Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
az milyen durva hogy az Owen-Fowler-Heskey trióból már csak a legkevésbé tehetséges tolja?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Micsoda kör az FA-ben! Bogdánék is meglephetnék a Poolt!JC6remélem egy büntivel lehozzuk 1-0ra és így Bogdánnak se lesz baja 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
van Gaal eddigi munkája egy kalap szar. Erőltet egy szélső nélküli játékot egy olyan csapatnál, amelyben a játékosok nagy része ilyen szisztémában nőtt fel, egy olyan csapatnál, amelynek játéka az elmúlt 5,10,15,20,25 évben a széljátékról szólt. A játék élvezhetetlen, ötlettelen, körülményes, a csapat együttes védekezése rossz. Én értem, hogy David MOyes a felelős minden szarért, de talán nem David Moyes költött el úgy 150 milliót a nyáron. Én 2 évnek látom egy csapat felépítését, s félév után azt kell mondjam semmi előrelépést nem látni a csapat játékán és a fontosabb eredményességén sem.
több mint 9 éve
van olyan tökös ember, aki megtette a city-cfc-soton-sp*rs kiesését??o_o o_o o_o
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Micsoda kör az FA-ben! Bogdánék is meglephetnék a Poolt!
több mint 9 éve
Chelsea - Bradford 2-0-ról 2-4, omfg 😀
több mint 9 éve
DEAL DONE: Sampdoria have signed Everton's Samuel Eto'o on a free transfer.He'll earn £1m-a-year in Italy and will become a director at the club when his 2-and-a-half deal expires.
több mint 9 éve
Mikey
18 752
bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes márbaggioEz olyan dolog, mint amit apám szokott mondani nekem: "fiam, ne morogj állandóan a munkahelyeden, mert idővel komolytalannak fognak venni."
Mourinho is kezd elérni oda, hogy talán már a Chelski szurkolók sem veszik komolyan az állandó bírózását. 😊
több mint 9 éve
ami 660 millió forint, halkan megjegyezve 😊 (ennél kb. csak a Fradi-Videoton-Debrecen trió, esetleg a Győr gazdálkodik többől itthon)Ezen a mérkőzésen egyszerűen minden ellenünk volt. A pálya, a bíró, ami csak eszembe jut, minden. Az ellenfelünk is sokkal többet adott ki magából a szokásosnál, a szurkolói is önmagukat múlták fölül, fantasztikus volt a hangulat.Louis van GaalEzzel a nyilatkozatával van Gaal már-már "pinyői magasságokba" tör. Most komolyan volt akkora kretén, hogy egy IV. osztályú ellenfél ellen "elszenvedett" X után nekiálljon bírózni, meg pályázni és meglepi az, hogy az ellenfél a szokásosnál többet ad ki magából egy MU ellen? Kész röhej.
Ezek szerint lekezelően készült a meccsre és e-képpen készítette fel fiait is (akik egyenként többet keresnek évente, mint az ellenfél klub teljes költségvetése).Tony
de ezek után gusztus kell hozzá, hogy valaki leüljön egy ilyen meccset megnézni, az biztos. bár Mourinho bírózásait se kifogásolja lassan senki, teljesen természetes már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Mondjuk ő nem csatár. Kívülről jött biztos megfogja kapni a lehetőséget ahogy Jese vagy Morata is megkapta.de milyen kérdés ez, hogy még fejlődnie kell-e
Ráadásul azért az utóbbi időben az igazolások se nagyon sültek be szóval én bizakodom. Illetve simán elmehet kölcsönbe ha úgy érzik fejlődni kell még neki.Toca
nagyon meg lennék lepődve, ha 17 évesen komolyan hozzátudna tenni a Real játékához (akár csere ként is), akkor meg mi értelme van a csapat mellett tudni, Isco-t és Hámeszt nem fogja kiszorítani
egy 17-18 évesnek, játék idő kell mégpedig igen sok, Morata és Jese is csak alamizsna perceket kaptak, nem is fogják sokra vinni, nem lehet edzésekkel és néha 10-15 percekkel komoly szintre eljutni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ezen a mérkőzésen egyszerűen minden ellenünk volt. A pálya, a bíró, ami csak eszembe jut, minden. Az ellenfelünk is sokkal többet adott ki magából a szokásosnál, a szurkolói is önmagukat múlták fölül, fantasztikus volt a hangulat.Louis van GaalEzzel a nyilatkozatával van Gaal már-már "pinyői magasságokba" tör. Most komolyan volt akkora kretén, hogy egy IV. osztályú ellenfél ellen "elszenvedett" X után nekiálljon bírózni, meg pályázni és meglepi az, hogy az ellenfél a szokásosnál többet ad ki magából egy MU ellen? Kész röhej.
Ezek szerint lekezelően készült a meccsre és e-képpen készítette fel fiait is (akik egyenként többet keresnek évente, mint az ellenfél klub teljes költségvetése).
több mint 9 éve
Mondjuk ő nem csatár. Kívülről jött biztos megfogja kapni a lehetőséget ahogy Jese vagy Morata is megkapta.nekem az a bajom hogy mondj 2 csatárt az elmúlt 20 évből aki 15 éves kora óta ott volt és sikerült is befutniaháát én egy Ajax-Dortmund duót inkább mondanék ideális döntésnek mint a BayernPep mint világ legjobb edzője, hát besírtam...
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093Negritis
Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?Toca
Raúlt tudom mást nemNegritis
Ráadásul azért az utóbbi időben az igazolások se nagyon sültek be szóval én bizakodom. Illetve simán elmehet kölcsönbe ha úgy érzik fejlődni kell még neki.
több mint 9 éve
Idegenben jó az X! XD
több mint 9 éve
Mikey
18 752
FA Kupa 4. kör:Cambridge United (IV.) - Manchester United
0-0
😀😀
Pedig egészen korrekt kezdővel állt ki a MU.
több mint 9 éve
nekem az a bajom hogy mondj 2 csatárt az elmúlt 20 évből aki 15 éves kora óta ott volt és sikerült is befutniaháát én egy Ajax-Dortmund duót inkább mondanék ideális döntésnek mint a BayernPep mint világ legjobb edzője, hát besírtam...
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093Negritis
Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?Toca
Raúlt tudom mást nem
több mint 9 éve
háát én egy Ajax-Dortmund duót inkább mondanék ideális döntésnek mint a BayernPep mint világ legjobb edzője, hát besírtam...
Realnál egy bajom van vele kinek a játékidejéből fog ő kapni?
több mint 9 éve
istenem, a csávó sok mindent érdemel, de figyelmet azt nemközbohóc lett belőle 😀
több mint 9 éve
ozibozi
17 172
na jó, ez zseniális t.co/Yoa9VvstKN 😀😀 #nobajnernopartyDexxter Tailoraz angol szurkerek a magyarokért 😊
www.nemzetisport.hu/legiosok/notts-a-magyar-szurkolok-elarasztottak-az-oldalunkat-az-angolok-lazadnak-2390109
több mint 9 éve
na jó, ez zseniális t.co/Yoa9VvstKN 😀😀 #nobajnernoparty
több mint 9 éve
háát én egy Ajax-Dortmund duót inkább mondanék ideális döntésnek mint a Bayernwww.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-odegaard-hibazott-a-legjobbal-dolgozhatott-volna-2390093
több mint 9 éve
Irán-Irak negyeddöntő az Ázsia-kupán. jó kis meccs lehet, ha hosszabbításban kétszer is egyenlített az emberhátrányban lévő csapat, és már tizenegyeseket rúgnak.
több mint 9 éve
Eddig is sokkal gazdagabbak voltak, mint a "kicsik" 99%-a, mégis jószerivel lábtörlők voltak.nem meglepő, ha figyelembe vesszük milyen brutális TV-s pénzek mennek a PL-be, és ebből a kicsik is komoly összeget kapnakwww2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDFAz első 30-ban 14 Premier League csapat. o_oMikey
a Money League top20 bevételeinek megoszlás, akit érdekelZERO_L
(2012)
én arra leszek kiváncsi, az angol csapatok teljesítményén ez mikor fog meglátszani az EL-benZERO_L
Ameddig a nagy csapatoknál pénzügyileg kb. a csillagos ég a határ, édes mindegy, hogy mondjuk a Newcastle 10 30 vagy 50 milliót tud költeni botlábúakra, hosszabb távon nincs esélye ellenük. Arra persze jó, hogy nímandokért szórjanak el euró 10 milliókat majd a jövőben, de ez maximum majd a statisztikákban fog jól mutatni.
www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDFDurva, hogy 4 csapat is kb fél milliárdos árbevétellel ügyködik...
A trükkökkel felpumpált csapatokat leszámítva mondjuk az Arsenalnak már elég jelentős a lemaradása az éllovasoktól, az a 120 millió pont az a pénz kb. amiből mondjuk 2 világklasszist tud venni az ember a töltelék helyett
több mint 9 éve
nem meglepő, ha figyelembe vesszük milyen brutális TV-s pénzek mennek a PL-be, és ebből a kicsik is komoly összeget kapnakwww2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDFAz első 30-ban 14 Premier League csapat. o_oMikey
(2012)
én arra leszek kiváncsi, az angol csapatok teljesítményén ez mikor fog meglátszani az EL-ben
több mint 9 éve
ha esetleg felmerülne bárkiben is hogy a Real, mi az istenből fizet állítólag(!!!) 105k júrót hetente egy 16évesnekPerez idióta,eddig is tudta mindenki.
(foci)világ megérett a pusztulásra 😀ZERO_L
Ez a gyerek meg,benevezték a BL-be szóval nem is akarják kölcsönadni,pedig jót tenne neki 1-2 év Ajax,ott tudnak tehetséget nevelni,a Realnál nem.
több mint 9 éve
Mikey
18 752
www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/uk/Documents/sports-business-group/deloitte-football-money-league-2015.PDFAz első 30-ban 14 Premier League csapat. o_o