Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
és most már azt is értem, miért volt 2 rúgott gólnál 2 feletti odds a 2,5+ Pool gólra.
Henderson bazmeg, Chesterbe kell ember, bár lehet, hogy ilyen helyzetkihasználással a Conference Premierbe sem férnél be...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Jah, vágom. 😊
Borzasztó a meccs. Rohadt alibi az egész.
A Ludogorets góljánál csak ketten hibáztak nagyot, Lambert gólját meg inkább hagyjuk is, ott mit csinált a védő, azt szerintem ő maga sem tudja.
több mint 10 éve
@slow, aztán ezt így hogy? Mi köze a kölyköknek az első csapathoz?Mikey
letükrözik a csapat eredményeit. csak a Margit elleni meccs nem jött be, mert ott véletlenül nem szóltak a Realnak, hogy elkezdődött a meccs, és már nem tudták elveszíteni a mi kölkeink.

egyébként mekkora kibasz bunda lehet ez a meccs? láttad Rocky gólját? kabaré, pont mint Mignon bénázása...
több mint 10 éve
@slow, aztán ezt így hogy? Mi köze a kölyköknek az első csapathoz?
több mint 10 éve
Ez a Pool képes nyerni ma idegenben ? Sok Pool drukkert kérdezném.Toca
egyébként most néztem, hogy az ifik - akik a Real elleni megingást (hazai győzelem) eltekintve tökéletesen leképezték a nagyok eredményét - nyertek. szóval akár még meg is lehet este a meccs. egy ötöst tennék is a Pool győzelmére. mármint nem ötezer, hanem öt forintot.
több mint 10 éve
miért, visszajött Suarez?
több mint 10 éve
Képesnek képes lehet rá, ám engem eléggé meglepne. A Palace lefocizta őket hétvégén, és az önbizalmuk elismerten már előtte a béka segge alatt volt - pl. Rodgers is ezt nyilatkozta. És hát az Anfielden is alig gyűrték le a bolgárokat, pedig akkor még nem volt ekkora mélységekben a csapat.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ez a Pool képes nyerni ma idegenben ? Sok Pool drukkert kérdezném.
több mint 10 éve
remélem sokan ezt már csak holnap reggel olvassák, mert kávé helyett tökéletes, főleg az utsó mondat miatt 😊

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ifab-nem-tamogatjak-a-videobiro-bevezeteset-2378873

"Az IFAB kedden azt jelezte, hogy szkeptikus a visszajátszás bármilyen formájú bevezetését illetően, egyúttal hozzátette, más sportágak esetében sem egyértelmű a sikeressége."NB2
Pedig bizonyított tény, hogy videóbíró mellett is lehet csalni téves ítéletet hozni. Szóval emiatt nem kéne visszakoznia az IFAB-nak. 😊
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Robert Jarni lett a Pécs edzője.

Semmit se tudok az edzői munkásságáról azon kívül, hogy végigolvastam a csapatait, mégis többet nézek ki belőle mint Vierchowoodból.Höri
Azt a lécet nem nehéz megugorni...iktriad
Hát igen, ha a következő két hónapban valahogy nyerünk 1 meccset, akkor az már fejlődés. Cél a 14. hely!!!

Ami bizakodásra ad okot inkább az, hogy Matyi valószínűleg nem akar kiesni, ha már idehozott valami komolyabb nevet.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Semmit se tudok az edzői munkásságáról azon kívül, hogy végigolvastam a csapatait, mégis többet nézek ki belőle mint Vierchowoodból.Höri
Azt a lécet nem nehéz megugorni...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
remélem sokan ezt már csak holnap reggel olvassák, mert kávé helyett tökéletes, főleg az utsó mondat miatt 😊

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ifab-nem-tamogatjak-a-videobiro-bevezeteset-2378873

"Az IFAB kedden azt jelezte, hogy szkeptikus a visszajátszás bármilyen formájú bevezetését illetően, egyúttal hozzátette, más sportágak esetében sem egyértelmű a sikeressége."
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Tudatlan lófütty vagyok, de ki ez a kék nyakkendős?Gergőbácsi
Moncz Attila, BM drukker

elfogultságától függetlenül nagyon érti a német labdarúgás összefüggéseit, talán még egyéb holland-belga ligákban is otthon van, én kedvelem a megnyilvánulásait

Sok értelme volt ríni a régi stadionok állapota miatt is, hogy aztán az újakba meg "sztrájk" miatt ne járjanak, sztrájkolni nem ráértek volna a retkes putrikban is?
Tony
Szerintem egy ultra sem sírt a "putri" miatt, hisz rendesen jártak idegenbe is... akik sírtak azok a "családok" voltak, mondván nem tudják kulturált környezetben (büfé,wc,lelátó) megtekinteni a meccseket

talán ezeket a "megmondó" embereket kéne megkérdezni, hogy most miért maradnak távol, és nem összemosni az ultrákkal

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De miért nincs összefoglaló a Digin? Az utolsó meccs csúszása miatt?Hanni
Igen, azt mondta Monoki, hogy az UEFA szabályai szerint addig nem adhatják le az összefoglalót, amíg nem ment le az összes meccs.

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
De miért nincs összefoglaló a Digin? Az utolsó meccs csúszása miatt?
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Bayernt egyszer rakom meg rögtön kiszopnak. Fasza

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
Az azért érdekes, hogy pont akkor nyílt ki a magyar szurkolók szeme, amikor szó volt róla, hogy lesz szurkolói kártya. Évek óta ugyanilyen szar minden, de pont abban a szent minutumban világosodott meg "mindegyik". Sok értelme volt ríni a régi stadionok állapota miatt is, hogy aztán az újakba meg "sztrájk" miatt ne járjanak, sztrájkolni nem ráértek volna a retkes putrikban is?
Na de mindegy egy a lényeg, hogy mindig legyen min háborogni, rinyálni, sírni és nehogy már ló legyen bármi is, mert akkor nem lehetne sajnáltatni magukat.Tony
Legalább bebizonyították, hogy a "családok az ultrák miatt nem járnak meccsre" teória egy faszság.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az azért érdekes, hogy pont akkor nyílt ki a magyar szurkolók szeme, amikor szó volt róla, hogy lesz szurkolói kártya. Évek óta ugyanilyen szar minden, de pont abban a szent minutumban világosodott meg "mindegyik". Sok értelme volt ríni a régi stadionok állapota miatt is, hogy aztán az újakba meg "sztrájk" miatt ne járjanak, sztrájkolni nem ráértek volna a retkes putrikban is?
Na de mindegy egy a lényeg, hogy mindig legyen min háborogni, rinyálni, sírni és nehogy már jó legyen bármi is, mert akkor nem lehetne sajnáltatni magukat.
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Tudatlan lófütty vagyok, de ki ez a kék nyakkendős?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Semmit se tudok az edzői munkásságáról azon kívül, hogy végigolvastam a csapatait, mégis többet nézek ki belőle mint Vierchowoodból.

több mint 10 éve
asszem, most éppen gátszakadás van Barcselónában. pontosabban Nicosiában, de leginkább a spanyoloknál fog pusztítani az özönvíz.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
... pontosan érti mindenki miről van szó, még az is aki békemenetes birkamenetes... azZEMBEREKET + hagyjuk.... tudnak ők mindent, és napról-napra, hónapról-hónapra világosabb, hogy a királyod (uradésparancsolód) is, nemcsak az mlsz-ed, qvára meztelen...gratulaozibozi
Igyekszem akkor a számodra passzoló stílusban válaszolni:
….isten a ZEMBERT mezítelenül teremté…persze csak kívül, de van, aki belül is -1db agy teljesített hiánycéllal leledzik… jó sport a lósport, pláne a motorsport, ahogy a te szocialustalista gój kapitányod (uradésnarancsolód) …. és a csodás DK (de nem federerrel) intézi, az mindenképpen effektíve respektábilisan perspektívikusan jövőbemutató, éljen a párt, éljen a tibi (nemacsoki)…és ja, egy gól nem sok, annyit se rúgott a legutóbbi öregtolvaj - ifjúcsaló, nagyonnagyon barátságos derbin…. gratula

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
tudom demagóg vagyok de tényleg senkit sem tiltottak ki a stadionokból, aki szurkolni akar az még mindig bemehet 😊 most már a semleges szektorral megoldották h az is elmehet idegenbe aki a helyszínen veszi meg a jegyet. Amúgy november végén nem tudom mit vártak, amikor szeptemberben is jó ha 20 ezer felett volt a nézőszám...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
a színvonal nem 5 év múlva fog markánsan javulni, mostanra pedig mindenkinek látnia kéne, hogy a legnagyobb mértékben ez a távolmaradások oka

de ez a jó a magyar fociban, a "majd 5-6 év múlva lesz meg az eredménye" maszlaggal bármit be lehet magyarázni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
Sobri az elfelejted h miota elindult az uj procedura csokkent a nezoszam es az nem feleve tortent.