Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Vajon Markovicnak van agya?
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..Kenny
De el sem érte, tisztán rájátszott a csóka! Amúgy én most rúgnám ki Rogerst...

Juve meg őrülhet, hogy az Atletinek nem volt fontos a meccs, mert simán ki kellett volna esniük

(sajnos 4 csapatos csoportoknál az utsó fordulóknál soxor szív emiatt valaki)
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Vajon Markovicnak van agya?
Ritka ostoba es felesleges volt az a "lendítés"..

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Ez a mai teljesitmeny is... konkretan ertekelhetetlen.
Legalabb a svajci szurkolok csinaljak a hangulatot, rohadtul jol szol.

WTF #1: felidoben lecsereli BR az egyetlen csatarjat 0-1-nel...
WTF #2: ez a kiallitas ez mi ez?
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊Bazzani
Szerintem így sem jutunk ki, de legalább gatyába rázza valaki ezt a bohócválogatottat.berger90
Simon és Forró kerettag.
Méghogy nem jutunk ki...

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊Bazzani
Szerintem így sem jutunk ki, de legalább gatyába rázza valaki ezt a bohócválogatottat.

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Ahogy sejtettem marad Pali.
Leheto legjobb döntés született.

több mint 9 éve
De az EB-n már nem ő lesz a capitano? 😊

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Palika marad!

hell yess!!!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
16.30-kor nagy MLSZ bejelentés.
Remélem Pinyő visszatér.

több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...Toca
Te mit fotelozol nekem, tán mind a két meccsen kint voltál? Amúgy meg jó lenne ha megválogatnád a szavaid, én itt nem sértegettem egy fórumtársamat sem, és csúnya szó nélkül is ki tudom adni a dühöm, ha nem tetszik valami...

Fejtsem ki? 90 perc alatt 2 kaput eltaláló lövése volt a nagy hazai csapatnak. Kettő! Igaz, mind a kettő gól volt és a focit gólra játsszák, ott a három pont, papíron, no comment.
De azzal lehet vitatkozni, hogy hogyan szerezték meg, bár ez utólag senkit nem érdekel és nem is lényeges, csak ugye páran nem szeretik az igazságtalanságot.
A futball igazságtalan.
Az első félidőben az Újpest szó szerint szanaszét szívatta a fél diót, ötletes támadások, egyérintők, átforgatások, mélységi passzok, csak az a fránya Ojo volt a kerékkötő. A dió elvétve ment át a félpályán, káosz uralkodott hátul, rendre zavarba hozható volt az egész hátsó alakzat. A második félidő első 15 persze meg lett nyomva mind2 oldalon, de egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt a másik kapujára. A hátralévő időben estek - keltek a játékosok, sok volt a fault, és rengeteg a technikai hiba, az Újpest mégis veszélyesebben játszott, közelebb álltak a gólhoz, még ha IGAZI helyzetük nem is volt.
Egyáltalán nem látszott, hogy a DVTK oly elől van, sőt, később felérnek majd a dobogó 3. fokára.
Röviden ennyi. Hogy a dió nyomott volna? Vicc. Ezt csak a legelvakultabb, szemellenzőt viselő és meggyőzhetetlen miskolci fanatikusok állítják.

Közben meg már a 20. percben fütyült a fél stadion...és utána kb. 20 percenként. Na de mindegy is, ennyit ér a szakma!JC6
Azt az edző maszlagodról mondtam köze nincs a Dió meccshez.
Hát ha az neked lefocizás, hogy van 3-mal több helyzetük, de Antal nélkül 0 gólon állnának akkor rendben. Ők szervezték a játékot ez kétségtelen (volt időszak amikor nem de ha arányait nézzük igen elhanyagolható ez igaz), de csak mert volt 2-3 több helyzetük nem értem, hogy jön a lefocizás továbbra sem. Pláne nem értem, hogy egy vesztes meccsen, hogy lehet valakit lefocizni, de ez továbbra is az én hibám marad, mindenki úgy látja ahogy akarja.
Nem látszott? Hát elverték a 4. vagy 5.-et úgyhogy ők "lefocizták" őket, mi kell még ? 😛
Amúgy nem tudom mit vársz egy mennyei meccstől ahol gyakorlatilag a legtöbbször az dönt ki a kevésbé balfasz. Mondjuk ha Kádár / Elek duóból valaki elmegy megfogunk borulni tavasszal rendsen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az UTE simán lefocizta a Diót, fogalmam sincs hogy értek oda a 3. helyre... Ez az Ojo szörnyű, viszont volt egy csodálatos megmozdulása, mikor egy óriási kirúgást vett le úgy, mint egy klasszis. Nem tudom hány NB1-es tudná még úgy levenni. A többi produkciója értékelhetetlen volt 😀

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!JC6
Nettó faszság a fotelből. Minden edző reklamál folyamatosan hol jogosan / hol jogtalanul. Nézd meg Mout/Pepet/Fergusont/Kloppot.
Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...Toca
Te mit fotelozol nekem, tán mind a két meccsen kint voltál? Amúgy meg jó lenne ha megválogatnád a szavaid, én itt nem sértegettem egy fórumtársamat sem, és csúnya szó nélkül is ki tudom adni a dühöm, ha nem tetszik valami...

Fejtsem ki? 90 perc alatt 2 kaput eltaláló lövése volt a nagy hazai csapatnak. Kettő! Igaz, mind a kettő gól volt és a focit gólra játsszák, ott a három pont, papíron, no comment.
De azzal lehet vitatkozni, hogy hogyan szerezték meg, bár ez utólag senkit nem érdekel és nem is lényeges, csak ugye páran nem szeretik az igazságtalanságot.
A futball igazságtalan.
Az első félidőben az Újpest szó szerint szanaszét szívatta a fél diót, ötletes támadások, egyérintők, átforgatások, mélységi passzok, csak az a fránya Ojo volt a kerékkötő. A dió elvétve ment át a félpályán, káosz uralkodott hátul, rendre zavarba hozható volt az egész hátsó alakzat. A második félidő első 15 persze meg lett nyomva mind2 oldalon, de egyik csapat sem jelentett igazi veszélyt a másik kapujára. A hátralévő időben estek - keltek a játékosok, sok volt a fault, és rengeteg a technikai hiba, az Újpest mégis veszélyesebben játszott, közelebb álltak a gólhoz, még ha IGAZI helyzetük nem is volt.
Egyáltalán nem látszott, hogy a DVTK oly elől van, sőt, később felérnek majd a dobogó 3. fokára.
Röviden ennyi. Hogy a dió nyomott volna? Vicc. Ezt csak a legelvakultabb, szemellenzőt viselő és meggyőzhetetlen miskolci fanatikusok állítják.

Közben meg már a 20. percben fütyült a fél stadion...és utána kb. 20 percenként. Na de mindegy is, ennyit ér a szakma!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.

mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutkaeaglesmcnabb
holnap attól még simán lekaphatják három meccsre Bódit, ha az MTK-vezetésnek van vér a pucájában.
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kondást nem minősítem van akit felkúr van akit nem, ízlés dolga...
...de a bíró bekaphatja a faszomat. Tény hogy jobb volt sokkal a Debrecen, simán nyerniük kellett volna, de így is jók voltunk egy x-re. A tizi is kamu, volt a Kálnokis dolog meg felháborító, Pepe fejére lépésével vetekszik nálam. Oylat lebaszott neki Bódi hogy azt hittem leszakad a feje, erre SEMMI. Rá 2 percre meg lezavarják a semmiért. Szánalmas. Főleg tizivel együtt.

mtk.hu/hirek/david-adam-es-a-csutka

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve

Simán lefocizta dologot meg fejtsd már ki kérlek miben merült ki? Kaptak egy ajándék gólt, utána nyomtak aztán a Diósgyőr tette ugyanazt. Kiegyenlített meccs volt, Ojo elcseszte, Griff meg befejelte. Jogosabb lett volna az X, de ilyen nettó faszságot, is csak te tudsz mondani, hogy lefocita őket az UTE...
több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀Kenny
Az a baj, hogy télen zárva van. 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó

A Debrecen meg megkapta a szokásos hazai pályát. Ez a Kondás akkora egy ellenszenves ember, hogy arra nincs szó. Szinte eltörik Kálnoki orrát/nyakát, de még utána is a labdára csúszik, Kondás meg a kiállítás után ugat neki. Egy IGAZI edző sose tesz ilyet!
több mint 9 éve
Bátran ki merem jelenteni, hogy ez az Ojo az Újpest történetének egyik legrosszabb igazolása. Amennyire vártuk akkora csalódás lett belőle.
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.Bazzani
Láma is szar volt az első meccseken,most pedig az egyik húzóember.
Ugyanez Mateos.Idő kell hogy megszokják a magyar közeget.Tudod Romkert stb 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Így kell helyre rakni a lilákat!
3.helyen telelünk.Toca
Ja hát lefociztatok minket....ja nem, bocs. Gratulálok. Itt Ojo kihagyta, ott Griffiths befejelte.
több mint 9 éve
Persze most is róla fejelték a győztes gólt.

több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Így cumizni....
több mint 9 éve
Így kell helyre rakni a lilákat!
3.helyen telelünk.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.
labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.

és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.slowmotion
Ezek szerint volt, aki többet fizetett a sporttársnak, mint te. 😊
több mint 9 éve
én komolyan mondom nem értem ezeket a bírókat.
labdás ember egyik irányba mozdul, védekező ember másik irányba rúg, labda meg egy harmadik irányba pattan el (pont ellentétesen a rúgás irányával). semmilyen olyan mód nem létezik, ami alapján a védő szabályosan szereli a labdást (főleg hogy a labdát sem találta el), erre a hülye bíró tovább engedi a játékot.

és persze így sikerül helyzet nélkül gólt rúgnia a vendég csapatnak, amikor én a hazaiakra fogadtam hendikeppel. király.
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Idén szárnyalunk! 3. hely! 😛

COME ON YOU IRONS !!!
több mint 9 éve
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊
Először egy ilyen gólpassz:  rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól:  rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/Schleck
de hogy a kapus miért a hosszú oldalra állt fel...
a beadás meg szép, de Liktáp simán kifejelte volna 😀