Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nikolics már többet tett a győzelemért, mint Szalai....
több mint 10 éve
Egy W-vel kurva sokat léphetnénk az EB felé ...
több mint 10 éve
Aki nem lusta, Feröer mikor nyert utoljára meccset idegenben értékelhető csapat ellen (magyarul fifa100)?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
göröghonban meg edzőbuktatás megy 3 meccse...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bejött Nikó, felrúgja a gyereket, Nikó : fakoffffffffffffff. #taps
több mint 10 éve
Jah közbe sikerült nagy nehezen rágugliznom, valahogy a forró kulcsszóra nem akarta adni 😀Tudom szégyen vagyok hogy telibefosom az MB1-et. De ki az anyám az a Forró?HanniGyulaToca
több mint 10 éve
hoppá, Feröer vezet az Akropolisz árnyékában...szerk.: a dánok meg két perc alatt fordítottak Belgrádban. még jó, hogy üres pályás meccs, különben ez is félbeszakadna...
több mint 10 éve
Tudom szégyen vagyok hogy telibefosom az MB1-et. De ki az anyám az a Forró?HanniGyula
több mint 10 éve
Tudom szégyen vagyok hogy telibefosom az MB1-et. De ki az anyám az a Forró?
több mint 10 éve
Az ő támadójuk ezerszer jobb, mint Szalai, állandóan visszalép, s amint labdát kap, a két szélső már húzza szét a két szélét. Pedig a védelmük nagyon lassú, Zsuzsi megindulásánál mire megfordult a két védő, már kirúgás volt...igen, mondjuk az ő támadójuk nem is az a típus, mint Szalai, tehát gyengébb, viszont gyorsabb és jobb képességei vannak technikailag.
Sajna látszik, hogy 1-2 ember megint csak az arcot vitte fel a pályára és hiába vagyok magyar, nem tudok kedvelni egy Fiolát, Tőzsért, mert ritka ellenszenvesek...JC6
Szalai "béna" ahhoz, hogy ezt csinálja, a finn viszont nem alkalmas arra, hogy felíveljék rá a labdát.
valószínűleg pont ezért is játsszák azt, amit.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A 19. felívelésnél megálltam és nem számoltam tovább. Abból kettő ment emberhez. Juhász egy vicc.A finnek pontosan azt játsszák, amit nekünk kellene hazai pályán, saját közönségünk előtt. Úgy néz ki, nekik jobban kell a 3 pont. Letámadnak, feltolják az egész csapatot, ütköznek, hibára kényszerítenek, labdát szereznek. Pedig ők nem egy spanyol/német/holland válogatott...
Az ő támadójuk ezerszer jobb, mint Szalai, állandóan visszalép, s amint labdát kap, a két szélső már húzza szét a két szélét. Pedig a védelmük nagyon lassú, Zsuzsi megindulásánál mire megfordult a két védő, már kirúgás volt...
Sajna látszik, hogy 1-2 ember megint csak az arcot vitte fel a pályára és hiába vagyok magyar, nem tudok kedvelni egy Fiolát, Tőzsért, mert ritka ellenszenvesek...
több mint 10 éve
a konyhából hallgattam ezt az orosz meccs felvezetőt, de elég is volt 😀Meccsről: Szalai hihetetlen súlytalan, labdák pattognak le/el tőle, de kellene a villanás...
több mint 10 éve
Mért nem némítottam le a félidőben a TV-t miééért ??
több mint 10 éve
Tőzsér Elek KP volt 0 az első félidő utolsó 20 percében.
több mint 10 éve
Előre játékban kéne javulni akkor rendben lenne, reméljük sikerül egyébként nem olyan szörnyű bár ebben sincs magasan a léc :p
több mint 10 éve
ha leveszem a német-gibraltárt ami itt nem mérvadó 6 meccsen egy gól, 6x45=270 perc alatt...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kádár a mi punterünk. az a legnagyobb skillje, hogy a kapunktól minél messzebbre rúgja a labdát a támadásaink végén.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Eddig nem nagyon akar összejönni az a "biztos 3 pont". Örülök, hogy Dárdait megnyugtatta a csapat mozgása a tréningen, de a pályán látottak nem megnyugtatóak eddig.
több mint 10 éve
Ki ez a szerencsétlen akiit odaültettek a mikrofon mögé? Lassan Kovács Sanyi hétfői teljesítményét is alulmúlja pedig azt nem egyszerű...... összevissza beszél hülyeségeket
több mint 10 éve
Hát szerintem kapuralövés nélkül nehéz lesz. Bár én nem vagyok szakértő...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Altatunk, remélem Pali megint jól nyúl bele a meccsbe és kicsit támadóbra húzza.Simon az elején jó volt azóta kb csak Dzsudzsi igyekszik de ő meg beadni nem bír most.
több mint 10 éve
Valahogy nem győzött meg a magyarok játéka. Egy kis filozófiával lehet dobni a srácokon, de focizni nem fognak tudni megtanulni fél év alatt...Márpedig azért ezeket a finneket verni kéne. De kb 20 perce nem sok közünk van a meccshez.
több mint 10 éve
Az elején tetszett a játékunk, azóta fellövöldözzük meg eladogatjuk a labdákat. Ráadásul nagyon visszaállunk pedig kéne az a 3 pont...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jók ezek a finnek, tetszik ahogy játszanak.
több mint 10 éve
Megint nem fúj a játékvezető, ő se hallott még az előszabályról 😀