Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Spori tett rola hogy Viniciusrol végülis gólt kapjon a Vidi 😊 😊

Hihetetlen stabil a csávó ma

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na akkor ma HAJRÁ KISPEST HONVÈD !!!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
Lehet most sok pénzt kap, de a karrierje kuka, és tönkrevágja annak a lehetőségét, hogy később a mostani sok többszörösét megkapja.
gabokocka
nem hibáztatom őt ezért. a gyerekeim is pont ilyenek: ha azt mondom, hogy kapnak ma egy csokit, vagy holnap kettőt, akkor a mai egyet választják.
slowmotion
Igen, csak a csoki elhussan egybol, amint felfaljak, viszont a Videotonnal (vagy mar nem ugy hivjak?) a padozasert is annyit kap, hogy harom evnyi padozas utan el is mehet az NB II-be, 28 eves korara pedig annyi penze lesz a kukan kidobott karrierjevel, hogy tobbe aggodnia sem kell. Es vehet rajta csokit. 8-)

A sport, es foleg a labdarugas lett a mai Magyarorszagon az a forras, aminel kozepes erofeszitessel, meg egy-ket megfelelo ismerossel rohogve a luxusig tudsz jutni, mindezt ugy, hogy tenyleg nem kell azert kuzdened, hogy kimehess kulfoldre, akar Ausztriaba, mert itt a szaros NB II-ben is olyan penzt keresnek a futballistak, hogy jomodban elhetnek, de meg az NB III-ban is forognak olyan fizetesek, amik nem mondhatni, hogy peldaul egy eladonak, meg rengeteg olyan embernek, akik a ket kezukkel keresik a kenyeruket, elerhetoek lennenek.

MO ma alom a sportoloknak (vajon miert huz a legtobb profi egy iranyba? Nem fognak oda szarni, ami a leheto legjobb korulmenyeket adja meg nekik). Valahol sajnalom, hogy nem ebbe a renszerbe szulettem bele, a labdarugoi multammal es serdulo, meg ifisikereimmel garantalt lenne a helyem legalabb egy NB II-es csapatban a padon, azzal is hulyere keresnem magam ugy, hogy kicsit sem feszulok meg, mig 15 eve meg annyira nem nyujtott igazan nagy lehetoseget ez az irany, mindenkinek az jelentette a mentsvarat, ha Ausztriaba vagy Hollandiaba elvittek a 2-3-4. osztalyba. Aztan volt ket sulyos serulesem is, amik utan nem folytattam profi szinten, de ha a mai korulmenyek lettek volna, akkor lazan folytatom ahelyett, hogy ellinkeljem a dolgokat a profi karrier kuszoben.

De hat az a helyzet, hogy azert realisan latom a dolgokat, igy meg a szivemre teve a kezem nem tudom hibaztatni az ilyen embereket, akik elmennek a tutiba, ahelyett, hogy a nehezebb utat valasztanak es kuzdenenek tovabb, aztan hatha elviszi oket egy kulfoldi csapat, igy Zsorit sem. Egyreszt o a Debrecenben sem volt azert garantalt a helye, masreszt sokszor annyit keres majd a VIdeotonban. Negy evre ir ala, ugyhogy ez elegge szep summa lesz a vegere. Es szaros 18 eves, szoval 22-23 eves koraban szabadul, de o tipikusan egy olyan jatekos szerintem, mint mondjuk Bognar, hogy szepen korbe fogja vandorolni az NB I-et, 30 eves korara lesz majd hat-het NB I-es csapat a multjaban. Sok-sok penzert. Aztan johet az NB II, ahol allandoan az elvonalat is megjart veteranokat keresik, akik egyebkent semmivel sem jobbak, mintha egy-egy tehetseges fiatalt nyomatnanak a poszton, csak hat...

Zsorirol meg azt sem tudna senki sem, hogy el, ha nincs az alomgolja, mert azon kivul egyebkent egyaltalan nem volt kiemelkedo, olyasvalaki, aki kitunik a tehetsegevel. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Debrecennel jovore sem lenne kezdo, sot, 20-21 eves kora elott sem talan, foleg, miutan a mennyeis csapatok ra vannak kattanva, hogy tamadot kulfoldrol hoznak. Akkor meg mar inkabb padozik az ember otszor-hetszer annyiert.

Lehet most sok pénzt kap, de a karrierje kuka, és tönkrevágja annak a lehetőségét, hogy később a mostani sok többszörösét megkapja.
gabokocka
nem hibáztatom őt ezért. a gyerekeim is pont ilyenek: ha azt mondom, hogy kapnak ma egy csokit, vagy holnap kettőt, akkor a mai egyet választják.
slowmotion
Ha vagod a vidis penzeket, akkor te is tudod, hogy manapsag mar csomo jatekosnak nem eri meg elmenni kulfoldre, mivel itt sokkal jobban meg vannak fizetve az FTC-nel meg a Videotonnal. Lassan ott leszunk, hogy Magyarorszagrol nem eri majd meg elmenni peldaul mar Ukrajnaba vagy Lengyelorszagba sem, vagy epp az olasz masodosztalyba, netan egy Palermo-fele Serie A kiesokategorias csapathoz. Kalmar sem veletlenul fog hazajonni, pedig o most is egy olyan csapatnal nyomja, amibe toljak a penzt rendesen. De Nikolics is haza fog jonni Amerikabol 1-2 even belul.

Szerkesztette: Stez

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 852 — Cowboys fan
gabokocka
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 505 — Keep pounding
Radó, Botka, Sós Bence, Bódi lehetne sorolni. Lehet most sok pénzt kap, de a karrierje kuka, és tönkrevágja annak a lehetőségét, hogy később a mostani sok többszörösét megkapja.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 347 — Omar's Coming Yo!
Zsóri benzinkutas lesz... még egy karrier a kukában, mielőtt elkezdődött volna. Hány elrettentő példa kell, hogy legyen, az ilyen tranzakciók elkerüléséhez...
gabokocka
2019 Hangya Szilveszter/Berecz Zsombor dij nyertese.

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Zsóri benzinkutas lesz... még egy karrier a kukában, mielőtt elkezdődött volna. Hány elrettentő példa kell, hogy legyen, az ilyen tranzakciók elkerüléséhez...
gabokocka
Neked elrettentő példa.
Neki sok pénz
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 505 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 399 — nabege2@yahoo.com
Ez a bakui EL döntő lesz az UEFA totális csődje!
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
 www.origo.hu/sport/futball/20190523-preisinger-sandor-u-17es-labdarugo-valogatott-europa-bajnoksag-interju.html

meglepően korrekt nyilatkozat
eaglesmcnabb
Biztos azért mert MTK-s volt 😛

Nagyrészt szerintem is dicséretes, főleg ahogy hozzáll a srácokhoz (telefon, kizárni a managereket, stb), bár ezt a "genetikailag gyengébbek" vagyunk dumát nem veszem be.... ez egyszerűen onnan jön, hogy kint a 13-17 éves korosztály is többet dolgozik, ennyire egyszerű.

Nyilván ezt ő nem nyilatkozhatja le persze...
Igor
Szerintem arra céloz burkoltan, hogy ott u14től személyre szabott edzés tervet kapnak a srácok, mindenkinek be van lőve a táplálkozás is stb... legalábbis az ajaxnál így nyomják. A magyar valóság ezzel szemben...?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 379
 www.origo.hu/sport/futball/20190523-preisinger-sandor-u-17es-labdarugo-valogatott-europa-bajnoksag-interju.html

eaglesmcnabb

Nagyrészt szerintem is dicséretes, főleg ahogy hozzáll a srácokhoz (telefon, kizárni a managereket, stb), bár ezt a "genetikailag míg gyengébbek" vagyunk dumát nem veszem be.... ez egyszerűen onnan jön, hogy kint a 13-17 éves korosztály is többet dolgozik, ennyire egyszerű.

Igor
nem csak az, hanem 10x annyi gyerekből könnyebb és nagyobb esély van kiválasztani azokat akik fizikailag, tehetségben és fejben is megfelelőek
szóval ez tényleg genetika + nagy számok törvénye
Negritis
Hollandia lakossága 1,5x annyi, Belgium / Portugália kb ugyanannyi.
Nem hiszem hogy gyerekből 10x annyi lenne aki focizik.
Toca
es a kisebb orszagok akik jobbak, mint mi? Ezt nem lehet aranyositani. A berni donto idejen is kevesebben voltunk, megis leigaztunk mindenkit!
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 379

eaglesmcnabb

Nagyrészt szerintem is dicséretes, főleg ahogy hozzáll a srácokhoz (telefon, kizárni a managereket, stb), bár ezt a "genetikailag gyengébbek" vagyunk dumát nem veszem be.... ez egyszerűen onnan jön, hogy kint a 13-17 éves korosztály is többet dolgozik, ennyire egyszerű.

Igor
Hat Zeges volt 4 evig is, aztan mtk 😀
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 208 — no es importante

eaglesmcnabb

Igor
Tökéletesen rímel mellé ez
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mk-nem-vagyok-faradt-videki-parasztgyerekkent-jo-geneket-orokoltem-juhasz-2702199

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 309 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jó látni, hogy Gazdag nem megy az Újgazdagokhoz egyelőre. 😊
Bogdánt, mint Gróf pótlékot(ő is Skóciából jönne, mint Dávid anno) tudnám mellé még kedvelni. Csak ne úgy védjen, mint a Pool-os meccsein.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan

eaglesmcnabb

Nagyrészt szerintem is dicséretes, főleg ahogy hozzáll a srácokhoz (telefon, kizárni a managereket, stb), bár ezt a "genetikailag míg gyengébbek" vagyunk dumát nem veszem be.... ez egyszerűen onnan jön, hogy kint a 13-17 éves korosztály is többet dolgozik, ennyire egyszerű.

Igor
nem csak az, hanem 10x annyi gyerekből könnyebb és nagyobb esély van kiválasztani azokat akik fizikailag, tehetségben és fejben is megfelelőek
Negritis
Hollandia lakossága 1,5x annyi, Belgium / Portugália kb ugyanannyi.
Nem hiszem hogy gyerekből 10x annyi lenne aki focizik.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 620 — The Mathematician

eaglesmcnabb

Igor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan

eaglesmcnabb

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930
Mackónaci visszavonult.

Olyan vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Volt pár jó periódusa, klubszinten, de a válogatottban nekem sose volt szimpatikus. Nagyon sok lepkéjére emlékszem.

Viszont elismerés illeti, nem rossz csapatokban védett, de az utolsó pár évet nagyon nem kellett volna erőltetnie, 43 évesen, pocakkal...a Hali javarészt neki is köszönheti a kiesést.
O1G
Tipikus példája, hogy nem érezte jól meddig képes az elvárt szinten teljesíteni. Ezt az évet nagyon nem kellet volna már bevállalnia, nem ilyen teljesítményt és kiesést érdemelt volna pályafutása utolsó évére.
peach
Hárommillió indoka volt havonta arra, hogy ne hagyja abba
eaglesmcnabb
Ugxan, azt megkapja siman a jovoben is, neki eleg jo kapcsolatai es barati kore van, hogy a jelenlegi kis orszagunkban akar a Halinal, de az MLSZ-nel is magas pozicioba keruljon.

Aki meg azt mondja, nem kiesessellett volna modi bucsuzni... konkretan a Haladas nem kis reszben Kiraly es az allando bakijai miatt esett ki. Legalabb tiz-tizenot pont ment el a folyamatos potyain. Egy kapust ezzel a teljesitmennyel egy egyenes vilagban ugy kellett volna kirakni a csapatbol, hogy azt megemlegeti.
Stez
kicsit olyan mint Seaman utolsó Senalos éve?
Negritis
Gyerekek sok mindent nem tudtok !
Én Szombathely mellett lakom 30 km.Oda jártam kozepsuliba Hali szurkoló is vagyok személyes baratságban vagyok 1-2 mostani aktív Hali focistával.
Vannak itt a háttérben elég érdekes dolgok higgyétek el ,többről volt itt szó mint amit első blikre gondolnátok.
Rózsa Sándor (betyár)
Akkor csak a Chelseanél gondolod, hogy csak annyi számít hogy 3. a csapat minden ok ? 😀
Toca
Ugye most csak viccelsz ? 😃
Kettőt egy lapon említeni is finoman fogalmazva merő balgaság részedről !
Merem ezt állítani bízván úgy ,hogy itt jelenleg minden a TAO-s pénzek szétosztásárol és utánpotlás akadémiák üzemeltetéséről szól.
Mindennek megvan a miértje és így bizonyos emberek érdeke.
(Pl.Király akadémia,Király SZE megye 1 ,Illés akadémia,Király sport komplexum,Önkormányzati támogatás a Halinak,Stadion üzemeltető cég,Na és persze a többi Hali szakosztály aki elméletileg a Stadionon belül lesz elhelyezve,és így plusz létesitmények épitése.Hogy kik is építik ezeket.Szóval ez itt egy elég ingoványos és szövevényes kis érdek csoportosulás ami ki alakult kis városomban.)
Rózsa Sándor (betyár)
Vasiként vannak infóim a Haliról, de az tényleg igaz, hogy Béla saját lóvéból fizeti Ivanov bérét és a vételár is hozzá folyik vissza majd?
Az akadémiák TAO trükközése vs Hali szakosztályok ellentéte is szép ügyek (lásd női kézisek pl- Hali vs Gólyák)
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 159
Conte—-> Inter

(Neki 10 millio indoka van erre)
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Mackónaci visszavonult.

Olyan vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Volt pár jó periódusa, klubszinten, de a válogatottban nekem sose volt szimpatikus. Nagyon sok lepkéjére emlékszem.

Viszont elismerés illeti, nem rossz csapatokban védett, de az utolsó pár évet nagyon nem kellett volna erőltetnie, 43 évesen, pocakkal...a Hali javarészt neki is köszönheti a kiesést.
O1G
Tipikus példája, hogy nem érezte jól meddig képes az elvárt szinten teljesíteni. Ezt az évet nagyon nem kellet volna már bevállalnia, nem ilyen teljesítményt és kiesést érdemelt volna pályafutása utolsó évére.
peach
eaglesmcnabb
Ugxan, azt megkapja siman a jovoben is, neki eleg jo kapcsolatai es barati kore van, hogy a jelenlegi kis orszagunkban akar a Halinal, de az MLSZ-nel is magas pozicioba keruljon.

Aki meg azt mondja, nem kiesessellett volna modi bucsuzni... konkretan a Haladas nem kis reszben Kiraly es az allando bakijai miatt esett ki. Legalabb tiz-tizenot pont ment el a folyamatos potyain. Egy kapust ezzel a teljesitmennyel egy egyenes vilagban ugy kellett volna kirakni a csapatbol, hogy azt megemlegeti.
Stez
Igen, ezért mondom, hogy rosszul mérte fel mikor kellett volna abbahagynia. Rossz döntést hozott, nem ő az első a történelemben. Nyílván sportszakmai részről közelítve.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 379
Mackónaci visszavonult.

O1G
peach
eaglesmcnabb

Stez
Negritis
Lehet nem a legszebb dolog igy bucsuzni, de akkor is kiemelkedo karrierje volt. Sajna anno a Herta nem engedte az Arsenalban,de nincsenek ha....
Emberileg is pozitiv tapasztalatom volt vele. A szakdogamhoz kaptam a mentoromtol kontakt cimeket. Kiraly Gabor volt a legnagyobb nev a listan. Nem volt rest visszahivni egy ismeretlen magyar szamot Munchenbol...a masik 2 kontakt valaszra sem meltatott, pedig ok nem ismert emberek voltak.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 528 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azért keretet nézve a Chelsea nincs túlzottan lemaradva a Pool mögött. Ott Klopp a zseni.
dugo93
C'mon man ezt te sem gondolod komolyan. Hazard meg Kante kivetelevel senki se ferne be a Pool kezdojebe tolunk.
A kapus poszt kb egal, vedelemben a ket szelso naluk fiatal es mar most nagyon jok, mig nalunk Azpi lassan kioregszik, Alonso/Ederson/Zappacosta meg nem top szint.
A kozephatvedek a Poolnal szinten fiatalok, VVD talan mar a legjobb a posztjan. Nalunk Rudiger aki klasszis lehetne de szerencsetlen nagyon serulekeny, mar a Romaban is az volt a baja. Luiz inkabb kvk-ba lenne jo, plusz o is 30 felett van mar. Tul sokat megy elore es rizikozik, ezt mar nem fogja kinoni.
A kozeppalyas sorban lehetnenk jobbak, de ott is sztem max egal. RLC kurva jo lehet majd, de nagyon szerencsetlen o is a serulesekkel. Kante nyilvan elit kb barmilyen poszton, cserebe Jorginho csak neha jatszik elfogadhatoan. Kovacic a legrosszabb jatekos aki nalunk valaha is volt, Barkley meg ot se kepes kiszoritani (+o is injury prone).
A Pool tamado trioja sztem a legjobb a vilagon, az egykori MSN meg BBC trioknal is elvezetesebb nezni amit a lasztival csinalnak. Nalunk van Hazard aki elit, de Willian meg Pedro kepesek eltunni, utana meg pofaznak h padoznak. CHO nagyon jol indult, de az o serulese is para sajnos.
Ezek utan a Pool meg erosithet, mi valszeg elveszitjuk Hazard-t, es az egy szem Pulisicon kivul csak az akademistak vannak akik kolcsonbol jonnek majd vissza.

Sztem a Spurssel meg az Arsenallal van kb hasonlo keretunk, hiaba mondhatnak a szamok mast.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mackónaci visszavonult.

O1G
peach
eaglesmcnabb

Stez
Negritis
Én Szombathely mellett lakom 30 km.Oda jártam kozepsuliba Hali szurkoló is vagyok személyes baratságban vagyok 1-2 mostani aktív Hali focistával.
Vannak itt a háttérben elég érdekes dolgok higgyétek el ,többről volt itt szó mint amit első blikre gondolnátok.
Rózsa Sándor (betyár)
Akkor csak a Chelseanél gondolod, hogy csak annyi számít hogy 3. a csapat minden ok ? 😀
Toca
Ugye most csak viccelsz ? 😃
Kettőt egy lapon említeni is finoman fogalmazva merő balgaság részedről !
Merem ezt állítani bízván úgy ,hogy itt jelenleg minden a TAO-s pénzek szétosztásárol és utánpotlás akadémiák üzemeltetéséről szól.
Mindennek megvan a miértje és így bizonyos emberek érdeke.
(Pl.Király akadémia,Király SZE megye 1 ,Illés akadémia,Király sport komplexum,Önkormányzati támogatás a Halinak,Stadion üzemeltető cég,Na és persze a többi Hali szakosztály aki elméletileg a Stadionon belül lesz elhelyezve,és így plusz létesitmények épitése.Hogy kik is építik ezeket.Szóval ez itt egy elég ingoványos és szövevényes kis érdek csoportosulás ami ki alakult kis városomban.)
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 080 — Invisible man
Rózsa Sándor (betyár)
Hallgatunk...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.