Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Mikey
18 752
Pláne ha tényleg igazak a pletykák és Jones-al kezdődik majd a névsor.balazs799Márpedig vele kezdődik. 😊 És tartalmazza Lovren nevét is, de csatárét egyét sem. 😊
A mai kezdő 11 tökéletesen mutatja BR teljes elveszettségét. 😊
Remélem gurít a United egy négyest. 😊
több mint 9 éve
Közben magunk mögött hagyva ezt a Pepe, aranylabda témát kezd eléggé görcsbe állni a gyomrom...Nagyon nem hiányzik most egy vereség a MU-tól, de az Old Traffordon a mostani erőviszonyokat nézve egy 2 gólos vereség talán a legvalószínűbb. Pláne ha tényleg igazak a pletykák és Jones-al kezdődik majd a névsor.
(Mint ha Mignon lenne a hibás hogy az utolsó 4 meccsünkön 2 gólt kaptunk, és így is csak 2 győzelem és 2 döntetlen volt... (2 clean sheet otthon a PL-be, egy öngol Leicester ellen (visszapattant a hátára sztem nem tehetett róla, és a 7közben a Baseliek kapufás gólja a hosszú alsóba szintén nem az övé volt)).
Grat BR, grat!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hozzáteszem én egyik csapat pártját se fogom a spanyol őrületbe. Valencia szimpatizáns vagyok a La liga-ból de azon kívül nekem édes 8 hogy Reál vagy épp Barca, szeretek játékosokat egyik - másik oldalon is. A saját magam álomcsapatában pl Ramosnak helye is van, imádom a csávót de nálam 2 lépcsőfokkal van legalább lejjebb a durva játékosok rangsorán mint Pepe, és hozzáteszem őt se utálom, csak egy egyéni vélemény volt, amivel bárki vitatkozhat, de ez az én álláspontom 😊(Xabi (nyilván nem kis hazai szép miatt) pl még mindig az egyik kedvencem, és borzasztóan sajnáltam, hogy elment a Reálból, bár örülök, hogy nagyon megy neki Münchenben.
És én se szeretem se Messi-t se Ronaldo-t. Nem vagyok elvakult, a 2 legjobb játékos a világon, és ezt én is elismerem, de szeretnem, választanom nem kell.
A FIFA aranylabda meg kész röhej kategória: 2010-ben Xavi vagy Iniesta kellett volna hogy kapja, tavaly pedig Ribery (de még ezt is leszarnám, ha idén megkapná Neuer (de nem fogja)). De látszott, hogy a VB-legjobbját is Messinek hívják, bár isten a tanúm azóta se értem miért 😮 (Még abba az Argentin csapatba is volt nála jobb (Di Maria)).
Régen még volt értéke, ha valaki VB-t nyert messzire se kell menni: 2006 Cannavaro, azóta csak jár érte egy ügyes voltál, na hány gólt is rúgott Messi és CR?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
És:amúgy tuti én vagyok fogalmatlan de ki a csávó?Negritisbowl.hu/forum/egyeb_temak/soccer/1208421Sobri Jóska
De ígérem ha nem történik valami ezeknél is hihetetlenebb dolog akkor nem lesz belőle több, csak ritkán látni ilyen embert tulajdonosként egy csapatnál.
több mint 9 éve
amúgy tuti én vagyok fogalmatlan de ki a csávó?Negritis
több mint 9 éve
amúgy tuti én vagyok fogalmatlan de ki a csávó?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Gondolom unjátok már, de én nem. 😊Sokkal jobb, mint a Pepe hentes vs Barca színészválogatott téma.
Egy újabb a mesterről:
Bazzani
több mint 9 éve
azt én se vitatom hogy az aranylabda egy kalap sz.rt se ér a korrupt fifa miatt 😀
több mint 9 éve
Nem védem minden áron Pepét, de egy elmeháborodott favágó hentesnek se nevezném. És eléggé viccesen hat, ha olyanok nevezik őt annak, akik a híresen "művészi" PL-en nőttek fel. Bazi nagy marhaságokat tud csinálni, de nem alattomos szerintem.Figyelj, ha valakit utálsz, azt tartsd meg magadnak ha lehet. Bazira nincs semmi értelme itt az indulatokat gerjeszteni.nem állnék neki védeni a mundér becsületét mert nincs, erős középcsapat vagyunk kb 2008 óta
(Most az jobb lenne, ha én pedig azzal dobálóznék, hogy a valaha volt legérdemtelenebb és legigazságtalanabb aranylabdát Owen kapta, vagy hogy azt mondanám, hogy az egyszeri fellángolások ellenére a Pool már több mint fél évtizede egy angol középcsapattá silányult, akit csak az elvakult fanatikusok és az idióta igazolásokkal kiérdemelt balfácán díjak tartják meg a szóbeszéd tárgyában?)flzoli
ebben sok minden benne van, de vitatni nehéz lenne
mintahogy azzal védeni Pepét hogy "dehát dobálták magukat"
miközbe a saját csapata sem jobb egy fokkal sem ebben a témában, vagy hogy már lehiggadt mikor a VB-n is láttuk hogy továbbra is egy barom
Owen aranylabdája megint más tészta 😀 nem mondom hogy nem vitatható, de azt sem hogy nem megérdemelt (5 kupa egy szezonban+bajnoki 2. hely + brutális teljesítmény azért befigyelt)
főleg hogy a Messi-Ronaldo témában is érdekes mind2 csapat szurkolóinak hozzáállása mert ami indokolja a saját aranylabdát az kevés a másikéhozNegritis
Amíg a France Football ítélte oda, addig volt aranylabda az igazi aranylabda. A csapatkapitányok és edzők pedig az év játékosát választották. Ez így jó is volt, aztán jött a korrupt és mafFIFA és azt is a saját hatáskörébe vonta mindkettőt, és onnantól kezdve komolytalan az egész. Az agyhalott és a FIFA pénzcsecsén csüngő 3. világbeli szalajtottak persze, hogy a Messi a szerény jó és CR a nagyképű gonosz univerzumon kívűl nem ismernek mást. Persze, hogy aképen is szavaztak, és lett mondjuk Lahm szavazata egyenlő mondjuk Haiti nagyreményű CSK-jáéval...
Maradjunk annyiban, hogy Owen mellett abban az időben Zidane, Ronaldo, Kahn, Nesta, Raul, Figo, Rivaldo... dekázgatott a pályákon, csak épp egy szinttel föntebb, a BL-ben
több mint 9 éve
Figyelj, ha valakit utálsz, azt tartsd meg magadnak ha lehet. Bazira nincs semmi értelme itt az indulatokat gerjeszteni.nem állnék neki védeni a mundér becsületét mert nincs, erős középcsapat vagyunk kb 2008 óta
(Most az jobb lenne, ha én pedig azzal dobálóznék, hogy a valaha volt legérdemtelenebb és legigazságtalanabb aranylabdát Owen kapta, vagy hogy azt mondanám, hogy az egyszeri fellángolások ellenére a Pool már több mint fél évtizede egy angol középcsapattá silányult, akit csak az elvakult fanatikusok és az idióta igazolásokkal kiérdemelt balfácán díjak tartják meg a szóbeszéd tárgyában?)flzoli
ebben sok minden benne van, de vitatni nehéz lenne
mintahogy azzal védeni Pepét hogy "dehát dobálták magukat"
miközbe a saját csapata sem jobb egy fokkal sem ebben a témában, vagy hogy már lehiggadt mikor a VB-n is láttuk hogy továbbra is egy barom
Owen aranylabdája megint más tészta 😀 nem mondom hogy nem vitatható, de azt sem hogy nem megérdemelt (5 kupa egy szezonban+bajnoki 2. hely + brutális teljesítmény azért befigyelt)
főleg hogy a Messi-Ronaldo témában is érdekes mind2 csapat szurkolóinak hozzáállása mert ami indokolja a saját aranylabdát az kevés a másikéhoz
több mint 9 éve
Figyelj, ha valakit utálsz, azt tartsd meg magadnak ha lehet. Bazira nincs semmi értelme itt az indulatokat gerjeszteni.az se sokkal jobb ahogy a madridisták mosdatnák a mocskotNegritisTény, hogy vannak érdekes megmozdulásai, de a színész/fetrengő válogatott elleni "szabálytalanságokat" hagyjuk már, szánalmas az egész, hogy micsoda fetrengések mentek abban az időszakban az El Classico-kon.... Szerintem alapvető különbség van az alattomos patkány és az agyelszállós keménykedés között. Pepe például a második csoportba tartozik, Barton vagy Keane az elsőbe. A Getafe elleni elszállás kemény volt, meg is kapta érte a 10+ meccses eltiltást. Azon kívűl szerintem bármelyik védőről a világon össze lehetne állítani ilyen "hentes tanulmányt".(Jó, Varana és Thiago Silva talán kivétel.)Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
Tudtommal az utóbbi évek egyik legpontosabb, legsportszerűbb védője, ráadásul világklasszis teljesítménnyel a háta mögött.
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.Sobri Jóska
Gondolom a földön fekvő játékosba való 2 rúgás még épp a sportszerűség határán van, vagy az hogy miután már megrúgta a fejét a földbe nyomja, esetleg meg is tapossa a végén. A hentes szó helyett ő szerepel a szótárban. Van aki kemény és van aki már kicsit több annál..1.45-től a 2 talpalás is csupa szószívűségből jött, utána pedig ahogy le akarta rúgni Cissokho fejét. Vagy később ahogy a földön fekvő játékos kezére lép gondolom merő véletlenségből (Messi). Ahogy nyújtott lábbal megy szerelni 1000 meg egyszer.
Kemény srác, aki ad bőven, nyúlván ezért kap is, de az, hogy nem hentes hülyeség.
Hozzáteszem mindemellett a legjobb középhátvédek között van.balazs799
Persze, biztos jól esik általánosított lózungokkal köpködni a Realt (Ramos, Pepe, Arbeola = hentes, CR=piperkőc egoista majom, Bale = futóbolond, Benzema = balfácán befejező, aki mellesleg pedofil, Marcelo = bohóc és még lehetne sorolni napestig. Szánalmas az a hozzáállás, ahogy a média próbálja köpködni a Madridotflzoli
(Most az jobb lenne, ha én pedig azzal dobálóznék, hogy a valaha volt legérdemtelenebb és legigazságtalanabb aranylabdát Owen kapta, vagy hogy azt mondanám, hogy az egyszeri fellángolások ellenére a Pool már több mint fél évtizede egy angol középcsapattá silányult, akit csak az elvakult fanatikusok és az idióta igazolásokkal kiérdemelt balfácán díjak tartják meg a szóbeszéd tárgyában?)
több mint 9 éve
az se sokkal jobb ahogy a madridisták mosdatnák a mocskotTény, hogy vannak érdekes megmozdulásai, de a színész/fetrengő válogatott elleni "szabálytalanságokat" hagyjuk már, szánalmas az egész, hogy micsoda fetrengések mentek abban az időszakban az El Classico-kon.... Szerintem alapvető különbség van az alattomos patkány és az agyelszállós keménykedés között. Pepe például a második csoportba tartozik, Barton vagy Keane az elsőbe. A Getafe elleni elszállás kemény volt, meg is kapta érte a 10+ meccses eltiltást. Azon kívűl szerintem bármelyik védőről a világon össze lehetne állítani ilyen "hentes tanulmányt".(Jó, Varana és Thiago Silva talán kivétel.)Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
Tudtommal az utóbbi évek egyik legpontosabb, legsportszerűbb védője, ráadásul világklasszis teljesítménnyel a háta mögött.
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.Sobri Jóska
Gondolom a földön fekvő játékosba való 2 rúgás még épp a sportszerűség határán van, vagy az hogy miután már megrúgta a fejét a földbe nyomja, esetleg meg is tapossa a végén. A hentes szó helyett ő szerepel a szótárban. Van aki kemény és van aki már kicsit több annál..1.45-től a 2 talpalás is csupa szószívűségből jött, utána pedig ahogy le akarta rúgni Cissokho fejét. Vagy később ahogy a földön fekvő játékos kezére lép gondolom merő véletlenségből (Messi). Ahogy nyújtott lábbal megy szerelni 1000 meg egyszer.
Kemény srác, aki ad bőven, nyúlván ezért kap is, de az, hogy nem hentes hülyeség.
Persze, biztos jól esik általánosított lózungokkal köpködni a Realt (Ramos, Pepe, Arbeola = hentes, CR=piperkőc egoista majom, Bale = futóbolond, Benzema = balfácán befejező, aki mellesleg pedofil, Marcelo = bohóc és még lehetne sorolni napestig. Szánalmas az a hozzáállás, ahogy a média próbálja köpködni a Madridotflzoli
több mint 9 éve
Gondolom unjátok már, de én nem. 😊Egy újabb a mesterről:
több mint 9 éve
Tény, hogy vannak érdekes megmozdulásai, de a színész/fetrengő válogatott elleni "szabálytalanságokat" hagyjuk már, szánalmas az egész, hogy micsoda fetrengések mentek abban az időszakban az El Classico-kon.... Szerintem alapvető különbség van az alattomos patkány és az agyelszállós keménykedés között. Pepe például a második csoportba tartozik, Barton vagy Keane az elsőbe. A Getafe elleni elszállás kemény volt, meg is kapta érte a 10+ meccses eltiltást. Azon kívűl szerintem bármelyik védőről a világon össze lehetne állítani ilyen "hentes tanulmányt".(Jó, Varana és Thiago Silva talán kivétel.)Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
Persze, biztos jól esik általánosított lózungokkal köpködni a Realt (Ramos, Pepe, Arbeola = hentes, CR=piperkőc egoista majom, Bale = futóbolond, Benzema = balfácán befejező, aki mellesleg pedofil, Marcelo = bohóc és még lehetne sorolni napestig. Szánalmas az a hozzáállás, ahogy a média próbálja köpködni a Madridot
több mint 9 éve
ennyi műesést, mint ami itt össze lett szedve... hogy ennek a Grál-lovagnak a rosszhírét keltsék!Gondolom a földön fekvő játékosba való 2 rúgás még épp a sportszerűség határán van, vagy az hogy miután már megrúgta a fejét a földbe nyomja, esetleg meg is tapossa a végén. A hentes szó helyett ő szerepel a szótárban. Van aki kemény és van aki már kicsit több annál..1.45-től a 2 talpalás is csupa szószívűségből jött, utána pedig ahogy le akarta rúgni Cissokho fejét. Vagy később ahogy a földön fekvő játékos kezére lép gondolom merő véletlenségből (Messi). Ahogy nyújtott lábbal megy szerelni 1000 meg egyszer.Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
ennyi rosszindulat miatt az emberiség már simán megérett a pusztulásra 😕
több mint 9 éve
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
Hozzáteszem mindemellett a legjobb középhátvédek között van.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Gattuso kemény volt mint a jancsiszög, de sose volt aljas Pepével ellentétbenmekkora egy szarházi ez a pepe 😊Sose volt a pályán kívüli élete miatt a címlapokon mint botrányhős. Ő Gattuso reinkarnációja (kis képzavarral élve) 😀
www.nemzetisport.hu/sportszelep/real-pepe-a-karacsony-megmentoje-9000-kg-etellel-segit-2382211
közben meg casillas hozta a 20. duplavéteaglesmcnabb
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.
Csak poén szinten azért megnéznék egy olyan hátvédsort hogy: Shawcross-Pepe-Skrtel-Chiellini és előttük szűrhetne mondjuk Joe Barton.
aki gólt rúg nekik még a pályán kinyírják 😀balazs799
amúgy abba a csapatba még berakni Bellamy-t meg Cantonát és kész a mészárszék 😀
több mint 9 éve
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.balazs799Azért ez érdekes lenne, ha kibontanád, hogy miért hentes a pályán.
De biztos valami elkerülte a figyelmemet, szóval olvasom, hogy mitől lenne ő hentes.
több mint 9 éve
mekkora egy szarházi ez a pepe 😊Sose volt a pályán kívüli élete miatt a címlapokon mint botrányhős. Ő Gattuso reinkarnációja (kis képzavarral élve) 😀
www.nemzetisport.hu/sportszelep/real-pepe-a-karacsony-megmentoje-9000-kg-etellel-segit-2382211
közben meg casillas hozta a 20. duplavéteaglesmcnabb
Egy hentes a pályán, de kellenek ilyenek is.
Csak poén szinten azért megnéznék egy olyan hátvédsort hogy: Shawcross-Pepe-Skrtel-Chiellini és előttük szűrhetne mondjuk Joe Barton.
aki gólt rúg nekik még a pályán kinyírják 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
mekkora egy szarházi ez a pepe 😊 www.nemzetisport.hu/sportszelep/real-pepe-a-karacsony-megmentoje-9000-kg-etellel-segit-2382211
közben meg casillas hozta a 20. duplavét
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azon túl, hogy a Pool kiesett (megérdemelten) még a 2. kedvencem a Roma se ment tovább 😕 bár ők a bajnokságba legalább jól szerepelnektehát akkor a rájátszásban tegyünk ellenük? 😀
Még szerencse, hogy az NFL-ben Packers drukker lettem. (AR mindörökké)balazs799
több mint 9 éve
Azon túl, hogy a Pool kiesett (megérdemelten) még a 2. kedvencem a Roma se ment tovább 😕 bár ők a bajnokságba legalább jól szerepelnekMég szerencse, hogy az NFL-ben Packers drukker lettem. (AR mindörökké)
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Mikor van BL-EL sorsolás? Holnap?hétfőn délben lesz
Ha igen akkor mi adja?
Köszi, csak szarozik a telóm és alig tölt be valamit.Bazzani
sport1, digi, eurosport is adja
több mint 9 éve
Zsuzsi gólpassz a Philips FC ellen, viszont szimpatikusan nem őrjöngve örült neki
több mint 9 éve
Mikor van BL-EL sorsolás? Holnap?Ha igen akkor mi adja?
Köszi, csak szarozik a telóm és alig tölt be valamit.