Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Petry, brockhauser belgában tolta, most ott lenne még köteles most így hirtelen kútfőből...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusaiKenny
Ez nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
Persze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.
Felveti a kérdést,hogy jó-e a kapuskiválasztási rendszer és a kapusedzés.Kenny
Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...peach
Ha Királyon és Baboson kívül mondasz olyat aki nemzetközi szinten elismert volt akkor oké.
Rajtuk kívül nemigen volt.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 172
Ez nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.Schleck
Persze tudom,hogy a kapusok később érnek,csak szembetűnő,hogy mostanában elég sok ilyen baki volt itthon.
Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...peach
Irapuato nem a kapusról szólt szvsz () ,mint ahogy utána sem... ami önmagában szegénységi bizonyítvány az utódokra, mert ellenben előtte a Szentmihályi Antal, Géczi István,Bicskei Berci (mint kapus😊 ) Mészáros Ferenc, Gujdár Sándor,stb vonal ,nem időrendben, de jócskán többért felelősek... (na jó, Bubu kakukktojás, mert helyette Csongrádi, hogy nem kaszálta el .Ceulemans-t )..😀 )😥 sajnos 45, inkább 36 éve nem a kapusokon múlnak a dolgok... (bár újra csak ez lenne a gondunk) ...ha egyszer újra mégis rajtuk múlik megint valami,(kapusok)
az csak jót jelenthet végre

...)https://www.facebook.com/408711915901321/photos/a.410236925748820.1073741828.408711915901321/589455607826950/?type=1&theater
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Mondjuk ebből Király Gabi 16 éve állandó 😀
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Szvsz pont a kapus az a poszt, ahol irrapuato óta folyamatosan fel tudunk mutatni legalább egy, de inkább 2-3 európában is jegyzett játékost...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Felveti a kérdést,hogy jó-e a kapuskiválasztási rendszer és a kapusedzés.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ez nem hiszem, hogy csak ránk jellemző. Általában igaz, hogy a korosztályos csapatokban, egy-két kiemelkedő tehetségtől eltekintve, kilógnak lefelé a kapusok, mert egyszerűen később érnek, mint a mezőnyjátékosok.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Tanuljatok állami csapatok:
 sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/09/ritkan-latni-ilyen-pazar-cselt-az-nb-i-ben/empty taxi
feltették Trollfocira is, volt nagy nézés, hogy ez most hogy 😀
amúgy ez a tuti:
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ptZUA9OWBqA
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 405 — Lájkold a zsűrit!
Tanuljatok állami csapatok:
 sport.hir24.hu/foci-eredmenyek/2014/11/09/ritkan-latni-ilyen-pazar-cselt-az-nb-i-ben/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hihetetlen mennyit potyáznak az utánpótlás válogatottaink kapusai

több mint 10 éve
jellemző ez is  sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/11/10/lemondta_a_valogatottsagot_nem_csak_a_rapidhoz_szerzodott_19_evesen/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personalozibozi
majd lesz osztrák válogatott..

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 172
jellemző ez is  sportgeza.hu/sport/marodiaklistaja/2014/11/10/lemondta_a_valogatottsagot_nem_csak_a_rapidhoz_szerzodott_19_evesen/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personal
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Mario Balotelli has been recalled to the Italy squad for next week's European Qualifier against Croatia.Sky Sports
😀😀
Minden olasz csatár lebénult, vagy mi?Mikey
olaszoknál van olyan ember, aki be tudja adni a labdát a fejére
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Mario Balotelli has been recalled to the Italy squad for next week's European Qualifier against Croatia.Sky Sports
😀😀
Minden olasz csatár lebénult, vagy mi?
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
újpest belenyúlt a tutiba.
Így legalább lehet egy jó kis derby a döntőben.Kenny
ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)berger90
a vidit a pécs fogja elintézni.Kenny
ezt már most aláírnám, csak hát osztálykülönbségről beszélünk sajnos.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)berger90
a vidit a pécs fogja elintézni.

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
ráadásul éppen a Gruppenben lesz a döntő. (nem geciségből, de titeket szerintem a Vidi elintéz)

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Így legalább lehet egy jó kis derby a döntőben.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Minimum érdekes, amit a srác mond:  www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/jatekossors-az-nb-ii-ben-is-nagyobbak-a-berek-mint-szerbiaban-2375291
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Évente 4-5 meccsre megyünk ki. Amikor apám is ott volt, még sosem kaptunk ki. Két rezumé:Mohlnál nagyobb fostalicska és Rudolfnál nagyobb görény nincs. (ráadásul a második félidei csapolásnál romlott vort a sör!!!!, a katasztrófa élményt fokozandó)
Azért az is érdekes volt, hogy a 160 centis Márkvárt állt be vészkapusnak, és a közel fél óra alatt nem kellett kézzel labdába érnie. Számomra mennyei fél évre letudva, majd tavasszal a kiesésünk előtt egy két napossabb meccsre még kimegyekdiverdoc
Szerintem kellett hozzá a Győr is, hogy Makinak ne kelljen védenie. Gyakorlatilag hátul passzolgattak, ha nagyon akarják támadhattak volna.
Remélem nem lesz kiesés, rohadt dolog az nb2-ben vegetálni...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdoc
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.Schleck
és Te hol csináltattad meg?slowmotion
 mlszklubkartya.mlsz.hu/
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.Schleck
Földrajzi hely érdekelt volna, de ezek szerint Butapest. akkor nincs ötletem.slowmotion
Az első kártya a 100001-es 😉Sobri Jóska
minden viccet félretéve könnyen lehet, hogy ez a megoldás.
én monjduk arra tippeltem, hogy a klubok előrendeltek, és előre nyomtatott kártyákat kaptak, tehát mondjuk 110001-130000 között Fradi, 130001-140000 Újpest, 140001-140500 MTK (hello, eaglesmcnabb 😀), 140501-140600 Akadémia, stb
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdoc
Kikaptunk mert kijöttetek 😀
Ilyenkor azért megkérdezem, vajon tényleg Véberrel volt a gond?NB2
Vele biztos. Most ugy látszik, hogy nem csak vele.
Borzasztó volt az egész.zinedine5
Évente 4-5 meccsre megyünk ki. Amikor apám is ott volt, még sosem kaptunk ki. Két rezumé:Mohlnál nagyobb fostalicska és Rudolfnál nagyobb görény nincs. (ráadásul a második félidei csapolásnál romlott vort a sör!!!!, a katasztrófa élményt fokozandó)
Azért az is érdekes volt, hogy a 160 centis Márkvárt állt be vészkapusnak, és a közel fél óra alatt nem kellett kézzel labdába érnie. Számomra mennyei fél évre letudva, majd tavasszal a kiesésünk előtt egy két napossabb meccsre még kimegyek

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.Schleck
és Te hol csináltattad meg?slowmotion
 mlszklubkartya.mlsz.hu/
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.Schleck
Földrajzi hely érdekelt volna, de ezek szerint Butapest. akkor nincs ötletem.slowmotion
Az első kártya a 100001-es 😉

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Kikaptunk mert kijöttetek 😀
Ilyenkor azért megkérdezem, vajon tényleg Véberrel volt a gond?NB2
Vele biztos. Most ugy látszik, hogy nem csak vele.
Borzasztó volt az egész.