Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Valdes MU. Én azért hagynám De Geat védeni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?Da3m0n
nemtom, a Pool taccsos oldalán van egy gyerek, ő valami swissramble-t szokott citálni. aztán nem tudom, hogy ott adatbázis van-e, vagy csak random okosságokat tolnak
több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
ha már tegnap jót nevettünk, itt a mai is 😕
balazs799
sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊NB2
ne csak a szomorú eseményekre emlékezzünk, ugyebár 😊

Mindig jövőre
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
balazs799
sőt én szombatra is tudok majd mutatni 😊
több mint 9 éve
Vbalazs Miami Dolphins Texas Tech Red Raiders 32
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de ha igen akkor nem tudjátok, hogy van e olyan külföldi oldal, ahol lehet olvasni a csapatok gazdasági helyzetéről,adatokról?
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-szakitanak-a-fifa-val-bojkottaljak-az-aranylabda-galat-2386603

Ez már azért szánalmas. Volt idő felkészülni, tudtak volna olyanokat igazolni, akikkel a legkedvezőtlenebb döntést is átvészelhették volna. Ja de nem, mert számítani kell arra, hogy felmentést kap a klub, ha meg nem sírni- ríni kell.
Amúgy is egy évről van szó, nem 5-10 évről. A BL-ben a szankció alatt is játszanak (ergo jön bevétel) és max odalesz még egy bajnoki év (amit átigazolási joggal sem biztos, hogy megnyernek).
Szurkolójukként is egyre visszásabb, amit művelnek.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
pár napja volt nso-n cikk hogy egy bayern játékos unja a szivatást így gyorsan leesett 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
davemayer
baszki, két percet gondolkodtam azon, hogy hogy a 'csába kerülhettek a brazilok a világranglista elejére, aztán... 😀
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve

mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályátZERO_L
mondjuk akkor elég lenne átépíteni a tetőt, nem?
jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion
elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv részeZERO_L
persze hogy nem az, csak annyit akartam mondani, hogy ha azt akarnák, hogy a Kop tetejéről is lehessen látni az egész pályát, akkor nem kellene felhúzni egy vadiúj stadiont sokszázmillió fontért, hanem meg lehetne csináltatni a Kop feletti tetőt jóval kevesebb, mint százmillióból.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Negritis
(legjobb barátom 1,5 hónapja ment ki dolgozni angliába, első tervek szerint Liverpoolban kapott volna munkát, mondanom se kell hogy elfogott a sárga irigység balazs799
én pont Liverpool és Manchester között lakok félúton 😀
Liverpool amúgy nagyon szép város

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenneslowmotion
elég lenne, de ha jól tudom ez nem a terv része

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
nálunk a bagázsban van minden 😀
roma-milan-mu-dortmund/barca-real-pool 😀
de olyan nicns hogy 2 ember ugyanoda szurkol 😀

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
nekem spanom londonba dolgozik, de megbeszéltük hogy amint lesz munkám és rá pénzem megyünk a "szomszédba" 😀
meg jönne MU szurkoló spanom isNegritis
személyes tragédiám, hogy 2 legjobb barátom közül egyik se szereti a focit, de a most kint dolgozó mondta, hogy el akar menni 1 meccsre, hogy átélje a hangulatot 😊
1 olyan haver-barát ismerősöm van aki szereti a labdarúgást, na ná hogy ő is pont tehenész 😀

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tudom, hogy sokat posztolok sorry ha valaki unja, de igazi sport"buzinak" tartom magam mind európai mind amerikai foci terén 😀

Egy impozáns statisztika a Valencia 2-1 Reál Madridról.

Otamendi
• 100%-os szerelési hatékonyság
• 11 felszabadítás
• 3 labdaszerzés
• 1 gól

Liverpool Fc
több mint 9 éve
nekem spanom londonba dolgozik, de megbeszéltük hogy amint lesz munkám és rá pénzem megyünk a "szomszédba" 😀
meg jönne MU szurkoló spanom is

több mint 9 éve
ha megnéztétek a terveket akkor az új stadionban sem lett volna gyengébb a KOP hangja, elég sokat öltek az akkusztika kitervelésébe

és lehet hogy nem az a pálya lenne ahol Rush, King Kenny, Owen alázott
de eredetileg új SAJÁT stadionunk lett volna, a 2. ötlet volt a közös a kékekkel annak nem örültem volna

a bővítés sem rossz egyébként aláíromNegritis
Szerintem tetszetős lesz, nem mondom, hogy nem nézem csodálattal a Juventus stadiumot vagy a Veltins arénát (személyes kedvencem), de én valahogy jobban örülök a bővítésnek. És ha belegondolunk a 45ezerről 60-re történő bővítés így a legköltséghatékonyabb, ráadásul úgy, hogy alig kell majd lezárni az átalakítani (bővíteni) kívánt részt az építkezések miatt.
Az összkép pedig szerintem nagyon szép lesz. (legjobb barátom 1,5 hónapja ment ki dolgozni angliába, első tervek szerint Liverpoolban kapott volna munkát, mondanom se kell hogy elfogott a sárga irigység 😀, aztán végül északabbra került a Tóvidéki Nemzeti Parkba, de feltett szándékom úgy meglátogatni majd, hogy tegyünk egy kitérőt még egy meccsre majd a "régi állapotú" stadionba is).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ha megnéztétek a terveket akkor az új stadionban sem lett volna gyengébb a KOP hangja, elég sokat öltek az akkusztika kitervelésébe

és lehet hogy nem az a pálya lenne ahol Rush, King Kenny, Owen alázott
de eredetileg új SAJÁT stadionunk lett volna, a 2. ötlet volt a közös a kékekkel annak nem örültem volna

a bővítés sem rossz egyébként aláírom

több mint 9 éve

jó, akkor kissé gyengülne a Kop hangja, de egy új stadiont építeni azért, mert egy-kétezer ember nem látja rendesen a pálya túlsó felét... azért az kissé talán túlzás lenne
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

mondjuk azért kéne új stadion, hogy normálisan lehessen látni a pályát

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
amúgy ilyenkor idegesít hogy az előző tulajok balféksége miatt csak bővítést kap az Anfield 😕
tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek BogdánékNegritis
a másik oldalról viszont így továbbra is Anfield a hazai pálya, és nem Stanley Park. ha kimész, akkor ugyanazt a pályát látod, ahol a régi nagyok rohangásztak, és ahol végigverték Európa legjobb csapatait.
egy Stanley Parknak milyen története lenne?slowmotion
Szerintem elég is egy bővítés, csatlakozok slowmotion-hoz, a hangulat, hogy az Anfield roadon játszik a csapat, ott tudod megnézni mindig pluszt jelent. A 60e-re történő bővítés pedig mennyiségileg is elég szerintem.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
amúgy ilyenkor idegesít hogy az előző tulajok balféksége miatt csak bővítést kap az Anfield 😕
tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek BogdánékNegritis
a másik oldalról viszont így továbbra is Anfield a hazai pálya, és nem Stanley Park. ha kimész, akkor ugyanazt a pályát látod, ahol a régi nagyok rohangásztak, és ahol végigverték Európa legjobb csapatait.
egy Stanley Parknak milyen története lenne?
több mint 9 éve
tegnap kiszenvedtük a továbbjutást jöhetnek Bogdánék

több mint 9 éve
Új stadion épül rómában, ami egyedül az AS Roma mérkőzéseinek ad majd otthont.

Van még rajtam kívül itt As szurkoló? Ideje volt már egy új stadion, 2017-re tervezi átadni. A világ legmodernebb stadionja lesz, teljesen családbarát környezettel.balazs799
Naná, hogy van. 😊 Ez egy igen impozáns külső lesz.Gergőbácsi
az új stadionok mind impotensek... ööö... impozánsak