Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdoc
Kikaptunk mert kijöttetek 😀
Ilyenkor azért megkérdezem, vajon tényleg Véberrel volt a gond?
több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
bazmeg, hogy ezt a szar felcsútot se tudjuk megütni. Mindegy.berger90
Én nagyon szenvedős meccset vártam, az is lett.
Ha mi találjuk az első gólt akkor ez sima győzelem mert előrejátékban nulla volt az Akadémia.
Ojo szerintem nagyon jó lesz csak borzasztóan formán kívül van, az látszott, hogy jó barátságban van a labdával. Most egy hét szünet reméljük még jobb állapotba kerül majd és kezdeni is tud esetleg, mert Sztaniszlavjevics egy rémálom.Bazzani
+Koszovics....hihetetlenül gyenge játékos mindkettő.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 screamer.deadspin.com/errant-yaya-toure-shot-drills-little-girl-in-the-face-1656345184

2MILLIÓ!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-ndiverdoc
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.Schleck
és Te hol csináltattad meg?slowmotion
 mlszklubkartya.mlsz.hu/
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.Schleck
Földrajzi hely érdekelt volna, de ezek szerint Butapest. akkor nincs ötletem.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal.ozibozi
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.Schleck
és Te hol csináltattad meg?slowmotion
 mlszklubkartya.mlsz.hu/
Itt regisztráltam, majd bementem a Symába és átvettem.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
és Te hol csináltattad meg?
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
bazmeg, hogy ezt a szar felcsútot se tudjuk megütni. Mindegy.berger90
Én nagyon szenvedős meccset vártam, az is lett.
Ha mi találjuk az első gólt akkor ez sima győzelem mert előrejátékban nulla volt az Akadémia.
Ojo szerintem nagyon jó lesz csak borzasztóan formán kívül van, az látszott, hogy jó barátságban van a labdával. Most egy hét szünet reméljük még jobb állapotba kerül majd és kezdeni is tud esetleg, mert Sztaniszlavjevics egy rémálom.

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
bazmeg, hogy ezt a szar felcsútot se tudjuk megütni. Mindegy.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
 twitter.com/Squawka/status/531116551446228993
😀

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 172
akkor ezek szerint van még 80-90.000 "rejtőzködő drukker", aki csak 1-2 alkalommal megy ki a meccsekre... nagy szurker tartalék van még kihasználatlanul...😊 mi lesz ha még a sztrájkolók is kiváltják
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal. 20.000 körül van az átlagnézőszám, és feltételezem a nézők nem 2x mennek ki szezononként...ozibozi
Mert olyannak is kell, aki pl. évi 1 meccsre menne ki. Amikor jött a Fradi én is begondolkoztam rajta, hogy kimegyek a meccsre. Budapestre utaznom ~9000 Ft lenne plusz belépő, ez nekem baromira nem éri meg, ezért évi egy meccsért kellene kiváltanom.
Az már más kérdés, hogy nem jutottam ki a meccsre, mert mindenképp a fővárosba kellene utaznom a Fradi szurkolói kártyáért, ami nem járható, viszont az itt csináltatott kártyámmal nem vehetnék jegyet a vendégszektorba. Így maradtam a picsámon.

Kieg.: Ha ki is váltanám és "csendes partizánként" szurkolnék a vendégeknek, akkor sem érdekelne a hazai csapat többi meccse, tehát bármilyen kártyát váltanék, évi 1 meccsért lenne.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Én is ott leszek a B-ben. Kb. az 5 emberből az egyik.Én még a herce-hurca előtt csínáltattam oda, azt ott ragadtam.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
értem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊ozibozi
nekem is van és idén 1 meccsen voltam eddig

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A válogatott meccsre is kell, azt se feledd.Schleck
+20.000 olyan aki nem jár bajnokira (+20.000 aki nem kiséri el csapatát idegenbe😊 2hetente csak otthon... akkor ezek szerint van még 80-90.000 rejtőzködő drukker, aki csak 1-2 alkalommal megy ki a meccsekre😊 nagy szurker tartalék van még kihasználatlanul...😊
több mint 10 éve
A válogatott meccsre is kell, azt se feledd.

több mint 10 éve
értem csak a 20000-es átlagnézőszámmal nem tudom értelmezni😊
több mint 10 éve
Pedig nagyjából reálisnak tűnik. Én a hét elején csináltattam meg és 142800 körüli a számom.

több mint 10 éve
nem tudom elképzelni mi a túrónak csináltatna kártyát, fordítana időt a kiváltásra az aki nem jár meccsre. valami qrvára nem stimmel a számokkal. 20.000 körül van az átlagnézőszám, és feltételezem a nézők nem 2x mennek ki szezononként...
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A huligán apámmal es fiammal, azért, hogy a csendes novemberi esőben megnézzük, ahogy a Győr elver minket, megcsinaltattuk a KLUBKARTYÁT! A 143076-odik kártya az enyém. Eddig ennyien csinaltattak kártyát Mo-n

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
szerintem nyertek...ZERO_L
Vagy nem. 😊

Walk on through the rain...
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
hülye MLSZ meg szórakozik itt a kártyákkal, mikor itt a megoldás😊

www.csakfoci.hu/kulfold/olaszfoci/node/179499NB2
eyecandynek jó, de gondolj már bele, mit kapna egy magyar pályán. a legenyhébb az lenne, hogy "ó hogy főznél inkább, te hülye picsa"

bár ha belegondolok, Olaszországban is számíthat ilyenre.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
mekkora pussy playerek ezek a kecsóiak. a fetrengés meg mezrángatás és rugdosás az megy...

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Csábi és Kemenes ugyanolyan ideges volt az első kamu tizinél, vagy várjunk csak ...csebi
???
Senki nem állította, hogy a Fradinak csalt a bíró.
Vagy nem értem mit akarsz írni...

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
hülye MLSZ meg szórakozik itt a kártyákkal, mikor itt a megoldás😊

www.csakfoci.hu/kulfold/olaszfoci/node/179499
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Ramires szépen beleszőtte a boxot a labdarúgásba, és eredményesen is, mert Sterling kapott sárgát. 😀
Ha ez nem piroslap, akkor nem tudom mi az...
Henderson botrányos, Emre viszont zseniális ma.
Annyi lövésblokkolás van a védők részéről, mint egy jégkorong meccsen. (Y)
Kell egy helyezkedni képes, és gyors csatár a télen, Balotelli kőbuta sajnos.