Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Mikey
18 752
Urak, nem írtam, hogy a Digi döntött így, vagy hogy ő a hibás.
több mint 10 éve
Az komoly, hogy a Digisport a Shrewsbury-Chelsea-t adja 9-től? Végül is biztos izgalmasabb lesz, mint pl. a Liverpool-Swansea.MikeyKint is ezt a meccset adja a tv, ha jól látom, szóval nem a Digi a hibás. tvguideuk.telegraph.co.uk/grid.php?day=2014-10-28&oclock=7pm&tab=04876b686441c8c84c0cd5679937d339&tabname=Sport®ion=&x=20&y=10
több mint 10 éve
Az komoly, hogy a Digisport a Shrewsbury-Chelsea-t adja 9-től? Végül is biztos izgalmasabb lesz, mint pl. a Liverpool-Swansea.MikeyÉs ha arra van közvetítési joguk?
Vagy úgy érzik az érdekel több embert?
több mint 10 éve
Mikey
18 752
Az komoly, hogy a Digisport a Shrewsbury-Chelsea-t adja 9-től? Végül is biztos izgalmasabb lesz, mint pl. a Liverpool-Swansea.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Véber, Csábi, Szentes........... kabaré az egész...
több mint 10 éve
VÉBERNAGYÚR! NEEEEEEEEEEEEEE
több mint 10 éve
Képet!
több mint 10 éve
Guardiola hatalmas tuskó.Jó, hogy meg nem verte már a 4. játékvezető csajt.
Kezelni is luxus meccs után az ellenfél edzőjével.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Honvéd: Csábi József. Annyira szép ez a magyar foci.
több mint 10 éve
Ezen két csapat meccsén mindig lesz olyan eset, ami után valaki hiányol egy büntetőt. Szerintem a bíró kivételesen jól teljesített, nem lehet rá panasz, ami egyértelműen 11-es volt, azt befújta. Egyébként való igaz, hogy Busquets megmozdulása is lehetne gyanús, ha az nem büntető, akkor Suarezé sem az.Nem hiszem, hogy a motiváció a gond én inkább a kort érzem.
A Barcából senkit nem lehet megnevezni, hogy na ő volt sz.r, mert kb. mindenki ugyanazt a szintet hozta,míg a Madrid hihetetlen elánnal focizott. Akkora volt a lendületük, hogy egyszerűen elsodorták a Barcát. Meglehet lassan el kellene gondolkodni azon, hogy mikor és kikkel pótolják az agyonra nyert játékosokat, mert látható volt a motivációbéli különbség is a két csapat között.Tony
Barca kezdője átlag 28,6 éves. Védősor 29,5 éves átlagban, két szélső 31 és 30.
Középpályája átlag 30, úgyhogy Bousqets húzza le az átlagot, aki tényleg kb csak szűr, észt nem ad a játékhoz.
Csatársor 25,33 ami jó, itt inkább azt érzem, hogy 3 ember van nagyjából 1 posztra. Neymart , Messit és Suarezt is akkor lehetne jól kihasználni ha szabadon játszhatnak, nah most minda3-an ezt tennék az káoszhoz vezetne. Okosan rotálva nagy fegyverek lehetnének, mert frissességet tudnának a csapatnak adni a padról (amit egy Pedro nem tud pl..., Rakitic meg hajtott de nagyon egyedül volt). Csak az a baj, hogy Messinek fixen kezdenie kell és nem igazán lehet lehozni. Pedig megnéznék egy Neymar - Suarez duó Leo nélkül...
Roberto - El Haddadi - Rakitic triót kéne elkezdeni beépíteni mondjuk El Haddadi Suarez miatt megszívta picit...
Pedro gyereket meg el kéne felejteni, Pep rendszerében volt 1 - 2 jó éve, mikor mellette az egész csapat jó volt, egyébként túlhypolt és semmit nem tesz a csapathoz.
Csak összehasonlítás képpen a Real kezdője 24,6 éves.
Védősora: 26,75 , úgy hogy a két szélső 22 és 26. 24,5 a KP sora. 27,5 a támadósora.
2 embere Pepe 31 és Iker 33 évével van csak 30 felett rajtuk kívül CR aki 30-hoz közel, mondjuk neki erőnléti gondja meg még pár évig nem lesz ha meg nem sérül.
Én nem hiszem, hogy egy Real-Barcán motivációs problémákról beszélhetünk, inkább a fiatalítás amit a Barca halogatott és kizárólag a csatársorban kezdett el. ( Oké Vermalen király lesz a védelembe, de Matyi is már 30 évesen jött..). Viszont a 2 agy Xavi és Iniesta már nem képes állandó jó teljesítményt nyújtani.(le is lettek hozva, talán kicsit későn??). Messinek kéne vissza lépnie és mondjuk megpróbálnia kiszolgálni a Neymar - Suarez duót, de most is inkább cselezett ilyenkor 1-2-3 at mire a védelem már összezárt a támadás meg elhalt. ( 2.féldiőben pl. adott forintos labdát Neymarnak a visszacsatlakozásról elkésett, de ilyenekből kéne több, meg hogy többet fusson.
70 perctől meg a Barca totál elfáradt és szart a meccsbe, kb Rakitic rohangált a többiek nem, ez mondjuk lehet motivációra fogni, bár inkább mindenki csak megvolt halva.
Szóval Louis Enriquenek lesz dolga bőven, én nem csodálkoznék ha a hírek igazak lennének és télen Xavi helyett jönne valaki, Rakitic meg folyamatosan beépülne, kb 45-55 percnél többre Iniesta szerintem már nem jó.
több mint 10 éve
A Pápa az elmúlt évezredben lőtt gólt, nekünk azért berámoltak kettőt...Gyurinak mennie kell. Komolytalan. Taktika nulla. Meccselni sem tud. Van egy elképzelése a fociról és nem hajlandó tudomásul venni a keret képességeit. Csatár nélkül, húsz kilós focistákkal a sebességre kéne építeni és nem a labdatartásra. Lehet, hogy Gyuri elcsöppen a labdabirtoklási fölénytől, de a focit gólra játszák.
Pedig 3 kapufát lőttünk...
1-2 maflást ki lehetne nyugodtan osztani egyeseknek.NB2
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ezen két csapat meccsén mindig lesz olyan eset, ami után valaki hiányol egy büntetőt. Szerintem a bíró kivételesen jól teljesített, nem lehet rá panasz, ami egyértelműen 11-es volt, azt befújta. Egyébként való igaz, hogy Busquets megmozdulása is lehetne gyanús, ha az nem büntető, akkor Suarezé sem az.A Barcából senkit nem lehet megnevezni, hogy na ő volt sz.r, mert kb. mindenki ugyanazt a szintet hozta,míg a Madrid hihetetlen elánnal focizott. Akkora volt a lendületük, hogy egyszerűen elsodorták a Barcát. Meglehet lassan el kellene gondolkodni azon, hogy mikor és kikkel pótolják az agyonra nyert játékosokat, mert látható volt a motivációbéli különbség is a két csapat között.
több mint 10 éve
Suarez az első félidőben nem volt rossz, de a 2.ra teljesen eltűnt. Mondjuk az eset után kb 4-5 x játszották vissza 1-2 percen belül a szitut (nem tudom te melyik adót nézted, aha skysport, S2-n visszajátszották többször ) és egyértelműen nem volt semmi, ha már Roni leütközését nem fújták le akkor ez vicc lett volna (az se volt mondjuk tizi). Suarez ha formába lendül jó lesz, de a Messi-Neymar-Suarez 3-ast még mindig nem értem hogy tervezik a pályára...Matyi szerepeltetése a gyors Madrid ellen eleve ongol.Suarez szinten golpasszan kivul semmit nem csinalt.szelsok nelkul nem lehet a madridot verni.KennyJah végülis Suarez majdnem egyedül tette szorossá a meccset. | Messi ziccerben kapufa, Ramos általi lerántás (ami nem volt visszalassítva egyszer sem, ami nekem nagyon nagyon gyanús...ergo utolsó ember gólyhelyzetben, simán piros is lehetett volna). |
Matyi meg teljesen jól elszaladgált szélen, nem ő volt a gyenge ebben a Barcában. Pont hogy Neymar nem csinált semmit a gólján kívül, 2 kulcshelyzetben is szarul passzolt.
De az is lehet, hogy én egy másik meccset néztem 😊.MarioAna
Neymar mondjuk 1-2 szép trükkön kívül nem csinált semmit.
Matyi szerintem nem volt olyan rossz, ahhoz képest hogy rohadtul nem az ő posztja. Igen adott el lapdákat, de jó kis támadások kiindulása is volt a szélről pedig nem egy labdazsonglőr. Vele az volt a baj, hogy elfáradt, ahogy igazából az egész Barca. De szerintem nem őt kéne elővenni mert ő még mindig felfele emelkedett ki a Barcából. Igen az ő oldalán is folytak támadások, de akkor Dani Alvesről mit mondjunk akiből Marcelo akkora bohócot csinált nem egyszer, hogy már én éreztem magam kényelmetlenül...
Ám a legnagyobb probléma akármennyire dícsérte a kommentátor Xavit, a Xavi - Iniesta duóval van. 2.nevét kb nem is hallottam azt hittem pályán sincs... Rakiticet kéne játszatni meg valamelyik fiatalt, mert 1-2 szép megmozdulásból lehet meccset nyerni a kicsik ellen, de így a BL-ben is egy jobb csapat kiveri elég hamar majd a Barcát.
De szerintem tanulni fog a Barca edzői kara ebből.
több mint 10 éve
Az oreg Matyi kb 10labdat szort el ma.es kb ugyanannyiazor vittek vegig támadást az oldalan.ket passzbol kikenyszeritoztek,sok felfutas miatt belottek a területére a labdat.o nem Alba hogy 3meter hátrányból 2elonyt csinal.o kh nem szelsohatved.Matyi szerepeltetése a gyors Madrid ellen eleve ongol.Suarez szinten golpasszan kivul semmit nem csinalt.szelsok nelkul nem lehet a madridot verni.KennyJah végülis Suarez majdnem egyedül tette szorossá a meccset. | Messi ziccerben kapufa, Ramos általi lerántás (ami nem volt visszalassítva egyszer sem, ami nekem nagyon nagyon gyanús...ergo utolsó ember gólyhelyzetben, simán piros is lehetett volna). |
Matyi meg teljesen jól elszaladgált szélen, nem ő volt a gyenge ebben a Barcában. Pont hogy Neymar nem csinált semmit a gólján kívül, 2 kulcshelyzetben is szarul passzolt.
Suarez meg.erossege lesz a csapatnak,majd nagyjabol a bl egyenes kiesés szakaszában addig meg ismerkedik a társakkal éles szituációban.
Senki nem játszott ma jol,egyedul talan masch dicserheto.
több mint 10 éve
Már meg ne haragudj, de ennyire elfogultan írni még szemellenzővel sem lehet. A Suarez-Ramos csörte többször is vissza volt játszva, és simán kivehető volt, hogy nem történt semmi. De oké, mindenki másképp látja, viszont azt a szituációt gólhelyzetnek látni, hát inkább nem is kommentálnám.Matyi szerepeltetése a gyors Madrid ellen eleve ongol.Suarez szinten golpasszan kivul semmit nem csinalt.szelsok nelkul nem lehet a madridot verni.KennyJah végülis Suarez majdnem egyedül tette szorossá a meccset. | Messi ziccerben kapufa, Ramos általi lerántás (ami nem volt visszalassítva egyszer sem, ami nekem nagyon nagyon gyanús...ergo utolsó ember gólyhelyzetben, simán piros is lehetett volna). |
Neymar szerintem nem volt rossz a többiekhez képest. Suarez pedig pont úgy játszott, mint aki pár hónapos kihagyás után visszatér az első meccsén. A fő gond inkább az, hogy nem nagyon van aki tudná mozgatni a csapatot. Xavi nyugdíj, Iniesta formán kívűl, Messi már nem fut annyit, hogy középpályán elkérje és kapuig cselezze magát. Rakitic mondjuk jó lehetne, de őt meg nem engedik szabadon játszani, amíg ilyen Busquets félék "védekeznek" mellette.
több mint 10 éve
inkább Burfict 😀Pepinhóé a győztes gól, a Primera Division legjobbjáról beszélünkStezinnentől bármit mondasz elhiszem hogy értesz a focihoz 😀
Ha amerikai focizna ő lenne Herremans!eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Természetesen THORghelle, ő nem ember 😊Nem nagy eresztés ez az idei MTK, a Kanta, Torghelle, Vas, Vukmir trión kívül jószerivel csak átlagos vagy talán picivel jobb játékosok alkotják, mégis ott vannak az élen a Vidivel. Lehet libások nem létező szurkolótáborral egy múmiával a padon, de szépen a radar alatt megint beintenek majd a "mélyen tisztelt, tömegeket megmozgató, agyonreklámozott" kirakatcsapatoknak*Nah most akkor melyik felsorolt ember nem számít ? 😀Toca
* Fradi, ETO, Loki trióra gondoltam itt elsősorban, még mielőtt valaki levegőbe beszéléssel vádolna meg.flzoli
több mint 10 éve
Nem nagy eresztés ez az idei MTK, a Kanta, Torghelle, Vas, Vukmir trión kívül jószerivel csak átlagos vagy talán picivel jobb játékosok alkotják, mégis ott vannak az élen a Vidivel. Lehet libások nem létező szurkolótáborral egy múmiával a padon, de szépen a radar alatt megint beintenek majd a "mélyen tisztelt, tömegeket megmozgató, agyonreklámozott" kirakatcsapatoknak*Nah most akkor melyik felsorolt ember nem számít ? 😀
* Fradi, ETO, Loki trióra gondoltam itt elsősorban, még mielőtt valaki levegőbe beszéléssel vádolna meg.flzoli
több mint 10 éve
Nem nagy eresztés ez az idei MTK, a Kanta, Torghelle, Vas, Vukmir trión kívül jószerivel csak átlagos vagy talán picivel jobb játékosok alkotják, mégis ott vannak az élen a Vidivel. Lehet libások nem létező szurkolótáborral egy múmiával a padon, de szépen a radar alatt megint beintenek majd a "mélyen tisztelt, tömegeket megmozgató, agyonreklámozott" kirakatcsapatoknak** Fradi, ETO, Loki trióra gondoltam itt elsősorban, még mielőtt valaki levegőbe beszéléssel vádolna meg.
több mint 10 éve
Mekkora észosztás ment itt amikor a Pepe, Ramos védőkettőst kellett szidni. Tény, hogy hajlamosak hibázni, de a komoly meccseken rendre hozzák magukat. Varane-al kiegészülve messze a legjobb középső védő hármast alkotják, bármennyire is vergődnek a Hegyi félék. Nem tudom mi a fene van törpföldén, de a keretük már meglenne hozzá, hogy egy ütőképes csapatot összerakjanak. Egy Alves-Mathieu-Vermalen (most sérült, úgyhogy jobb híján Pique)- Alba védelem ha nem is világklasszis, de jó kiindulási alap lehet, előttük nem a végletekig felszopkodott Busquets szerepelne. Mascerano-Rakitic-Iniesta középpálya bőven megoldaná a védekezést úgy, hogy a támadáshoz sem lennének fogalmatlanok.
De hát ennyi eszük nincsen, úgyhogy idén is a kis csapatok ellen épített csodacsapat mítoszba kapaszkodva fognak szoros bokafogással mélyreható benyomásokat szerezni a komolyabb csapatok ellen....
több mint 10 éve
A Pápa az elmúlt évezredben lőtt gólt, nekünk azért berámoltak kettőt...Pedig 3 kapufát lőttünk...
1-2 maflást ki lehetne nyugodtan osztani egyeseknek.