Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
Ma nyer a fradi. Ha ezt nem direkt kúrta a be a saját kapujába akkor soha senki más sem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hopp, jött is a gól
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 073 — Слава Україні! Героям слава!
Loool

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Az első néhány perc egyértelműen a miénk. 😀

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 509
Valaki egy linket plíz
Vrij6
 www.sport247.live/en/home
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ennek az Espanyolnak mire van ilyen nagy arca? Tisztára lenézik a fradit.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 309 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem az FTC játszik, FERt én nem ismerek 😛

Közbrn Góóól 😊
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 073 — Слава Україні! Героям слава!
Valaki egy linket plíz

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Ennél bunkerebb felállás talán nem is létezik.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
“Pont ez a szép a fociban.”

több mint 6 éve
Jogos.
Talan az is benne van,hogy sok protekcios biro allasa megszunne.
Ha nem egyszer nem latja elsore a dolgot...aztan mindig a VAR donti el helyette,az rajuk nezve gaz.Erted.
ZoliZoltán
Nem értem, ez pusztán csak egocentrikus majomkodás.

több mint 6 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Jogos.
Talan az is benne van,hogy sok protekcios biro allasa megszunne.
Ha nem egyszer nem latja elsore a dolgot...aztan mindig a VAR donti el helyette,az rajuk nezve gaz.Erted.
több mint 6 éve
Minek ez a rohadek VAR???
Egyertelmu 11est nem adtak meg megint.
juve vedo kezezett....

😠😠😠
ZoliZoltán
Nem konkrétan ez az eset miatt, de olyan érzésem van, hogy a var-t csak az emberek további hergelésére találták ki. Bazdmeg ott van a képernyőn, hogy mi történt, de azért sem az az ítélet, mert a rigó elsőre máshogy látta.

több mint 6 éve
Minek ez a rohadek VAR???
Egyertelmu 11est nem adtak meg megint.
juve vedo kezezett....

😠😠😠
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Eddig sem ertettem ezt a hazard hypeot, de hogy ezen a meccsen sem ert lofaszt sem az tuti, de legalabb futni se szeret, nem csoda hogy el van hízva... Ennél még isco is jobb, pedig nem volt ember akit annyit szidtam a csapatból higuain óta.

Mondjuk zidane is vakon van mióta visszajött. Hosszú szezon lesz ez így...
eaglesmcnabb
Hazard fut rendesen. De amugy a teljesitmenye Angliaban is hullamzo volt. 3-4 jo meccs, majd 2-3 hetig kb semmi. Kurva jo, de azt a stabilitast sosem fogja megadni, mint amit CR.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Eddig sem ertettem ezt a hazard hypeot, de hogy ezen a meccsen sem ert lofaszt sem az tuti, de legalabb futni se szeret, nem csoda hogy el van hízva... Ennél még isco is jobb, pedig nem volt ember akit annyit szidtam a csapatból higuain óta.

Mondjuk zidane is vakon van mióta visszajött. Hosszú szezon lesz ez így...

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 690 — Lucas Scott
Aranyos volt, ahogy a Bayern meccsen kb. 2 másodpercre ráfókuszált a kamera az egyik "Fuck UEFA" zászlóra. Az ember azt hinné, hogy a 21. században, ahol már külön szabály van arra, hogy pl. a pályára berohanó idiótát sem szabad mutatni, ilyen nem történhet meg.
Kampman
Szimpátia zászló a honvéd mai meghallgatása miatt 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kiegyenlitett az Atletico.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Aranyos volt, ahogy a Bayern meccsen kb. 2 másodpercre ráfókuszált a kamera az egyik "Fuck UEFA" zászlóra. Az ember azt hinné, hogy a 21. században, ahol már külön szabály van arra, hogy pl. a pályára berohanó idiótát sem szabad mutatni, ilyen nem történhet meg.

Szerkesztette: Kampman

több mint 6 éve
Jó ma a real.🙂
több mint 6 éve
A Zágráb azért vágott egy félidő alatt hármat 😮
gamerkr
Az Atalanta vegre eloszor bejutott a Bajnokok ligajaba! Tobbet nem is akarnak.

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 769 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
A Zágráb azért vágott egy félidő alatt hármat 😮

több mint 6 éve
Bale milyen fantasztikus nem golt rugott!

Bezzeg Barinov!

Szerkesztette: ulpianus

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ha már Ramos állandóan kapta az ekét mindenért, ez is elférne azért:

twitter.com/ZeMbBla/status/1174093963428552705

Persze az aranylabda kampánynak biztos nem tenne jót...
flzoli
Azt ugye tudod, hogy ez tavaly decemberben volt?
Zolika
Igen látszódott a tweet-en. A manipulációra meg a valóság köz és média általi torzítására volt példa, de tényleg nem lényeg.

Vicc, hogy a Pool hittudomány már a magas röptű CR vs Messi viták szintjén mozog.
flzoli
Életed egyik legfeleslegesebb kommentje után mégis mit vártál? Mert ha támogatást, akkor bravó, nagy hozzászólás volt, haladjunk tovább 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
98 fős Fradi küldöttség, hát hova mennek, nyaralni? 😀
O1G
nyugi, mostanra kivették a cikkből a 98-as számot, annyira gáz volt
eaglesmcnabb
először én is azt mondtam, hogy wtf, de ha meg különgép volt, akkor meg kellett tölteni a gépet
kérdés ki fizetett érte 😊
NB2
Te meg én többek között.
somoskovig
Ez azért hibás megközelítés, mert ha senki se utazik, te akkor is ugyanannyi adót, járulékot, illetéket, stb. fizetsz.
Sobri Jóska
Viszont ha senki sem utazik, akkor másra használnák az összeget, ami elképzelhető h a társadalom számára hasznosabb költés lenne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...