Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy idejeflzolinincs külön csapatoknak/bajnokságoknak topic, és elég sok az aktív liverpool szurkoló van. de lám tegnap chelsea meccs volt és jöttek is a blue-sok. Annyi a különbség, hogy ott nagyjából rendbe van minden, így hosszas tárgyalásokat nem kell folytatniuk.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Csak megemlítettem, valami oka azért van, hogy ennyire egy irányba megy már a fórum egy ideje
több mint 9 éve
na ja, Pulis elment, Hughes jött, de mindkettő tulajdonképpen egy erdőgazdálkodási menedzser...Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
több mint 9 éve
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊szerintem ne kezdjük megint...
Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊flzoli
több mint 9 éve
Értem én, hogy csapatostul jöttök, mert ugye never walk alone, de azért néha elhagyhatnánk a Pool-os kibeszélő jelleget 😊Rodgers kirúgásig vagy Balo szerződésbontásáig mondjuk, amelyik hamarabb lesz 😊
több mint 9 éve
Pedig a mixemnek is jót tett volna a piros.Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.Schleck
szerk.:Nem hiszem el,, Nagy Tiborral 2016 júniusig hosszabbítottunk... az egy dolog hogy biztos szomorú volt hogy az öccse nem nyerte meg tegnap az X-faktort, de azért ezt így karácsonyi ajándéknak kicsit erősnek érzem. 😀 Mondjuk amíg középen Vukmir kezd majdnem mindegy ki a jobb bekk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.eaglesmcnabbJó érzés Stoke elleni meccset nézni. Nem azért szurkolsz, hogy nyerjen a csapatod, hanem, hogy éljék túl a játékosok.
több mint 9 éve
Pepét ennek a feléért lezavarták volna mint amit most Hazard kapott.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
szegény Buffon bammeg, három tizenegyest is véd (ebből kettőt hirtelen halálban), szóval kétszer meccslabdát ad a csapattársaknak - erre kihagyják a büntetőt. és természetesen a végén ki is kapnak.ha a helyében lennék, akkor nem engedném fel őket a repülőre, hadd stoppoljanak Katartól Torinóig...
több mint 9 éve
én is be lennék szarva ha egy sötét sikátorból szólna oda, hogy he guy! 😀
kemény 😀Negritis
Nagy bírom, és kijárt már neki a gól
Liverpool Fc
több mint 9 éve
kemény 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ugyanezt a játékot toltuk a Spurs ellen még szeptemberbe talánés a City elleni első félidőben is hasonló volt, aztán vmiért elfogyott minden 😀
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset a nagycsaládi összejövetel miatt, de ma amit meg tudom nézni megteszem. Skrtel mind a 2 gólban benne volt sajnos, pedig személyes kedvencem a szlovák, igen a Szlovák, ezt is megéltük 😀.Összefoglaló alapján nem voltunk rosszak, de kérdem én ezt a támadójátékot miért csak egy MU és egy Arsenal ellen tudjuk megtalálni?
26.tól 1 hét alatt 3 meccs, 9 pont kell! Burnely (A), Swansea (H), Leicester (H)!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Vicces, hogy pont az a játékos mentett egy pontot, akiről előtte kettő gólt kapott a csapat.Nagyon, nagyon biztató volt a mai játék, csak hátul ne balfaszkodnának ennyit.
több mint 9 éve
sztem is megérdemelt volt, kár hogy a 4ből 3 gólról lemaradtam 😕de a slusszpoén majdnem jött
több mint 9 éve
Életemben nem örültem még Liverpool gólnak, mint most. Kurvára megérdemelt volt ez.
több mint 9 éve
Borini az idiot of the day ...
több mint 9 éve
háát a helyzetde legalább már megvannak a helyzeteink, remélem lassan az eredmények is jönnek majd
több mint 9 éve
Most olvasom,csak Varga Roland a Fradiban kötne ki?Év vicce lenne.
több mint 9 éve
nem látom a meccset teljesen mert nagytakarításban vagyunk itthonde a pool sztem nem játszik rosszul
Skrtel remélem rendbe van mert szükség lenne rá
több mint 9 éve
Nagyon balf@sz csapatunk van😊gdavidEz alapján a komment alapján nehezen tudnám eldönteni, hogy Liverpool vagy Arsenal szurkoló vagy-e.
több mint 9 éve
Nagyon balf@sz csapatunk van😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937biztos rosszul gondolom, de nem látom a "hírérték"ét a dolognak
Durva.ott is van az a penz.ZoliMP
ha megéri nekik ott játszani akkor miért ne mehetnének oda
van annyi értelme ott focizni mint a mennyeiben
több mint 9 éve
YoungZeeZee
8 561
m.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-harom-volt-debreceni-igazol-bangladesbe-2383937Durva.ott is van az a penz.