Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A világ legkomplexebb játékosa témához.
Ha nem C.Ronaldo az, akkor ki?
Sobri Jóska
Jürgen Klinsmann! Kiváló csatár (gólérzékenység, fejjáték, technika), fantasztikus mentalitás, nem csak korához és posztjához mérten sok futás és jó védekezés (lásd 1990-es vb, amikor a hollandok ellen kiállították Völler-t). Vagy esetleg aki még szóba jöhet szerintem az Matthaus, esetleg Gerrard.Szokol
Bár Klinsmannról és Matthausról csak nagyon halvány emlékeim vannak, de erősen kétlem, hogy fizikailag bármelyikük is felvette volna a versenyt C-vel. Gerrard meg pláne.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Sobri Jóska
Jürgen Klinsmann! Kiváló csatár (gólérzékenység, fejjáték, technika), fantasztikus mentalitás, nem csak korához és posztjához mérten sok futás és jó védekezés (lásd 1990-es vb, amikor a hollandok ellen kiállították Völler-t). Vagy esetleg aki még szóba jöhet szerintem az Matthaus, esetleg Gerrard.Szokol
én mondjuk a '74-78 közötti holland válogatottban gondolkoztam, bár előben egy meccsüket sem láttam, ugye, a korom miatt
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Sobri Jóska
Jürgen Klinsmann! Kiváló csatár (gólérzékenység, fejjáték, technika), fantasztikus mentalitás, nem csak korához és posztjához mérten sok futás és jó védekezés (lásd 1990-es vb, amikor a hollandok ellen kiállították Völler-t). Vagy esetleg aki még szóba jöhet szerintem az Matthaus, esetleg Gerrard.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 171
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/video-a-fiam-allandoan-rolad-beszel-c-ronaldo-meglepte-messit-2387861
több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Véleményem szerint Roni 3 labdája teljesen jogos, viszont Messi 4-e kettő inkább, és járt volna Snejdernek például, plusz Iniesta-Xavi kettősből valamelyiknek abból az elvett kettőből. Valamint Messi helyett ha idén Suarez lett volna a 3., Nauer a 2. helyes is a sorrend. Tavaly pedig szintén nem Messi volt a 2. legjobb.kristóf17
csak úgy kíváncsiságból, tavaly mégis mire fel kapta meg "jogosan"?ZERO_L
Véleményem szerint, hogy ha Ribery volt a legnagyobb kihívója, nem, nem éreztem akkora teljesítménynek az övét Mint CR-ét. Nem miatta lett az a Bayern amivé lett. Nyilván Roninál is a csapattársak rengeteget számítottak, de nálam bizony a Francia maximum 2. lett volna. Nehéz kérdés, sajnos nem tudom visszajátszani az egész szezont neked, én így gondolom.kristóf17
konkrétan semmit nem nyert, rengeteg gólt lőtt és tovább lőtte a válogatottját a VB-re egy ki-ki meccsen a svédek ellen (ezért lett meghosszabbítva a szavazás, nagyon fair módon)

értem én, hogy a világ egyik legjobbja, ezt nem is vonom kétségbe, de ennek a díjnak az (lenne) az értelme, hogy az előző év kvázi MVP-jét kell megválasztani, aki meg egyik kiírásban sem tudott az élen végezni elég nehéz "az év legjobbjának" nevezni
főleg úgy hogy a másik oldalon egy olyan játékos van, akinek komoly része volt abban, hogy a klubja történelmében először triplázzon (+Európai Szuperkupa, Klub VB cím), szóval a Német Szuperkupán kívül minden lehetséges kupát elhódítottZERO_L
Csak, hogy véleményem szerint nem Ribery miatt 😊 Semmivel nem tett hozzá többet, mint Ronaldo a saját csapatához, csak a francia srác csapata jobb volt, míg egyénileg Ronaldo volt jobb. Én így állok hozzá, nálam ezért jogos.
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
prime Stevie G is nyugodtan pályázhat egy ilyen címreNegritis
+1
de dokival is egyetértek

nekem is előbb jutna eszembe egy box to box játékos(de Rooney is remek példa), ha komplexitásról van szó mint CR

szerintem a hangsúly a labda nélküli mozgáson van, ez CR-nél kb nulla (persze, én is láttam már hátra futni, saját 16osnál szerelni, de ez nagyon idegen tőle), ellenben meg lehet nézni Rooney mit robotol vagy, hogy kicsit hazabeszéljek Alexis Sanchez (de még rengeteg példát lehetne hozni), akár a csapatnál van a labda, akár nem, mindig futnak, mindig a labda visszaszerzésén jár az agyuk, és nem restek, ha kell komolyan odatenni magukat

ettől függetlenül ha CR-nél van a labda, biztos hogy halálosabb mint bárki, aki itt fel lett sorolva, csak számomra "a világ valaha volt legkomplexebb játékosa" címre ez édes kevés

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
ez a WHU-Everton megmutatta miért a legjobb az FA kupa 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Véleményem szerint Roni 3 labdája teljesen jogos, viszont Messi 4-e kettő inkább, és járt volna Snejdernek például, plusz Iniesta-Xavi kettősből valamelyiknek abból az elvett kettőből. Valamint Messi helyett ha idén Suarez lett volna a 3., Nauer a 2. helyes is a sorrend. Tavaly pedig szintén nem Messi volt a 2. legjobb.kristóf17
Véleményem szerint, hogy ha Ribery volt a legnagyobb kihívója, nem, nem éreztem akkora teljesítménynek az övét Mint CR-ét. Nem miatta lett az a Bayern amivé lett. Nyilván Roninál is a csapattársak rengeteget számítottak, de nálam bizony a Francia maximum 2. lett volna. Nehéz kérdés, sajnos nem tudom visszajátszani az egész szezont neked, én így gondolom.kristóf17
konkrétan semmit nem nyert, rengeteg gólt lőtt és tovább lőtte a válogatottját a VB-re egy ki-ki meccsen a svédek ellen (ezért lett meghosszabbítva a szavazás, nagyon fair módon)

értem én, hogy a világ egyik legjobbja, ezt nem is vonom kétségbe, de ennek a díjnak az (lenne) az értelme, hogy az előző év kvázi MVP-jét kell megválasztani, aki meg egyik kiírásban sem tudott az élen végezni elég nehéz "az év legjobbjának" nevezni
főleg úgy hogy a másik oldalon egy olyan játékos van, akinek komoly része volt abban, hogy a klubja történelmében először triplázzon (+Európai Szuperkupa, Klub VB cím), szóval a Német Szuperkupán kívül minden lehetséges kupát elhódított

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
sőt szerencsétlen Maldini is játszott mindent ahova betették

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 171
Lothar Matthäus (1979-2000)
több mint 9 éve
prime Stevie G is nyugodtan pályázhat egy ilyen címre
de egyébként ha tisztán támadót nézünk számomra Ibra vagy Totti inkább real package

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 037 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Szóval én elfogadom kiindulásnak, hogy C.Ronaldo alltime legkomplexebb játékos, de ha valaki mond komplexebbet, és elmondja mitől az, el tudom hinni.Sobri Jóska
Én imádom CR7-et és szerintem is a világ legkomplexebb TÁMADÓJA.
Volt szerencsém végigkövetni a pályafutását, sztem az összes manchesteres meccsét láttam és a védekezés sose volt erőssége. Az idő előrehaladtával persze ebben is fejlődött, de nem véletlen h pl a Madridban szinte semmi védekezőfeladata nincsen.

Ha a teljes képet nézzük, akkor szerintem Wayne Rooney komplexebb játékos.
Ő már tényleg volt balhátvédtől kezdve befejezőcsatárig minden, és mindenhol átlag feletti szintet hozott.

Nem tudom h követed-e a Unitedet, de kb két hónapja box-to-box középpályást játszik és így is a csapat egyik legjobbja (utoljára Scholes osztogatott ilyen keresztlabdákat, mint manapság ő).
Az egyetlen hibája h khmm... nem szép, de ha a ettől eltekintünk, akkor nemigen lehet kivetnivalót találni benne (kiválóan lő jobbal/ballal, jó a fejjátéka, képes akrobatikus találatokat szerezni, 16 és 20 méter között életveszélyes szabadrúgásai vannak, szinte lehetetlen elvenni tőle a labdát, kimagasló a passzjátéka rövid és hosszútávon egyaránt, erős a fizikuma, átlag feletti sebessége van, átlag feletti szerelési készséggel rendelkezik, kimagasló kondival bír, edzéseken élmenő, vezéralkat és eddig elkerülték a komolyabb sérülések is).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
És maradjunk csak az elmúlt 20-40 évnél, olyanoknál akiket láthattunk, mert számomra például Czibor minden idők legkomplexebb játékosa, hiszen ő a kötött posztos labdarúgásban játszott szinte minden poszton (védőn is!) kiemelkedően.
De!
Erről főként olvastam, és az teljesen más világ volt.
Mondjuk akiket láttam, pl. Maradona, Platini, Matthaus, Ronaldinho, Zidane, Beckham jöhet szóba, de még ők se voltak enyire kiemelkedőek, ennyire komplexek, mint C.Ronaldo.
És ne az eredményeket nézzük, hisz egy VB, EB győzelemhez csapat is kell.
Szóval én elfogadom kiindulásnak, hogy C.Ronaldo alltime legkomplexebb játékos, de ha valaki mond komplexebbet, és elmondja mitől az, el tudom hinni.

több mint 9 éve
Véleményem szerint, hogy ha Ribery volt a legnagyobb kihívója, nem, nem éreztem akkora teljesítménynek az övét Mint CR-ét. Nem miatta lett az a Bayern amivé lett. Nyilván Roninál is a csapattársak rengeteget számítottak, de nálam bizony a Francia maximum 2. lett volna. Nehéz kérdés, sajnos nem tudom visszajátszani az egész szezont neked, én így gondolom.
több mint 9 éve
csak úgy kíváncsiságból, tavaly mégis mire fel kapta meg "jogosan"?

több mint 9 éve
Véleményem szerint Roni 3 labdája teljesen jogos, viszont Messi 4-e kettő inkább, és járt volna Snejdernek például, plusz Iniesta-Xavi kettősből valamelyiknek abból az elvett kettőből. Valamint Messi helyett ha idén Suarez lett volna a 3., Nauer a 2. helyes is a sorrend. Tavaly pedig szintén nem Messi volt a 2. legjobb.
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Tehát csak azért adják oda egy harmadik embernek, mert már "uncsi" hogy évek óta magasan ők a legjobb játékosok. Most már értem. Szegény Zlatan rossz korba született 😕Hanni
Tehát ezek szerint az elmúlt 7 évben senki másnak nem volt jó éve, csak nekik?
Szerinted nem röhejes, hogy pl olyan játékosnak aki BL győztes (nem egyszer), nemzeti bajnok (nem egyszer), nemzeti kupagyőztes, szuperkupagyőztes, klub világbajnok, VB győztes, 2x EB győztes, és ezen sikerek kivívásának aktív része volt, annak nincs 1 Aranylabdája sem, míg egy-egy emberkének 4 illetve 3 is van?

Félre értés ne essék nem az a gondom, hogy Ronaldo nyert, mert Messinek sem "örültem" volna jobban, nem is Ronaldo tavalyi teljesítményét vitatom. Csak összességében túlzónak találom a 2 ember 7 Aranylabda felállást és hogy csak ők léteznek 7 éve a "labdarúgás világában".
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Az meg is állja, viszont a "világ valaha volt legkomplexebb játékosa" (amit Danny írt) már nem. Az sem vita tárgya, hogy ő is megérdemelte az Aranylabdát. Viszont a világ nem csak két játékosból áll, 2007-ben nyert Kaká, azóta csak Messi és Ronaldo "létezik", pedig vannak rajtuk kívül is klasszisok, akiknek volt remek szezonjuk.Tony
Tehát csak azért adják oda egy harmadik embernek, mert már "uncsi" hogy évek óta magasan ők a legjobb játékosok. Most már értem. Szegény Zlatan rossz korba született 😕
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Hülye sem vagyok, Ronaldo és Messi korunk kiemelkedő játékosai. Ha abbahagyják majd üresség fog keletkezni a labdarúgásban médiában.balazs799
Így e.
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
DeGea-t és Courtois-t mindenképpen. onnantól elkezdhetünk vitatkozni a harmadikon, de ott sem egyértelmű nekem Neuer.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
btw, Neuer sztem a világ három legjobb kapusában sincs benne, de még a 2014 alapján se. persze értem h VB-t nyert, de mittomén Weidenfeller is megérdemelné ennyi erővel.gabtsi
kiváncsi lennék kiket tennél elé | MackóGabi nem ér!!! |

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
btw, Neuer sztem a világ három legjobb kapusában sincs benne, de még a 2014 alapján se. persze értem h VB-t nyert, de mittomén Weidenfeller is megérdemelné ennyi erővel.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Miért szerinted Pelé kurva jól védekezett? Nincs olyan, amit C nem tud, pedig egy támadónak - mert az, nem balhátvéd - tudni kellene. Szóval a világ legkomplexebb támadója kifejezés szerintem mindenképp megállja a helyét. És az Aranylabdát is rohadtul megérdemelte.Schleck
Az meg is állja, viszont a "világ valaha volt legkomplexebb játékosa" (amit Danny írt) már nem. Az sem vita tárgya, hogy ő is megérdemelte az Aranylabdát. Viszont a világ nem csak két játékosból áll, 2007-ben nyert Kaká, azóta csak Messi és Ronaldo "létezik", pedig vannak rajtuk kívül is klasszisok, akiknek volt remek szezonjuk.
több mint 9 éve
ő a világ valaha volt legkomplexebb játékosaDanny
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhtu4uuxTXv03PIszTR7TvisnOtjrZpjaKJw-zlUouwnidJSG-tA

Mégis miben nyilvánul ez meg? Ő rendelkezik az egyik legjobb fizikummal, amit a pályán érvényesít az ellenfelekkel szemben.
Gyors, jól cselez, és pontos erős lövései vannak, ennyi elég is lenne?

Véleményem szerint ennél összetettebb a football, kivételes támadó ezt nem vitatom, de ezen kívül komoly hiányosságai vannak...ZERO_L
Miért szerinted Pelé kurva jól védekezett? Nincs olyan, amit C nem tud, pedig egy támadónak - mert az, nem balhátvéd - tudni kellene. Szóval a világ legkomplexebb támadója kifejezés szerintem mindenképp megállja a helyét. És az Aranylabdát is rohadtul megérdemelte.Schleck
bocsánat, de nálam a játékos =/= támadó

kár Pelét felhozni, mert teljesen más volt a sport akkor mint most (lsd passhappy NFL)