Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
1-1 hosszabb labda nem jön be a 2 angol középpályástól, de a csapat játéka végre jó volt. Csak le ne olvadjunk a 2. félidőre.Kicsit vissza a pályára.Nekem is! Csak azt a rohadt késes gólörömöt látnám már végre megint. Pedig úgy szeretem a gyereket, mert szív-lélek, de ha már ott van gurítsa be azon az 1 méter 50 centis helyen helyen bazki. De igen, sajnos gyenge, viszont kellett a gólunkhoz is, meg legalább jól helyezkedik. Hendo is pontatlan ma. Lucas ma hozza amit kell, Cou meg jól fordul, cipeli, csak néha kicsit pontatlan. Sakho-s mezt meg vennék ha nem francia lenne és nem akkora bantu 😀😀😀kristóf17
0-1, nem is rossz játékkal. Markovic nagyon jól játszik, és a csapat alapjátéka is jobb így, hogy Gerrard végre régi régi helyén a támadó középpályási szerepkörben. Hendro-Lucas 2-ős is elég stabilan tartja a középpályát. Tetszik, határozottan tetszik.balazs799
Philippe se volt rossz, csak jobban figyelnek rá miután papíron ő ma a legveszélyesebb, legkreatívabb játékosunk
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kicsit vissza a pályára.Nekem is! Csak azt a rohadt késes gólörömöt látnám már végre megint. Pedig úgy szeretem a gyereket, mert szív-lélek, de ha már ott van gurítsa be azon az 1 méter 50 centis helyen helyen bazki. De igen, sajnos gyenge, viszont kellett a gólunkhoz is, meg legalább jól helyezkedik. Hendo is pontatlan ma. Lucas ma hozza amit kell, Cou meg jól fordul, cipeli, csak néha kicsit pontatlan. Sakho-s mezt meg vennék ha nem francia lenne és nem akkora bantu 😀😀😀
0-1, nem is rossz játékkal. Markovic nagyon jól játszik, és a csapat alapjátéka is jobb így, hogy Gerrard végre régi régi helyén a támadó középpályási szerepkörben. Hendro-Lucas 2-ős is elég stabilan tartja a középpályát. Tetszik, határozottan tetszik.balazs799
több mint 9 éve
Gerrard nekem nagyon pontatlan, kicsit "tompának" érzemBorini pedig kuka
Cou sincs formában nem hoz jó döntéseke
viszont Lazar kumvajó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Kicsit vissza a pályára.0-1, nem is rossz játékkal. Markovic nagyon jól játszik, és a csapat alapjátéka is jobb így, hogy Gerrard végre régi régi helyén a támadó középpályási szerepkörben. Hendro-Lucas 2-ős is elég stabilan tartja a középpályát. Tetszik, határozottan tetszik.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 905
444.hu/2015/01/10/sikkasztas-gyanujaval-nyomoznak-a-fradinal/és a közlemény:
"A Ferencvárosi Torna Club határozottan visszautasítja és megteszi a szükséges jogi lépéseket a sajtóban különféle hamis címmel megjelent írások ügyében, amelyek alapjául egy estiujsag.hu internetes felületen megjelent hazug cikk szolgál. Az ominózus felület szerkesztője az a Cs. Tibor, aki volt élettársát jelentette fel, s aki 2012-ig valóban az FTC kommunikációs ügyeit intézte. Azonban szó sincs a jelenlegi vezetés érintettségéről, holott a cikk és az átvett írások is azt sugallják inkorrekt módon. Az ügyben a klub egyetlen jelenlegi alkalmazottja sem érintett."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Érthető, de teljesen értelmetlen.Viszont érthető lenne, ha ezért te nem tetszésedet fejeznéd ki.Amíg az aranyketrecre a pénzt az ötvösnek a legjobb cimborája adja másnak a zsebéből, mindig készülnek újabb és újabb ketrecek. Ha papagáj sincs, akkoris.A magyar footballnak a stadionok olyanok mint az aranyketrec a döglött papagájnak.Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...Joey TribbianiEgy teljes NB1-es fordulóra meg nem. És? Van nekik szurkolói kártyájuk? Na látod... 😀Matthew99
/Bödőcs Tibor/
Eközben Egerben
balazs799
Te nem fizetnél a barátodnak az én pénzemből egy szép jegygyűrűért, mégha menyasszonyod sincs? Na ugye.Sobri Jóska
Na ugye.diverdoc
több mint 9 éve
Viszont érthető lenne, ha ezért te nem tetszésedet fejeznéd ki.Amíg az aranyketrecre a pénzt az ötvösnek a legjobb cimborája adja másnak a zsebéből, mindig készülnek újabb és újabb ketrecek. Ha papagáj sincs, akkoris.A magyar footballnak a stadionok olyanok mint az aranyketrec a döglött papagájnak.Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...Joey TribbianiEgy teljes NB1-es fordulóra meg nem. És? Van nekik szurkolói kártyájuk? Na látod... 😀Matthew99
/Bödőcs Tibor/
Eközben Egerben
balazs799
Te nem fizetnél a barátodnak az én pénzemből egy szép jegygyűrűért, mégha menyasszonyod sincs? Na ugye.Sobri Jóska
Na ugye.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Amíg az aranyketrecre a pénzt az ötvösnek a legjobb cimborája adja másnak a zsebéből, mindig készülnek újabb és újabb ketrecek. Ha papagáj sincs, akkoris.A magyar footballnak a stadionok olyanok mint az aranyketrec a döglött papagájnak.Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...Joey TribbianiEgy teljes NB1-es fordulóra meg nem. És? Van nekik szurkolói kártyájuk? Na látod... 😀Matthew99
/Bödőcs Tibor/
Eközben Egerben
balazs799
Te nem fizetnél a barátodnak az én pénzemből egy szép jegygyűrűért, mégha menyasszonyod sincs? Na ugye.
több mint 9 éve
A magyar footballnak a stadionok olyanok mint az aranyketrec a döglött papagájnak.Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...Joey TribbianiEgy teljes NB1-es fordulóra meg nem. És? Van nekik szurkolói kártyájuk? Na látod... 😀Matthew99
/Bödőcs Tibor/
Eközben Egerben
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...Joey TribbianiEgy teljes NB1-es fordulóra meg nem. És? Van nekik szurkolói kártyájuk? Na látod... 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Aachen-Essen derby február 7én, német 4. Liga, már több mint 25000 jegy elkelt...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Max MU,a többinek sok az a 200-230 millió.MU, City vagy Chelsea lesz ebből. Törődj bele valahogy 😊flzoli+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
több mint 9 éve
az elsőnek örülnék (bár nem szívesen szurkolnék neki, úgy vagyok vele mint Zidane-nal anno: elismerem a tehetségét de nem kedvelem túlzottan) a másik kettőnek nagyon nem 😊MU, City vagy Chelsea lesz ebből. Törődj bele valahogy 😊flzoli+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......flzoli
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.Kenny
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
MU, City vagy Chelsea lesz ebből. Törődj bele valahogy 😊+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
több mint 9 éve
Én pont hogy úgy érzem, hogy most ősszel szakadt át a gát. Addig mindenhol ha szóba került Messi, egy szerény, szorgalmas, felkapaszkodott jófiúként ábrázolták. Ahogyan a Barca is a csak a fiatalokra építő, foci megújító, nem költekező, mezszponzor nélküli bezzeg csapat volt.www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Nyilván én elfogult vagyok az irányukba negatív irányba, de az nekem nagyon visszás volt, így most jól esik látni, hogy baromira álszent volt az egész mítosz, amit felépítettek.
A 250 millió, amiről pletykálnak, szerintem túlzó, még a csúcsformájában sem fizetett volna érte annyit egy klub sem. Váltani fog nyáron, méghozzá rekord áron, de a közelében nem lesz ennek az összegnek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
+ ugye mióta Gardiola elment azóta a sikerek sem jönnek, most van "fogás" rajta...www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
nagyon nem örülnék ha a Chelsea elvinné, menjen csak szépen a PSG-be a francia bajnokság nem érdekel 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855nyomják le az árát.nagyjából nyár óta.
Simán elképzelhető,hogy ennyire kis görcs,de tudatos lejárató kampány megy ellene azóta amióta megnyerte a VB-n az MVP címet.
több mint 9 éve
Vbalazs
32
Köszi 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nswissramble.blogspot.hu/
ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnélZERO_L
több mint 9 éve
Vbalazs
32
Köszi 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nwww2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.htmlbaggio
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-messi-kirugathatsz-de-ne-emlekeztess-mindig-erre-2386855Azért szépen döntik le azt a "szerény, jófiús" szobrot, amit oly gondosan felépített neki a honi és a külhoni média és focitársadalom. Nem is teljesen értem, hogy-hogy nem Perez és CR áll az egész Barca és Messi sározás mögött, akik igazából csak Unicef nagyköveti szerepükből adódóan az éhező gyerekeket támogatták.......
több mint 9 éve
😀
u.i.: nem kinevetem, hanem vele együtt nevetek 😀 biztos vicces lehetett
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nswissramble.blogspot.hu/
ennél jobbat én nem találtam még, sajnos nem minden csapattal van naprakész adatuk, de a klubok évenként a mérlegüket fel szokták tölteni az adott csapat honlapjára, ha valami konkrétat keresnél
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nwww2.deloitte.com/uk/en/pages/sports-business-group/articles/deloitte-football-money-league.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Vbalazs
32
Köszi! 😊Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0nnemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnakslowmotion