Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Petry, brockhauser belgában tolta, most ott lenne még köteles most így hirtelen kútfőből...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha Királyon és Baboson kívül mondasz olyat aki nemzetközi szinten elismert volt akkor oké.Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...peachPersze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
Felveti a kérdést,hogy jó-e a kapuskiválasztási rendszer és a kapusedzés.Kenny
Rajtuk kívül nemigen volt.
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
Irapuato nem a kapusról szólt szvsz () ,mint ahogy utána sem... ami önmagában szegénységi bizonyítvány az utódokra, mert ellenben előtte a Szentmihályi Antal, Géczi István,Bicskei Berci (mint kapus😊 ) Mészáros Ferenc, Gujdár Sándor,stb vonal ,nem időrendben, de jócskán többért felelősek... (na jó, Bubu kakukktojás, mert helyette Csongrádi, hogy nem kaszálta el .Ceulemans-t )..😀 )😥 sajnos 45, inkább 36 éve nem a kapusokon múlnak a dolgok... (bár újra csak ez lenne a gondunk) ...ha egyszer újra mégis rajtuk múlik megint valami,(kapusok)Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...peachPersze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
az csak jót jelenthet végre
...)https://www.facebook.com/408711915901321/photos/a.410236925748820.1073741828.408711915901321/589455607826950/?type=1&theater
több mint 10 éve
Mondjuk ebből Király Gabi 16 éve állandó 😀Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...peachPersze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
több mint 10 éve
Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...Persze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Persze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
Felveti a kérdést,hogy jó-e a kapuskiválasztási rendszer és a kapusedzés.
több mint 10 éve
Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKennyEz nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.
több mint 10 éve
Tanuljatok állami csapatok:feltették Trollfocira is, volt nagy nézés, hogy ez most hogy 😀
sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/09/ritkan-latni-ilyen-pazar-cselt-az-nb-i-ben/empty taxi
amúgy ez a tuti:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ptZUA9OWBqA
több mint 10 éve
Tanuljatok állami csapatok:sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/09/ritkan-latni-ilyen-pazar-cselt-az-nb-i-ben/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusai
több mint 10 éve
jellemző ez is sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/11/10/lemondta_a_valogatottsagot_nem_csak_a_rapidhoz_szerzodott_19_evesen/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personalozibozimajd lesz osztrák válogatott..
több mint 10 éve
olaszoknál van olyan ember, aki be tudja adni a labdát a fejéreMario Balotelli has been recalled to the Italy squad for next week's European Qualifier against Croatia.Sky Sports😀😀
Minden olasz csatár lebénult, vagy mi?Mikey
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Mario Balotelli has been recalled to the Italy squad for next week's European Qualifier against Croatia.Sky Sports😀😀
Minden olasz csatár lebénult, vagy mi?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ezt már most aláírnám, csak hát osztálykülönbségről beszélünk sajnos.a vidit a pécs fogja elintézni.Kennyújpest belenyúlt a tutiba.ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)berger90
Így legalább lehet egy jó kis derby a döntőben.Kenny
Mindig jövőre
több mint 10 éve
a vidit a pécs fogja elintézni.újpest belenyúlt a tutiba.ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
újpest belenyúlt a tutiba.ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
újpest belenyúlt a tutiba.Így legalább lehet egy jó kis derby a döntőben.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Minimum érdekes, amit a srác mond: www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-az-nb-ii-ben-is-nagyobbak-a-berek-mint-szerbiaban-2375291
több mint 10 éve
Évente 4-5 meccsre megyünk ki. Amikor apám is ott volt, még sosem kaptunk ki. Két rezumé:Mohlnál nagyobb fostalicska és Rudolfnál nagyobb görény nincs. (ráadásul a második félidei csapolásnál romlott vort a sör!!!!, a katasztrófa élményt fokozandó)Szerintem kellett hozzá a Győr is, hogy Makinak ne kelljen védenie. Gyakorlatilag hátul passzolgattak, ha nagyon akarják támadhattak volna.
Azért az is érdekes volt, hogy a 160 centis Márkvárt állt be vészkapusnak, és a közel fél óra alatt nem kellett kézzel labdába érnie. Számomra mennyei fél évre letudva, majd tavasszal a kiesésünk előtt egy két napossabb meccsre még kimegyekdiverdoc
Remélem nem lesz kiesés, rohadt dolog az nb2-ben vegetálni...
több mint 10 éve
minden viccet félretéve könnyen lehet, hogy ez a megoldás.Az első kártya a 100001-es 😉Sobri JóskaFöldrajzi hely érdekelt volna, de ezek szerint Butapest. akkor nincs ötletem.slowmotionmlszklubkartya.mlsz.hu/és Te hol csináltattad meg?slowmotionPedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.Schleck
én monjduk arra tippeltem, hogy a klubok előrendeltek, és előre nyomtatott kártyákat kaptak, tehát mondjuk 110001-130000 között Fradi, 130001-140000 Újpest, 140001-140500 MTK (hello, eaglesmcnabb 😀), 140501-140600 Akadémia, stb
több mint 10 éve
Évente 4-5 meccsre megyünk ki. Amikor apám is ott volt, még sosem kaptunk ki. Két rezumé:Mohlnál nagyobb fostalicska és Rudolfnál nagyobb görény nincs. (ráadásul a második félidei csapolásnál romlott vort a sör!!!!, a katasztrófa élményt fokozandó)Vele biztos. Most ugy látszik, hogy nem csak vele.A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocKikaptunk mert kijöttetek 😀
Ilyenkor azért megkérdezem, vajon tényleg Véberrel volt a gond?NB2
Borzasztó volt az egész.zinedine5
Azért az is érdekes volt, hogy a 160 centis Márkvárt állt be vészkapusnak, és a közel fél óra alatt nem kellett kézzel labdába érnie. Számomra mennyei fél évre letudva, majd tavasszal a kiesésünk előtt egy két napossabb meccsre még kimegyek
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Az első kártya a 100001-es 😉Földrajzi hely érdekelt volna, de ezek szerint Butapest. akkor nincs ötletem.slowmotionmlszklubkartya.mlsz.hu/és Te hol csináltattad meg?slowmotionPedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.SchleckA huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocnem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.Schleck
több mint 10 éve
Vele biztos. Most ugy látszik, hogy nem csak vele.A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdocKikaptunk mert kijöttetek 😀
Ilyenkor azért megkérdezem, vajon tényleg Véberrel volt a gond?NB2
Borzasztó volt az egész.