Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy idejeflzoli
nincs külön csapatoknak/bajnokságoknak topic, és elég sok az aktív liverpool szurkoló van. de lám tegnap chelsea meccs volt és jöttek is a blue-sok. Annyi a különbség, hogy ott nagyjából rendbe van minden, így hosszas tárgyalásokat nem kell folytatniuk.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy ideje

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 637 — Cowboys fan
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabb
Jó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
na ja, Pulis elment, Hughes jött, de mindkettő tulajdonképpen egy erdőgazdálkodási menedzser...
több mint 9 éve
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊
Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊flzoli
szerintem ne kezdjük megint...
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊
Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabb
Jó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
Pedig a mixemnek is jót tett volna a piros.

szerk.:Nem hiszem el,, Nagy Tiborral 2016 júniusig hosszabbítottunk... az egy dolog hogy biztos szomorú volt hogy az öccse nem nyerte meg tegnap az X-faktort, de azért ezt így karácsonyi ajándéknak kicsit erősnek érzem. 😀 Mondjuk amíg középen Vukmir kezd majdnem mindegy ki a jobb bekk 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
szegény Buffon bammeg, három tizenegyest is véd (ebből kettőt hirtelen halálban), szóval kétszer meccslabdát ad a csapattársaknak - erre kihagyják a büntetőt. és természetesen a végén ki is kapnak.
ha a helyében lennék, akkor nem engedném fel őket a repülőre, hadd stoppoljanak Katartól Torinóig...
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

kemény 😀Negritis
én is be lennék szarva ha egy sötét sikátorból szólna oda, hogy he guy! 😀
Nagy bírom, és kijárt már neki a gól

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician

kemény 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ugyanezt a játékot toltuk a Spurs ellen még szeptemberbe talán
és a City elleni első félidőben is hasonló volt, aztán vmiért elfogyott minden 😀

több mint 9 éve
Nem láttam a meccset a nagycsaládi összejövetel miatt, de ma amit meg tudom nézni megteszem. Skrtel mind a 2 gólban benne volt sajnos, pedig személyes kedvencem a szlovák, igen a Szlovák, ezt is megéltük 😀.
Összefoglaló alapján nem voltunk rosszak, de kérdem én ezt a támadójátékot miért csak egy MU és egy Arsenal ellen tudjuk megtalálni?
26.tól 1 hét alatt 3 meccs, 9 pont kell! Burnely (A), Swansea (H), Leicester (H)!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Kis forditas volt!
Mesterharmas bizony! 😀

ATLETIII!!!
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Vicces, hogy pont az a játékos mentett egy pontot, akiről előtte kettő gólt kapott a csapat.
Nagyon, nagyon biztató volt a mai játék, csak hátul ne balfaszkodnának ennyit.
több mint 9 éve
sztem is megérdemelt volt, kár hogy a 4ből 3 gólról lemaradtam 😕

de a slusszpoén majdnem jött

több mint 9 éve
Életemben nem örültem még Liverpool gólnak, mint most. Kurvára megérdemelt volt ez.

több mint 9 éve
Borini az idiot of the day ...

több mint 9 éve
háát a helyzetnemkihasználás erre a meccsre is rányomja a bélyegét
de legalább már megvannak a helyzeteink, remélem lassan az eredmények is jönnek majd

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Most olvasom,csak Varga Roland a Fradiban kötne ki?
Év vicce lenne.

több mint 9 éve
nem látom a meccset teljesen mert nagytakarításban vagyunk itthon
de a pool sztem nem játszik rosszul
Skrtel remélem rendbe van mert szükség lenne rá

több mint 9 éve
Nagyon balf@sz csapatunk van😊gdavid
Ez alapján a komment alapján nehezen tudnám eldönteni, hogy Liverpool vagy Arsenal szurkoló vagy-e.

több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Nagyon balf@sz csapatunk van😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
 m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937

Durva.ott is van az a penz.ZoliMP
biztos rosszul gondolom, de nem látom a "hírérték"ét a dolognak
ha megéri nekik ott játszani akkor miért ne mehetnének oda
van annyi értelme ott focizni mint a mennyeiben

több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
 m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937

Durva.ott is van az a penz.