Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930
Az UEFA/FIFA vezetői nem vették észre, hogy megvezették a pénzügyi fair play-t, amit a szertáros néni is észrevett.

Mondjuk most nem olvasgattam az FFP részleteit, csak a linkelt cikkből veszem, de nem tudom pontosan, hogy mit jelent ez ??? :

"Az UEFA 2011-ben bevezetett pénzügyi szabályzatának egyik sarkalatos pontja, hogy megtiltja a szponzori együttműködést az olyan cégekkel, amelyek a klubtulajdonosokhoz köthetőek."

Valójában a klubtulajdonos nem pénzelheti a csapatot bármilyen formában? Meg mi az, hogy köthető? Tulajdonos a cégben, többségi tulajdonos, részvényes, fb tag, beosztott, takarítóbácsi?

Gondolom, hogy arra gondoltak, hogy a tulajok arra gondolnak, hogy áttételes pénzeket hoznak a klubkasszába, de az araboktól mit vártak mégis?

Vagy akkor miért nem fúrták meg a klubvásárlást akkoriban, feltételezem értették már akkor is, hogy a City-t valójában az UAE, a PSG-t meg Katar veszi meg. Persze azért a két spanyol gigásznál sem kell annyira mélyre túrni, hogy kétes közel-keleti pénzek csörögjenek
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 852 — Cowboys fan
kiváncsi leszek mi lesz a City-s balhé vége
Negritis
semmi, mint mindig.
kell kurva&kokó a nyoni főhadiszállásra, aztán el van rendezve

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 400 — nabege2@yahoo.com
Negritis
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-megvezettek-az-uefa-t-kuszobon-a-bl-kizaras-sajtohir-2700337
aki esetleg nem tudná miről van szó
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 623 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 696 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem bírom abbahagyni a rohogest. XD

www.facebook.com/troll0foci/videos/362857291030144/?__xts__[0]=68.ARDywfNjRAmhYceev3RMnh-jVxPIbhAmyO2KGLYkBBlrMWFBDmZcOii1VINvDYCCGwIC3hQJCs7ak1QhtighmQkAx-62aO0Gke8YDlmDqHUBckkmc111k3DjJuLUEEEnNpMxuo6lz4OqgMhjGOz-6u8qBPFslvfsMfYcdvXZe3pUZp1bT1-cqSZ4J98MOAMRj-HZ8TkeYBG_X31Ouw16MJCtdaGo9sYylVNwBvr0sTbZNR4dP9syNuhxBEzTaqViKl8jc23Xl9syd44Fjk3yE5fRmja9lIyh88Dgr2DdrHE66ayTj-buMGFO6KN24ZM322DPmuZOQHIimRBG22eGfFvxnLVMTa3dtokD6g&__tn__=-R
Stez
kezd leértékelődni a mezem :S
eaglesmcnabb
Nem kell a rizsa, tudjuk jol, hogy te is szivesen csungenel Linci cicijen.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska

www.facebook.com/troll0foci/videos/362857291030144/?__xts__[0]=68.ARDywfNjRAmhYceev3RMnh-jVxPIbhAmyO2KGLYkBBlrMWFBDmZcOii1VINvDYCCGwIC3hQJCs7ak1QhtighmQkAx-62aO0Gke8YDlmDqHUBckkmc111k3DjJuLUEEEnNpMxuo6lz4OqgMhjGOz-6u8qBPFslvfsMfYcdvXZe3pUZp1bT1-cqSZ4J98MOAMRj-HZ8TkeYBG_X31Ouw16MJCtdaGo9sYylVNwBvr0sTbZNR4dP9syNuhxBEzTaqViKl8jc23Xl9syd44Fjk3yE5fRmja9lIyh88Dgr2DdrHE66ayTj-buMGFO6KN24ZM322DPmuZOQHIimRBG22eGfFvxnLVMTa3dtokD6g&__tn__=-R
Stez
kezd leértékelődni a mezem :S

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 160

Stez
ha elég gyorsan szerzek egy porschét, akkor talán még én is meg tudom húzni ezt a csajt mielőtt betölti a 40-t.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 930
Múltkor kérdeztem:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ki-lesz-fotablas-ha-a-chelsea-nyeri-az-el-t-es-ha-az-arsenal-2700311
NB2
Örülök, hogy nem automatikusan jutna be az Arsenal BL csoportkörbe azáltal, hogy Chelsea már BL-t érő helyen végzett a bajnokságban.
Beki
?

A cikkben az áll, hogy kupagyőzelem = csoportkör

Ja, hogy Chelsea győzelem esetén!!! De akkor meg miért is járna BL-hely? Eddig sem járt a vesztesnek, ha nem kvalifikált önjogon

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 759 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Múltkor kérdeztem:
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-ki-lesz-fotablas-ha-a-chelsea-nyeri-az-el-t-es-ha-az-arsenal-2700311
NB2
Örülök, hogy nem automatikusan jutna be az Arsenal BL csoportkörbe azáltal, hogy Chelsea már BL-t érő helyen végzett a bajnokságban.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 400 — nabege2@yahoo.com
Múltkor kérdeztem:
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 852 — Cowboys fan
Ezek a kisfiúk jobban lövik a tiziket mint a nagy sztárok.
Hanni
Amúgy sajnos bemondtam az asszonynak, hogy az uccsó gyerek kihagyja,
peach
szóval miattad van az egész...
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 662 — je suis poloska
eaglesmcnabb, mi történt az MTK-val?
O1G
kikapott

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 491
Nagy mák, hogy kibírtuk a tizikig, a fél csapat a seggén vette a levegőt.
Szavakkal leírhatatlan már most a lemaradás.
Írtózatos... cudar világ jön emberek.
O1G
Ez után a meccs alapján levonni azt a következtetés, hogy cudar világ jön az igen kemény ítélet ezekkel a srácokkal szemben.
Ők kijutottak az Eb-re!!!
Ott veretlenül tovább jutottak!!
Végig tudatosan és csapatként játszottak.
És igen kiestek egy jobb Spanyol csapat ellen, de Ők más szint, nemcsak nekünk.
Legalább egy gratulációt megérdemelnek.

És Én kiegyeznék egy olyan cudar világgal ahol a válogatottaink, ilyen produkcióval ennyire jutnak.
Fattyu
TCudar világ? 2016 EB. Tessék.

Ők is kijutottak? Ki. Nem UP, hanem a felnőtt.
Veretlenül továbbjutottak? Igen.
És igen kiestek egy jobb belga csapat ellen, de ők más szint, nemcsak nekünk.

Utána meg lejtmenet.

Elismerem, szép eredmény, gratulálok. Az más kérdés, ezt a torna is megmutatta, hogy technikailag, sebességben és labdabiztosságban valami megtört a magyar utánpótlásban. E három nélkül pedig nem tudsz komolyabb eredményt elérni. Talán nem a TAO-s milliárdokkal kellene kitömni mindenkit, a szakmai munkát meg a kukába dobni.
A csapategység, a mentális erő a csoportmeccsek után elfogy, ahogy az erő is. Elég csak megnézni a statisztikákat. És itt már olyan játékosokról beszélünk, akiknek 1-2 év múlva felnőttcsapatok ajtajain kellene kopogtatni. Ehelyett örülhetünk majd, ha lesz megint egy Szoboszlaink.
Ne feledd, az Egervári csikócsapat is így indult. Hol is vannak most?

Egy darabig lehet kompenzálni a hiányosságokat, lásd magyar - horvát (erőszakosság, keménység, a játék tördelése, időhúzás), de hosszútávon zsákutca. Mindig ugyan oda lyukadunk ki.

Sajnos.
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
O1G
Ez után a meccs alapján levonni azt a következtetés, hogy cudar világ jön az igen kemény ítélet ezekkel a srácokkal szemben.
Ők kijutottak az Eb-re!!!
Ott veretlenül tovább jutottak!!
És igen kiestek egy jobb Spanyol csapat ellen, de Ők más szint, nemcsak nekünk.
Legalább egy gratulációt megérdemelnek.

És Én kiegyeznék egy olyan cudar világgal ahol a válogatottaink, ilyen produkcióval ennyire jutnak.

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 491
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Hanni
Nem, sokkal szarabbak a kapusok. Amúgy sajnos bemondtam az asszonynak, hogy az uccsó gyerek kihagyja, az uccsó 10 percben lépni sem bírt olyan szinten elkészült, nem is értettem miért nem cserélték le, folyamatosan magára hagyta a szélső védőjét létszám hátrányban a spanyolokkal szemben.
Ennél a simeknél gusztustalanabb talpnyaló sem lehet sok az országban, felszopott mindent amit fel kell, aztán jött a szöv kap telefon és kb homlokegyenest mást mondott mint ez a senkiházi 😀 megy itt a duma, hogy ezen a szinten még nem vagyunk lemaradva, hát nem a faszt nem, a spanyolok technikailag, sebességben, gondolkodásban, fizikalitásban, dinamikában kb 3 évvel idősebbnek tűntek, irtózatos mennyiségű mázli, hogy egyáltalán a 11esekig eljutottunk. Amúgy a magyar csapat egy rakkolós, hajtós, küzdős szimpatikus mentalitású csapat benyomását keltette.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 578 — Poloska confirmed
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Nézem ezt az u17es meccset és annyira kiábrándító, ahogy az egyik tajparaszt folyamatosan kurva anyázza a spanyolokat és a közeg ezt tűri ahelyett, hogy úgy vágnák ki a stadionból mint a taknyot...
peach
Na és milyenek a Magyarok ??Itt is kijön az osztálykülönbség mint a felnőttek mezőnyében?

Sajnos kijött ........... (Az utolsó 10 percet láttam és a 11 párbajt,igaz az mindig lutri)
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 601 — a new hope (again)
Nézem ezt az u17es meccset és annyira kiábrándító, ahogy az egyik tajparaszt folyamatosan kurva anyázza a spanyolokat és a közeg ezt tűri ahelyett, hogy úgy vágnák ki a stadionból mint a taknyot...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 061 — Lájkold a zsűrit!
Eddig a zebrákat felszopták a zebrák, most már:  www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juve-bizarr-oka-van-miert-kellett-a-rozsaszin-az-uj-mezre-2700109

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Jaj, sírva ne fakadjatok már egy ilyen megjegyzésen 😁
Amúgy ezen a City sokat költ dolgon mindig jókat röhögök, miközben a pool az elmúlt 25 évben sztem simán top3ban van mind bérköltség, mind pedig a transzferek tekintetében, ebből sikerült kihozni a 0 db bajnoki címet.
gabokocka
Most őszintén te ilyen fideszes elmúlt 8 evezel ?
Hogy jön ide az elmúlt 25 évvel ? Klopp mióta itt van folyamatosan fejlődnek, jóval kevesebb pénzből mint a City.
Persze ettől a City megérdemelte két ilyen szezon brutál 97-100 pont de nehogy már azért legyen lenezve a Pool mert nekik nem szimpi amikor ezen a fórumon (kivétel ha karorvendeni kell), senkinek nem az. Coolerine nem számít 😛
Amúgy a City lendületből cserélne el a bajnoki címét egy BL döntőért.
Pool meg a bajnoki címét, az élet kegyetlen.
Amúgy Pep szerintem legjobb bajnoki edző ha már szeretem szidni a BL miatt.
Toca
En meg szeretnem vegre latni Guardiolat egy Manchester Unitednel peldaul, es nem pedig olyan keretek elen, amikkel szegyen gyalazat lenne nem nyerni. Mert hogy eddig kb. csak korszakos csapatok elen melozott, az is biztos. Ezzel szemben akar Klopp, de meg Mourinho is sokkal de sokkal gyengebb csapatokkal villantott. Az igazi zseni marpedig az, aki az ilyen MU-fele szetesoben levo csapatokat ujra ossze tudja rakni. Klopp ezert zseni, mert a Pool nem volt rossz, de Gerrard visszavonulasa utan jobbara csak kereste a csapat az igazi arcat. Klopp meg ugy osszegyurta a bandat, amire szavakat is nehez talalni.
Stez
Ez de marhaság.... Miért kéne feltétlen alulról kezdeni ahoz hogy valakit sikeresnek lehessen nevezni? Ki nem állhatom Pep álszent és csokonyos stílusát, de bőven top5 edző, és ehez nem kell a Haladással megnyerje jövőre az MB 2-t
flzoli
Miert, nalad a KEZDET az, hogy egy barca, Bayern es City utan netan elmegy egy MU-hoz vagy Arsenalhoz mondjuk? Es ki mondta, hogy nem sikeres Pep? De ki mondta, hogy nem top5 edzo? Vagy szimplan csak bele akarsz latni az irasomba olyat, ami nincsen ott, aztan abba belekotni? Mert akkor nincs is tobb kerdesem.

Pep top5 edzo es az egyik legjobb, de attol meg en latni szeretnem, hogy o tenylegesen mit tud, ez marpedig leginkabb az MU, Arsenal-fele csapatoknal derul ki, akiket tenylegesen ha nem is a beka segge alol, de fel kell epiteni es akikkel azert meg kell lepni egy szintet, hogy egy lapon legyenek a legjobbakkal.

De igen, abban is tokeletesen igazad van, hogy MU= Haladas, valoban elobbit irtam peldakent, nem pedig utobbit. Ja, ize, nem.
Stez
Azért nem muszáj úgy beállítani, mintha a Pool, Arsenal, de főleg az MU nem lenne tele egy rahedli pénzzel, és micsoda nagy csoda lenne belőlük egy top csapatot csinálni. Nem tudom mit akarsz ebből kihozni, vagy mit akarsz bizonyítani a monológoddal, de az ilyen mi lenne ha és a na majd akkor ha féle mondatokról teljesen felesleges vitázni.

Amúgy ha választhatnál, te is a lehető legtöbbet és legjobbat akarod kihozni az opcióid közül. Ha felajánlják a Bayern padját, te se fogsz elmenni az Arsenalhoz az EL-ben bohóckodni a Barca után.
flzoli
Es en nem is hibaztatom, hogy o azokhoz a csapatokhoz megy, ahova. En az egyeni, szubjektiv velemenyemet kozoltem, hogy top5 edzokent tekintek ra, de nekem hianyzik egyelore Guardiola bizonyitvanyabol egy ertekeles, megpedig az, hogy mi van akkor, amikor nem egy elit csapatot es keretet kap a kezei koze.

Es kolthet felolem, en tojom le magasrol, kolt Klopp is, minden edzo a vilagon, a lenyeg szerintem nem ezen van, hanem azon, hogy az edzo kepes-e osszecsiszolni es a megfelelo taktikat raszabni egy-egy jatekosra, vagy netan alapbol olyan jatekosokat igazolni, akik nem szupersztarok, de az o rendszerebe remekul illenek.

Mert most a koltekezes lofaszt nem jelent, lasd a PSG-t, de a City is allandoan ugy zugott ki a BL-bol, hogy a vilag azon rohogott. Szerintem a hangsuly az edzo szemelyen van, hogy ossze tudja-e gyurni a jatekosokat, akar sztarokat. Es en azert akarom megnezni, mit tud Pep mondjuk egy MU elen peldaul, mert szimplan kivancsi vagyok, hogy mit kezdene egy meroben mas helyzetben, amikor nem az a fo, hogy az elitet kell elitnek megtartani, hanem egy picit rosszabbat felrangatni az elitbe.

Erthetobben nem tudom leirni. Es attol meg ugyanugy top edzonek gondolom Guardiolat, de nekem ez akkor is hianyzik, es szivesen megneznem.

Es egyebkent nincs igazad abban, hogy nem megy el egy top csapat utan, mert ez szemelyfuggo, van, aki siman kihivasnak gondolja es vallalja, mig van, aki megy nem akar elit csapatba elmenni, lasd Pochettino, hanem azt latja nagyobb kihivasnak, hogy tovabb fejlodjon es javuljon a meglevo csapataval.

több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 623 — The Mathematician
ha már szóba került az EL-BL bevétel ime a PL pénzek:
 www.facebook.com/empireofthekop/photos/a.129809751131/10157106011346132/?type=3&theater

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 622 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jaj, sírva ne fakadjatok már egy ilyen megjegyzésen 😁
Amúgy ezen a City sokat költ dolgon mindig jókat röhögök, miközben a pool az elmúlt 25 évben sztem simán top3ban van mind bérköltség, mind pedig a transzferek tekintetében, ebből sikerült kihozni a 0 db bajnoki címet.
gabokocka
Most őszintén te ilyen fideszes elmúlt 8 evezel ?
Hogy jön ide az elmúlt 25 évvel ? Klopp mióta itt van folyamatosan fejlődnek, jóval kevesebb pénzből mint a City.
Persze ettől a City megérdemelte két ilyen szezon brutál 97-100 pont de nehogy már azért legyen lenezve a Pool mert nekik nem szimpi amikor ezen a fórumon (kivétel ha karorvendeni kell), senkinek nem az. Coolerine nem számít 😛
Amúgy a City lendületből cserélne el a bajnoki címét egy BL döntőért.
Pool meg a bajnoki címét, az élet kegyetlen.
Amúgy Pep szerintem legjobb bajnoki edző ha már szeretem szidni a BL miatt.
Toca
En meg szeretnem vegre latni Guardiolat egy Manchester Unitednel peldaul, es nem pedig olyan keretek elen, amikkel szegyen gyalazat lenne nem nyerni. Mert hogy eddig kb. csak korszakos csapatok elen melozott, az is biztos. Ezzel szemben akar Klopp, de meg Mourinho is sokkal de sokkal gyengebb csapatokkal villantott. Az igazi zseni marpedig az, aki az ilyen MU-fele szetesoben levo csapatokat ujra ossze tudja rakni. Klopp ezert zseni, mert a Pool nem volt rossz, de Gerrard visszavonulasa utan jobbara csak kereste a csapat az igazi arcat. Klopp meg ugy osszegyurta a bandat, amire szavakat is nehez talalni.
Stez
Ez de marhaság.... Miért kéne feltétlen alulról kezdeni ahoz hogy valakit sikeresnek lehessen nevezni? Ki nem állhatom Pep álszent és csokonyos stílusát, de bőven top5 edző, és ehez nem kell a Haladással megnyerje jövőre az MB 2-t
flzoli
Miert, nalad a KEZDET az, hogy egy barca, Bayern es City utan netan elmegy egy MU-hoz vagy Arsenalhoz mondjuk? Es ki mondta, hogy nem sikeres Pep? De ki mondta, hogy nem top5 edzo? Vagy szimplan csak bele akarsz latni az irasomba olyat, ami nincsen ott, aztan abba belekotni? Mert akkor nincs is tobb kerdesem.

Pep top5 edzo es az egyik legjobb, de attol meg en latni szeretnem, hogy o tenylegesen mit tud, ez marpedig leginkabb az MU, Arsenal-fele csapatoknal derul ki, akiket tenylegesen ha nem is a beka segge alol, de fel kell epiteni es akikkel azert meg kell lepni egy szintet, hogy egy lapon legyenek a legjobbakkal.

De igen, abban is tokeletesen igazad van, hogy MU= Haladas, valoban elobbit irtam peldakent, nem pedig utobbit. Ja, ize, nem.
Stez
Azért nem muszáj úgy beállítani, mintha a Pool, Arsenal, de főleg az MU nem lenne tele egy rahedli pénzzel, és micsoda nagy csoda lenne belőlük egy top csapatot csinálni. Nem tudom mit akarsz ebből kihozni, vagy mit akarsz bizonyítani a monológoddal, de az ilyen mi lenne ha és a na majd akkor ha féle mondatokról teljesen felesleges vitázni.

Amúgy ha választhatnál, te is a lehető legtöbbet és legjobbat akarod kihozni az opcióid közül. Ha felajánlják a Bayern padját, te se fogsz elmenni az Arsenalhoz az EL-ben bohóckodni a Barca után.