Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Elhiszem, hogy itt mindenki utálja Messit és CR fan, no de azért akkor is 😛 😉253!!!
több mint 10 éve
Az a baj, hogy mikor olvastam, félrenéztem, meghaltam egy másodpercre (ha nem itthon vagyok köpök egyet) és görgettem tovább lefelé. Ha egyszer van egy ilyen szezonunk, akkor az ilyenek már szinte kötelező dolgok...Liverpool manager Brendan Rodgers has confirmed striker Daniel Sturridge will not play until the new year.SkySports😀😀
Mint valami nagyon, nagyon rossz vicc.
Remélem sikerül lezsírozni a Lille-lel, hogy Origi januárban eljöhessen.Mikey
több mint 10 éve
Szalainak nagy meccse volt. 20 perc játék, 3 méterről telibe lőtt kapus, kiállítás.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Mikey
18 752
Liverpool manager Brendan Rodgers has confirmed striker Daniel Sturridge will not play until the new year.SkySports😀😀
Mint valami nagyon, nagyon rossz vicc.
Remélem sikerül lezsírozni a Lille-lel, hogy Origi januárban eljöhessen.
több mint 10 éve
2) valaki magyarázza már el nekem, hogy mi értelme van úgy egy sportágat (vagy akár csak csapatot) követni, ha az láthatóan semmi örömet nem okoz, és még a remény apró fellángolásánál is az illető azonnal élből elutasítja ennek lehetőségét? Mert ez nem is olyan, mint a politika vagy a kenyér ára, ami elől nem lehet igazán elmenekülni, soccermeccsek nézésére tudtommal (szerencsére) nem kötelezik sehol sem az embert. Mocsok sz@r lehet, ha még az elméletileg szórakoztató időtöltés is ilyen fájdalmat okoz, pláne mikor legalább lenne is végre minek örülni.Jajj de gyakran gondolkozok ezen én is mostanában Arsenal-szurkolóként 😀 😀 😕
baggio
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Kecsó - Újpest 2-0, gsz.: Ojo és Balogh.Pakoljátok a kiállítást és a büntetőket, lesz itt ma még minden...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
HATALMAS! 😀www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/macska-ul-az-automnal-nem-tudok-edzesre-menni-2377737
több mint 10 éve
Zuhanyhíradó 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Montana
635
"Bizonyára sokak számára szomorú hírt közölt az MTI hétfő este, miszerint az oroszok elleni, ma esti barátságos mérkőzés utánvisszatér a berlini Hertha csapatához Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya.
A 38 éves szakember a német klub honlapjának nyilatkozva azt mondta, nagyszerű tapasztalatokkal gazdagodott Magyarországon, és köszönettel tartozik a Herthának, hogy lehetőséget biztosított neki a válogatott irányítására."
több mint 10 éve
Konkretizáljuk: Magyar-Román Vendég 5,00 oddsszal?😊Amennyiben reális az esélye hogy a Románok itthon elvernek minket menne. Én azért ennek most nem látom realitását, ezért most nem tenném meg.
Erre is menne a vendég?😊NB2
több mint 10 éve
Még a végén Miriuta lesz a szöv kap.
több mint 10 éve
Konkretizáljuk: Magyar-Román Vendég 5,00 oddsszal?😊Erre is menne a vendég?😊
több mint 10 éve
Üzletben nincs barátság!Elég nyakatekert😊Az a helyzet hogy az érzelmeknek és a fogadásoknak nem sok köze kell hogy legyen egymáshoz. Éppen ezért ha jó odds van a magyarokra vagy éppen ellen akkor simán meg kell rakni. Most nem az én fogadásomtól fognak kikapni vagy éppen nyerni.Toca
Amúgy magyar válogatott ellen SOHA! Mivel nyerni akarok, szurkoljak a válogatott ellen? Kizárt! Van annyi másik fogadás, hogy inkább akkor kihagynám.
Még akkor is, ha magyar-világválogatott meccs van és tuti kikapunk, akkor is legalább X😊NB2
több mint 10 éve
Elég nyakatekert😊Az a helyzet hogy az érzelmeknek és a fogadásoknak nem sok köze kell hogy legyen egymáshoz. Éppen ezért ha jó odds van a magyarokra vagy éppen ellen akkor simán meg kell rakni. Most nem az én fogadásomtól fognak kikapni vagy éppen nyerni.
Amúgy magyar válogatott ellen SOHA! Mivel nyerni akarok, szurkoljak a válogatott ellen? Kizárt! Van annyi másik fogadás, hogy inkább akkor kihagynám.
Még akkor is, ha magyar-világválogatott meccs van és tuti kikapunk, akkor is legalább X😊NB2
több mint 10 éve
Elég nyakatekert😊Csakhogy nálam ez abból alakult ki, hogy amikor kimentem a Fradi-meccsre, akkor rendszerint kikapott, vagy pl. amikor aknakeresőztem és már csak két mező maradt és tippelni kell, juszt is az aknára lépek stb. stb.
Úgyhogy nekem ez egyfajta szurkolás, áldozat bemutatása a futball-istenek oltárán a jóindulatukért. Egyébként nem szoktam tippmixelni.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Elég nyakatekert😊 Amúgy magyar válogatott ellen SOHA! Mivel nyerni akarok, szurkoljak a válogatott ellen? Kizárt! Van annyi másik fogadás, hogy inkább akkor kihagynám.
Még akkor is, ha magyar-világválogatott meccs van és tuti kikapunk, akkor is legalább X😊
több mint 10 éve
Én meg szinte mindig a válogatottunk ellen fogadok. Az összeget úgy lövöm be, hogy mennyit nem sajnálnék, ha pontot szereznénk az aktuális ellen ellen.És nem kényszerít semmi, hogy ne kapcsoljak el. Annyira, hogy rendszerint 5-10 perc után (mikor látom, hogy még mindig ugyanaz a játék) el is kapcsolok.
Ui.: Légyszi, ne tiltsatok ki!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hamarább vágnám le a kezem, minthogy a válogatott sikere ellen fogadjak (vagy még csak leírjak ilyesmit), pedig nem vagyok az a hű de szentimentális soccer fan.
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
Ha már tanácsokkal szolgálsz akkor ...szívesen(sajnos) adom a két görög meccset max1 pontra (100usd) ha gondolod... a pénz legyen az oldalé. A román és éír nem nem lesz 6 pont az is(100 usd) bármelyiket az oldal fejlesztésére fordíthatjuk...😊 és meg is érkeztünk amit pár órája felvázoltam...attól hogy valami szerencse/keresztbe verés stb, miatt eljutunk valahová, attól még semmi sem változik... sajna
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
ez csak a véleményem volt, ami a tapasztalatból táplálkozik... sajnálom, hogy nem egyezik a tieddel... remélem ezért még nem húznak deresre még ezekben az időkben sem...megértelek... 25 éve még én is így gondoltam(még 15 is ) de a valóság sajnos szembe jött, ahogy most is meg fog történni. A magyar focinak nem szöv.kap-ként tud igazán segíteni, mert a magyar foci, az nem a válogatott kényszeredett sikerén múlik...oziboziés ez neked miben jó? Mondom, legalább sportfogadással egyenesbe teszed magad, ha már a reményről lemondtál, de ezek szerint az eredményekkel tisztában vagy? Vagy más dolog köt hozzá, ami arra kényszerít, hogy ne kapcsolj el, mikor magyar meccs megy vagy épp itt a soccer topicban erről van szó?baggio
több mint 10 éve
megértelek... 25 éve még én is így gondoltam(még 15 is ) de a valóság sajnos szembe jött, ahogy most is meg fog történni. A magyar focinak nem szöv.kap-ként tud igazán segíteni, mert a magyar foci, az nem a válogatott kényszeredett sikerén múlik...oziboziés ez neked miben jó? Mondom, legalább sportfogadással egyenesbe teszed magad, ha már a reményről lemondtál, de ezek szerint az eredményekkel tisztában vagy? Vagy más dolog köt hozzá, ami arra kényszerít, hogy ne kapcsolj el, mikor magyar meccs megy vagy épp itt a soccer topicban erről van szó?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
megértelek... 25 éve még én is így gondoltam(még 15 is ) de a valóság sajnos szembe jött, ahogy most is meg fog történni. A magyar focinak nem szöv.kap-ként tud igazán segíteni, mert a magyar foci, az nem a válogatott kényszeredett sikerén múlik...realitás:1) aki ennyire tisztában van a jövővel, az miért nem tipszmikszel?
görögök új kapitánnyal :oda vissza ütnek minket sajna, vagy szerencsés pont esetleg. Belfasti győzelem nálunk , de 1 vlsz pont minimum. Románokat ritkán verjük, finnek idegenben?lehet 1pont ...a többit hagyjuk... az osztályozóig eljutva/vagy nem...
2) valaki magyarázza már el nekem, hogy mi értelme van úgy egy sportágat (vagy akár csak csapatot) követni, ha az láthatóan semmi örömet nem okoz, és még a remény apró fellángolásánál is az illető azonnal élből elutasítja ennek lehetőségét? Mert ez nem is olyan, mint a politika vagy a kenyér ára, ami elől nem lehet igazán elmenekülni, soccermeccsek nézésére tudtommal (szerencsére) nem kötelezik sehol sem az embert. Mocsok sz@r lehet, ha még az elméletileg szórakoztató időtöltés is ilyen fájdalmat okoz, pláne mikor legalább lenne is végre minek örülni.
3) és kapcsolódik az előzőhöz: Dárdai talán legnagyobb erénye ugye, hogy nem retten meg a kihívásoktól, nála nincs teli sose a gatya és ez a játékosokra is láthatóan hamar átragadt. Az őt leginkább "féltők" erre meg csak alátámasztják az épp általuk "tipikusnak" elkönyvelt "magyar mentalitást", hogy jajj felesleges maradnia, úgyis felfalja a közeg, bezzeg Németországban nincs így, mert az edzőket csak itt kezdik ki pár vereség után, de ha még 10 vagy akárhány évig kint tanul, akkor majd fehér lovon vonulhat be Budapestre... hát senki nem érzi, mekkora ellentmondás ez?
Füligjimmy jól megfogalmazta a Bears topicban, hogy "a legkelendőbb árucikk sok csapatnál a REMÉNY", ennél többet a magyar labdarúgás se lesz képes sose többet kínálni. Most itt van, megfogható, aki így is élből elutasítja, azt tényleg csak sajnálni tudom.baggio
több mint 10 éve
realitás:1) aki ennyire tisztában van a jövővel, az miért nem tipszmikszel?
görögök új kapitánnyal :oda vissza ütnek minket sajna, vagy szerencsés pont esetleg. Belfasti győzelem nálunk , de 1 vlsz pont minimum. Románokat ritkán verjük, finnek idegenben?lehet 1pont ...a többit hagyjuk... az osztályozóig eljutva/vagy nem...
2) valaki magyarázza már el nekem, hogy mi értelme van úgy egy sportágat (vagy akár csak csapatot) követni, ha az láthatóan semmi örömet nem okoz, és még a remény apró fellángolásánál is az illető azonnal élből elutasítja ennek lehetőségét? Mert ez nem is olyan, mint a politika vagy a kenyér ára, ami elől nem lehet igazán elmenekülni, soccermeccsek nézésére tudtommal (szerencsére) nem kötelezik sehol sem az embert. Mocsok sz@r lehet, ha még az elméletileg szórakoztató időtöltés is ilyen fájdalmat okoz, pláne mikor legalább lenne is végre minek örülni.
3) és kapcsolódik az előzőhöz: Dárdai talán legnagyobb erénye ugye, hogy nem retten meg a kihívásoktól, nála nincs teli sose a gatya és ez a játékosokra is láthatóan hamar átragadt. Az őt leginkább "féltők" erre meg csak alátámasztják az épp általuk "tipikusnak" elkönyvelt "magyar mentalitást", hogy jajj felesleges maradnia, úgyis felfalja a közeg, bezzeg Németországban nincs így, mert az edzőket csak itt kezdik ki pár vereség után, de ha még 10 vagy akárhány évig kint tanul, akkor majd fehér lovon vonulhat be Budapestre... hát senki nem érzi, mekkora ellentmondás ez?
Füligjimmy jól megfogalmazta a Bears topicban, hogy "a legkelendőbb árucikk sok csapatnál a REMÉNY", ennél a magyar labdarúgás se lesz képes sose többet kínálni. Most itt van, megfogható, aki így is csípőből elutasítja, azt tényleg csak sajnálni tudom.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
...aki már elmúlt kétéves,az már átélt ilyen pár meccses hype-ot...20 -25 év alatt... aki meg nem az most átéli, és jövő ilyenkorra megtudja milyen szar érzés...😕ozibozia különbség az hogy végre egy külföldi szaktudással felvértezett magyar ember megmutatta hogy merre és hogy kell elindulni. És ennek az útnak ne az legyen a célja elsődlegesen hogy most kijussunk (bár meggyorsítaná a folyamatot az tény) hanem h később ha beérik a mostani átszervezés sokkal jobb esélyekkel indulhassunk. Abban reménykedem h a döntéshozók észreveszik hogy nem Dárdai személye a lényeg ebben a történetben hanem amit ő hozott ennek a csapatnak és a magyar focinak. Ha ezt a fonalat felveszik nagyon hálásak lehetünk Dárdainak és nem csak ezért a 7 pontért.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal