Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Csak bebenaztak egy golt. A szemetek! Pedig ezen a meccsen eltekintenek a nagy csodatol.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Valószínűleg tényleg nem, de tegnap meg tegnapelőtt után itt már tényleg nem biztos semmi.Azért 4t nem fognak lőni.Valenciában eldőltAmszterdamban is el volt dőlve tegnap elég sokáig
NB2
Kampman
dande
több mint 6 éve
Akkor a Chelsea Frankf maradhatna így.eleg volt kiszopni a Citytol tizikkel, meg almos is vagyok mar. remelem nem ut vissza az elso meccs masodik felideje...kb 3 gollal kellett volna nyernunk idegenben. Frankfurt 1.felidoben lejatszott es lefutott minket, de az 55.perctol lepni nem tudtak, kb 6-7x vihettuk emberfolenyben a kontrat, de mindet elbasztuk...
dande
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Azért 4t nem fognak lőni.Valenciában eldőltAmszterdamban is el volt dőlve tegnap elég sokáig
NB2
Kampman
több mint 6 éve
Akkor a Chelsea Frankf maradhatna így.
több mint 6 éve
Valenciában eldőltAmszterdamban is el volt dőlve tegnap elég sokáig
NB2
több mint 6 éve
Frankfurt nagyon "elfogyottnak" tűnik.Utóbbi pár percben azért eléggé ott vannak a Chelsea kapuja előtt
dande
több mint 6 éve
Frankfurt nagyon "elfogyottnak" tűnik.
több mint 6 éve
Közben ránéztem mégegyszer és a livescore-on a jel az EL-t jelöli, nem a BL selejtezőt.Ez a valenciai stadion rohadt meredek!Semmiképp. MC, Arsenal, Pool, Spurs, Chelsea a BL.
Ha az Arsenal nyerné az EL-t, akkor a MU lehetne BL selejtezős és akár lehetne 5 angol csapat a BL-ben?
NB2
Ha nem az Arsenal nyeri s a MU megelőzi, akkor talán.
dande
több mint 6 éve
Ez a valenciai stadion rohadt meredek!Semmiképp. MC, Arsenal, Pool, Spurs, Chelsea a BL.
Ha az Arsenal nyerné az EL-t, akkor a MU lehetne BL selejtezős és akár lehetne 5 angol csapat a BL-ben?
NB2
Ha nem az Arsenal nyeri s a MU megelőzi, akkor talán.
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Ez a valenciai stadion rohadt meredek!Ha az Arsenal nyerné az EL-t, akkor a MU lehetne BL selejtezős és akár lehetne 5 angol csapat a BL-ben?
több mint 6 éve
Akkor jó pár évig én is komolyan szimpatizáltam velük sőt még a David korszakban is. Villa + Silva kiegészülve egy fiatal Mataval meg pár régi motorossal mint Baraja, Albelda, Morientes - de jó is volt. 😊Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀A 2000-es évek elején baromi jó csapatuk volt, nagyon kedveltem őket.
dande
Kampman

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Inkább elkapcsolok 😛
több mint 6 éve
de most megint 😊Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀Már nem annyira😊
dande
NB2
több mint 6 éve
Bár Londonba is így kezdtek.
több mint 6 éve
Akkor gyorsan átkapcsoltam 😊Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀Már nem annyira😊
dande
NB2
több mint 6 éve
Ezt nem hiszem el. Most jelentkeztem be sportingbullra megtenni az első gól Valenciát...Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀Már nem annyira😊
dande
NB2
több mint 6 éve
Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀Már nem annyira😊
dande
több mint 6 éve
Bizony ám, akkor egy kicsit a Barcánál is előrébb kerültek nálam.Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀A 2000-es évek elején baromi jó csapatuk volt, nagyon kedveltem őket.
dande
Kampman
több mint 6 éve
Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀A 2000-es évek elején baromi jó csapatuk volt, nagyon kedveltem őket.
dande
több mint 6 éve
Mondjuk ebből a 4sből messze a Valenciát kedvelem a legjobban, nyilván, ők vannak a legrosszabb helyzetben 😊 De a tegnapi után szavam nincs 😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 393
Na melyik meccsen lesz nagyobb dráma? Jó lenne már egy kis 11s párbaj.en is azt hianyoltam az eddig kupa tavaszbol. drama volt, de 11s parbaj nem.
dande
több mint 6 éve
Na melyik meccsen lesz nagyobb dráma? Jó lenne már egy kis 11s párbaj.Több esély van drámára a Chelsea - Frankfurton
dande
több mint 6 éve
Na melyik meccsen lesz nagyobb dráma? Jó lenne már egy kis 11s párbaj.