Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
foleg vasas meccsen voltam en is,mivel ingyen mehettem ra.Amugy nem nagyon akartam belemenni ezek boncolgatasaba h emiatt es emiatt..Inkább az az érdekes, hogy 1 jegy áráért mit lehetett kapni mondjuk 92-ben, és mit most.
Bevallom nem tudom mennyi egy jegy.ZoliMP
Mondjuk míg akkor 10 féle szórakozás/szórakoztató tárgy közül választhattál, addig most 1 jegy áráért 300 közül.
Így logikus, hogy arányaiban kevesebben vannak meccsen.
Olyan ez, mint pl. az M1 nézettsége.
1997 elött toronymagas favorit volt, de amikor bejöttek a kertévék erősen visszaszorult. Pláne amióta nem csak RTL és TV2 van konkurenciának, hanem rengeteg kis tematikus csatorna (sport, film, természet, életmód, stb.).
Egyszerűen az elmúlt 20 évben rettenetesen kitágult a világ.Sobri Jóska
Dortmundban meg valószínű beszűkült a világ és 37 ajróért nem lehet ott mást csinálni, mint csak meccsre járni. Vagy lehet, hogy jobb a foci (bár ezt nem hiszem, inkább a beszűkült világ lesz az) 😊
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
foleg vasas meccsen voltam en is,mivel ingyen mehettem ra.Amugy nem nagyon akartam belemenni ezek boncolgatasaba h emiatt es emiatt..Inkább az az érdekes, hogy 1 jegy áráért mit lehetett kapni mondjuk 92-ben, és mit most.
Bevallom nem tudom mennyi egy jegy.ZoliMP
Mondjuk míg akkor 10 féle szórakozás/szórakoztató tárgy közül választhattál, addig most 1 jegy áráért 300 közül.
Így logikus, hogy arányaiban kevesebben vannak meccsen.
Olyan ez, mint pl. az M1 nézettsége.
1997 elött toronymagas favorit volt, de amikor bejöttek a kertévék erősen visszaszorult. Pláne amióta nem csak RTL és TV2 van konkurenciának, hanem rengeteg kis tematikus csatorna (sport, film, természet, életmód, stb.).
Egyszerűen az elmúlt 20 évben rettenetesen kitágult a világ.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
foleg vasas meccsen voltam en is,mivel ingyen mehettem ra.Amugy nem nagyon akartam belemenni ezek boncolgatasaba h emiatt es emiatt..Bevallom nem tudom mennyi egy jegy.
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
😊 bekov-bekov-SirinbekovÉs nem volt mindenhol internet, streamek, youtube, filmek az okostelón, torrentek, 30 magyarnyelvű tévécsatorna, bulinegyed, ezer szórakozóhely, és még sorolhatnám mi minden van, ami akkor nem volt.rágyújtottál, söröztél, oda ültél ahová akartál, akinek nem volt pénze a második félidőre ingyen bemehetett stb. + a saját csapatodon kívül még az ellenfél összeállítását is tudtad, mert volt kit nézni még ha a csapatod szar is volt ...még a középcsapatokban is Váczi Zolik, Dvérik, Illés Bélák Fischerpalik stb. szaladgáltak, (akik csak a mostaniakhoz képest valakik, mert a Nyílasi, Ebedli Törő , Kiss Laci , Várady, Fazekas stb korosztályhoz képest azért ők se ...) És így mehetünk is vissza az időben... De a 2000-es évekre annyira leesett a színvonal,+ nem maradtak egyéniségek, hogy mazoizmus egy meccs végig nézése... .Ha anno a pesti csapatod pont vidéken játszott, kimentél egy másik meccsére simán szimpátia alapján, vagy ha pont rangadó volt... (kivéve ha 'megvadult' voltál és csak sajátra jártál ) Laza sörözős beszélgetős hétvégi program volt , ami még diákként is kijött a zsebpénzedből...hetente.(jegy-sör-perec-szotyi-sör-sör) Nem volt "egetverő" színvonal akkor se, de más volt a hangulata...ozibozia 90es evek elejen mikor a focink ennel is gyengebb volt...joval tobben voltak kint....ZoliMPlehet, hogy akkor az átlagjövedelemhez viszonyítva kevesebbe is került egy jegy, plusz nem is kellett elvonulni, ha annyira szar volt a csapatod, hogy rá akartál gyújtani...slowmotion
Ja, és a 90-es évek elején én is jártam meccsekre. Vasas drukker voltam, Jean Claude M'bemba, Coco Aires Washington, Sirinbekov, Galaschek Peti, Babócsy András, Mészöly Géza, Juhár Tamás, Mónos...Sobri Jóska
több mint 10 éve
És nem volt mindenhol internet, streamek, youtube, filmek az okostelón, torrentek, 30 magyarnyelvű tévécsatorna, bulinegyed, ezer szórakozóhely, és még sorolhatnám mi minden van, ami akkor nem volt.rágyújtottál, söröztél, oda ültél ahová akartál, akinek nem volt pénze a második félidőre ingyen bemehetett stb. + a saját csapatodon kívül még az ellenfél összeállítását is tudtad, mert volt kit nézni még ha a csapatod szar is volt ...még a középcsapatokban is Váczi Zolik, Dvérik, Illés Bélák Fischerpalik stb. szaladgáltak, (akik csak a mostaniakhoz képest valakik, mert a Nyílasi, Ebedli Törő , Kiss Laci , Várady, Fazekas stb korosztályhoz képest azért ők se ...) És így mehetünk is vissza az időben... De a 2000-es évekre annyira leesett a színvonal,+ nem maradtak egyéniségek, hogy mazoizmus egy meccs végig nézése... .Ha anno a pesti csapatod pont vidéken játszott, kimentél egy másik meccsére simán szimpátia alapján, vagy ha pont rangadó volt... (kivéve ha 'megvadult' voltál és csak sajátra jártál ) Laza sörözős beszélgetős hétvégi program volt , ami még diákként is kijött a zsebpénzedből...hetente.(jegy-sör-perec-szotyi-sör-sör) Nem volt "egetverő" színvonal akkor se, de más volt a hangulata...ozibozia 90es evek elejen mikor a focink ennel is gyengebb volt...joval tobben voltak kint....ZoliMPlehet, hogy akkor az átlagjövedelemhez viszonyítva kevesebbe is került egy jegy, plusz nem is kellett elvonulni, ha annyira szar volt a csapatod, hogy rá akartál gyújtani...slowmotion
Ja, és a 90-es évek elején én is jártam meccsekre. Vasas drukker voltam, Jean Claude M'bemba, Coco Aires Washington, Sirinbekov, Galaschek Peti, Babócsy András, Mészöly Géza, Juhár Tamás, Mónos...
több mint 10 éve
ozibozi
17 172
rágyújtottál, söröztél, oda ültél ahová akartál, akinek nem volt pénze a második félidőre ingyen bemehetett stb. + a saját csapatodon kívül még az ellenfél összeállítását is tudtad, mert volt kit nézni még ha a csapatod szar is volt ...még a középcsapatokban is Váczi Zolik, Dvérik, Illés Bélák Fischerpalik stb. szaladgáltak, (akik csak a mostaniakhoz képest valakik, mert a Nyílasi, Ebedli Törő , Kiss Laci , Várady, Fazekas stb korosztályhoz képest azért ők se ...) És így mehetünk is vissza az időben... De a 2000-es évekre annyira leesett a színvonal,+ nem maradtak egyéniségek, hogy mazoizmus egy meccs végig nézése... .Ha anno a pesti csapatod pont vidéken játszott, kimentél egy másik meccsére simán szimpátia alapján, vagy ha pont rangadó volt... (kivéve ha 'megvadult' voltál és csak sajátra jártál ) Laza sörözős beszélgetős hétvégi program volt , ami még diákként is kijött a zsebpénzedből...hetente.(jegy-sör-perec-szotyi-sör-sör) Nem volt "egetverő" színvonal akkor se, de más volt a hangulata...a 90es evek elejen mikor a focink ennel is gyengebb volt...joval tobben voltak kint....ZoliMPlehet, hogy akkor az átlagjövedelemhez viszonyítva kevesebbe is került egy jegy, plusz nem is kellett elvonulni, ha annyira szar volt a csapatod, hogy rá akartál gyújtani...slowmotion
több mint 10 éve
a 90es evek elejen mikor a focink ennel is gyengebb volt...joval tobben voltak kint....ZoliMPlehet, hogy akkor az átlagjövedelemhez viszonyítva kevesebbe is került egy jegy, plusz nem is kellett elvonulni, ha annyira szar volt a csapatod, hogy rá akartál gyújtani...
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 561
a 90es evek elejen mikor a focink ennel is gyengebb volt...joval tobben voltak kint....
több mint 10 éve
cartman023
823
"A labdarúgó NB I 13. fordulóját 16 791-en látták a helyszínen, ami 2099-es átlagot jelent."Se hó, se eső és nagyon hideg sem volt. Lassan csak beérik az mlsz munkája.
több mint 10 éve
viszont óriási különbség, hogy mi építkezünk, a fradinál meg az idegbeteg edzőn kívül semmi nincsen. Nulla elképzelés, nulla játék. Egy ilyen kerettel.berger90ebben viszont igazat adok, az elmúlt évek nagy fejetlenséget mutatnak a Fradinál
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
viszont óriási különbség, hogy mi építkezünk, a fradinál meg az idegbeteg edzőn kívül semmi nincsen. Nulla elképzelés, nulla játék. Egy ilyen kerettel.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Megnéztem 2009-2010-ben volt utoljára a végén előrébb az UTE, ráadásul most 3 ponttal van több a liláknak, mint a zöldeknek. Erre én azért nem verném😊Bezzeg mi 14.ek vagyunk! Sikerült tegnap 2x vezetni, de kikapnunk. Borzasztó meccs volt 😕
több mint 10 éve
jójó,majd jövőre itt hagy titeket az a 15 kölcsönjátékos aztán visszakerültök ugyanoda ahol voltatok évekig.nyugalom.
dobogó!berger90
több mint 10 éve
lol, mintha ez már így lenne évek óta.Ja nem.
dobogó!berger90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nem tudom, hogy van e rajtam kívül olyan elvetemült aki a Samp-Fio meccset nézi a manchesteri rangadó helyett. Óriási arc az új Samp tulaj Massimo Ferrero filmgyáros. Góloknál, kivédett tizenegyesnél ugrál, táncol, ünnepel együtt a feleségével. Gyerekek is a VIP páholyban.Mihajlovics meg remek kis csapatot rakott össze ismeretlenebb játékosokból. Remek védekezésre alapuló kontrajáték, három támadóval, amiből kettőnek jelentős feladata van védekezésben is.
Ilyesmi játékot szeretnék látni a magyar válogatottnál is.
több mint 10 éve
van Persie twitter:igazából azt nem értem, hogy hogyan történhet meg ez, mert ugyanez a gyengusz középpálya (nem) látja el labdával edzésen sem...
"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
van Persie twitter:"Balotelli scores a lot of goals at trainings. Course he does, he's playing againist Liverpool defense"
😀 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Azt. A. Kurva.444.hu/2014/11/02/nem-fer-be-az-utanpotlas-a-nekik-epitett-felcsuti-stadionba/
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.Matthew99Sajnos elég kilátástalan meccs volt 😊
több mint 10 éve
Még szerencse hogy nem látszik milyen gyenge meccs ez a Fradi-Paks.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szubotics volt a münchen legjobbja
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
dugo93
4 230
jaaaaajjwww.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/video-weidenfeller-3-meterrol-bombazta-fejbe-csapattarsat-2373665
több mint 10 éve
csak mert múltkor feljött a téma, hogy a kicsiket inkább sújtják a nagyokkal szembenkét piros a pool meccsen:
Burnley játékosnak már volt egy sárgája vagyis tizi+piros:
arsenalist.com/f/2014-15/slow-motion-replay-of-burnley-handball-no-penalty-given.html
ezeket meg nem szokás megjegyezni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Janmaat hogy az istenben maradhatott a pályán?SchleckAhogy Sissoko az első félidőben.