Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sarrit igy is kirugjak. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 900
3-1-es előnyről elveszteni büntetőpárbajt, az szép, látszik, hogy nem voltak eléggé németek.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 312 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tök jók lesznek az angol bajnokik az európai kupadöntőkben...
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
Ez csúnya volt.
Kampman
hülye kapus, miért nem ugrott el?
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 312 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Uh, ez mi volt Hintereggertől?
több mint 6 éve
Ez csúnya volt.

több mint 6 éve
Ott a momentum a leveseseknél!
több mint 6 éve
Angol csapat német ellen nem nyerhet büntetőpárbajt, ez alap

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem azert mondom, de en szenvedtem ezen a meccsen.
Stez
Sarri mit kaphat? sztem inkabb kiestunk vna a reszerol, csak elmehetett vna 1 bagora a vegen 😀
Borbinho
Nem latom, hogy maradni fog az ideny vegen. Az elmult honapokban egyszeruen nezhetetlen focit jatszik a Chelsea. De nem is ertem, amikor a Napolival ez a faszi szetfocizott mindenkit, egy joval erosebb kerettel meg nem kepes normalis futballra.
Stez
hany Chelsea meccset lattal?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 46 722 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Sarri mit kaphat? sztem inkabb kiestunk vna a reszerol, csak elmehetett vna 1 bagora a vegen 😀
Borbinho
Nem latom, hogy maradni fog az ideny vegen. Az elmult honapokban egyszeruen nezhetetlen focit jatszik a Chelsea. De nem is ertem, amikor a Napolival ez a faszi szetfocizott mindenkit, egy joval erosebb kerettel meg nem kepes normalis futballra.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stez

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
necces szitu...
lehet én megadtam volna
NB2
Oké nem teljesen volt a kontrol a labda felett, de ha nem ugrik neki a játékos megfogja . Ezt 5ösön belül fújják.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
TIZENEGYESEK!!!!
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
inkább Sevilla lesz az
slowmotion
Volt o Valencia edzo is. De tanul, most sem ernek el BL indulast. Nagyon ravasz a mester!
ulpianus
csak a Valenciával nem nyert semmit, a Sevillával meg három répakupát is
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 403 — nabege2@yahoo.com
necces szitu...
lehet én megadtam volna
NB2
5sn belül, kicsit kézzel besodorva. Sztem jogos. Persze, mert 11s párbajt szeretnék 😊
dande
mondjuk jó kis kupacsata lett a végére!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 059 — Így remélem megfelelek nektek.....
necces szitu...
lehet én megadtam volna
NB2
5sn belül, kicsit kézzel besodorva. Sztem jogos. Persze, mert 11s párbajt szeretnék 😊
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 403 — nabege2@yahoo.com
necces szitu...
lehet én megadtam volna
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Az komoly lett volna ha így bukik a Frankfurt
több mint 6 éve
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-tuchel-elvesztette-az-oltozot-allegri-erkezhet-a-helyere-sajtohir-2699355

Francba ha ez igaz... Arról volt szó, hogy Buffon jön vissza. Persze nem a kettő nem zárja ki egymást, csak hát....
dande
Mindegy, Allegrit ugyanúgy megbuktatják, mint az összes többit előtte.

több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na ez catch volt?

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 059 — Így remélem megfelelek nektek.....
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-tuchel-elvesztette-az-oltozot-allegri-erkezhet-a-helyere-sajtohir-2699355

Francba ha ez igaz... Arról volt szó, hogy Buffon jön vissza. Persze nem a kettő nem zárja ki egymást, csak hát....
több mint 6 éve
Kar h Hazard ma jatszik a leggyengebben a szezon soran, de ertheto, 57.meccse talan.

több mint 6 éve
Na megjött Higany 11st hibázni 😊
dande
sztem nem is rugna. de az a beadas amikor 5 a 3ra mentunk, es felnezes nelkul bekurta 1.erintesre, persze az 1.vedoig is jutott...😀

több mint 6 éve
de komolyan ez az idióta De Guzman miért végzi el ilyen lassan a szögletet?
ha egy picit mozog még a másodikat engedte volna a spori
NB2
Ez a Klopp-taktika ellentaktikaja.