Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na ez inkább gól mint Holander esete....
petey
Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
csebi
szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..
gordon
Nem lehetne ezt a topikot legalább nem lezülleszteni az mb1 szurkolói szintjére?
petey
Pedig ti joba vagytok 🤔
Figyu Gordon elvtàrs ès Petey Cimbi inkább szidjatok engem 😃
Mint hogy egymàsnak feszüljetek 😜
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 591 — Csodabogár
petey
Mintha előrébb végezte volna el, de akkor egyből fújni kellett volna vagy a part jelzőnek integetni. Ha már tovább engedte meg kellett volna adni, elhiszem h ez dühítő
csebi
szerintem ez egy rossz bírói döntés volt, mondom ezt annak ellenére, hogy ritka patkány ez a fehérvári csőcselék..
gordon
Nem lehetne ezt a topikot legalább nem lezülleszteni az mb1 szurkolói szintjére?

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 877 — Lucas Scott
petey
csebi
gordon
A szabály szerint akkor sem végezheted el közelebb a kapuhoz, de ezt egyből fújni kell.

Petey: igen érthetetlenül atadtatok a területet a honvednak az elsőben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
petey
csebi
több mint 6 éve
petey
csebi
Előbb kellett volna elkezdeni focizni, nem pedig adni egy félidőt.

több mint 6 éve
petey

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 399 — nabege2@yahoo.com
Ebben a meccsben minden benne van, amit a Videotonban rendszerben utálni lehetett az utóbbi években.
Kampman
szédületes mit meg nem engednek a bíróval szemben
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 898
Ebben a meccsben minden benne van, amit a Videotonban utálni lehetett az utóbbi években.
Kampman
Én is utálom az összes pesti csapatot 😀
petey
Én értem, csak most nem a Honvéd rugdossa agyon az ellenfelét, meg az elmúlt 3 évben sem a pesti csapatok mutatták fel a szerb futball legrosszabb oldalát

több mint 6 éve
Nikolov lapja is lehetett volna pirosabb, nem?
Szokol
Sztem örüljünk h végre egy bíró felvállalja a sárgákat. Közben gol? Ez meg érdekes lesz.

több mint 6 éve
Ebben a meccsben minden benne van, amit a Videotonban utálni lehetett az utóbbi években.
Kampman
Én is utálom az összes pesti csapatot 😀

több mint 6 éve
Szokol
De. Minden piros...

több mint 6 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 898

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Kva szar meccs. A Vidi bele szarik a Honvéd meg bunkerezik.
petey
Bunkerezés? 😁
60 % labdatartàs. Több kapura lövés.
Én úgy fogalmaznàk hogy uraljuk a kp-t.
Fattyu
Ebből mennyi talált kaput? 😀
petey
2 😁😁

Amúgy fordítva vàrtam, hogy a Vidi dominàl.
De ez csak az első félidő volt...

több mint 6 éve
petey
Bunkerezés? 😁
Fattyu
Ebből mennyi talált kaput? 😀

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 379
Lehet most sok pénzt kap, de a karrierje kuka, és tönkrevágja annak a lehetőségét, hogy később a mostani sok többszörösét megkapja.
gabokocka
nem hibáztatom őt ezért. a gyerekeim is pont ilyenek: ha azt mondom, hogy kapnak ma egy csokit, vagy holnap kettőt, akkor a mai egyet választják.
slowmotion
Igen, csak a csoki elhussan egybol, amint felfaljak, viszont a Videotonnal (vagy mar nem ugy hivjak?) a padozasert is annyit kap, hogy harom evnyi padozas utan el is mehet az NB II-be, 28 eves korara pedig annyi penze lesz a kukan kidobott karrierjevel, hogy tobbe aggodnia sem kell. Es vehet rajta csokit. 8-)

A sport, es foleg a labdarugas lett a mai Magyarorszagon az a forras, aminel kozepes erofeszitessel, meg egy-ket megfelelo ismerossel rohogve a luxusig tudsz jutni, mindezt ugy, hogy tenyleg nem kell azert kuzdened, hogy kimehess kulfoldre, akar Ausztriaba, mert itt a szaros NB II-ben is olyan penzt keresnek a futballistak, hogy jomodban elhetnek, de meg az NB III-ban is forognak olyan fizetesek, amik nem mondhatni, hogy peldaul egy eladonak, meg rengeteg olyan embernek, akik a ket kezukkel keresik a kenyeruket, elerhetoek lennenek.

MO ma alom a sportoloknak (vajon miert huz a legtobb profi egy iranyba? Nem fognak oda szarni, ami a leheto legjobb korulmenyeket adja meg nekik). Valahol sajnalom, hogy nem ebbe a renszerbe szulettem bele, a labdarugoi multammal es serdulo, meg ifisikereimmel garantalt lenne a helyem legalabb egy NB II-es csapatban a padon, azzal is hulyere keresnem magam ugy, hogy kicsit sem feszulok meg, mig 15 eve meg annyira nem nyujtott igazan nagy lehetoseget ez az irany, mindenkinek az jelentette a mentsvarat, ha Ausztriaba vagy Hollandiaba elvittek a 2-3-4. osztalyba. Aztan volt ket sulyos serulesem is, amik utan nem folytattam profi szinten, de ha a mai korulmenyek lettek volna, akkor lazan folytatom ahelyett, hogy ellinkeljem a dolgokat a profi karrier kuszoben.

De hat az a helyzet, hogy azert realisan latom a dolgokat, igy meg a szivemre teve a kezem nem tudom hibaztatni az ilyen embereket, akik elmennek a tutiba, ahelyett, hogy a nehezebb utat valasztanak es kuzdenenek tovabb, aztan hatha elviszi oket egy kulfoldi csapat, igy Zsorit sem. Egyreszt o a Debrecenben sem volt azert garantalt a helye, masreszt sokszor annyit keres majd a VIdeotonban. Negy evre ir ala, ugyhogy ez elegge szep summa lesz a vegere. Es szaros 18 eves, szoval 22-23 eves koraban szabadul, de o tipikusan egy olyan jatekos szerintem, mint mondjuk Bognar, hogy szepen korbe fogja vandorolni az NB I-et, 30 eves korara lesz majd hat-het NB I-es csapat a multjaban. Sok-sok penzert. Aztan johet az NB II, ahol allandoan az elvonalat is megjart veteranokat keresik, akik egyebkent semmivel sem jobbak, mintha egy-egy tehetseges fiatalt nyomatnanak a poszton, csak hat...

Zsorirol meg azt sem tudna senki sem, hogy el, ha nincs az alomgolja, mert azon kivul egyebkent egyaltalan nem volt kiemelkedo, olyasvalaki, aki kitunik a tehetsegevel. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a Debrecennel jovore sem lenne kezdo, sot, 20-21 eves kora elott sem talan, foleg, miutan a mennyeis csapatok ra vannak kattanva, hogy tamadot kulfoldrol hoznak. Akkor meg mar inkabb padozik az ember otszor-hetszer annyiert.

Lehet most sok pénzt kap, de a karrierje kuka, és tönkrevágja annak a lehetőségét, hogy később a mostani sok többszörösét megkapja.
gabokocka
nem hibáztatom őt ezért. a gyerekeim is pont ilyenek: ha azt mondom, hogy kapnak ma egy csokit, vagy holnap kettőt, akkor a mai egyet választják.
slowmotion
Ha vagod a vidis penzeket, akkor te is tudod, hogy manapsag mar csomo jatekosnak nem eri meg elmenni kulfoldre, mivel itt sokkal jobban meg vannak fizetve az FTC-nel meg a Videotonnal. Lassan ott leszunk, hogy Magyarorszagrol nem eri majd meg elmenni peldaul mar Ukrajnaba vagy Lengyelorszagba sem, vagy epp az olasz masodosztalyba, netan egy Palermo-fele Serie A kiesokategorias csapathoz. Kalmar sem veletlenul fog hazajonni, pedig o most is egy olyan csapatnal nyomja, amibe toljak a penzt rendesen. De Nikolics is haza fog jonni Amerikabol 1-2 even belul.
Stez
igen a motivacio van elbaszva ezzel a rendszerrel.Max respekt azoknak akik meg a mai napig a presztizsre mennek mint szalai vagy n adam.bar ra kivancsi leszek mi lesz a kovetkezo lepese.
több mint 6 éve
petey
Bunkerezés? 😁

Szerkesztette: Fattyu

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 694 — Whoops, looks like something went wrong.
Stopira pirosat is kaphatott volna!
Fattyu
Nem pirosat is kaphatott volna, hanem akkora piros lapot kellett volna kapnia, mint a haz. 8-)

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Stopira pirosat is kaphatott volna!

több mint 6 éve
Ez a Vinicius annyira rossz. Erthetetlen szamomra, hogy Rossi mit lat benne.
Kenny
És kb 2 éve hozza ezt a szintet.
csebi
Egyre lejjebb megy. Hajmeresztő hibái vannak

több mint 6 éve
Kenny
És kb 2 éve hozza ezt a szintet.

több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 347 — Omar's Coming Yo!

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Spori tett rola hogy Viniciusrol végülis gólt kapjon a Vidi 😊 😊

Hihetetlen stabil a csávó ma