Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Itt nincs nagyon szó a játékról, sőt ez előtti hszben épp az volt h a Fradi kap egy hármast kinn. De mindegy is amúgy, azért a 2.8 odds elég ajándék lehetett pár hozzáértő embernek. Gondolom sokan tettek a fix hazait.azért ez a Ludo nem a tavalyiMost őszintén tavaly ti kb 160 percet toltatok úgy mint mi most az utso 20 percben, és tovább mentetek. Csak titeket kell lemásolni 😊hat ez kurva keves lesz a visszavagon.sajnos azt látom hogy kap kint a fradi egy hármast ha az lesz, mint az uccsó 20-25 percben, de ne így legyen.
Kenny
ez az Ignatyenkó mi a faszt keres itt?
petey
Amúgy ingatyenkot én sem értem tavaly egész bajnokságban nem adott el ennyi labdát Siger mint ő egy meccs alatt.
Élőben ez egy nagyon erős csapat volt, sokkal jobb mint tavaly a maccabi vagy két éve fc midtjylland. Meg mindig ok az esélyesei a parharcnak, Rebrovnak elő kell húzni vmit a cilinderbol mert biztosan kapunk gólt. A jobb szelukon levő két játékos másik dimenzió volt a többi huszhoz képest úgy hogy Heister kb élete meccset játszotta.
Zsubkov nekem is tetszett de a Priskin továbbra sem ez a szint. A szlovák srác jó lesz csak nincs meg össze szokva senkivel. Tokmac jó volt nagyon.
csebi
petey
@Kenny: Isael miért játszotta ki magát? semmi újat, nem mutatott ugyanolyan szar volt mint eddig, talán Barcelonában vokt egyedül jó.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
felrement az irasom vagy nem ertem a poent 😀johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
Kenny
több mint 6 éve
johat bold volt, legalabb figyelsz😂értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
petey
több mint 6 éve
értem a poént. 😀 Juhász, Fiola, Kokó, Kovácsik, Pátkai, Huszti, Tujvel?egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
Kenny
több mint 6 éve
“....a Ludogorec ismét itt van. Kaptak már két fülest tőlünk, most jöhet a harmadik”Nyilasi Tibor, 3 napja
több mint 6 éve
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?Elvbol nem vennek semmilyen shoppos termeket.
Bazzani
több mint 6 éve
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?Tokmac, csak hogy megzavarjam a szotyiárust!
Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?Kuntics.
Bazzani
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Megkérdezném a Fradi drukkereket, hogy ha most vennetek kellene egyet a csapat mezéből akkor kinek a neve lenne a hátán ebből a keretből?
több mint 6 éve
szegény Lovrét hívják nyilatkozni mindig, sajnálom már hogy kifogásokat kell neki mondani állandóan.Kevés van aki tud magyarul valljuk be. 😀
petey
több mint 6 éve
egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂Nem találtak szerb tolmácsot, senki se beszélt náluk magyarul.
ZoliMP
több mint 6 éve
szegény Lovrét hívják nyilatkozni mindig, sajnálom már hogy kifogásokat kell neki mondani állandóan.
több mint 6 éve
United lassan nb3 szintre csúszik le.
több mint 6 éve
Ingyen hozták , gondolom üzletet láttak benne első körben..azok is többet érnek ennél a faszinál. rettenet.Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey
gordon
petey
Ami feltünő számomra, hogy nem találok a fradiban olyan játékost akiről ki lehetne jelenteni, hogy fejlődött tavaly óta..
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 509
egy bajom van ezzel.azt hangoztatjak h tanulniuk kell...a vidi mondott ilyet tavaly h tanulni jottek?😂
több mint 6 éve
Isael most játszotta ki magát Rebrovnál a csapatból.azok is többet érnek ennél a faszinál. rettenet.Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey
gordon
petey
Kivéve ha kötelező játszani.
több mint 6 éve
Ez a Skvarka bárkivel pótolható lenne bármelyik haveri focicsapatból.
több mint 6 éve
azt mondtam játékban 😊 mert nekünk törte a hátunkat a háló. de mindegy is. most nem nagyképűzik a Ludo, mint az első találkozón.Te azt mondtad h ez a ludo gyengébb mint tavalyi.Mikor kiderült h mégsem akkor jött ez.Nagyon mas szint ez a ket csapat. Hogy vertuk meg ezeket ketszer?én mondtam, hogy nyár elején ezek még nem álltak össze. le lettem hurrogva.
Kenny
petey
Fun fact: mostani kezdoben valoban egyetlen új igazolás volt, Másik két meccsen meg három- három. Azért ez nem indokolja ezt a nagy kontrasztot sztem, inkább az új edző ami különbség.
csebi
több mint 6 éve
Ha a Ludogorec nyeri a meccseit, akkor csak a CSZKA és az Espanyol elleni meccsek számítanak a továbbjutás szempontjából.Azokon meg egyelőre veretlen a Fradi.
több mint 6 éve
Te azt mondtad h ez a ludo gyengébb mint tavalyi.Mikor kiderült h mégsem akkor jött ez.Nagyon mas szint ez a ket csapat. Hogy vertuk meg ezeket ketszer?én mondtam, hogy nyár elején ezek még nem álltak össze. le lettem hurrogva.
Kenny
petey
Fun fact: mostani kezdoben valoban egyetlen új igazolás volt, Másik két meccsen meg három- három. Azért ez nem indokolja ezt a nagy kontrasztot sztem, inkább az új edző ami különbség.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
azok is többet érnek ennél a faszinál. rettenet.Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey
gordon
több mint 6 éve
Isael mennyibe kerül nekünk?A legtöbb, mi adható
petey
Talán 3 M juró
Még gondolom 40000/hó
De látom hogy Rebrov meg lesz sértődve az esetleg még emnéty módon alákérdező riporter jogos kérdései miatt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Isael mennyibe kerül nekünk?Kb annyiba , mint egy közepes szerb/macedón nálatok.
petey