Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Amúgy László Csaba esélyes lehet szerintetek?

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Már nyolc éve... ._.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Na akkor egy reális megoldás maradt. Véber Gyugyó.Bazzani
Prukner Laci is állás nélkül van, sőt, Bognár Gyuri sem edző már.slowmotion
utóbbi sosem volt az, csak mindig megmondja a "tutit", múlt héten is felhívta van Gaal hogy mi legyen a MU-val csak nem merte a sajtó megírni.davemayer
nem, ott volt Csákváron vagy hol a pélóban, de aztán felfelé bukott szakmai igazgatónak vagy minek
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Prukner Laci is állás nélkül van, sőt, Bognár Gyuri sem edző már.slowmotion
utóbbi sosem volt az, csak mindig megmondja a "tutit", múlt héten is felhívta van Gaal hogy mi legyen a MU-val csak nem merte a sajtó megírni mert a szegény Gyuri rátette a telefont véletlenül mert azt hitte a holland rendőrség az és a kaszinós szokásairól akarják kérdezni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Prukner Laci is állás nélkül van, sőt, Bognár Gyuri sem edző már.
több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Arra lennék kíváncsi, Dárdai kit ajánlana utódjául.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pintér csapata harapós volt, mint tudjuk, Dárdaié túlmotivált, Gyugyó esetében meg mindenki beleverné valahova, aztán kezdődhet a meccs. 😀
több mint 10 éve
Na akkor egy reális megoldás maradt. Véber Gyugyó.

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Herta sportigazgatoja lehet veget vetett a talalgatasoknak😕Kenny
 www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/615656/artikel_preetz_dardai-hoert-als-nationaltrainer-auf.html
Ez nagyon egyértelmű. Palika megy vissza Berlinbe ezek alapján.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Herta sportigazgatoja lehet veget vetett a talalgatasoknak😕

több mint 10 éve
huhú, micsoda hangulat lehetett ott!
 vine.co/v/O5TqmEd9XgY

...baggio
kétmillió!
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
huhú, micsoda hangulat lehetett ott!
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
YoungZeeZee 8 561
Sok eltévedt ember van még mindig.
Magyar - Finn!

Szar volt a játék stb...
Ha az elmúlt 30 évben nem tűnt fel technikailag eléggé le vagyunk maradva. Ha szépen/ jól játszanánk akkor nem lenne kérdés a kijutás...
Tudom nehéz elfogadni, szerintem nagyjából ennyire képes a csapat és a jelenlegi magyar labdarúgás és ott tartunk, hogy egy finnek ellen is küzdeni kell.
Ilyen a magyar? Magyar betegség ez? 2 vereség után már takarodj Pali lenni..

Ha folytatja megértem,de azt is megérteném ha nem.
Új dolgot hozott és a maximumot elérte. Ahogy korábban is mondtam. Lehet foss a román csapat, de ott nyerni az eléggé álomszerű lett volna.
Mint már említettem pár hónapja ugyanabból a keretből/csapatból egy másik személy tud jobbat is alkotni.

Nem volt tökéletes, de ami számomra pozitív volt az a mentalitás és picit zsiványok is voltunk.
Volt egy-két olyan odapiszkálás, rúgás ami lehet nem szép dolog, de tökösséget mutat.

Folyt.köv januárban.
😊
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ranierit el is zavarták a görögök, csak nehogy gyorsabban építsenek újjá, és oda-vissza cumizzunk tőlük.berger90
Nem az ellenféllel kell foglalkozni, hanem a saját csapatunkkal. Fájjon a feje a görögnek, hogy hogy hozzák vissza a -6 pontot.
Észak-Ír lufi is kifog pukkanni, ahogy nekünk is lesz még szar meccsünk. Nem lesz ez sima efelől senkinek ne legyen kétsége.
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Ranierit el is zavarták a görögök, csak nehogy gyorsabban építsenek újjá, és oda-vissza cumizzunk tőlük.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Palikát (és apját is) személyesen ismerem. Amikor elment Pestre a szívem szakadt meg. Berlinben a Hertha boltban hihetetlen büszkeséggel vettem meg a mezét és éreztem, hogy mennyire szeretik, tisztelik ott. Hertha BL menetelése alatt a fiam csillogó szemmel idézte fel, hogy Palika hogy kezelt le vele, és mekkora élmény volt egy ilyen emberrel beszélni. Ő PÉLDAKÉP (szűkebb közegemben mindenképpen, de sztem Mo-in is), talán az utolsó hírmondó ebből a kategóriából.
Ő egy életre rendezkedett be Berlinben, családostúl. Koncepziózusan építette fel a karrierjét. Lehet, hogy most ezzel a 7 ponttal happynek látszik minden, de nem az. Álomvilágban él, az aki egy edzőtől megváltást vár. Palikának nem lenne meg a berlini háttere, akkor ideális lenne kezdeti indítórakétának,hogy elinduljon a válogatott, de berlini háttér nélkül, meg nem lenne alkalmas rá, mert nem ugyanaz az ember lenne és ez az ellentmondás feloldhatatlan. De megvan a háttere, és ezt nem szabad feláldoznia egy 99%-ban kudarcra ítélt misszióért. 10 évre Magyarországon nem lehet tervezni (nagyon sokrétű a probléma, soccer topikon messze túlmutat), szöv.kapitányként meg pláne nem. Most őt isteniti a szurker sereg, de ha az edzőváltás utáni görög csapattól oda-vissza bukó, finnektől, é-írektől bukó (ne adj Isten románoktól x, vagy bukó) szcenarió bekövetkezik (amit kizárni nem lehet) egy ország fogja mocskolni (ilyenek vagyunk sajnos). Nyerni nem nagyon tud azzal, ha a Herthat feladja, veszteni nagyon sokat. Ha a Hertha másodállásban megengedné, hogy szakmai tanácsadó (akár vezető beosztású) legyen az MLSZ-nél, akinek megfogadják a véleményét (ez az utópia kategória), azt tudnám elképzelni. Ezzel a magyar foci, és Palika is jól jár(hat)na.
Én nagyon szeretm, tisztelem ifj Dárdai Pált. Sokat letett a magyar foci asztalára, éppen ezért remélem és bízom benne, hogy nem vállalja el a szöv kapitányságot.diverdoc
Király írás.
Én is ezen töprengtem igazából, hogy ő neki nem a karierépítés miatt problémás otthagyni a Herthát, hanem ott gyakorlatilag már fel van építve egy olyan biztonságos élete ami egyáltalán nem bizonytalan hisz most gyerekcsapattal nagyon megégni se lehet. Ráadásul tisztelik elismerik megfizetik.
Viszont Pali szerintem lefog ülni, ha még nem ült le a Hertha vezetőivel, hogy megoldást találjon a szituációra. Szerintem nekik sem feltétlen rossz például, hogyha egy edző akit később akár nagy csapat edzőjének szánnak 1-1,5 évig egy válogattat visz, tapasztalatot szerez esetleg EB-n kint lesz amiből a Hertha is sokkal többet profitálhat , minthogy az ifi-ben edzősködik.
Szóval én kitartok a véleményem mellett, hogy igenis maradni, fog, mert összefogja tudni egyeztetni a Herthával a dolgokat. Viszont ha nem, az ottani karrierjét kétlem hogy eldobná.
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Palikát (és apját is) személyesen ismerem. Amikor elment Pestre a szívem szakadt meg. Berlinben a Hertha boltban hihetetlen büszkeséggel vettem meg a mezét és éreztem, hogy mennyire szeretik, tisztelik ott. Hertha BL menetelése alatt a fiam csillogó szemmel idézte fel, hogy Palika hogy kezelt le vele, és mekkora élmény volt egy ilyen emberrel beszélni. Ő PÉLDAKÉP (szűkebb közegemben mindenképpen, de sztem Mo-in is), talán az utolsó hírmondó ebből a kategóriából.
Ő egy életre rendezkedett be Berlinben, családostúl. Koncepziózusan építette fel a karrierjét. Lehet, hogy most ezzel a 7 ponttal happynek látszik minden, de nem az. Álomvilágban él, az aki egy edzőtől megváltást vár. Palikának nem lenne meg a berlini háttere, akkor ideális lenne kezdeti indítórakétának,hogy elinduljon a válogatott, de berlini háttér nélkül, meg nem lenne alkalmas rá, mert nem ugyanaz az ember lenne és ez az ellentmondás feloldhatatlan. De megvan a háttere, és ezt nem szabad feláldoznia egy 99%-ban kudarcra ítélt misszióért. 10 évre Magyarországon nem lehet tervezni (nagyon sokrétű a probléma, soccer topikon messze túlmutat), szöv.kapitányként meg pláne nem. Most őt isteniti a szurker sereg, de ha az edzőváltás utáni görög csapattól oda-vissza bukó, finnektől, é-írektől bukó (ne adj Isten románoktól x, vagy bukó) szcenarió bekövetkezik (amit kizárni nem lehet) egy ország fogja mocskolni (ilyenek vagyunk sajnos). Nyerni nem nagyon tud azzal, ha a Herthat feladja, veszteni nagyon sokat. Ha a Hertha másodállásban megengedné, hogy szakmai tanácsadó (akár vezető beosztású) legyen az MLSZ-nél, akinek megfogadják a véleményét (ez az utópia kategória), azt tudnám elképzelni. Ezzel a magyar foci, és Palika is jól jár(hat)na.
Én nagyon szeretm, tisztelem ifj Dárdai Pált. Sokat letett a magyar foci asztalára, éppen ezért remélem és bízom benne, hogy nem vállalja el a szöv kapitányságot.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Dárdainak: Hertha>bármi.
Elméletileg ígérete van arra, hogy ő lesz a felnőtt csapat következő edzője.
Ha abba belebukik akkor lehet még magyar szövkap, fordítva nem hiszem.

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
reflektálnék még a kapitány-kérdésre, mert van itt egy dolog amit én nem értek. előrebocsájtom, hogy engem dárdai megvett kilóra, de nem most, hanem már sok-sok évvel ezelőtt, a hét pont csak az ire a pont.

na de szóval, hogy miért is kéne neki visszamenni Berlinbe felépíteni magát ? vagy hogy mit is építene ott ő fel ?
szóval ez nem rakétatudomány, ez futball. most kapna egy lehetőséget, hogy a magyar válogatottat irányítsa, annál milyen nagyobb lehetőséget fog kapni az elkövetkezendő években a hertha ifiből ? ha komolyan gondolja persze az edzősködést és nem csak egy nyugdíjas állást szeretne berlinben, és inkább nem kér az itteni rizikóból.

366 meccset játszott németországban, az többet ér imho mint a mezey gyurka féle pro lincence. az újdonságokat, az innovációt, a hozott anyagból dolgozást, a konkrét taktika kidolgozását/testreszabádást sem az iskolában tanítják, és nem is az ifiben. de amitől nagy edző, depláne szöv kap lesz valaki, az szintén nem tanítható, beszerezhető készség, hanem adottság, úgymint a vezetői attitűd, az éleslátás, a fellépés, és a példamutatás. a magyar válogatott játékosokat nem focizni kell megtanítani, mert arra már nincs lehetőség, neki itt utat kell mutatni, hogy miként kell viselkedniuk a pályán. ezt neki már nem kell megtanulni.

Guardiola egy évet nyaralt a barca b-nél, mire 37 évesen átvette az első csapatot, Mourinho is 37 évesen lett tolmácsból a Benfica edzője, Ancelotti se volt több, mikor a Parma edzője lett, negyven évesen már a Juveé. de mondhatnám Rijkardot aki ennyi idősen eb ezüstig vitte a holland válogatottat, vagy fergusont aki az Aberdeent vezette már 38 évesen és nem sokkal később KEKet nyert.

semmi de semmi köze a kornak, meg az ifiben eltöltött éveknek ahhoz, hogy Dárdaiból jó edző lesz e vagy sem. de attól se lesz rosszabb edző, mint ma, ha nem jutunk ki végül. ahogy már a múltkor is mondtam, 10 évre kell most őt szerződtetni nem (csak) szövetségi kapitánynak, hanem az MLSZ szakmai vezetőjének, és az ő elvei, hozzáállása és identitása szerint és alapján szervezze újra a magyar futballt, ha a most még menthető 10-12 éveseknél elkezdjük, akkor 10 év múlva lehet mérleget vonni, hogy mi lett.

de a magyar futball egyetlen hiteles arcát, most a nagy újjáépítés és újraszervezés közepette visszaengedni Berlinbe óriási baklövés volna.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Feltörnek a kiscsapatok!!!
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
San Marino X, Liechtensein győzelem. Kemény.Bazzani
Plusz még ugye a Feröeri győzelem tegnapról. Hihetetlen. San Marino 7 év után szerzett pontot.
több mint 10 éve
San Marino X, Liechtensein győzelem. Kemény.Bazzani
Afrikában is érdemes szétnézni,igaz ott minden előfordulhat,dehogy Uganda(!) verje Ghanat az kicsit meleg.

több mint 10 éve
San Marino X, Liechtensein győzelem. Kemény.

több mint 10 éve

francesco zombori ma is szakértett.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 744 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez is komoly:

www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-az-oroszok-vereseggel-hangoltak-a-budapesti-meccsre-2376727