Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
köszi dunaferr 😊Real meg szerintem ma kurva szarul játszik védelem gyenge, kpálya meg gyakorlatilag nincs...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Ne is mond, párhuzamosan néztem, de azt kikapcsoltam 😀Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.TocaJó, bár én nem számítottam ilyen gyenge Diósgyőrre.Bazzani
több mint 10 éve
Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.TocaJó, bár én nem számítottam ilyen gyenge Diósgyőrre.
több mint 10 éve
Akárki akármit mond, ez egy jó kis meccs.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
gyerekkel egész tegnapi napot az ügyeleti ellátás rendszerét megismerve töltöttük (várakoztuk), hat és fél óra alvás, 200 km vezetés.Én is majdnem lemaradtam a "korai" kezdés miatt. Eddig kb. ugyanaz megy, mint mindig. Nyom a Real, de vezet a Barca, később gondolom jön majd a hiszti és a balhézás mindkét oldalon.
a Liverpool meccsét is átaludtam, pedig az még jobban érintett volna, mint ez. mondjuk lehet, hogy azzal is jól jártam így...
szerk: egyébként az zavart meg, hogy az ilyen meccseket általába este 8-10 között szokták indítanislowmotion
OFF: Jobbulást a gyereknek.
több mint 10 éve
gyerekkel egész tegnapi napot az ügyeleti ellátás rendszerét megismerve töltöttük (várakoztuk), hat és fél óra alvás, 200 km vezetés.Lassan 13 perce.TonySokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...Tonyja, már játszik a két codálatosz?slowmotion
a Liverpool meccsét is átaludtam, pedig az még jobban érintett volna, mint ez. mondjuk lehet, hogy azzal is jól jártam így...
szerk: egyébként az zavart meg, hogy az ilyen meccseket általába este 8-10 között szokták indítani
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lassan 13 perce.Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...Tonyja, már játszik a két codálatosz?slowmotion
több mint 10 éve
Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...Tonyja, már játszik a két codálatosz?
több mint 10 éve
Tony
885
Sokat "dob" a meccsnézés élményén, hogy hamarább üvölti a kommentátor a gólt, minthogy Neymar ellőné a labdát...
több mint 10 éve
Mikey
18 753
Nézem a jó oldalát a mai döntetlennek: idei 13. meccsén már másodszor (!) nem kapott gólt a csapat. Ja, hogy ez csak a Hull City volt? ._.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ha Suarez október 26-áig volt eltiltva, akkor hogyan játszhat ma (persze épp a Real ellen)?baggioA Barcelonara mas szabalyok vonatkoznak.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tippmix gyanú az Arsenal meccsen!?
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ha Suarez október 26-áig volt eltiltva, akkor hogyan játszhat ma (persze épp a Real ellen)?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
a dortmundal mi van?
több mint 10 éve
Ez a Heris csodálatos játékos!SchleckÉn eleinte borzalmasan utáltam. Aztán teljesen beilleszkedett és mondhatom, hogy jól játszik. Ellenben minden meccsen benne van egy ilyen kapitális (általában gólt eredményező hiba). Legyen az egy tizi vagy egy labdaeladás.
Várok még a végső ítélettel vele kapcsolatban.
Nyertünk, ez a lényeg.
több mint 10 éve
Azért világméretű összeesküvéseket nem kell vizionálni két (európai szinten) középcsapat párharcából, mert itt még az általad említett "menőkről" szó sincs.Szerintem csak arról van szó, hogy bíráskodás színvonala úgy en bloc a béka segge alatt van és ezen még az alapvonali játékvezetők sem segítenek, ahogy az utóbbi évek példája mutatja
Megfigyelhető, hogy a sztárokat(csapatokat és egyéneket) a kelleténél jobban védik a bírók, ezt aláírom, de nem előre megbeszélt tudatos döntésekről van szó.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
akkor az "ordas csalás" kijelentésed mire vonatkozott? a németek csak simán lefizették a bírót?ZERO_LArra gondoltam, hogy vannak csapatok és nemzetek akiknek mindenképpen a BL legjobbjai közt van a helye. Mégegyszer nem követik el azt a hibát, hogy Porto-Monaco (értsd keveseket érdeklő csapatok) lesz a döntőben. Ehhez kell az irányított sorsolás (persze nem az csak tulajdonképpen addig szabályozgatják a dolgot amíg bizonyos csapatok csak bizonyos kalapokba kerülhetnek). De bajnokságokon belül is megfigyelhető, hogy vannak olyan csapatok akiknek ott a helye. Legjobb példa a legutóbbi Juve-Roma ahol szinte egy keményebb nézésért tizit adtak a Roma ellen.
És ezáltal az erőset még erősebbé (a sokmillió euro-val a győzelemért járó pénzre gondoltam) teszik és biztosítják, hogy a populáris csapatok a lehető legkönnyebben jussanak vissza oda.
De persze lehet, hogy ez az én rossz meglátásom és egy Real-Elche-n vagy a Bayern-Hoffenheim-en (stb) a gyengébbet segítik majd a sporik (nem).
több mint 10 éve
akkor az "ordas csalás" kijelentésed mire vonatkozott? a németek csak simán lefizették a bírót?
több mint 10 éve
Na akkor mutasd meg, hogy hol beszéltem tippmixről.Azért minden emberi/birói hibánál tippmixezést kiabálni, nem unalmas még?éljenek soká az alapvonali játékvezetők!Te is és mindenki tudja, hogy miért nem használnak komolyabb technikákat az ilyenek visszanézésére. Nem lehetne ilyen ordas csalással meccseket nyeretni bizonyos csapatokkal.
www.dailymotion.com/video/x28edmv_all-goals-full-highlights-schalke-04-4-3-sporting-21-10-2014-champions-league_sport
(a kamu 11-es 3:08-tól)baggio
Most még háborognak a belgák pár napig aztán kb mindenki elfelejti. 3 pont meg a "megfelelő" zsákba került. Sokmillió euro-val együtt.Bazzani
Még szerencse, hogy az NFL példát mutat abban, hogy a technika segítségével nullára lehet csökkenteni, a bírói tévedéseket
Oh, wait....ZERO_L
több mint 10 éve
Azért minden emberi/birói hibánál tippmixezést kiabálni, nem unalmas még?éljenek soká az alapvonali játékvezetők!Te is és mindenki tudja, hogy miért nem használnak komolyabb technikákat az ilyenek visszanézésére. Nem lehetne ilyen ordas csalással meccseket nyeretni bizonyos csapatokkal.
www.dailymotion.com/video/x28edmv_all-goals-full-highlights-schalke-04-4-3-sporting-21-10-2014-champions-league_sport
Most még háborognak a belgák pár napig aztán kb mindenki elfelejti. 3 pont meg a "megfelelő" zsákba került. Sokmillió euro-val együtt.Bazzani
Még szerencse, hogy az NFL példát mutat abban, hogy a technika segítségével nullára lehet csökkenteni, a bírói tévedéseket
Oh, wait....
több mint 10 éve
A harmadik Madrid gól tökéletes példázata volt a Liverpool védekezésének. Benzema 2 m-es körzetében - nem mellesleg az öt és felesen belül - három liverpooli állt, és egy helyben állva végig nézte, ahogy begurítja a labdát a kapuba. Gratulálok gyerekek.Januárban TALÁN benevez a csapat egy Higanyra. És lássuk be Danielnek akármennyire is jó volt a tavalyi éve elég porcelánlábú fiú. Imádom, de sajnos nála az hogy sérülés nélkül végignyomjon 38 PL meccset és még BL is csodával határos módon eshet csak meg. Balo meg kritikán aluli... csatár nélkül vagy Lambert, esetleg Lallana - Sterling 2 ősből 1-et feltolni. De Balo nemhogy hasznos lenne folyton megakasztja a támadásokat.
Ilyen az, amikor szembejön egy olyan csapat, amely ki tudja használni a hibákat.
Mert egyébként ott volt Allen lövése, vagy Coutinho kapufája, szóval lehetne ez szoros meccs is.
Apámnak mondtam meccs előtt, hogy vagy rúg a Real egy ötöst, vagy - valami hatalmas csoda folytán - a Liverpool nyer simán. Nem meglepő, hogy az első lehetőség felé haladunk félúton.
| De bazmeg, anno '07-ben Benítezzel egy ugyanennyivel gyengébb Liverpool egy négyest gurított a Realnak. Régi szép idők, eh. |
szerk.: Balotelli le, Lallana be? Így kellett volna kezdeni...Mikey
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Basszus tényleg portugálok, valamiért Schalke-Anderlecht-re emlékeztem.mármint a portugálok 😊 de akkor ehhez mit szólsz?éljenek soká az alapvonali játékvezetők!Te is és mindenki tudja, hogy miért nem használnak komolyabb technikákat az ilyenek visszanézésére. Nem lehetne ilyen ordas csalással meccseket nyeretni bizonyos csapatokkal.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-a-fifa-nem-banja-ha-messi-miatt-felbeszakad-2371663
nekem csak az a kérdésem, hogy képes valaki ezek után soccermeccset nézni? 😊baggio
több mint 10 éve
mármint a portugálok 😊 de akkor ehhez mit szólsz?éljenek soká az alapvonali játékvezetők!Te is és mindenki tudja, hogy miért nem használnak komolyabb technikákat az ilyenek visszanézésére. Nem lehetne ilyen ordas csalással meccseket nyeretni bizonyos csapatokkal.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/el-clasico-a-fifa-nem-banja-ha-messi-miatt-felbeszakad-2371663
nekem csak az a kérdésem, hogy képes valaki ezek után soccermeccset nézni? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal