Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
a védelmünk taktikailag továbbra is a mennyeit idézi ...nah ha kapust kell cserélnünk így most annak "jó" vége lesz
katasztrófa ez az első félidő, Arsenal elleni játéknak nyomai sincsenek sajnos és nem is látom honnan lenne ha nem támadunk le agresszívan ami ugye az oka Mario padoztatásának
Touré-Can csere?! marad 2 azaz 2 védőnk? vagy Hendo/Stevie védőt játszik vagy mi?!
kiváncsi vagyok hogy mit akarunk így
a kommentátorok "out of nowhere" mondatával nem értek egyet
de végre Raheem betalált, hátha átszakad valami és a tavaszi Sterling visszatér
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
obraz
170
-
több mint 9 éve
nah ha ma sikerülne a játékot és az eredményt is összerakni azt értékelném 😀1 perc és kezdünk
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Nagyon bírom, ahogy Big Sam Allardyce minden meccsen elfekszik a székében és úgy puffog. 😀😀Azt nem értem, hogy egy nyolc emberrel tömörülő védelem ellen miért nincsenek nagyobb számban átlövések? Úgy általában. De ezen a meccsen is a Chelsea is kb. kétszer próbálta meg 45 perc alatt, nem is múlt sokon Matic lövésénél hogy gól legyen belőle. Ehelyett ezek szerintem még a gólvonalon is passzolnának...
több mint 9 éve
Welback akkor csak engem akaszt ki jóvaNegritisÉn bírom. Mondjuk gyenge játékosnak is tartom. 😀
több mint 9 éve
dr0725
482
WelbEck!
több mint 9 éve
Welback akkor csak engem akaszt ki jóva
több mint 9 éve
Szvsz a mai világban sajnos már nem lehet a saját nevelésre építeni. Egyszerűen nincs idő rá mikor psg-madrid-city szintű mágnások learatják a piacot és két kezdőre való klasszis csapatot tudnak kiállítani. Olyan aranygeneráció mint volt a mu-nál, vagy a barcánál nagyon ritkán jön össze, és pontosan az ellenfelek minősége miatt kell szórni a lovét, mert jobb esetben van 1-2 elit lehetőséggel megáldott saját nevelés akikre lehet építeni, de a másik 3-4 akik nem ütik meg ezt a szintet teljesen esélytelenné tesznek egy city ellen. Itt már nem lehet azt a 3-4 középszerű játékost ellensúlyozni az elit csapatokkal szemben...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
dugo93
4 229
Mondjuk Clevnél soha az életbe nem értettem, hogy miért olyan "jó" játékos. Szerintem soha nem volt United szint. Viszont Welbecknek örültem volna ha marad. LvG viszont jó lenne, ha végre nem a holland kedvenceit akarná idehozni, hanem egy védőt. Nincs semmi bajom Strootmannal, de a középpályára és a csatársorba épp elegen vagyunk. Viszont a védelembe elférne 2 ember is, anélkül, hogy sajnálnám, hogy valakit a padra kell ültetni.Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#tüsi91Welback, Claverley, Poolos vagyok de ezeket a játékosokat még én is bírtam (nyilván mértékkel) 😀balazs799
több mint 9 éve
Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#tüsi91Welback, Claverley, Poolos vagyok de ezeket a játékosokat még én is bírtam (nyilván mértékkel) 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Szerintem a United lassan kukába dobja azt a filozófiát, ami miatt sikeressé vált (többször is) és huzamosabb ideig az is volt. Ennek roppant szignifikáns lépése a Welbeckről való lemondás. Végül is Falcao már 2 gólnál jár... :#
több mint 9 éve
persze hogy megoldás, tavaly a Pool így lett második. csak a MU csatárai nem tiltatják el magukat minden szezonban 5-10 meccsre. ha Luis nem lett volna véridióta, akkor most nem ott lennénk, ahol, mert akkor 17 meccsen nem 21 gólt rúgunk, hanem valahol 30-35 körül.Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.balazs799Ne is mond....MU drukkerként elszáll az agyam, hogy nem képesek észrevenni, hogy ez a csapat gyakorlatilag kész lenne visszatérni az európai elithez, ha vennének két klasszis védőt, nem pedig előre igazolnának állandóan. Persze nyilván az is megoldás, ha 5-4re nyerjük a meccseket...dugo1993
több mint 9 éve
dugo93
4 229
Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.balazs799Ne is mond....MU drukkerként elszáll az agyam, hogy nem képesek észrevenni, hogy ez a csapat gyakorlatilag kész lenne visszatérni az európai elithez, ha vennének két klasszis védőt, nem pedig előre igazolnának állandóan. Persze nyilván az is megoldás, ha 5-4re nyerjük a meccseket...
több mint 9 éve
Még csak annyit, hogy ha jön oda Strootman, Bale, Cavani azzal csak bizonyítja a MU vezetősége az igazolási analfabétizmusát már elnézést. Elől annyi sztár lesz már, hogy a kispadra se férnek majd el, hátul meg nem hogy egy kezdőnyi, 2 értelmes hátvédjük nincs. (Rafael-Rojo kb amire lehet építkezni). A Smalling-Jones 2-ős se túl bíztató ha egészségesek is mindketten szerintem. Aztán lehet, hogy Blacket, McNair majd klasszissá fejlődik, de azért komikus ennyit költeni a támadórészlegre amikor ennyire vékony a védelmed.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ez volt már?A NS még a blikknél is rosszabb.
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-eldolt-40-millio-euroert-atigazol-a-roma-kozeppalyasa-2384355
Ha még kipengetnek 100 milliót Bale-ért, 40-et Hummels-ért és mondjuk 50-et Cavani-ért brutális csapat lesz Manchester vörös felén. Persze kérdés, hogy ez tulajdonképpen mivel másabb, mint amiért a ManCity-t és a PSG-t ekézik állandóanflzoli
A Pool után a Roma a 2. kedvencem, és mondjuk 40 millio hm... so-so eléggé összeállt ez a Keita-De Rossi-Nainggolan 3-as és Pjanic is szokott ebbe a sorba játszani. Lehet ennyiért már beadja a derekát a Giallorossi.
A Mu-s költekezését meg amúgy élvezet nézni, hogy hogy leszolták 3-4 éve a City-t, meg a Chelseat is... 😀
De hát ez a foci, ha van pénzed van csapatod, ha 1 dolgot lehetne változtatni a soccerbe az költekezési és fizetési sapka lenne.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ez volt már?www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-eldolt-40-millio-euroert-atigazol-a-roma-kozeppalyasa-2384355
Ha még kipengetnek 100 milliót Bale-ért, 40-et Hummels-ért és mondjuk 50-et Cavani-ért brutális csapat lesz Manchester vörös felén. Persze kérdés, hogy ez tulajdonképpen mivel másabb, mint amiért a ManCity-t és a PSG-t ekézik állandóan
több mint 9 éve
Végül is csakLehet igazából fizetett kommentelő vagyok 😊tíz11 újabb hsz született egyáltalán nem soccer témában, mert flzoli beírta azt, amit. Így sokkal jobb. 😀
Mikey
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Végül is csak több mint 9 éve
Sorry, ha valaki akkor is fanatikus amikor a csapatnak nem megy.Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...eaglesmcnabbEz igaz, de én sem azt mondtam, hogy a fórumhozzászólások témájának eloszlása konvergáljon a csapatok szurkolói bázisának nagyságával. Csak már kicsit unom, hogy megy a fanyalgás a Pool bénázásai miatt, és folyton ugyan azt kell olvasni hétről hétre. Persze, lehet keseregni és megbeszélni a dolgokat, de hogy állandóan előkerül a "Rodgers megint elcseszte", "a védelem pocsék", "Balotelli fogalmatlan", "idióta átigazolások utólagos körbemagyarázása" mantrák...flzoli
Liverpool drukkernek születni kell. | Valószínűleg ezért sírunk mi fel jobban. 😀 |
One day we will rise up!!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...eaglesmcnabbEz igaz, de én sem azt mondtam, hogy a fórumhozzászólások témájának eloszlása konvergáljon a csapatok szurkolói bázisának nagyságával. Csak már kicsit unom, hogy megy a fanyalgás a Pool bénázásai miatt, és folyton ugyan azt kell olvasni hétről hétre. Persze, lehet keseregni és megbeszélni a dolgokat, de hogy állandóan előkerül a "Rodgers megint elcseszte", "a védelem pocsék", "Balotelli fogalmatlan", "idióta átigazolások utólagos körbemagyarázása" mantrák...
több mint 9 éve
Flzoli: Ennyi erovel az mtkt se kene felhoznunk kb soha mert egy kis túlzással rajtunk kívül a kutyát se érdekli... Országos szinten persze nem csak itt a forumon...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Hú de mérges voltam tegnap a Juve miatt, hogy még ennyi pici örömöm se legyen sport dologban, azért az fájt na. Úgy néz ki ez nem az én idényem lesz semmilyen szinten..... (jó a bajnokságban vezetnek de az hosszú még, ez meg már most meglehetett volna. Ha nem bfszkodják el. Remélem én is, hogy Buffon legközelebb nem feszíti meg magát, és annyi gólt nyel be, ahányat a társak esetleg berúgnak, akkor majd esetleg legközelebb megbecsülik a kivédett büntetőket....)
több mint 9 éve
tényleg felháborító hogy egy topikot arra használnak az emberek ami a témájában szerepelNegritisHa csak ez a kritérium, menjetek a biliárd szobába basszus..... 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
Ebbe belekotni?!Kivanom h legyen ez a legnagyobb problema az eletedben.A Puskas akademia novendekei jo kis ajandekot kaptak Karira.Minden 11ev feletti 50ezret az otp-tol.Cba meg spar utalvany😀
több mint 9 éve
tényleg felháborító hogy egy topikot arra használnak az emberek ami a témájában szerepel