Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem azt mondtam, hogy minden meccset szidnak ezerrel. De ez a meccs totál értékelhetetlen volt, akkor azt engedtessék már meg, hogy szóvá tegyék. Sokkal gázabb, ha körbecumizzák, pedig mindenki látta, hogy az a meccs, unalmas és színvonaltalan volt.Ma pl láttam egy kosármeccset. Tudom, hogy tudnak jól is játszani, meg jobban, de ez a mai értékelhetetlen volt, szóvá is tettem. Mint ahogy azt is szóvá fogom tenni (nyilván más hangsúllyal), ha heroikus küzdelemben, szívüket kitéve a pályára nyernek.
több mint 10 éve
aha, tehát véletlenül sem azért, mert kereskedelmi tévéről van szó, pusztán jófejségből adják már az nfl mellett ezt is, okéMert mégiscsak a miénk...NB2bocs, de ami sz.r, az sz.r, hiába mondasz rá bármit isNB2akkor minek közvetítik?baggio
viszont itt teljesen szembemennek az általános gyakorlattal, és a saját "terméküket" ócsárolják, mivel tudják jól, hogy a nézőközönségük komoly részét a bajnokságot már csak a "mégiscsak a miénk"-féle nosztalgia miatt követők teszik ki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Vagyis a teljes marketing- és reklámszakmát ezzel az egy mondattal teljességgel értelmetlennek és haszontalannak minősíted?És kurvára igaza is van.bocs, de ami sz.r, az sz.r, hiába mondasz rá bármit is.NB2
Sobri Jóska
több mint 10 éve
Mert mégiscsak a miénk...bocs, de ami sz.r, az sz.r, hiába mondasz rá bármit isNB2akkor minek közvetítik?baggio
több mint 10 éve
bocs, de ami sz.r, az sz.r, hiába mondasz rá bármit isNB2akkor minek közvetítik?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
És kurvára igaza is van.www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMNy4sMedSg
Sobri Jóska
bocs, de ami sz.r, az sz.r, hiába mondasz rá bármit is
Mondjuk Ricsit én sem értem, mert úgy körbenyalja a magyar focit, hogy néha nekem fáj.
több mint 10 éve
Felettébb érdekes, hogy Faragó is az említettek között van, mikor ő még leggyengébb nfl mérkőzéseken is ájuldozik 😊a követendő példa az mb1-nél Petúr András, akinek tényleg elhiszem, hogy élvezettel csinálja, abszolút ellenpontja pedig Matuz Krisztián, aki korábban ígéretesnek tűnt, de eszméletlenül hangulattanul közvetít már
---
több mint 10 éve
Újabb magyar:És kurvára igaza is van.
ultrasliberi.hu/cenzurazott-focikozvetitesek-a-sport-tv-n/NB2
"Milyen vevő az, aki milliárdokat fizet a közvetítési jogokért, ugyanakkor hajlandó saját magát, és a terméket lejáratni..."
Mintha a mekiben az eladó mindenkit lebeszélne, hogy ne vegye azt a szart, amit árulnak, menjen innen, van a szomszédban kifőzde, gyrosos, abc, zöldséges, egyen bármit, csak ne ezt a fost.
több mint 10 éve
Újabb magyar:gyurika egy vicc,az ilyen megmozdulások miatt utálja minden kispesti.
ultrasliberi.hu/cenzurazott-focikozvetitesek-a-sport-tv-n/NB2
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/20141106-az-mtk-5-milliard-650-millio-forint-allami-tamogatas-kap-letesitmenyei-fejlesztesere.htmlMost ha becsesznének 100 új sámlit a Hidegkuti évek óta nem használt állóhelyeire boldog lennél?
Tényleg kell az MTK-nak az a csili-vili stadion! Elnézést eaglesmcnabb-től, de 500 emberre???? Azért a Fradinál, Lokinál elő-elő fordultak még akár 10e-s nézők is, de MTK-nál még most lézengenek, úgy hogy a csapat amúgy nem is rossz.
(tudom, hogy Bozsik stadion, de a régiben sem volt kiírva mostanában, hogy teltház)NB2
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/20141106-az-mtk-5-milliard-650-millio-forint-allami-tamogatas-kap-letesitmenyei-fejlesztesere.htmlAz oreg dajcs elintézte.
Tényleg kell az MTK-nak az a csili-vili stadion! Elnézést eaglesmcnabb-től, de 500 emberre???? Azért a Fradinál, Lokinál elő-elő fordultak még akár 10e-s nézők is, de MTK-nál még most lézengenek, úgy hogy a csapat amúgy nem is rossz.
(tudom, hogy Bozsik stadion, de a régiben sem volt kiírva mostanában, hogy teltház)NB2
Teljesen felesleges.
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/20141106-az-mtk-5-milliard-650-millio-forint-allami-tamogatas-kap-letesitmenyei-fejlesztesere.htmlTényleg kell az MTK-nak az a csili-vili stadion! Elnézést eaglesmcnabb-től, de 500 emberre???? Azért a Fradinál, Lokinál elő-elő fordultak még akár 10e-s nézők is, de MTK-nál még most lézengenek, úgy hogy a csapat amúgy nem is rossz.
(tudom, hogy Bozsik stadion, de a régiben sem volt kiírva mostanában, hogy teltház)
több mint 10 éve
azt megkapja elégszer a PL-ben meg a ligakupában 😛miva? akkor lenne igazán party, ha még a Manure is sorba állna az alázásért 😊slowmotionPLNo United, no party 😛davemayer
#FACTZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
miva? akkor lenne igazán party, ha még a Manure is sorba állna az alázásért 😊PLNo United, no party 😛davemayer
#FACTZERO_L
több mint 10 éve
PLNo United, no party 😛
#FACTZERO_L
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
PL#FACT
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én őket előre tudtam, hogy nem lesznek nagy szám. Meg is tettem a Cszkat, csak éppen arra nem számítottam hogy egy Maribort nem bír megverni a Cselszki...Lol vezet a Maribor, azt hiszem holnap nem érdemes a Tottanhamre rakni mert a londoniak tippmix gyilkost játszanak a héten.ud
És kihagyja a tizit Hazard...Toca
csak a londoniak? és a Citeh, az smafu?!slowmotion
több mint 10 éve
Lol vezet a Maribor, azt hiszem holnap nem érdemes a Tottanhamre rakni mert a londoniak tippmix gyilkost játszanak a héten.csak a londoniak? és a Citeh, az smafu?!
És kihagyja a tizit Hazard...Toca
több mint 10 éve
Lol vezet a Maribor, azt hiszem holnap nem érdemes a Tottanhamre rakni mert a londoniak tippmix gyilkost játszanak a héten.És kihagyja a tizit Hazard...
több mint 10 éve
Hát uraim, ez a női futsal válogatott mérkőzés. Katasztrófa 😀
több mint 10 éve
m.sportgeza.hu/futball/2014/11/05/kabitoszer-kereskedelemmel_vadoljak_adrianot/pont tegnap volt hír, hogy elkezd focizni megint a francia 2-ben 😀
ez szep.ZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
m.sportgeza.hu/futball/2014/11/05/kabitoszer-kereskedelemmel_vadoljak_adrianot/ez szep.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
...és mivel mindenhonnan azt kapja hogy "csak focista ne legyél" ezért nem kezdi el érdekelni, vagy ha ennek ellenére lemegy akkor meg a közegtől lesz hányingere. davemayerLehet az eltérő lakóhely vagy más a "közeg", de én sehol nem azt hallom, hogy "csak focista ne legyél". Inkább azt látom, hogy szarnak a tömegbázisra. Tehetségkutatás nincs, ha ki tudod fizetni, hogy klubba járjon a gyerek, akkor talán van némi esélyed.
Sporttagozatos iskolában elvitték a lurkókat egy "tornára". Kiválasztás kritériuma "Na ki akar jönni?", csapat összeállítás "Te, te, te előre, a többiek hátra, te leszel a kapus", aztán persze, hogy nem választanak ki senkit, hogy tehetség, amikor a védő folyamatosan a kis pajtásának akar öngólt rúgni, mint ahogy az órák közti szünetben teszik. És még így is ők nyerték az egészet, szóval el lehet képzelni a többi helyen mi megy.
Ezen felül ott van még az a probléma, hogy a szülő hogyan teremtse elő a pénzt a felszerelésre (ami a gyerekek növekedése miatt nem egy szett/évet jelent) és mivel iskolai tehetséggondozás/kutatás nincs, a utánpótlás klub tagsági díjának fizetésére.
És akkor még ott van a korrupció esete, amikor a te gyereked/rokonod hajt, csinálja amit kell, de nem ő kerül a csapatba, hanem a tehetős szülők gyereke, akiknek van pénzük az "Edzőbának" ajándékot vinni vagy plusz jövedelemhez juttatják.
Tehát nem az ma a legnagyobb baj, hogy a szülő lebeszélné a gyerekét a fociról, hanem hogy hiába is támogatnák, nincs tehetségkutatás a tömegbázisban, anyagilag nagyon megterhelő, egy idő után feladják, mert a korrupció elveszi a kedvet.
Ma már nincs olyan, hogy grundról kiválasztanak valakit (már grund sincs) és felkarolják a tehetséget. Ha van pénzed a gyerekedet klubba járatni, "tehetséges" és eleget fizetsz, akkor focista lesz, ha nincs, akkor nem lesz..