Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Na, túl vagyok az első Allianz Arenas meccsen.Sajnos a Moszkva tett róla hogy egyoldalú,kicsit lagymatag meccs legyen.Nem lettem ezután sem Bayern fan,de azért mindenkinek ajánlom mert egy hatalmas élmény...hihetetlen ami itt kint van

Ginola
A német szurkolói mentalitás magába hihetetlen! A legtöbb helyszíni nézőt hozó bajnokság egész európában. Végig énekelve... sajnos én még nem jutottam el 1 meccsre se, de bármelyiket szívesen megnézném. 😊

Nagy élmény lehetet

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Na, túl vagyok az első Allianz Arenas meccsen.Sajnos a Moszkva tett róla hogy egyoldalú,kicsit lagymatag meccs legyen.Nem lettem ezután sem Bayern fan,de azért mindenkinek ajánlom mert egy hatalmas élmény...hihetetlen ami itt kint van

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 943 — Lucas Scott
sztem meglegyen egy "görgetős" topik, ahol mki csak görgetné az egeret 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.Hanni
lehet az lenne a megoldás hogy a magyar focit külön venni a vicc topikba mondjuk 😀
amúgy ahogy a többiek is írták mi is görgetünk mert engem pl a fradi agóniája hagy hidegen, de tekintve hogy ez a topik van soccerre így ezt használjuk arra
és a Soccerbe a PL-BL is beletartozik
még ha leginkább mi elemezgetjük a Pool esélyeit

amúgy a tegnapi meccse első és utolsó 15 perce rendbe volt
a kiállítás jogos volt, szándékos ütés lett egy lökésnek induló könyökösből, szabálykönyvi kiállítás, más kérdés hogy volt 2-3 büntető szitu amiből semmi sem lett de nem a bíró a hibás a kiesésért
Johnson továbbra is ótvar fos, nem értem hogy mit keres a pályán

BR-nek én továbbra se mutatnék ajtót, nem hiszem hogy ő nem kért volna csatárt
de kapott egy Ballot és Stu nem tud játszani, így meg nehéz
ott a Borussia ahol szintén nehéz megkérdőjelezni az edző tudását mégse megy a játék és még hasonló eredményeik sincsenek (najó ők a BL-be azért teljesítettek 😀)

télen hozni kell egy csatárt, nemtom hogy a Jackson pletyka mennyire igaz és azt sem hogy bevállna-e
az igazolások amúgy Ballon kívül sztem nem sültek még be, de erről nem akarok vitatkozni mert nincs értelme 4 hónap túl kicsi minta, lehet hogy Ballo is összekapja magát
ott van pl Götze aki tavaly hányadék volt idén meg szárnyal, vagy szintén tavalyról Özil aki az első pár hónapban elit volt azóta meg középszer

remélem a csapat lassan nem csak az utolsó 10-15 percben kezd focizni mert akkor lehetne eredmény is, bár hogy ki lövi majd a gólokat az jó kérdés, lehet ki kéne próbálni centerbe vkit az u19ből
Fowler,Rush,Owen nem volt túl idős mikor berobbant onnanNegritis
Először én is csatlakozom a görgetök táborához, a mennyei hírei engem is hidegen hagynak, de szerintem jól megfér ebbe a topicba minden téma ami gurul a zöld gyepen.
Én se főleg az igazolásokat bírálom, hanem azok kezelését. Az alkalmazott rendszer nem tetszik, az ötlettelen, tesze tosza játék.
Persze bármelyik igazolás jó lehet még, és sokan nagyon fiatalok, ami örömteli.
De Klopphoz hasonlítani BR-t erős meg szerintem. A semmiből csinált sztár klubbot, úgy hogy minden évben elvészti a legjobbjait. És az idei ligaszereplésen kívül eddig mindig helyt is állt, pedig nagy sztárokat ő se kapott a penzből. És meggyőződésem, hogy a Bundesligába is elindúlnak majd felfelé. Rodgers makacs, és nem hajlandó beismerni ha valami nem megy, erőlteti kifulladásig.
Pedig még mindig nem lenne késő... csak most már tényleg kell valami játék is a meccsek utolsó 15-20percén túl is, mert ez nézhetettlen

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.Hanni
lehet az lenne a megoldás hogy a magyar focit külön venni a vicc topikba mondjuk 😀
amúgy ahogy a többiek is írták mi is görgetünk mert engem pl a fradi agóniája hagy hidegen, de tekintve hogy ez a topik van soccerre így ezt használjuk arra
és a Soccerbe a PL-BL is beletartozik
még ha leginkább mi elemezgetjük a Pool esélyeit

amúgy a tegnapi meccse első és utolsó 15 perce rendbe volt
a kiállítás jogos volt, szándékos ütés lett egy lökésnek induló könyökösből, szabálykönyvi kiállítás, más kérdés hogy volt 2-3 büntető szitu amiből semmi sem lett de nem a bíró a hibás a kiesésért
Johnson továbbra is ótvar fos, nem értem hogy mit keres a pályán

BR-nek én továbbra se mutatnék ajtót, nem hiszem hogy ő nem kért volna csatárt
de kapott egy Ballot és Stu nem tud játszani, így meg nehéz
ott a Borussia ahol szintén nehéz megkérdőjelezni az edző tudását mégse megy a játék és még hasonló eredményeik sincsenek (najó ők a BL-be azért teljesítettek 😀)

télen hozni kell egy csatárt, nemtom hogy a Jackson pletyka mennyire igaz és azt sem hogy bevállna-e
az igazolások amúgy Ballon kívül sztem nem sültek még be, de erről nem akarok vitatkozni mert nincs értelme 4 hónap túl kicsi minta, lehet hogy Ballo is összekapja magát
ott van pl Götze aki tavaly hányadék volt idén meg szárnyal, vagy szintén tavalyról Özil aki az első pár hónapban elit volt azóta meg középszer

remélem a csapat lassan nem csak az utolsó 10-15 percben kezd focizni mert akkor lehetne eredmény is, bár hogy ki lövi majd a gólokat az jó kérdés, lehet ki kéne próbálni centerbe vkit az u19ből
Fowler,Rush,Owen nem volt túl idős mikor berobbant onnan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ok.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Én kérek elnézést balazs799 kolléga nevében is, amiért nem egysorosokat írunk.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ez az új módi itt, már abban a topicban sem lehet arról a témáról beszélni, amiért azt megnyitották
(ha a túl sok görgetés zavar, iratkozz fel az adott topicra és kapcsold be az email-értesítést, a levelesládában rögtön könnyebben szűrhetőek a kommentek, mobilon is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
több mint 9 éve
Jah csak mikor PL meg BL nap után oldalakat kell tekergetni az agóniátok miatt, főleg telón, az nem olyan finom. De nyilván én vagyok most a gonosz, úgyhogy igazatok van. Elnézést kérek.
több mint 9 éve
Van görgő az egéren. Én is használom sokat, mikor olyanról folyik a diskurzus, amit én fossantok telibe. 😊
több mint 9 éve
Kéne nektek egy külön részleg, mert szerintem akik itt olvasgatnak, azoknak a 80%-a telibefossantja a Liverpoolt. No offense.
több mint 9 éve
balazs799
Mikey
Örülök, hogy vettünk fiatalokat, és tisztában vagyok azzal is, hogy nálunk nem fér bele az, hogy veszünk sztárokat és még fiatalokat is. Se pénze se presztízse nem elég ehhez a klubnak. De könyörgöm, tudták, hogy ha Lovren jön akkor Skrtel mellett kell játszani, akkor minek őt hoztuk, ha nem illenek össze? Vagy akkor miért Aggert adtuk el és nem a slovákot? (mellesleg ebben az esetben valószínűleg tökön is lőttem volna magam).
Agger eladását se nagyon bocsátottam még meg BR-nek...
Mellesleg én se voltam egy Touré fan, de klasszisokkal jobban játszott Skrtellel ez tény! De akkor meg üljön a padon Sakho és Lovren is? Hogy lehet, hogy ez így tudták összehozni? Döbbenet.

Baló egy nagy befürdés, és megint csak azt mondom, hogy hogy nem lehetett ezt látni, hogy Balotelli nem egy sokat futó, folyton az üres területekre bemozgó csatár? Mert a tavalyi és az idei játékunk is az lenne, hogy a támadók sok futással, sok kiugratással operálnának.
De nem, mi vettünk egy cölöpöt, aki nem lő rosszul. Lambert is jobban kéri a labdát és próbál mozogni (szegénynek se ez a játéka, de legalább próbálkozik).
De annyit, annyit hibázik Brandon, hogy az már sok! Ragaszkodik ahhoz ami nem megy, és hiába nem megy nem vált!
Tavaly én is azt hittem, hogy igen megtaláltuk azt akit kerestünk

Sokat mondó kép szerintem.

hozzáteszem 5-6 pontot minimum jelentene Sturridge ez tény, de ő egy "porcelán lábú srác" ha terhelés alatt van, sose tud hozni teljes szezon sérülés nélkül (Agüero 2).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
balazs799
Azért az igazolásokról durván 4 hónap után nem jelentenék ki semmit. Moreno, Manquillo, Can és Markovic is nagyon fiatalok, tehát az ő szerződtetésük a jövőnek szólt. Lovren szintén csak 25 éves, középső védőként még mindig fiatalnak számít. Arról pedig nem ő tehet, hogy a bekkpárjával kb. összeférhetetlenek. Lallana vételára azért megtévesztő, mert brit játékosként nagyjából dupla árat kellett fizetni mint a valós értéke.

A baj itt azzal van, hogy Suárez eligazolásával, és Sturridge állandóan sérült mivoltával meghalt a támadójáték. Fájdalmasan tanácstalan az egész csapat, hogy milyen támadójátékot is kéne játszania. Pedig már december van, ennyi idő alatt egy jó menedzsernek már ki kellene találnia egy eredményes taktikát a jelenlegi keretre.

Ez a keret nyilvánvalóan nem alkalmas arra, hogy 3-4 gólokat rúgjon, mint a tavalyi. A védelem sem lett jobb - Manquillo hiába jobb védő, mint Johnson, mert a középső páros bénázása ezt aláássa; és Moreno egyelőre rengeteget hibázik - így arra sajnos nem lehet alapozni, mint anno pl. Benítez idejében, hogy majd úgyis megússzuk kapott gól nélkül, tehát elég lesz ha egyet/kettőt szerzünk.

Tavaly számtalan meccset nyert úgy a csapat, hogy 2-3-4 gólt kapott, mert mindig tudott többet rúgni. Idén pedig már akkor gond van, ha egyet kap, mert még az sem biztos, hogy egyet tud szerezni. Pedig a játékosok meglennének hozzá Sturridge nélkül is. Gerrard, Sterling, Lambert, Lallana is 10 gól felett szerzett tavaly, szóval nem ügyetlen gyerekek ők, idén eddig összesen nem szereztek tízet, pedig rögtön itt a bajnokság fele.

Nincs a csapatnak játéka, csak ez a probléma. Meg az, hogy Lovren és Skrtel nem szabadna egyszerre pályán legyen.* Ezek a dolgok pedig csakis Rodgersen kérhetőek számon.

* Az előző három meccsen láttuk, mire ment a csapat a Touré-Skrtel bekkpárral. Három meccsből kétszer nem kapott gólt! Pedig Touré sem egy zseni, csak nagyságrendekkel jobban összeillik a szlovákkal.

Szóval amíg nem lesz a csapatnak bármiféle taktikája, hogy miként támadjon, addig ezt a hígfost fogjuk nézni. Eddig jó menedzsernek tartottam BR-t, de ez a félév kezd elbizonytalanítani. Szeretném, hogy vele újra eredményes legyen a csapat, csak ehhez ki kéne találnia valamit és bencseltetni valamelyik középső védőt. Viszont ha nem talál ki valamit rövidesen, és nem hoz egy jó második félévet, akkor lehet elgondolkoznak majd John Henryék, hogy kivel tovább. Mert nem kis pénzt öltek új játékosokra, és főleg nem kis pénzt ölnek a stadionbővítésre, szóval komoly eredményeket fognak várni, nem pedig 9. helyeket.
több mint 9 éve
Az komoly szánalmas volt, hogy az utolsó 10 percben Skrtel játszott centerben. Még jó, hogy kilenc játékos jött a nyáron.

Mindenki "monnyonle."Mikey
A kiállítás jogtalan volt, de a pool tovább jutása se lett volna megérdemelt.
Gerrard nyilatkozta a meccs után ami nekem a legnagyobb tiszteletet kiváltja:
Megkérdezték tőle, hogy jogosan jutott volna tovább a pool ha netán sikerült volna még 1 gólt rúgni?
- Nem, egyszerűen nem voltunk elég jók (idén).

Az igazolások terén pedig nagyot bukott a csapat. Can és Moreno kb 10-10M fontért és Lambert 4-ért a vállalható kiadások (+ Manquillo köcsönvétele)
De az összes nagy kiadás kuka: Lallana 25- még mindig a jobbak közül való az igazolások terén de 25m fontért könyörgöm ez semmi
Balo oltári bukó, Lovren is 20 volt és még csak meg sem közelíti a tavalyi önmagát. Markivic pedig szintén 20....

De ami a leges legjobban fáj, hogy pl Lazar és Lallana, Can lehetőséget se kap túl sokat! Kiadtunk csak ezért a 3 srácért 55m fontot és összesen kezdtek 13szor.

És felállni egy sorsdöntő meccsre úgy, hogy a csapatba van egyszerre Lucas-Allan-Gerrard-Henderson???? Mint ha az lett volna a helyzet, hogy nem szabad kikapni 3-al...
Coutinho - Lallana - Markovic előre pedig Sterling. Nem bántom Lambertet, mert nem megváltónak lett idehozva, hanem 3. számú csatárnak max, amit nyújt az nekem még mindig több mint bl Balo esetében.

De egy ilyen gyors, jól cselező 4-es elől még ha egyikük se az az igazi csatár szerintem több gondot tudna okozni.
Én csak egy szerencsétlen magyar srác vagyok, de nemhiszem el, hogy nem lehet kipróbálni egy "csatár" nélküli játékot... a spanyolok VB-t nyertek ezzel... kell hozzá jól cselező, kreatív középpálya, ahonnan valaki mindig befut és sebességből oldják meg, nem erőből.

összességében: tett bármit is tavaly B. Rodgers (volt a SAS aki húzta a csapatot) de az idei teljesítmény és főleg a mutatott játék miatt elég! Menjen...

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!

Magyar emberek tegnap 16:42-kor.

több mint 9 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
Este Bayern-CSZKA...szét fogok fagyni,de nem bánom😊

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A tavalyi szezon kiugró volt, egy ellenállhatatlan Suarez-Sturridge duóval. Suarez elment, Sturridge sérült. S a baj (mondjuk nekem nem, mert United drukker vagyok), hogy Suarez pénzéből középszerű játékosokat vettek. Mint Hodgson idejében. S középszerű játékosokkal, csak középszerű eredményt lehet elérni.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 943 — Lucas Scott
Az komoly szánalmas volt, hogy az utolsó 10 percben Skrtel játszott centerben. Még jó, hogy kilenc játékos jött a nyáron.

Mindenki "monnyonle."Mikey
azt hiszem szezon előtt óva intettem itt a pool drukkereket, hogy rossz lesz az átigazolás politika itt nyáron, és megint süllyesztő lesz ...

sajnálom h igazam lett, mert Torres miatt a pool mindig picit szívem csücske lesz, de sajnos nagyon nem stimmel vmi az idei csapattal

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 8 561
Jelenleg Dardai a legjobb megoldas.
Egy harmadik emberrel folytatni vicc lett volna.
Eb-n maradna sz biztos.A nyilatkozatobol is latszik elso cel a selejtezon valo jo szereples.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...ozibozi
Pont most jutott eszembe amikor Kaszinos meg Várhidi karöltve szidtak Sousat h szetbatmolta a Tésztás bajnok vidijet.
Komolyan szanalmas hogy ilyen emberek szakertenek a tvben,ulnek kispadokon.Kenny
Az előbb a budin pont erről morfondíroztam én is 😀😀 bár úgyis megmagyarázzák, hogy de a basel szarul játszik...

Dárdai meg meglepett, nagyon remélem, hogy ez nem kerül a karrierjébe...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...ozibozi
Pont most jutott eszembe amikor Kaszinos meg Várhidi karöltve szidtak Sousat h szetbatmolta a Tésztás bajnok vidijet.
Komolyan szanalmas hogy ilyen emberek szakertenek a tvben,ulnek kispadokon.

több mint 9 éve

Mindenki "monnyonle."
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Vajon Markovicnak van agya?
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..Kenny
De el sem érte, tisztán rájátszott a csóka! Amúgy én most rúgnám ki Rogerst...

Juve meg őrülhet, hogy az Atletinek nem volt fontos a meccs, mert simán ki kellett volna esniük

(sajnos 4 csapatos csoportoknál az utsó fordulóknál soxor szív emiatt valaki)NB2
azt mondták már, hogy a szándékot is büntetik? ráadásul ez a kis pöcs még vissza is nézett...

szerk: görögök meg akkor sem jutottak volna tovább, ha nyer az Atletico, mert így is hattal jobb lett a gólkülönbsége a Juvénak, az Atletico maximum kétgólos fórban behúzta volna a kéziféket. és akkor is hattal kellett volna nyernie a görögöknek, tíz perc alatt rúgva ennyit.
ráadásul a Juve a Samppal, az ATMA a Villarreallal játszik hétvégén.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
a várhidik ,+ bognárgyörgyök (szakmástól) +a fél magyar sportsajtó ma megint 1 nagy pofont kapott... legalább akkorát, mint anno borbola bence szegény...