Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Igaz, ezt benéztem.Félek tőle, hogy a BL-ben megint lesznek teljesen érdektelen párharcok, ahol miszlikre aprítják az esélytelenebb csapatokat.Maximum Allegri óvatoskodhatja el.
- A Schalke-Real, és a Traktorosok-Bayern például szerintem pont ilyen lesz.
- Arsenal-Monaco-n is van rá esély, ha Wenger végre kilépne a pedomaci szerepből, és értelmesen állítaná össze a csapatot.
- Basel-Porto: érdekes lehet, Souza a Mourinho féle buszt használva lehet megtréfálja a protugálokat, de azért 30%-nál így sincs több esélye a svájciaknak.
- Juve-Dortmund: Klopp lehet varázsol valamit, de ha Conte nem óvatoskodja túl a párharcot, szerintem a Juve egy Pogbányival, de továbbjut
- Lever-Atma: 180 perc unalom, majd a visszavágó 91. percében Godin továbbfejeli a matracosokat
- City - Barca: Pellegrini túl beszari hozzá, hogy meghúzza a Barca megfojtásához szükséges taktikát, így bármennyire is kapáloznak, simán továbbmennek majd a törpék
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....flzoli
És én simán esélyesebbnek vélem a Dortmundot. Wenger pedig értelmesen állítja össze manapság a csapatot, maximum az a probléma, hogy a fél Arsenal sérült.Stez
Nem néztem mostanában Dortmund meccset, de egy sérült Reussal, egy épülgető Gündogannal, és az inkonzisztens Mhitarjan/Aubameyang duóval nem érzem esélyesebbnek őket. Klopp, a védelem és a fanatikus közönség persze segíti őket.... Hát a fene tudja
Lassan 5 éve folyamatosan sérült az Arsenal fél csapata. Ha csak nem egy elátkozott indián temető fölé épült a a stadion, akkor itt már bőven felmerül az edző felelőssége. Ilyen pechszéria egyszerűen nincs, vagy akkor legalább tanulva az előzőkből úgy kell felépíteni a keretet, hogy minden posztra legyen 2 bevethető játékos. Megnéztem a hivatalos oldalt ( www.arsenal.com/first-team/players), és kemény 8 védőt láttam a keretben.... Ezt nem kommentálnám.
Hiába nézz ki baromi jól a Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Monreal 4-es, ha a cseréik a vicc kategóriát súrolják. Így persze, hogy egyből a farok rossz végére kerülnek, ha lesérül 1-2-3 kezdő játékos.....
Plussz Özil egy jól összerakott csapatban Alexis-el és Cazorlával kiegészülve a PL 90%-át kipasszolgathatná és 2-3 góllal verhetné.
No mindegy, nem vagyok szakértője az ágyusoknak, de hogy én biztos rádobnék tízen+ milliót a nyáron a tulajok helyében egy Klopp-Wenger cserére az tuti biztos.
több mint 9 éve
Úgy látszik Besicnek kb eddig tartott a beilleszkedés az Evertonba. Mostanában egyre többet kezdő, ma pedig brutális meccset hozott a QPR ellen.
több mint 9 éve
Félek tőle, hogy a BL-ben megint lesznek teljesen érdektelen párharcok, ahol miszlikre aprítják az esélytelenebb csapatokat.Maximum Allegri óvatoskodhatja el.
- A Schalke-Real, és a Traktorosok-Bayern például szerintem pont ilyen lesz.
- Arsenal-Monaco-n is van rá esély, ha Wenger végre kilépne a pedomaci szerepből, és értelmesen állítaná össze a csapatot.
- Basel-Porto: érdekes lehet, Souza a Mourinho féle buszt használva lehet megtréfálja a protugálokat, de azért 30%-nál így sincs több esélye a svájciaknak.
- Juve-Dortmund: Klopp lehet varázsol valamit, de ha Conte nem óvatoskodja túl a párharcot, szerintem a Juve egy Pogbányival, de továbbjut
- Lever-Atma: 180 perc unalom, majd a visszavágó 91. percében Godin továbbfejeli a matracosokat
- City - Barca: Pellegrini túl beszari hozzá, hogy meghúzza a Barca megfojtásához szükséges taktikát, így bármennyire is kapáloznak, simán továbbmennek majd a törpék
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....flzoli
És én simán esélyesebbnek vélem a Dortmundot. Wenger pedig értelmesen állítja össze manapság a csapatot, maximum az a probléma, hogy a fél Arsenal sérült.
több mint 9 éve
ozibozi
17 170
Pepe a spanyol liga legtisztábban játszó védőjewww.csakfoci.hu/kulfold/spanyolfoci/node/182309#
több mint 9 éve
45k ajro et harom honapn ban, az ara mai arfolyamonGondolom unjátok már, de én nem. 😊Sokkal jobb, mint a Pepe hentes vs Barca színészválogatott téma.Shilkor
Egy újabb a mesterről:
Bazzani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Félek tőle, hogy a BL-ben megint lesznek teljesen érdektelen párharcok, ahol miszlikre aprítják az esélytelenebb csapatokat.- A Schalke-Real, és a Traktorosok-Bayern például szerintem pont ilyen lesz.
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....
több mint 9 éve
FViktor93
2 173
Ennyi kijárt az Arsenalnak. 😊 Real szempontból szinte tökéletes. A PSG-Chelsea, City-Barca pedig kemény lesz 😊
több mint 9 éve
Nocsak az Arsenal nem a Bayernt kapta. 😀
több mint 9 éve
Amíg Del Bosque marad a kapitány, szerintem tuti, hogy Casillas marad a kapuban. Bár mindentől függetlenül szerintem a 2016-os EB után a kapitány és a Casillas féle generáció (+Xavi, talán Iniesta, Arbeola) jó eséllyel visszavonul majd a válogatottságtól.Ne haragudj, de látszik, hogy Garami Józsi bácsin nevelkedsz 😛Akkor válassz, hogy edzőként kire építenéd a válogatottad:eaglesmcnabb
a, Egy 24 éves, aki másfél éve konzisztensen topformában véd.
b, Egy 33 éves, akinek a tavalyi szezonja egy szar volt, de idén ő is jó.
Én edzőként a rutinosabbat játszatnám, és bevallom őszintén az egyéni szimpátia is sokat nyomna a latba. De semmi nem indokolná nálam kirobbantani egy olyan kapust aki BL-t és kupát nyert egy olyan csapattal ami nélküle nem tudott bajnokságot nyerni.
Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.Schleck
Se EB, se VB se semmi nincs 1,5 évig. Mi értelme lenne Casillast védetni amikor a van egy 9 évvel fiatalabb akinek pont hogy kell a tapasztalat a válogatottban is. Ha majd 35 évesen EB előtt is még kb ugyanolyan formában / szinten lesznek akkor el lehet gondolkozni, hogy a rutinosabb Ikert esetleg berakják addig a spanyol foci jövőjének szempontjából tök hülyeség.
Amúgy én bírom Ikert, meg szép hogy megnyertük vele a BL-t, de a döntő konkrétan az ordasnagy hibáján ment el majdnem. Mondjuk előtte nagyon sokat tett, hogy ott lehessünk, de ő már a múlt és De Gea a jövő, így logikusan a jelen is.Toca
több mint 9 éve
Ne haragudj, de látszik, hogy Garami Józsi bácsin nevelkedsz 😛Akkor válassz, hogy edzőként kire építenéd a válogatottad:eaglesmcnabb
Én edzőként a rutinosabbat játszatnám, és bevallom őszintén az egyéni szimpátia is sokat nyomna a latba. De semmi nem indokolná nálam kirobbantani egy olyan kapust aki BL-t és kupát nyert egy olyan csapattal ami nélküle nem tudott bajnokságot nyerni.
Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.Schleck
Se EB, se VB se semmi nincs 1,5 évig. Mi értelme lenne Casillast védetni amikor a van egy 9 évvel fiatalabb akinek pont hogy kell a tapasztalat a válogatottban is. Ha majd 35 évesen EB előtt is még kb ugyanolyan formában / szinten lesznek akkor el lehet gondolkozni, hogy a rutinosabb Ikert esetleg berakják addig a spanyol foci jövőjének szempontjából tök hülyeség.
Amúgy én bírom Ikert, meg szép hogy megnyertük vele a BL-t, de a döntő konkrétan az ordasnagy hibáján ment el majdnem. Mondjuk előtte nagyon sokat tett, hogy ott lehessünk, de ő már a múlt és De Gea a jövő, így logikusan a jelen is.
több mint 9 éve
Akkor válassz, hogy edzőként kire építenéd a válogatottad:Én edzőként a rutinosabbat játszatnám, és bevallom őszintén az egyéni szimpátia is sokat nyomna a latba. De semmi nem indokolná nálam kirobbantani egy olyan kapust aki BL-t és kupát nyert egy olyan csapattal ami nélküle nem tudott bajnokságot nyerni.
b, Egy 33 éves, akinek a tavalyi szezonja egy szar volt, de idén ő is jó.Schleck
Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Akkor válassz, hogy edzőként kire építenéd a válogatottad:Láttad kb tavaly óta az összes MU meccset? 😊#1patsfannem, viszont idén láttam vagy 6-7-et. Mondjuk gondolom abban hogy ki védjen jelenleg a válogatottban nem nyom sokat a latba hogy tavaly Casillas szarabb volt. De lehet tévedek.eaglesmcnabb
több mint 9 éve
dr0725
482
Most erről nem állok le vitatkozni ha te szívesebben látod Casillast a kapuban mint De Gea-t lelked rajta 😀Láttad kb tavaly óta az összes MU meccset? 😊#1patsfannem, viszont idén láttam vagy 6-7-et. Mondjuk gondolom abban hogy ki védjen jelenleg a válogatottban nem nyom sokat a latba hogy tavaly Casillas szarabb volt. De lehet tévedek.eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Láttad kb tavaly óta az összes MU meccset? 😊#1patsfannem, viszont idén láttam vagy 6-7-et. Mondjuk gondolom abban hogy ki védjen jelenleg a válogatottban nem nyom sokat a latba hogy a tavalyi szezonban Casillas szarabb volt. De lehet tévedek. Mondjuk érdekesség hogy tavaly 3 sorozatban voltunk érdekeltek, és azt az egyet buktuk el ahol nem ez a "szar" casillas védett. Szóval annyira nem zavar ha egyesek ok nélkül lenézik casillast ha folyton nyerünk vele a kapuban, csak nem értem miért kezelik úgy mintha fogalmatlan szar lenne 😊
És nem azt mondom hogy casillas egyértelműen jobb mint de gea, csak azt hogy annyival nem szarabb hogy egy ilyen játékost akivel a csapata megnyert mindent padoztatni kéne a válogatottban, egy olyan (jóval rutintalanabb) de geaval szemben aki tulajdonképpen az elmúlt időszakban nem nyert semmit.
És igen, a tavalyi szezonban nyilván gyengébb volt casillas, egy kapusnál sokat nyom a latba az a -38 bajnoki meccs amivel kevesebbet volt játékban, de már más idők járnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
dr0725
482
Láttad kb tavaly óta az összes MU meccset? 😊Remélem azért a spanyol válogatottban továbbra is Casillas marad az első számú kapus. 😀Schlecknézted az elmúlt 3-4 Real bajnokit? 😊eaglesmcnabb
több mint 9 éve
hát igen, de tény hogy ha ő nincs akkor nem nyerünk most seReméljük nem csak átmeneti forma.HighlanderRemélem azért a spanyol válogatottban továbbra is Casillas marad az első számú kapus. 😀Schlecknézted az elmúlt 3-4 Real bajnokit? 😊eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Reméljük nem csak átmeneti forma.Remélem azért a spanyol válogatottban továbbra is Casillas marad az első számú kapus. 😀Schlecknézted az elmúlt 3-4 Real bajnokit? 😊eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Remélem azért a spanyol válogatottban továbbra is Casillas marad az első számú kapus. 😀Schlecknézted az elmúlt 3-4 Real bajnokit? 😊
több mint 9 éve
Most, 18 órakor kezdődik az ESPNU-n az NCAA férfi soccerdöntő, UCLA vs Virginia, ha esetleg valakit érdekel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Komolyan mondom régen éreztem már ilyen elkeseredetten magamat mint a mai meccsnézés közben. Kettéfejeltem a székemet a Sterling ziccer után (a 3. után), de már igazából 30 perc elteltével majdnem elsírtam magamat. Komolyan a faszom ki van az egésszel, pedig nem szoktam így nyilatkozni, meg már el is telt elég idő szóval higgadtan írom ezt de ilyen nincsen... Egy ilyen gyökér, szar United-től kiszopni 3-0-ra ennyi helyzettel 😀 Komolyan mondom, hogy nem értem miért szopik ez a klub ennyi ideje bazki. Hát ilyen szerencsétlen szar csak az Arsenal pár éve, nem véletlen velük tudok még csak szimpatizálni a sok görény angol csapat közül. Hihetetlen az egész onnantól kezdve hogy nincs csatárunk azon át, hogy Coutinho így nincs kit kiszolgáljon, pedig Hazard és Ő a legjobb játékos ebben a BPL mezőnyben, hogy Sterling, amit megtanult tavaly év végére rendesen, hogy hogyan kell befejezni egy támadást góllal elfelejtette, megfejelve, hogy egy Lovren, aki parádé védő volt egy jó angol csapatban és a Horvát VB meccseken itt 6-7 gólt kaptunk már róla legalább. Botrány bazdmeg. Pedig nálam BR nagyon is jó edző, én biztos, hogy nem engedném el, de rég akartam már sírni meccs közben.
több mint 9 éve
Remélem azért a spanyol válogatottban továbbra is Casillas marad az első számú kapus. 😀
több mint 9 éve
DeGea becsukta a kaput mára. Csodálkozok hogy a pool játékosok mernek lőni.Matthew99csak az utolsó 10 percet láttam kb 3 ziccer ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
DeGea becsukta a kaput mára. Csodálkozok hogy a pool játékosok mernek lőni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Pepe egy hentes VOLT, ezt kár vitatni viszont utána valamilyen szinten lehiggadt, ez nem az jelenti, hogy nem veszti el néha a fejét mint ahogy a VBn ,de annak a durvaságfaktorát is hagyjuk inkább. Müller rászínészkedett, azt ennyi.Nem védem minden áron Pepét, de egy elmeháborodott favágó hentesnek se nevezném. És eléggé viccesen hat, ha olyanok nevezik őt annak, akik a híresen "művészi" PL-en nőttek fel. Bazi nagy marhaságokat tud csinálni, de nem alattomos szerintem.Egyébként a Pepe hentes témához csak pár érdekesség 😊
flzoli
Idén 15 forduló alatt 5-ször szabálytalankodott és ő az egyetlen középhátvéd a ligában aki idén még nem kapott sárga lapot. Ráadásul a legutóbbi spanyol bajnoki kiállításáig is 3 évet kell visszamenni az időben. Emellett top 5 játékos a posztján és nélkülözhetetlen eleme a védősornak. "Bazi nagy marhaságnak" meg max a vb-n elkövetett színész Müller elleni "brutális" 😊 ""lefejelést"" tudnám felhozni. Lehet itt fikázni, favágózni, hentesezni Pepét, csak nincs értelme.
www.marca.com/en/2014/12/14/en/football/real_madrid/1418545450.htmlHighlander
Ahogy Highlander is írta nincs nagyon otromba faltja mostanság, alig vagy egyáltalán nem kap sárgát.
Ramos sokkal sunyibban tolja.
Persze azt is megértem, hogy az előélete miatt mindenki hentesezni fogja, ahogy Busquets is tök mindegy mit csinálna annyi jut eszembe róla hogy egy szinész fasz (mondjuk fingom sincs miért elengedhetetlen kelléke a Barcának de hát ez legyen az ő gondjuk).
több mint 9 éve
Nem védem minden áron Pepét, de egy elmeháborodott favágó hentesnek se nevezném. És eléggé viccesen hat, ha olyanok nevezik őt annak, akik a híresen "művészi" PL-en nőttek fel. Bazi nagy marhaságokat tud csinálni, de nem alattomos szerintem.Egyébként a Pepe hentes témához csak pár érdekesség 😊
flzoli
Idén 15 forduló alatt 5-ször szabálytalankodott és ő az egyetlen középhátvéd a ligában aki idén még nem kapott sárga lapot. Ráadásul a legutóbbi spanyol bajnoki kiállításáig is 3 évet kell visszamenni az időben. Emellett top 5 játékos a posztján és nélkülözhetetlen eleme a védősornak. "Bazi nagy marhaságnak" meg max a vb-n elkövetett színész Müller elleni "brutális" 😊 ""lefejelést"" tudnám felhozni. Lehet itt fikázni, favágózni, hentesezni Pepét, csak nincs értelme.
www.marca.com/en/2014/12/14/en/football/real_madrid/1418545450.html