Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Sarrit igy is kirugjak. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
3-1-es előnyről elveszteni büntetőpárbajt, az szép, látszik, hogy nem voltak eléggé németek.
több mint 6 éve
Tök jók lesznek az angol bajnokik az európai kupadöntőkben...
több mint 6 éve
Ez csúnya volt.hülye kapus, miért nem ugrott el?
Kampman
több mint 6 éve
Uh, ez mi volt Hintereggertől?
több mint 6 éve
Ott a momentum a leveseseknél!
több mint 6 éve
hany Chelsea meccset lattal?Nem latom, hogy maradni fog az ideny vegen. Az elmult honapokban egyszeruen nezhetetlen focit jatszik a Chelsea. De nem is ertem, amikor a Napolival ez a faszi szetfocizott mindenkit, egy joval erosebb kerettel meg nem kepes normalis futballra.Nem azert mondom, de en szenvedtem ezen a meccsen.Sarri mit kaphat? sztem inkabb kiestunk vna a reszerol, csak elmehetett vna 1 bagora a vegen 😀
Stez
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem latom, hogy maradni fog az ideny vegen. Az elmult honapokban egyszeruen nezhetetlen focit jatszik a Chelsea. De nem is ertem, amikor a Napolival ez a faszi szetfocizott mindenkit, egy joval erosebb kerettel meg nem kepes normalis futballra.Nem azert mondom, de en szenvedtem ezen a meccsen.Sarri mit kaphat? sztem inkabb kiestunk vna a reszerol, csak elmehetett vna 1 bagora a vegen 😀
Stez
Borbinho
több mint 6 éve
Nem azert mondom, de en szenvedtem ezen a meccsen.Sarri mit kaphat? sztem inkabb kiestunk vna a reszerol, csak elmehetett vna 1 bagora a vegen 😀
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
necces szitu...Oké nem teljesen volt a kontrol a labda felett, de ha nem ugrik neki a játékos megfogja . Ezt 5ösön belül fújják.
lehet én megadtam volna
NB2
több mint 6 éve
Nem azert mondom, de en szenvedtem ezen a meccsen.
több mint 6 éve
TIZENEGYESEK!!!!
több mint 6 éve
csak a Valenciával nem nyert semmit, a Sevillával meg három répakupát isinkább Sevilla lesz azVolt o Valencia edzo is. De tanul, most sem ernek el BL indulast. Nagyon ravasz a mester!
slowmotion
ulpianus
több mint 6 éve
mondjuk jó kis kupacsata lett a végére!necces szitu...5sn belül, kicsit kézzel besodorva. Sztem jogos. Persze, mert 11s párbajt szeretnék 😊
lehet én megadtam volna
NB2
dande
több mint 6 éve
necces szitu...5sn belül, kicsit kézzel besodorva. Sztem jogos. Persze, mert 11s párbajt szeretnék 😊
lehet én megadtam volna
NB2
több mint 6 éve
Az komoly lett volna ha így bukik a Frankfurt
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-tuchel-elvesztette-az-oltozot-allegri-erkezhet-a-helyere-sajtohir-2699355Mindegy, Allegrit ugyanúgy megbuktatják, mint az összes többit előtte.
Francba ha ez igaz... Arról volt szó, hogy Buffon jön vissza. Persze nem a kettő nem zárja ki egymást, csak hát....
dande
több mint 6 éve
na ez catch volt?
több mint 6 éve
m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-tuchel-elvesztette-az-oltozot-allegri-erkezhet-a-helyere-sajtohir-2699355Francba ha ez igaz... Arról volt szó, hogy Buffon jön vissza. Persze nem a kettő nem zárja ki egymást, csak hát....
több mint 6 éve
Kar h Hazard ma jatszik a leggyengebben a szezon soran, de ertheto, 57.meccse talan.
több mint 6 éve
Na megjött Higany 11st hibázni 😊sztem nem is rugna. de az a beadas amikor 5 a 3ra mentunk, es felnezes nelkul bekurta 1.erintesre, persze az 1.vedoig is jutott...😀
dande
több mint 6 éve
de komolyan ez az idióta De Guzman miért végzi el ilyen lassan a szögletet?Ez a Klopp-taktika ellentaktikaja.
ha egy picit mozog még a másodikat engedte volna a spori
NB2