Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez meg les volt. Nahát, a VAR visszafújta a gólt. CSODA!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Azért az nagyon fájó, hogy Hendersonnak alig-alig van pontos előre passza. Sosem fogom megérteni, hogyan lehet nemhogy cséká a világ legjobb csapatában, hanem egyáltalán kerettag.
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
Mióta az Unitednél SAF elment azóta hanyatlik. Képtelenek kijönni a hullámvölgyből.
több mint 6 éve
West Ham egész jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Salvini nyilatkozat az nso-n. Azt hittem már nem tudnak meglepni, tévedtem.
több mint 6 éve
Na remélem Valverde kirakása felé haladunk jó úton....
több mint 6 éve
Lukaku nem kell Szolsjaernak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Vajon Valverde meddig húzza még? Ezzel a kerettel ilyen szintelen szagtalan focit játszani..Remélem kikapunk s akkor nem soká.....
gordon
több mint 6 éve
Az Inter lecsorgo gollal vezet.

több mint 6 éve
Vajon Valverde meddig húzza még? Ezzel a kerettel ilyen szintelen szagtalan focit játszani..
több mint 6 éve
Ez a VAR nagyon jo arra, hogy a sporik sokat legyenek kepernyon.

több mint 6 éve
Mekkora egy mocsok jatek ez a fantasy premier league. Meg dijazza is, ha valaki szarul menedzsel es a fel csapata nem jatszik. Es bemegy a nullazok helyere a 9 meg a 12 pontos csavo. Vicc
több mint 6 éve
Lassan csak rá jönnek, hogy Silva a harmadosztályba nem való, nemhogy PL középcsapat élére.Siralmas az a banda. Pedig mennyit koltenek a keretre, te atyaeg... Sigurdsson es Richarlison tavaly elvitte a hatan a csapatot, de ebben a szezonban mindketten gyengek.City - Watford 18. perc, 5-0A Norwich zako utan rajtuk allnak bosszut.
Kampman
Engem jobban meglep az Everton mar megint gyenge jateka.
ulpianus
Stez

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Azért kedves volt a Citytől, hogy a 20. perc után már nem erőltette nagyon, egy kétszámjegyű különbség marketing szempontból már inkább rossz lett volna a PL-nek
több mint 6 éve
Siralmas az a banda. Pedig mennyit koltenek a keretre, te atyaeg... Sigurdsson es Richarlison tavaly elvitte a hatan a csapatot, de ebben a szezonban mindketten gyengek.City - Watford 18. perc, 5-0A Norwich zako utan rajtuk allnak bosszut.
Kampman
ulpianus
több mint 6 éve
Engem jobban meglep az Everton mar megint gyenge jateka.Semmi meglepő nincs abban. Tipikus Everton.
ulpianus
több mint 6 éve
City - Watford 18. perc, 5-0A Norwich zako utan rajtuk allnak bosszut.
Kampman

több mint 6 éve
Kivancsi vagyok mikor jelentik be hogy Mendy leserult.
több mint 6 éve
Olvsd el még egyszer mit írtam, mert látom nem értetted.Kb minden selejtező sorozatban vagy nemzetközi kupafordulóban kap egy zárt kaput valamelyik csapat vagy a válogatott, folytonos viszzaesőként mégis mit vártál?Halkan megjegyzem azért a miheztartás kedvéért, hogy a románok is kaptak egy zárt kaput tavaly is meg most a norvégok ellen se lehetnek majd nézők a stadionbanHalkan olvasd el, hogy az arányosságról van szó. (Meg folytonosságról...)
r.baggio
kishaszi
Attól még mert a románok mondjuk 1 évig kukoricán térdepelnek jobb lesz nekünk? Nyilván részlehajló az UEFA a konstans retardált és renitens országokkal. De egyszerűbb megint óbégatni és a körülményeket hibáztatni mint azt a pár gyökeret kiutálni mindenhonnan.
flzoli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ez azért libabőr.www.youtube.com/watch?v=vm5pd30ou6o&feature=youtu.be

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kb minden selejtező sorozatban vagy nemzetközi kupafordulóban kap egy zárt kaput valamelyik csapat vagy a válogatott, folytonos viszzaesőként mégis mit vártál?Halkan megjegyzem azért a miheztartás kedvéért, hogy a románok is kaptak egy zárt kaput tavaly is meg most a norvégok ellen se lehetnek majd nézők a stadionbanHalkan olvasd el, hogy az arányosságról van szó. (Meg folytonosságról...)
r.baggio
kishaszi
Attól még mert a románok mondjuk 1 évig kukoricán térdepelnek jobb lesz nekünk? Nyilván részlehajló az UEFA a konstans retardált és renitens országokkal. De egyszerűbb megint óbégatni és a körülményeket hibáztatni mint azt a pár gyökeret kiutálni mindenhonnan.