Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha az eszére hallgat, akkor nem marad, visszamegy Berlinbe és felépíti a karrierjét. Ha a szívére, akkor marad. A görögök nagyon hátul vannak, innen az első 2 is meglehetne.tüsi91Majd a felesége eldönti...😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
nem lennék a helyében, mivan ha kipukkad a lufi tavaszra, pali takarodj? magyarhon már csak ilyen...JC6Veled az élen.
Ennyit fikázni ezt a csapatot én még embert nem hallottam.
több mint 10 éve
Pécsi kapitány alatt, pécsi gyerek, pécsi fejre beadja: és gól! Na ez a siker titka 😛 😛 😛 Csak a Munkás!! (NB2)
(tudom, hogy szolnoki születésű Lovrencsics, mielőtt megszóltok)
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Meg van a 3 pont! 😀
több mint 10 éve
Mondjuk olyan szempontból megint a fasz rossz oldalán állunk, hogy most ősszel nem játszottunk a görögökkel. ott váltás lesz, ez egyértelmű és simán benne van, hogy tavasszal meg ősszel lepofoznak majd mindenkit... 😕peachFasz rossz oldalán állunk? Alapból a csoportunk egy vicc, miről beszélünk?
több mint 10 éve
csak beérik Pinyő munkája amit Pali arat leIgen, ez az! Ezt a poént vártuk egész este, megjött, köszi, tudtuk, hogy számíthatunk rád 😉 😛
xDpetey
több mint 10 éve
8 hónap alatt ledolgoztunk 2,5 évnyi hátránytMAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Görögök ott lesznek az első haromba.Ezt boritekolni lehet.
több mint 10 éve
ozibozi
17 174
én nem tudom, hogy nyertünk,vagy kikaptunk, mert nosztalgiáztam a sTeReO MC' A+38 stb fontosabbnak tűnt, de most fogom megnézni a netet, és megnézem az eredményt ... +1 dolgot tudok biztosan a kilencvenes évek óta... a szurkoló megvan tanácsok nélkül, és ha egy (szimpatikusnak látszó tárgy😊 aki lehet akár Dárdai is,,, és ez a vlk neki áll a 'mészölyszerű kilencveneséveket' visszahozni,(nem a sikeres 80 -ast sajnos) És SIMÁN megmondja a szurkereknek,+ ÚJSÁGÍRÓNAK(nekik főleg) hogyan kell viselkedni, mikor hányadik percben (fújjanak) ébresztőt...meddig legyen türelmük... stb és ez lesz újra a styl ,és megint ez lesz újra a nyerő?(max. pár zakóig, ahogy idáig mindig😕 ) , na AKKOR megint NAGY BAJ VAN...😕 abba belegondolt már valaki, hogy ha ezt a zöldséget, ( mert nem szidjuk a csapatot, mert megtiltotta a főnök...) valaki a HERTHA szurkolói ankéton,csak felveti , de csak felveti vicc(cccc)ből, és elmagyarázza nekik, hogy ők majd hányadik perctől, és mikortól ?és kit? fütyülhetnek ki??? hááát.... a kapitalista Hertha szurkerek vlsz ezt nem fogják megérteni, mint ahogy más se,,,azt, hogy miként kell kulturáltan szurkolni??? ezt se nem az mlsz sem ők nem fogják megszabni...az lehet hogy vlk 22 éve nem él Mo-on, és ez pozitívum is lehetne, de sajnos Qva gyorsan visszatalált...😕
több mint 10 éve
Mondjuk olyan szempontból megint a fasz rossz oldalán állunk, hogy most ősszel nem játszottunk a görögökkel. ott váltás lesz, ez egyértelmű és simán benne van, hogy tavasszal meg ősszel lepofoznak majd mindenkit... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Oroszok ellen tuti nem játszatnám Szalait, nem akarom megbántani, de ma is, és a szigeteken is botrányosan gyengén játszott.Valszeg amúgy ez a taktika része, hogy nem játszunk jól, gyakorlatilag a 3 meccsen volt kb meccsenként 25-30 jó percünk. Engem pl kifejezetten idegesít mikor bedobás a tőle 3 méterre lévő embernek és az nem tudja visszapasszolni a bedobó játékosnak, hanem kirúgja taccsra. Ilyenkor mondom, hogy ezért kár Pali. Viszont per pillanat tényleg van esélyünk kijutni, baromi gyenge ez a csoport. Tényleg az elmúlt 30 év leggyengébb sorsolása a miénk😊
Nem irigylem a Palit, nehéz döntés előtt áll...
több mint 10 éve
James007
1 855
Végre egy normális francia. Jól vezette a meccset a srác.
több mint 10 éve
ervinator
1 701
De hogy egy klasszikus idézzek: We are on to "If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
jj nem ezt mondta.Ha már csak azt vesszük, hogy mennyi időt eltöltött Németországban és a Herthánál tudatosan képezték tovább, hogy később edző lehessen, szerintem látatlanba is meg lehet neki szavazni, hogy többet tud magáról a szakmáról, mint a legtöbb Pro meg Isten tudja milyen licenccel rendelkező edző genius Magyarországról.ervinatorazért az ilyen nagy szavakkal még vigyáznék, túl kicsi a mintavétel ahhoz, hogy ne lehessen azzal jönni, egy-egy momentumon múlt mindegyik meccsen a pontszerzés...Az egyetlen esély a kijutásra, ha marad. Azért vicces, hogy a Hertha ifijének edzője mennyivel többet tud hozzátenni, mint a teljes magyar szakembergárda. Nyilván a játék nem túl fényes, de hozott anyagból dolgozik, amit lehet, kihoz ezekből a játékosokból, és tiszta clutch lett alatta a csapat 😊JakehomerEz szerintem inkább a személye és a mentális felkészültség eredménye és itt látszik, hogy mennyit is számít ez a sportban is.
Magáról a szakmáról még rengeteget kell tanulnia, persze valószínűleg a mostani felkészültségével is többet ér, mint a szakma 95%-a (legalább).ervinator
a "felépített" edzői karrier meg jól hangzik, de ebben a sportban annyira rövid mindenkinek a memóriája, hogy azt lerombolni úgyis csak pár mérkőzés kérdése bármilyen szintenbaggio
ha most 1 pontunk lenne a 3 meccs után, akkor is isten lenne? az a 3 meccs most felemelte Palit, de sírba is vihette volna... ha nincs a vak bíró a román meccsen, ha nincs Dibusz a szigeteken, ha nem kapufa az a finn lövés...
ha ha ha .... örüljünk, hátha most sikerül... kemény lesz... görögország, finnország, északír... és még jönnek a románok és görögök ide... jó lesz, én várom, az lesz az igazi erőfelmérő!
több mint 10 éve
ervinator
1 701
a "felépített" edzői karrier meg jól hangzik, de ebben a sportban annyira rövid mindenkinek a memóriája, hogy azt lerombolni úgyis csak pár mérkőzés kérdése bármilyen szintenbaggioKérdés, hogy saját magának milyen célokat állít fel. Mert Pali szerintem pontosan olyan ember, aki saját magának akar bizonyítani és senki másnak. És ha ő eltervezi, hogy szépen lépésről lépésre építi fel a karrierjét és szerzi meg a tudást, akkor nem fogja lerövidíteni az utat.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Ha már csak azt vesszük, hogy mennyi időt eltöltött Németországban és a Herthánál tudatosan képezték tovább, hogy később edző lehessen, szerintem látatlanba is meg lehet neki szavazni, hogy többet tud magáról a szakmáról, mint a legtöbb Pro meg Isten tudja milyen licenccel rendelkező edző genius Magyarországról.ervinatornyilván, csak véleményem szerint hímes tojásként kezelni felesleges
ha szereti a kihívásokat, akkor marad, ezért is vállalta el alapból a szövkap pozíciót
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ervinator
1 701
Ha már csak azt vesszük, hogy mennyi időt eltöltött Németországban és a Herthánál tudatosan képezték tovább, hogy később edző lehessen, szerintem látatlanba is meg lehet neki szavazni, hogy többet tud magáról a szakmáról, mint a legtöbb Pro meg Isten tudja milyen licenccel rendelkező edző genius Magyarországról.azért az ilyen nagy szavakkal még vigyáznék, túl kicsi a mintavétel ahhoz, hogy ne lehessen azzal jönni, egy-egy momentumon múlt mindegyik meccsen a pontszerzés...Az egyetlen esély a kijutásra, ha marad. Azért vicces, hogy a Hertha ifijének edzője mennyivel többet tud hozzátenni, mint a teljes magyar szakembergárda. Nyilván a játék nem túl fényes, de hozott anyagból dolgozik, amit lehet, kihoz ezekből a játékosokból, és tiszta clutch lett alatta a csapat 😊JakehomerEz szerintem inkább a személye és a mentális felkészültség eredménye és itt látszik, hogy mennyit is számít ez a sportban is.
Magáról a szakmáról még rengeteget kell tanulnia, persze valószínűleg a mostani felkészültségével is többet ér, mint a szakma 95%-a (legalább).ervinator
a "felépített" edzői karrier meg jól hangzik, de ebben a sportban annyira rövid mindenkinek a memóriája, hogy azt lerombolni úgyis csak pár mérkőzés kérdése bármilyen szintenbaggio
több mint 10 éve
szaba
10 550
Paksi védő kellett a sikerhez. Fityó tanár. 😀
több mint 10 éve
ervinator
1 701
nem lennék a helyében, mivan ha kipukkad a lufi tavaszra, pali takarodj? magyarhon már csak ilyen...JC6Pali takarodj nem hiszem, hogy lenne, ő azért szerethetőbb figura annál, de hangos füttyszók biztosan lennének (mint ahogy ma is voltak, pedig a román meccs után, mindenki mennyire az egekbe emelte a válogatottat).
tüsi91 jól írta, ha az eszére hallgat nem marad, ha a szívére akkor marad. Én egyébként szeretném, ha maradna...
több mint 10 éve
azért az ilyen nagy szavakkal még vigyáznék, túl kicsi a mintavétel ahhoz, hogy ne lehessen azzal jönni, egy-egy momentumon múlt mindegyik meccsen a pontszerzés...Az egyetlen esély a kijutásra, ha marad. Azért vicces, hogy a Hertha ifijének edzője mennyivel többet tud hozzátenni, mint a teljes magyar szakembergárda. Nyilván a játék nem túl fényes, de hozott anyagból dolgozik, amit lehet, kihoz ezekből a játékosokból, és tiszta clutch lett alatta a csapat 😊JakehomerEz szerintem inkább a személye és a mentális felkészültség eredménye és itt látszik, hogy mennyit is számít ez a sportban is.
a "felépített" edzői karrier meg jól hangzik, de ebben a sportban annyira rövid mindenkinek a memóriája, hogy azt lerombolni úgyis csak pár mérkőzés kérdése bármilyen szinten
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ervinator
1 701
Az egyetlen esély a kijutásra, ha marad. Azért vicces, hogy a Hertha ifijének edzője mennyivel többet tud hozzátenni, mint a teljes magyar szakembergárda. Nyilván a játék nem túl fényes, de hozott anyagból dolgozik, amit lehet, kihoz ezekből a játékosokból, és tiszta clutch lett alatta a csapat 😊JakehomerEz szerintem inkább a személye és a mentális felkészültség eredménye és itt látszik, hogy mennyit is számít ez a sportban is.
Magáról a szakmáról még rengeteget kell tanulnia, persze valószínűleg a mostani felkészültségével is többet ér, mint a szakma 95%-a (legalább).
több mint 10 éve
persze, csak magyarhon ilyen, máshol szeretik a korábbi sikereikből élő edzőket 😊
---
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ha az eszére hallgat, akkor nem marad, visszamegy Berlinbe és felépíti a karrierjét. Ha a szívére, akkor marad. A görögök nagyon hátul vannak, innen az első 2 is meglehetne.