Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...
eaglesmcnabb
Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
Stez
Chelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?

Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.

Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...
eaglesmcnabb
Nem neztem a meccset, dolgozom epp, es az Atalanta–Sahtart figyeltem, csak megmaradt bennem, hogy te minden meccsen Hazard-t fikazod. Az teny, hogy nincsen formaban, de azert ugy irsz rola, mintha Angliaban nem lett volna rohadt jo. Ott azert folyamatosan lattam, es baromi jol jatszott, lazan a vilag egyik legjobbjava notte ki magat.

Teszem hozza, hogy szerintem Hazard az, aki hiaba gyors es technikas, o jobban feltalalja magat az olyan kozegben, ami erofocibol el. Neki a Premier League fekudt jobban, mig a La Liga valahogy nem a stilusa. Viszont Hazard jo gyerek, o nem az a beleszaros stilus, amit peldaul pont a kedvenc Bale-edtol lehetett nem egyszer tapasztalni, ugyhogy en bizom benne, hogy belejon hamarosan. Illetve biztos vagyok benne, hogy formaba fog lendulni.

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Nem egy szar meccs a spurs - BM 😊
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Atalanta-Shaktar meccsen meg dráma, bírónak nem volt szíve lefújni a kontrát a négyperces hosszabbítás lejárta után (egyébként a ráadásban nem volt játékmegszakítás), 94:20-nál jött is a vendéggól
slowmotion
Ráadásul az Atalanta új ukrán igazolása, Malinovksy feküdt le az utolsó percben, abból lett a gól. Csóri azt hitte, hogy a játékvezető majd megfújja a kontratámadást, de VAR-t ilyenre nem használnak 😀.

Ez a Bruges-effekt meg áh...pont olyan, mintha Burfict (Ramos) szerzett volna egy fumble recovery TD-t, miután Suh (Casemiro) megcsinálta a strip sacket. Mind a két (négy) favágót el kellett volna már rég tiltani a foglalkozástól 😀.
MarioAna
Nanana, casemiro eleteben csak egyszer kapott pirosat . Azert az durva ezen a poszton. 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 259 — Cowboys fan
Atalanta-Shaktar meccsen meg dráma, bírónak nem volt szíve lefújni a kontrát a négyperces hosszabbítás lejárta után (egyébként a ráadásban nem volt játékmegszakítás), 94:20-nál jött is a vendéggól
slowmotion
Ráadásul az Atalanta új ukrán igazolása, Malinovksy feküdt le az utolsó percben, abból lett a gól. Csóri azt hitte, hogy a játékvezető majd megfújja a kontratámadást, de VAR-t ilyenre nem használnak 😀.

Ez a Bruges-effekt meg áh...pont olyan, mintha Burfict (Ramos) szerzett volna egy fumble recovery TD-t, miután Suh (Casemiro) megcsinálta a strip sacket. Mind a két (négy) favágót el kellett volna már rég tiltani a foglalkozástól 😀.
MarioAna
csak hát az volt a szép, hogy 94:01-nél még az Atalanta próbált kapura lőni az ukrán tizenhatostól. a bírók ilyenkor simán lefújják.
több mint 6 éve

edit: ja de volt, de nem sok, és mindkét oldalra

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Ez a ket belga a madridba nagyobb balfasz mint barki mas ever... Hihetetlen hogy Hazard minden masodik passza ellenfelhez megy. Nem hogy jo meccse, jo megmozdulasa nem volt meg Madridban. Iscot visszasirom komolyan. De legalabb miatta nem jatszik Bale...
eaglesmcnabb
Hihetetlen, hogy ennyire ra vagy allva hazard-ra, allandoan ra utazol. Mit tett veled chelsea-skent, hogy ennyire vadaszod?
Stez
Chelseaskent semmit nem tett, ugyanazt mint madridoskent... idejott 100 millioert, agyonhypeolva, eleve nem ertettem, hogy mire fel, lottunk vagy 15 golt iden es egyben sem volt benne meg veletlenul sem. Es miatta nem jatszil se Bale, se Brahim, se James... Vagy szerinted volt jo megmozdulasa a meccsen?

Hidd el, orulnek ha jo lenne, de mar elore megmondtam hogy szart nem er. Onzo fasz... De Zidane szereti, igy minden meccsen kezdeni fog, akkor is ha szar.

Szerk. :nem tudom mar melyik chelsea drukker irta, hogy kovacic milyen szar. Neki uzenem, hogy nezzen meg egy real meccset, es elemezze a belgat... A gorvatnak legalabb van fizikuma, es hajt. Legalabb casemiro megmentett minket az ultraegestol...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Nem latom a meccset de gondoltam 2-0-nal is,hogy visszajonnek...vagy igy vagy ugy.
No mindegy.
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Szomorú hogy már az első BL meccsen elmegy a mixem.
Ugyanakkor nem értem a két bangabelgát, PL-ben remekeltek pedig nem egy szar liga, sőt.. de mégse találják a helyüket itt.
több mint 6 éve
Mondjuk nalam Ramos golja elegge hatareset volt.

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Bruggenel piros lap.
Milyen erdekes...
ZoliZoltán
Jogos volt, màrmint mindkét sàrga amit kapott.

több mint 6 éve
Bruggenel piros lap.
Milyen erdekes...
ZoliZoltán
az első lapját nem láttam a csávónak, de a második sárga teljesen jogos
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Kurtoááááá 😀 😀. Megyekettőben ilyenekért félidőben lecserélnek.
MarioAna
mit csinalt?
több mint 6 éve
Je...pont 2-2
több mint 6 éve
Bruggenel piros lap.
Milyen erdekes...
több mint 6 éve
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Kurtoááááá 😀 😀. Megyekettőben ilyenekért félidőben lecserélnek.
MarioAna
És a sampion ligában is

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
 www.facebook.com/BleacherReportFootball/photos/pcb.2784027304993054/2784026654993119/?type=3&theater

mekkora troll 😀

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-az-mu-is-beszall-a-szoboszlaiert-folytatott-harcba-2724973

Dzsudzsák 2.0 😊 A holdról még nem figyelik?😊
NB2
Este megnézzük 😊
gordon
Holnap 😊
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Belgák jól játszanak Madridban | Csak azok akik Brugge-ban vannak 😛 |

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Mi béna ez a Dennis. Normálisan nem is tud gólt lőni? 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Hoppá 0-2 ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
eaglesmcnabb
Balet engedd el.
Zizou is ezt tette.
Sobri Jóska
Persze, inkabb szerintem a BLt engedte el : D Be meg a bajnoksagban kettesevel lovi a golokat. Ez a kover belga meg Csak egy ket labon jaro benny hill show.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
eaglesmcnabb
Balet engedd el.
Zizou is ezt tette.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-az-mu-is-beszall-a-szoboszlaiert-folytatott-harcba-2724973

Dzsudzsák 2.0 😊 A holdról még nem figyelik?😊
NB2
Este megnézzük 😊