Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊Amíg Messi ott van szerintem nem lesz.
dande
több mint 6 éve
Jobban viselem, h most kapott ki így a kedvenc csapatom, mintha szokásosan egy döntőben adjuk elö
több mint 6 éve
Az én szememben a történet a Jedi visszatérrel véget ért, úgyhogy a Disney-s borzalmak rám nincsenek hatássalDarth Vader halott. Snook halott. Darth Maul halott. Dooku gróf halott. De Palpatine (az új trailer szerint) még él. 😉Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Na baszki, Ezek a zsidók bármikor kicsesznek akár egymással is. 😊
több mint 6 éve
Ha a döntőben egyik csapat félidőben 3-0ra megy most már mindenki tudja mit kell csinálni...

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mi a fasz? Wtf? Azt a rohadt életbe. SZLAMB. Meg a világ összes káromkodása...
több mint 6 éve
Pochettinot kérem a Barca vagy az Argentin válogatott élére 😊
több mint 6 éve
Darth Vader halott. Snook halott. Darth Maul halott. Dooku gróf halott. De Palpatine (az új trailer szerint) még él. 😉Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
PL olyan kemény hogy nem figyelnek az ELre és a BLre a csapatok.Frankfurt lesimázza,miről beszélsz?
4 csapat lesz ennek megfelelően a 2 döntőben 😀
Toca
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Jó meccs volt?, mert csak 88. perctől láttam, persze kikapunk😂Hol kúrta el az Ajax?
több mint 6 éve
Én vagyok az első padawan, azaz a sith logika szerint én foglak megölni.Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
iktriad
több mint 6 éve
áh szavak nincsenek. de megérdemli az első döntőjét a Spurs.nagy kalaplengetés az Ajaxnak.
több mint 6 éve
hát ha valaki jól tipszmikszelt ebben a két napban jól keresett gondolom 😊na innen tuti hogy egy ratyi döntő lesz 😀
több mint 6 éve
nem akarom bántani a bírót, de ezt a Tottenham gól után le kellett volna fújni!
több mint 6 éve
PL olyan kemény hogy nem figyelnek az ELre és a BLre a csapatok.4 csapat lesz ennek megfelelően a 2 döntőben 😀
több mint 6 éve
Ezért írtam bazdmeg ezért ez ért ezért ezértPADAWAN.
dande
több mint 6 éve
Ha vkinek Jinxtriad a mestere 😊Én nem mondom, hogy megmondtam, de megmondtam.Dande kommentje után már garantált volt a ham továbbjutás
Kampman
r.baggio
több mint 6 éve
Ez egy ilyen évad
több mint 6 éve
Nekem ne mondja senki, hogy ezek nem mocskos bunda meccsek 😃
több mint 6 éve
volt valaha jobb bl elődöntő kör? mert én még biztos nem láttam 😀2012 is nagyon jó volt
alatriste
több mint 6 éve
Es ha Tadic berugja az elobb... De nem rugta.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Én nem mondom, hogy megmondtam, de megmondtam.Dande kommentje után már garantált volt a ham továbbjutás
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Különben szabálytalan labdaszerzés volt, de hagyjuk
több mint 6 éve
volt valaha jobb bl elődöntő kör? mert én még biztos nem láttam 😀

Liverpool Fc