Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Pont ez az, hogy a szitokáradat az ellenfélnek szól, nem a saját csapatnak/edzőnek.Arra nem gondolsz, hogy a csúnya kapitalista Hertha drukkereket nem kell tanítani a kulturált szurkulásra?KoporShowNézzél légy szíves yt videókat, hertha fan-ek sem a szép beszédről híresek.
Miből gondolja valaki, hogy külföldön nincs focimeccsen (a világon bárhol) csúnya szó, ellenfél szídás???NB2
Persze, lehet keresni videót az interneten ennek ellenkezőjéről de nem az az általános, hogy a saját csapatukat/edzőjüket szidnák a drukkerek, még vesztes meccsek után sem.
több mint 10 éve
Ha már feltétlen a káromkodásról és az ékes magyar beszédről prédikálsz, legalább jól ragozd azt a rohadt külföldi szót.... Vagy írj szurkolót, ultrát, drukkert, fanatikust hogy legalább a látszata meglegyen annak hogy nem az internetről "szíttad" magadba a kultúrát... Már bocsiArra nem gondolsz, hogy a csúnya kapitalista Hertha drukkereket nem kell tanítani a kulturált szurkulásra?KoporShowNézzél légy szíves yt videókat, hertha fan-ek sem a szép beszédről híresek.
Miből gondolja valaki, hogy külföldön nincs focimeccsen (a világon bárhol) csúnya szó, ellenfél szídás???NB2
több mint 10 éve
Hagyjuk már ezt a maszlagot a német mentalitásról. Ezt úgy hívják profizmus, ami eddig igencsak ritka jelenség volt a magyar fociban.
több mint 10 éve
Arra nem gondolsz, hogy a csúnya kapitalista Hertha drukkereket nem kell tanítani a kulturált szurkulásra?KoporShowNézzél légy szíves yt videókat, hertha fan-ek sem a szép beszédről híresek.
Miből gondolja valaki, hogy külföldön nincs focimeccsen (a világon bárhol) csúnya szó, ellenfél szídás???
több mint 10 éve
Fényes a jövőnk, k*rva jó az u19 csapat...ja nem!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
abba belegondolt már valaki, hogy ha ezt a zöldséget, ( mert nem szidjuk a csapatot, mert megtiltotta a főnök...) valaki a HERTHA szurkolói ankéton,csak felveti , de csak felveti vicc(cccc)ből, és elmagyarázza nekik, hogy ők majd hányadik perctől, és mikortól ?és kit? fütyülhetnek ki??? hááát.... a kapitalista Hertha szurkerek vlsz ezt nem fogják megérteni, mint ahogy más se,,,azt, hogy miként kell kulturáltan szurkolni??? ezt se nem az mlsz sem ők nem fogják megszabni...az lehet hogy vlk 22 éve nem él Mo-on, és ez pozitívum is lehetne, de sajnos Qva gyorsan visszatalált...😕oziboziArra nem gondolsz, hogy a csúnya kapitalista Hertha drukkereket nem kell tanítani a kulturált szurkulásra?
több mint 10 éve
Ezen az u19 meccsen jc6 a speaker? A magyarokat folyamatosan szídja, a szlovákokat meg dícséri... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Igen, de a német mentalitása megkérdőjelezhetetlen.Sobri JóskaPalinak meg a magyar szíve.
Csak kötekedésképpen Matthäus-nak olyanja is van?
több mint 10 éve
Igen, de a német mentalitása megkérdőjelezhetetlen.Ez tényleg csak kötözködés😊Nos ez a "Pali" közel 300 meccset játszott a német ligában,játszott a válogatottunkban és huszonix éve kint él,és szívja magába a német mentalitást és tanulja hogy mi kell ahhoz hogy jó kapitány/edző legyen.Csak kötözködésképpen:
Teljesen érződik rajta a német stílust,mentalitást ad/próbál adni a játékosainknak,és ez meg is látszott az utóbbi 3 meccsen.Montana
Mielött Matthaus lett a szövetségi kapitány, elötte 40 évig élt kint Németországban, és szívta magába a német mentalitást, olyannyira, hogy német is volt.
Kötve hiszem, hogy ennyin múlna.
Lehet, hogy némi sütnivaló is kell ehhez a feladathoz, elképzelések, melyeket szerencsés a valósághoz (játékosok képességeihez) igazítani, némi csapatépítő, vezetői képesség, eltökéltség, konzekvensség.
A beszívott mentalitás önmagában elég kevés lenne.Sobri Jóska
Nem azt írtam hogy csak ezen múlna a dolog,csupán ezt emeltem ki,ami jól látszik a csapat játékán.
Matthaus elég rossz összehasonlítási alap,mert róla már kiderült szerintem hogy legendás játékos volt,de eddig kapitánynak vagy edzőnek alkalmatlan.Montana
több mint 10 éve
Montana
635
Ez tényleg csak kötözködés😊Nos ez a "Pali" közel 300 meccset játszott a német ligában,játszott a válogatottunkban és huszonix éve kint él,és szívja magába a német mentalitást és tanulja hogy mi kell ahhoz hogy jó kapitány/edző legyen.Csak kötözködésképpen:
Teljesen érződik rajta a német stílust,mentalitást ad/próbál adni a játékosainknak,és ez meg is látszott az utóbbi 3 meccsen.Montana
Mielött Matthaus lett a szövetségi kapitány, elötte 40 évig élt kint Németországban, és szívta magába a német mentalitást, olyannyira, hogy német is volt.
Lehet, hogy némi sütnivaló is kell ehhez a feladathoz, elképzelések, melyeket szerencsés a valósághoz (játékosok képességeihez) igazítani, némi csapatépítő, vezetői képesség, eltökéltség, konzekvensség.
A beszívott mentalitás önmagában elég kevés lenne.Sobri Jóska
Nem azt írtam hogy csak ezen múlna a dolog,csupán ezt emeltem ki,ami jól látszik a csapat játékán.
Matthaus elég rossz összehasonlítási alap,mert róla már kiderült szerintem hogy legendás játékos volt,de eddig kapitánynak vagy edzőnek alkalmatlan.
több mint 10 éve
Nos ez a "Pali" közel 300 meccset játszott a német ligában,játszott a válogatottunkban és huszonix éve kint él,és szívja magába a német mentalitást és tanulja hogy mi kell ahhoz hogy jó kapitány/edző legyen.Csak kötözködésképpen:
A beszívott mentalitás önmagában elég kevés lenne.
több mint 10 éve
Montana
635
Legyőztük a finneket és csak ez számít!
Sok írással egyetértek itt de sokkal pedig nem.Irritál mikor azt olvasom hogy a hertha u-s kapitány,meg hogy be is éghetett volna,meg a többi apró savazás.
Nos ez a "Pali" közel 300 meccset játszott a német ligában,játszott a válogatottunkban és huszonix éve kint él,és szívja magába a német mentalitást és tanulja hogy mi kell ahhoz hogy jó kapitány/edző legyen.
Teljesen érződik rajta a német stílust,mentalitást ad/próbál adni a játékosainknak,és ez meg is látszott az utóbbi 3 meccsen.
Van fazonja,taktikája a csapatunknak,harapnak,odaszólnak,égnek a játékosok ami rég volt megfigyelhető.
Hogy a finnek gyorsabban játszanak az nem meglepő,ezt nem lehet ennyi idő alatt megtanítani,kb feröeri sebességen vagyunk jelenleg.A passzok nem mindig pontosak,a levételek nem tökéletesek..de hozzáálással ezt lehet pótolni.
Jó volt látni a területvédekezést,a szervezettséget és hogy labdaszerzés után próbáltunk átmenni támadásba.
Nagyon jó érzékkel cserélt,jól nyúl bele a meccsekbe és számomra külön öröm hogy Simon és Forró is a válogatott tagja,és hogy jó játékkal hálálják meg a bizalmat.
Hogy ki-e jutunk azt nem tudom,meg hogy mi lesz a görögöknél,de azt tudom hogy van remény és hogy jó úton jár a csapat!
Csak így tovább!
több mint 10 éve
Engem azzal győzött meg Dárdai,hogy elég volt neki másfél meccs és rájött,hogy VargaJózsi nem jobbhátvéd.Behívott egy igaz gyengébb képességű(jógyerek a Fiola,de lássuk be normális esetben max kerettag lenne) játékost,akinek ez a posztja és érdekes módon működött a védelem.Ugyanez igaz a balhátvédre.Ami az itthon edzőknek nem esett le,vagy nem merték meglépni azt ő meglépte és nyert.
Lang is nagyon masszív volt,Forró is jól szállt be a kezdeti hibák után nagyon jó kis teljesítményt produkált.
Ez is bizonyítja,hogy lehet meríteni az NB1-ből,de nem elhamarkodottan,idióta módra mint ahogy azt tette Pinyő.
több mint 10 éve
nem lennék a helyében, mivan ha kipukkad a lufi tavaszra, pali takarodj? magyarhon már csak ilyen...JC6Te mint ennek a tökéletes megtestesítője tudod.
Azért vicces, hogy itt az emberek nagy része örül a 7 pontnak, szerintem senki nem szállt el hogy na akkor most királyok vagyunk, de meg szarral dobálózol meg rinyálsz.
Kezdve, a Gera mekkora savat kapott, mekkorát? Azon a meccsen a többség úgy érezte nem volt jó, most 1 deka savat nem kapott. Utána betolod, hogy ez idegenben kurva kevés lesz, aztán tolod a demagóg ilyenek a magyarok faszságod, mondjuk legalább saját HSZ-eiddel alátámasztod, hogy te is ebbe a részébe tartozol az országnak. Utána meg belököd a HA kezdetű mondataidat aminek pontosan tudod, hogy kurvára semmi, de semmi értelme nincs. Mondjuk az utolsó 2 mondatod legalább valamilyen szintem pozitív...
És nem az a bajom, hogy nem tetszik neked Pali vagy nem tetszik a játék, mert többen itt értelmesen megfogalmazták a gondjukat, hanem már megint ez az agyament stílus amiben firkálsz...
több mint 10 éve
Ha az eszére hallgat, akkor nem marad, visszamegy Berlinbe és felépíti a karrierjét. Ha a szívére, akkor marad. A görögök nagyon hátul vannak, innen az első 2 is meglehetne.tüsi91Majd a felesége eldönti...😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
nem lennék a helyében, mivan ha kipukkad a lufi tavaszra, pali takarodj? magyarhon már csak ilyen...JC6Veled az élen.
Ennyit fikázni ezt a csapatot én még embert nem hallottam.
több mint 10 éve
Pécsi kapitány alatt, pécsi gyerek, pécsi fejre beadja: és gól! Na ez a siker titka 😛 😛 😛 Csak a Munkás!! (NB2)
(tudom, hogy szolnoki születésű Lovrencsics, mielőtt megszóltok)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Meg van a 3 pont! 😀
több mint 10 éve
Mondjuk olyan szempontból megint a fasz rossz oldalán állunk, hogy most ősszel nem játszottunk a görögökkel. ott váltás lesz, ez egyértelmű és simán benne van, hogy tavasszal meg ősszel lepofoznak majd mindenkit... 😕peachFasz rossz oldalán állunk? Alapból a csoportunk egy vicc, miről beszélünk?
több mint 10 éve
csak beérik Pinyő munkája amit Pali arat leIgen, ez az! Ezt a poént vártuk egész este, megjött, köszi, tudtuk, hogy számíthatunk rád 😉 😛
xDpetey
több mint 10 éve
8 hónap alatt ledolgoztunk 2,5 évnyi hátránytMAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Görögök ott lesznek az első haromba.Ezt boritekolni lehet.
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
én nem tudom, hogy nyertünk,vagy kikaptunk, mert nosztalgiáztam a sTeReO MC' A+38 stb fontosabbnak tűnt, de most fogom megnézni a netet, és megnézem az eredményt ... +1 dolgot tudok biztosan a kilencvenes évek óta... a szurkoló megvan tanácsok nélkül, és ha egy (szimpatikusnak látszó tárgy😊 aki lehet akár Dárdai is,,, és ez a vlk neki áll a 'mészölyszerű kilencveneséveket' visszahozni,(nem a sikeres 80 -ast sajnos) És SIMÁN megmondja a szurkereknek,+ ÚJSÁGÍRÓNAK(nekik főleg) hogyan kell viselkedni, mikor hányadik percben (fújjanak) ébresztőt...meddig legyen türelmük... stb és ez lesz újra a styl ,és megint ez lesz újra a nyerő?(max. pár zakóig, ahogy idáig mindig😕 ) , na AKKOR megint NAGY BAJ VAN...😕 abba belegondolt már valaki, hogy ha ezt a zöldséget, ( mert nem szidjuk a csapatot, mert megtiltotta a főnök...) valaki a HERTHA szurkolói ankéton,csak felveti , de csak felveti vicc(cccc)ből, és elmagyarázza nekik, hogy ők majd hányadik perctől, és mikortól ?és kit? fütyülhetnek ki??? hááát.... a kapitalista Hertha szurkerek vlsz ezt nem fogják megérteni, mint ahogy más se,,,azt, hogy miként kell kulturáltan szurkolni??? ezt se nem az mlsz sem ők nem fogják megszabni...az lehet hogy vlk 22 éve nem él Mo-on, és ez pozitívum is lehetne, de sajnos Qva gyorsan visszatalált...😕