Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
A Juve nem nevezte a BL-be Cant és Mandzukicot. Can már kiverte a balhét, kiváncsi vagyok, hogy Mandzukic mikor fogja.
empty taxi
megérte neki a BL miatt elhagyni Liverpool-t ...
Negritis
Megérdemli a sorsát.
Mikey
Mondjuk azert lehet, hogy en is ideges lennek, ha konkretan igy atkurnanak. Can a nyaron ugy targyalt a Juventusszal a jovojerol, hogy a klubnak az volt az igerete, hogy benne lesz a BL-keretben, erre Sarri kihagyta. Megtehette, nincs ezzel gond, de en jatekoskent ugyanigy reagalnek, mert ezek utan arra sincs eselyem, hogy az edzesen megdogoljek, amivel beverekszem magam a kezdocsapatba.
Stez
Szerintem napi 11 736 028 forint fizetésért nem lennél ideges.
Sobri Jóska
De, az lennek. Ha en valamibe belekezdek, igyekszem a legjobban csinalni, es komolyan venni.

Ilyenforman a kispadon ucsorges nem elegendo. Foleg, hogy azt a penzt, amit megkap a Juventustol, megkapja mashol is, mivel Can nem egy rossz jatekos, es rendre tobb csapat el akarja vinni. Nem a kozepmezonybol.
Stez
Sőt, állítólag nyáron vitte volna a PSG és azért mondott nekik nemet, mert ígéretet kapott a Juvétől, h játszani fog a BL-ben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
A Juve nem nevezte a BL-be Cant és Mandzukicot. Can már kiverte a balhét, kiváncsi vagyok, hogy Mandzukic mikor fogja.
empty taxi
Negritis
Megérdemli a sorsát.
Mikey
Mondjuk azert lehet, hogy en is ideges lennek, ha konkretan igy atkurnanak. Can a nyaron ugy targyalt a Juventusszal a jovojerol, hogy a klubnak az volt az igerete, hogy benne lesz a BL-keretben, erre Sarri kihagyta. Megtehette, nincs ezzel gond, de en jatekoskent ugyanigy reagalnek, mert ezek utan arra sincs eselyem, hogy az edzesen megdogoljek, amivel beverekszem magam a kezdocsapatba.
Stez
Sobri Jóska
De, az lennek. Ha en valamibe belekezdek, igyekszem a legjobban csinalni, es komolyan venni.

Ilyenforman a kispadon ucsorges nem elegendo. Foleg, hogy azt a penzt, amit megkap a Juventustol, megkapja mashol is, mivel Can nem egy rossz jatekos, es rendre tobb csapat el akarja vinni. Nem a kozepmezonybol.
Stez
visszavesszük ingyér'
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 658 — Whoops, looks like something went wrong.
empty taxi
Negritis
Megérdemli a sorsát.
Mikey
Stez
Sobri Jóska

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 118 — #NoStress
empty taxi
Negritis
Megérdemli a sorsát.
Mikey
Stez

több mint 6 éve
empty taxi
Negritis
Megérdemli a sorsát.
Mikey

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 104
empty taxi
Negritis
Megérdemli a sorsát.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
TAO pénzből könnyű... jah nem...
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-penzforgalomban-es-nyeresegben-is-rekordot-dontottek-2720095
NB2
Jó azért hasra nem esek.
De igen mutatja hogy hogyan rabolhatná le mondjuk a magyar piacot a Fradi, ha nem csak a pénz herdalasra épülne.
De azért megint olyan feelingem van hogy a CBA-t hasonlítjuk a walmarthoz.
Igen politikai pénzen marad fent és meghatározó mostanában de azért ha az elképzelés jobb lenne se lenne Walmart.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 167 — nabege2@yahoo.com
TAO pénzből könnyű... jah nem...
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/bayern-penzforgalomban-es-nyeresegben-is-rekordot-dontottek-2720095
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 697 — Lucas Scott
empty taxi
Cant évek óta elnézegetném Katalóniába.
Kenny
Cannal súlyos hozzáállásbeli problémák vannak, én már nem sajnálom h nem maradt nálunk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 599 — The Mathematician
empty taxi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
empty taxi
Cant évek óta elnézegetném Katalóniába.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Csóró Feczkó, folyamatosan beleül a szemétbe.
Kenny
legalább van esélye bebizonyítani, hogy jó edző, ha már máshol nem engedték.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 512 — Omar's Coming Yo!
Csóró Feczkó, folyamatosan beleül a szemétbe.

több mint 6 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
Amúgy ezt én sem értem. Ha nincs bizonyíték h a vidi a román válogatottság miatt játszhatja ott akkor milyen büntetést lehet adni? Mi is nyomjuk fel a bolognat mert nem jatszattak Nagy Adit?

Isael 3 meccs, a kettős mérce folytatódik ...
csebi
"- Egy tyúkért öt év???
- Mondom: kötél!!!"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 697 — Lucas Scott
Amúgy ezt én sem értem. Ha nincs bizonyíték h a vidi a román válogatottság miatt játszhatja ott akkor milyen büntetést lehet adni? Mi is nyomjuk fel a bolognat mert nem jatszattak Nagy Adit?

Isael 3 meccs, a kettős mérce folytatódik ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 185 — Csodabogár
Icardi az Interben.
Az szép lesz Neymar és Icardi a két primadonna egy csapatban 😁
kapitnono
Kit érdekel mikor Ferike végre megint kapott kispadot 😅
petey
Hol? Te is felültél a trollfocinak?
Toca
Ja igen? Akkor megpörgettek 😀

több mint 6 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 913
Nem értem ezt a Rus gyereket.

Romániában az orvosok azt mondták neki, hogyha élni akar, hagyja abba a focit. A szülei nem nyugodtak bele, áthozták magyar profi dokikhoz, akik segítettek.
Ezt újvárosi ismerősöm mondta.

Erre most benyögi hogy butaság volt ide jönnie. Ez hülye. Meg elhordanak minket mindennek miatta.

Hát jól szivassa is meg a Vidi, petey! Töltse ki a szerződését NB3-ban.

“Meglehet, sokan kritizálni fognak ezért, de sokkal jobban érzem magam a román válogatottban, amelynél nagyon jól fogadtak.”

Melyik válogatottban érezted rosszul magad? 😀 kész ez a gyerek.

“Pénteken megkaptam a behívót tartalmazó faxot a román szövetségtől.”

A román szövetség is halad a korral 😀
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
Icardi az Interben.
kapitnono
petey
Hol? Te is felültél a trollfocinak?
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 262 — Cowboys fan
Icardi a világon az egyik legjobb trequartista. Jó lesz a PSGben. Neymar előbb vagy utóbb meg úgyis elmegy. Főleg hogy mostanában többet volt sérült mint épp.
Heisman Trophy
Icardi nem trequartista, hanem középcsatár.
Az izgalmas kérdés h Cavanit megint kitolják a szélére (ez a kevésbé vszínű mikor van egy Neymar, Mbappé, Di María trió), mint amikor Ibra játszott középen, vagy a Cavani-Icardi kettősből padozni fog vmelyik.
empty taxi
Amikor voltam képzésen olaszok annak hívták, lehet félreírták 😀
Lehet arra értették hogy sosem megy vissza védekezni, hanem mindig a a pálya 3/4nél van középcsatárként
Heisman Trophy
A traquartista az az iranyito, jah.

Amugy Icardi nagy szarban lesz a PSG-vel, mivel ott legalabb ket nagyobb klasszis is van nala, igy nyomkovetot kell majd tennie az argentin Zimany Lindacskara, mivel Wanda Naranal mindig ott a veszely, hogy lecsereli egy jobban kereso uriemberre, akiben hosszu tavon tobb zsozsettat lat.

Cegeny Mbappe meg lesz rontva, Neymarnak meg erik a kovetkezo eroszakolos ugye, hacsak nem csereli le Wanda szuperugynok nenire a fatert.
Stez
33 évesen már nem hiszem, hogy túlbonyolítaná.
Sobri Jóska
ki tudja? neki is ez lehet az utolsó alkalom, hogy nagy lóvét akaszt...
több mint 6 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 185 — Csodabogár
Icardi az Interben.
kapitnono

Szerkesztette: petey

több mint 6 éve
Icardi a világon az egyik legjobb trequartista. Jó lesz a PSGben. Neymar előbb vagy utóbb meg úgyis elmegy. Főleg hogy mostanában többet volt sérült mint épp.
Heisman Trophy
Az izgalmas kérdés h Cavanit megint kitolják a szélére (ez a kevésbé vszínű mikor van egy Neymar, Mbappé, Di María trió), mint amikor Ibra játszott középen, vagy a Cavani-Icardi kettősből padozni fog vmelyik.
empty taxi
Lehet arra értették hogy sosem megy vissza védekezni, hanem mindig a a pálya 3/4nél van középcsatárként
Heisman Trophy

Amugy Icardi nagy szarban lesz a PSG-vel, mivel ott legalabb ket nagyobb klasszis is van nala, igy nyomkovetot kell majd tennie az argentin Zimany Lindacskara, mivel Wanda Naranal mindig ott a veszely, hogy lecsereli egy jobban kereso uriemberre, akiben hosszu tavon tobb zsozsettat lat.

Cegeny Mbappe meg lesz rontva, Neymarnak meg erik a kovetkezo eroszakolos ugye, hacsak nem csereli le Wanda szuperugynok nenire a fatert.
Stez
33 évesen már nem hiszem, hogy túlbonyolítaná.

több mint 6 éve
Heisman Trophy
empty taxi
Heisman Trophy

több mint 6 éve
Icardi a világon az egyik legjobb trequartista.
Heisman Trophy
a lófaszt, az kisbogesz
eaglesmcnabb
Galaschek Peti, de ezt írtam már..
gordon
Mai cikk Peti hatékony energiafelhasználásáról:  index.hu/tudomany/til/2019/09/03/lajhar_lassu_lusta_anyagcsere_emesztes_taplalkozas_hoszabalyozas_endoterm_ektoterm/

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Icardi a világon az egyik legjobb trequartista.
Heisman Trophy
a lófaszt, az kisbogesz
eaglesmcnabb
Az összes a sok közül? 😀
dugo93
is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!