő a világ valaha volt legkomplexebb játékosa, de az én véleményem szerint Neuer profibb tudott lenni a saját feladatkörében, viszont Cristianoét jobban értékelik.
több mint 9 éve
Hummels,GodínUgyan ki s(z)avazta be az év csapatába David Luizt és Silvát?Iniesta nálam sokkal viccesebb, mint Silva. Egy Pogba vagy Yaya Touré ezerszer jobban megérdemelte volna. Hátvédek között annyira kiemelkedőt nem tudok mondani.Schleck
Teljesen komolytalan az egész.Kenny
Pogba még nem,Toure simán.
több mint 9 éve
Trollok itt is jelen vannak 😀Coach - El Salvador - Roca Albert
1.Iniesta Andres
Coach - Saudi Arabia - Lopez Caro Juan Ramon
1.Iniesta Andres
Media - Tahiti - Ollivier Luc
1.Pogba Paul
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ugyan ki s(z)avazta be az év csapatába David Luizt és Silvát?Iniesta nálam sokkal viccesebb, mint Silva. Egy Pogba vagy Yaya Touré ezerszer jobban megérdemelte volna. Hátvédek között annyira kiemelkedőt nem tudok mondani.
Teljesen komolytalan az egész.Kenny
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem jövőre dobják be Ronaldo és Messi nevét egy kalapba és húzzák ki. Gyorsabb, olcsóbb, egyszerűbb... 😀
több mint 9 éve
A Samp tulaj is bevadult:Correa (Estudiantes) 10+milla
Muriel (Udinese) 10+milla
És állítólag jön Ibarbo ( Bologna) szintén 10+ milláért és Eto'o 18 hónapra kölcsönbe.
Ebből nagy bukta lesz a végén.
több mint 9 éve
Ugyan ki s(z)avazta be az év csapatába David Luizt és Silvát?Teljesen komolytalan az egész.
több mint 9 éve
Jó, tényleg kurva nehéz egy Bayern kapusnak német bajnokságot nyerni. Azt a bajnokságot még Dibusszal a kapuban is megnyerte volna a Bayern annyival jobb volt mint a többi csapat. Ahogy a Barca is nyert valdessel nem egy bajnokságot, pedig ő sem volt az a kimondott Dino Zoff. Persze kiemelkedett Neuer a kapusok közül, de Casillas, Kahn vagy Buffon ugyanúgy évekig. Ha ők nem kaptak Neuer sem fog kapni. Szerintem. És nem azt vitatom hogy megérdemelné-e, mielőtt félreértené bárki is. Azt hogy Suarezt vagy Pepét nem rakják bele soha azt meg sajnos el kell fogadni (én már elfogadtam pepe fanként), vannak akiket menő isteníteni, és vannak akiket menő utálni. Na ők pont ebbe a csoportba tartoznak.
Mondjuk hogy Ramos-on mit lehet szeretni (5 éve!!!!!!!) azt Real fanként kurvára nem értem. 😀😀 (Az hogy top10 védő sincs a kvalitásai szerint az számomra egyértelmű). Egyszer becsúszik mint most david luiz azt mondom oké... Na de kérem ötször?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Az, hogy Suarez nincsen benne a legjobb 11ben jelzi, hogy mennyire komolytalanul folynak egyes dolgok még mindig.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha most neuernek adnád, akkor a 2010-est miért nem Casillasnak? Nem vagy túl következetes.Csak hogy Cassillas nem nyert bajnokságot, majd VB-t 2010-ben, míg Neuer német bajnok és VB győztes is volt tavaly. (Pont ezért érthetetlen a 2010-es döntés, amikor Xavi és Iniesta a bajnokság mellett a VB-t is behúzta és még sem közülük került ki a győztes, hanem megkapta Messi.)
Neuer nem kaphatja, pont azért nem amiért a spanyol sem kapta anno és Kahn sem. eaglesmcnabb
Ha már Ronaldo, Messi és Neuer a 3 favorit, akkor közülük Neuer az akire "voksolnék". Szerintem ha már nem fanboy szavazás, hanem elvileg szakmai, akkor számítsanak már a különböző trófeák, kiemelve a VB-t (ha már az a soccer Super bowl-ja). És mielőtt még jönne a kérdés, hogy akkor miért nem egy német mezőnyjátékos, arra azt mondom, amit balazs799 is, hogy újat hozott a kapusposzton.
több mint 9 éve
Azért vicces, hogy a Suarez hadjárat hova nem megy már el... a pályán mutatottak alapján ott lenne a helye legalább a legjobb 11-ben. Magatartás beli gondjai ide-oda, tavaly a poolban világklasszis szinten játszott, de hát a FIFA nem szereti és nem akarja elismerni.Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.Ha most neuernek adnád, akkor a 2010-est miért nem Casillasnak? Nem vagy túl következetes.
Ez az aranylabda Neuer-é kell hogy legyen, ahogy a 10-es Iniest-é v. Xavi-é kellett volna lennie.balazs799
Neuer nem kaphatja, pont azért nem amiért a spanyol sem kapta anno és Kahn sem.
Mondjuk Ramos idén is benne az év csapatában ugyanúgy ahogy tavaly. Most kapcsoltam ki a TV-t 😀😀 tehát elég 2 jó meccs és le van szarva hogy azon kívül az egész szezonban kuka. Fele gólunkat róla szopjuk a Realban, igaz az utóbbi időben jobb a mutatója, 3/4 😀😀eaglesmcnabb
Amúgy Casillas felhozását nem értem. Abban a spanyol csapatban Xavi-Iniesta volt a leader, a németeknél senki, ott csapat van, de ebből a csapatból és a bayernből is kiemelkedik Neuer, egy új stílust hozott be a kapus játékba, ami évtizedekig ilyen magas szinten el volt tűnve. És emellett bravúrt bravúrra halmoz.
Lehet csak azért gondolom így mert jó volna végre kitőrni a Ronaldo-Messi életvitelből, de nálam megérdemelten kapná Ő.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.Ha most neuernek adnád, akkor a 2010-est miért nem Casillasnak? Nem vagy túl következetes.
Ez az aranylabda Neuer-é kell hogy legyen, ahogy a 10-es Iniest-é v. Xavi-é kellett volna lennie.balazs799
Neuer nem kaphatja, pont azért nem amiért a spanyol sem kapta anno és Kahn sem.
Mondjuk Ramos idén is benne az év csapatában ugyanúgy ahogy tavaly. Most kapcsoltam ki a TV-t 😀😀 tehát elég 2 jó meccs és le van szarva hogy azon kívül az egész szezonban kuka. Fele gólunkat róla szopjuk a Realban, igaz az utóbbi időben jobb a mutatója, 3/4 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hivatalos: Nunóval szerződést hosszabbított a Valencia CF 2018. június 30-ig.Benitez óta vártam már egy ilyen edzőre Valenciában. Emery se volt rossz, de Nuno olyan irányba kezdte le terelni a csapatot, ahol a játék és az eredmények is jöhetnek. Nehéz lesz az ATL, Sevilla, Villareal mellett, de kell a BL hely!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Jó volna, és a következetlenség, amíg nem FIFA Aranylabda volt számított is (lásd Cannavaro)...Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.Most akartam javítani, merthogy Neuer világbajnoki címét kifelejtettem, nemrég ugrott be. Viszont 2010 mutatta, hogy egy világbajnoki cím is kevés, mert erősebb a fanboy faktor, mint a szakmai.
Egyébként Neuer győzelmének "örülnék", mert megmutatná hogy van élet Ronaldon és Messin kívül is és nem ártana, ha számítana egy VB eredmény.Tony
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tony
885
Nem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.Most akartam javítani, merthogy Neuer világbajnoki címét kifelejtettem, nemrég ugrott be. Viszont 2010 mutatta, hogy egy világbajnoki cím is kevés, mert erősebb a fanboy faktor, mint a szakmai.
Egyébként Neuer győzelmének "örülnék", mert megmutatná hogy van élet Ronaldon és Messin kívül is és nem ártana, ha számítana egy VB eredmény.
több mint 9 éve
Sajnos igaz, Xavinak és Iniestának egy VB győzelem és egy EB címvédés sem volt elég ahhoz, hogy ne Messi kapja. Ezekhez képest meg mi egy jó szezon és/vagy egy BL győzelem...TonyNem elkeseríteni akarlak, de szerintem sokak szívéből szólok, ha Ronaldo kapja ugyan olyan 1 helyben állást tanúsít a FIFA mint eddig.
Ez az aranylabda Neuer-é kell hogy legyen, ahogy a 10-es Iniest-é v. Xavi-é kellett volna lennie.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tony
885
Sajnos igaz, Xavinak és Iniestának egy VB győzelem és egy EB címvédés sem volt elég ahhoz, hogy ne Messi kapja. Ezekhez képest meg mi egy jó szezon és/vagy egy BL győzelem...
több mint 9 éve
A mai nap kérdése: Messi, Messi v. Messi?😊
több mint 9 éve
He score a goal.Liverpool Fc