Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
...aki már elmúlt kétéves,az már átélt ilyen pár meccses hype-ot...20 -25 év alatt... aki meg nem az most átéli, és jövő ilyenkorra megtudja milyen szar érzés...😕realitás:
görögök új kapitánnyal :oda vissza ütnek minket sajna, vagy szerencsés pont esetleg. Belfasti győzelem nálunk , de 1 vlsz pont minimum. Románokat ritkán verjük, finnek idegenben?lehet 1pont ...a többit hagyjuk... az osztályozóig eljutva/vagy nem... Ezért elqrni egy német karriert, az nem hazafiság, hanem madárság...(többet tehetne az országért, eredményes magyar edzőként ott... amúgy vlk találóan megírta alább, hogy bukott Hertha edzőként még bármikor lehet magyar kapitány, de megégett magyarként kevesebb türelem lesz irányába az idegenektől mindig 120%-ot követelő fricceknél...
több mint 10 éve
Látom az oroszok megtalálták a Dárdai féle válogatott ellenszerét - rúgj 2 gólt és nyersz! 😀
több mint 10 éve
Priskin sztem abszolút jól szállt be, megcsinált pár 1v1et, megtartotta a labdákat, sőt sokszor jól is játszotta meg azokat, sztem összességében jó volt. A szerkezet váltás után nem is nézett ki rosszul ez a 4-4-1-1 úgy, hogy támadáskor tőzsér volt a rombusz tetején és szervezte a játékot, kiváncsi lennék rá úgy, hogy nem simon biztosít mert ő nem ez a szint...poór meg elizgulta, evvan. Voltak jó kontra lehetőségek de sokszor rossz megoldást választottunk, de asszem ezt dárdai is kiemelte. Annak, hogy niko rúgta a gólt külön örülök, kellet ez az önbizalmának...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Maradni fog.szerintem csak te.
Erre utalt az interjúban.vagy csak én Hallottam a mögöttes tartalmat?Kenny
semmi mögöttes tartalom nem volt ebben, elmondta (századjára is) hogy egyeztetnie kell személyesen a Herthával a jövőjéről. Ha ez megtörténik az eddigi nyilatkozatok alapján maradni fog Berlinben, ami jelenleg sztem nem probléma. Rá 7-10 év múlva lesz nagy szükség, amikor a mostani U-sok beérhetnek, de a javaslatai alapján MOST kell elkezdeni az utánpótlás teljes átalakítását és az ahhoz tartozó infrastrukturális fejlesztéseket, mert ha focit akarnak akkor a modern stadionok csak a jéghely csúcsa, az edzőközpontok tömeges rekonstrukciójára ugyanúgy szükség van.
Dárdai kijelölte az irányt, megmutatta hogy először tényleg a nyugati tudást kell megtanulni és az alapján eredményt is lehet elérni. Képzeljük el milyen lesz ha esetleg egy teljes generációt nevelnének ilyen szisztéma szerint. Nem felejtettünk el focizni, megtanítani felejtettük el a fiataloknak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Maradni fog.Erre utalt az interjúban.vagy csak én Hallottam a mögöttes tartalmat?
több mint 10 éve
Priskinben nemtudom mit látnak a mindenkori szovkapok.siralmas15 gólt rúgott már.
Pooron meg nagyon látszik hogy meg nem ez a szint.Kenny
2000 óta csak Gera (24) és Dzsudzsák (16) lőtt többet.
Illés ennyivel fejezte be a válogatott karriert. Szabics, Torghelle, Rudolf se jutott el eddig.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a legelső mondat az a meccs után, hogy az oroszok jobbak a világranglistán. Eszem megáll.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Viktorunk keze messzire ér. Még a figura is hasonlít rá 😀m.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-super-victor-is-lehet-a-kabalafigura-neve-szavazas-2377255
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Lehet az oroszok kérték, hogy Pesten legyen. De ha csak rajtunk múlott, akkor nagy baromság volt, hogy nem vitték le vidékre...Pffff, kong a stadion az ürességtől...peachha lett volna egy kis eszük ezt elviszik Debrecenbe (már ha lett volna rá lehetőség), aki ki akart menni meccsre és pénze is van rá az kiment pénteken. Túl közel volt a 2 meccs egymáshoz ahhoz h többen menjenek ki egy barátságos meccsre.davemayer
több mint 10 éve
Priskinben nemtudom mit látnak a mindenkori szovkapok.siralmasPooron meg nagyon látszik hogy meg nem ez a szint.
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
...aki már elmúlt kétéves,az már átélt ilyen pár meccses hype-ot...20 -25 év alatt... aki meg nem az most átéli, és jövő ilyenkorra megtudja milyen szar érzés...😕
több mint 10 éve
Az nem gáz, majd nem fizetünk neki. XDa másik pedig az, hogy az ő fizetési igényeit nem hiszem, hogy csak úgy nevetve kipengetné a bmlsz.slowmotionTudjátok miért kéne nyerni? Kitennék az ruszkik Capellot, úgyis kifelé áll a szénája és jöhetne hozzánk 😛dandeAz ő defenzív szemléletével az első meccs után agyvérzést kapna Juhászéktól, aztán fizethetnénk a családjának a milliárdos életbiztosítás, meg a temetésének a költségeit.Stez
Aztán ha nem juttat ki minket az EB-re, mehet a sóbányába lapátolni.
több mint 10 éve
oroszok sem fizetik 😊a másik pedig az, hogy az ő fizetési igényeit nem hiszem, hogy csak úgy nevetve kipengetné a bmlsz.slowmotionTudjátok miért kéne nyerni? Kitennék az ruszkik Capellot, úgyis kifelé áll a szénája és jöhetne hozzánk 😛dandeAz ő defenzív szemléletével az első meccs után agyvérzést kapna Juhászéktól, aztán fizethetnénk a családjának a milliárdos életbiztosítás, meg a temetésének a költségeit.Stez
több mint 10 éve
A gól ellenére rohadt jól játszunk ebben a második félidőben. Egy normális csatár mondjuk nem ártana, de Dzsudzsák brutális formában van.
több mint 10 éve
a másik pedig az, hogy az ő fizetési igényeit nem hiszem, hogy csak úgy nevetve kipengetné a bmlsz.Tudjátok miért kéne nyerni? Kitennék az ruszkik Capellot, úgyis kifelé áll a szénája és jöhetne hozzánk 😛dandeAz ő defenzív szemléletével az első meccs után agyvérzést kapna Juhászéktól, aztán fizethetnénk a családjának a milliárdos életbiztosítás, meg a temetésének a költségeit.Stez
több mint 10 éve
Tudjátok miért kéne nyerni? Kitennék az ruszkik Capellot, úgyis kifelé áll a szénája és jöhetne hozzánk 😛dandeAz ő defenzív szemléletével az első meccs után agyvérzést kapna Juhászéktól, aztán fizethetnénk a családjának a milliárdos életbiztosítás, meg a temetésének a költségeit.
több mint 10 éve
Szegény kokó annyira esélytelen már ezen a szinten bármire...
több mint 10 éve
Tudjátok miért kéne nyerni? Kitennék az ruszkik Capellot, úgyis kifelé áll a szénája és jöhetne hozzánk 😛
több mint 10 éve
Pffff, kong a stadion az ürességtől...peachha lett volna egy kis eszük ezt elviszik Debrecenbe (már ha lett volna rá lehetőség), aki ki akart menni meccsre és pénze is van rá az kiment pénteken. Túl közel volt a 2 meccs egymáshoz ahhoz h többen menjenek ki egy barátságos meccsre.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Pffff, kong a stadion az ürességtől...
több mint 10 éve
Amúgy László Csaba esélyes lehet szerintetek?Bazzanina ne már ő marad a helyén, biztos vagyok benne hogy ő a kulcsa az MTK idei szereplésének 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Csányi annó azt mondta, hogy olyan edző fog jönni akinek van jelenleg csapata... ha abból indulok ki, hogy még palinak is országos cimbije legyen és én is lemenjek hídba mikor bejelentik, akkor az eredmény lucien favre! 😊 .... és sajnos felébredtem, ki is húzom a kezem a biliből 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
tavaly ota kb mindenki eselyes.igaz h profikrol van szo de nehez lesz olyan talalni akit elfogadnak a jatekosok.
Egy jo eros kozepkategorias kulfoldi edzot meg talan....