Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
ezt a kettősséget nem értem én sem, ha nincs foci az a baj ha van ( a mi szintünkhöz mérten) akkor meg drága. Könyörgöm ennyi a minimum amit költeni kell egy kicsivel jobb klubra, az meg a magyar piac szégyene hogy ehhez TAO kell. Vagy belátjuk hogy piaci alapú labdarúgásunk nem lesz (max ha esetleg felépül egy Dinamo-modell a Fradinál, de az is csak 1 klub lesz) és elfogadjuk hogy a közpénz tartja életben vagy hagyjuk az egészet a picsába és ne legyen semmi (vagy amatőr).Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
miért is azok? persze tuti lesznek kiskapuk, de amúgy igaza van...
NB2
kittli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Hová?milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
külföldön meg is kell ám dolgozni a fizetésért
slowmotion
Passz. Ahol többet fizetnek a lötyögésért. Akár másod, harmadosztályba.
Mint azok akik diplomával a zsebükben takarítanak meg építkezésen dolgoznak kint külföldön.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
milyen kivándorlás? ugyan hol fizetnének ennyit a lötyögésért, mint itthon?Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
kittli
külföldön meg is kell ám dolgozni a fizetésért
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Valenciaba érkezett Florenzi, úgy néz ki a vezetőség a középpályásokból lett jobb hátvédekre gerjed, na mindegy, egy fokkal jobb mint Daniel Wass.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Ha alacsony lesz a bérsapka elindulhat egy kivándorlás, ha magas az meg értelmetlen. Közben meg szeretnénk , hogy a nemzetközi kupaszintéren ne a -5. selejtezőkörben essenek ki csapataink, hanem csoportmeccsekig jussanak.www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
NB2
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 6 éve
Vlsz A snooker és bowling követőknél sem lehet ez másként 😉Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
Picit hulyen hangzik tudom, de okosabban nem tudtam megfogalmazni 😀
Kivancsi leszek a PL-re a brexit utan.
index.hu/sport/2020/01/29/brexit_nagy-britannia_futball_premier_league_forma-1_f1/
ZoliMP
Toca
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045most akartam linkelni...
balfaszok 😀
Kenny
több mint 6 éve
Végre egy sima Barca győzelem, ilyet se láttam mostanában túl gyakran 😛
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-maximum-25-fos-keretek-az-nb-i-ben-magyar-kupa-reform-2745045balfaszok 😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 594
Csak nalam hosszu ido alatt alakult ez ki. 90-es volt az elso VB-m ami az egyik legszarabb volt 😀Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
index.hu/sport/2020/01/29/brexit_nagy-britannia_futball_premier_league_forma-1_f1/
ZoliMP
Toca
93-as volt az leso SB-om. 95-ben kezdtem focizni, kb 96-97-ben hivtak a budapest cowboys-ba.....par eve meg soccer biro is voltam meg 😀
több mint 6 éve
Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Minden NFL követőnél bekövetkezik ez 😀
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 594
Nem pont a jatekosok arai miatt, de az utobbi evekben kezdek eltavolodni a focitol, pedig a foci volt a mindenem, de mara mar zavar, hogy 90 percbol sokat alibiznek es nem olyan elvezetes, mint bizonyos sportagak. A szineszkedes meg sem akarom emliteni.Picit hulyen hangzik tudom, de okosabban nem tudtam megfogalmazni 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 6 éve
2030 után.És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?'25
Sobri Jóska
Negritis
Kiegészíteném azzal, hogy nem hogy 1 milliárdos még 500 milliós focistát se látok most (hangsúlyozom most) akiért ennyit kifizetnének, sőt talán a felét se. De nem vállalok vele nagyot ha azt mondom, hogy ha nem sérül meg és ilyen ütemben folytatódik a fejlődése akkor Haaland következő klubváltása fogja megdönteni az akkori transzer rekordot.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?'25
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
És újra előhozom a pár hónappal korábbi kérdésem, vajh’ melyik évben lesz az első 1 milliárdos játékos?
több mint 6 éve
100 millió Richarlisonért. Na elmentek a picsába.Mikor takarodik már el ez a vezetés.lesz az 130 is érte 😀
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
100 millió Richarlisonért. Na elmentek a picsába.Mikor takarodik már el ez a vezetés.
több mint 6 éve
És még Piatek-et is behúzza a Hertha?? Szegény Dárdai meg Selkét kapta anno. 🤪Ezt azért sem értem mert a LÜkebakio is csatár, tehát vmeikuk vszeg padozni fog miközben ketten külön külön többe kerülnek mint amennyit egy szezonban korábban kiadtak. Amúgy az egyik leggyengébb posztja a Herthanak mindig a csatár volt (talán Ibisevicnek volt egy jó első szezonja), Dárdai sosem kapott ilyen játékost a kezei közé.
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
twitter.com/oeste/status/1222666846702383107skill lvl over 100000
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ahogy a City játékosok gólhelyzetben inkább passzolnak (vagy cseleznek), de még véletlenül sem lőnek, az a Guardiola-futball esszenciája.
több mint 6 éve
Matic golt lő de inkább kiállíttatja magát.
több mint 6 éve
Nem egy kutyaütő ez a vészkapus. 😊 😊 😊 twitter.com/OFalafel/status/1222124323508572161
több mint 6 éve
És még Piatek-et is behúzza a Hertha?? Szegény Dárdai meg Selkét kapta anno. 🤪
több mint 6 éve
A Spurstől a heti 250k-t nem fogadta el. Oké, hogy mindenképp lépni akart, de nem hiszem, hogy feleennyiért aláírt volna egy gyengébb csapathoz.