Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Abba belegondoltatok, hogy ez a BATE akár a Loki is lehetett volna? 😀😀😀
több mint 10 éve
laza 40 gól.
több mint 10 éve
Mák volt azért, hogy ez a Maribor végtelenül sportszerű csapat volt. Máshol lehet szétrúgták volna már Hazard-t. 😀
több mint 10 éve
Báázzz, 4-0, tiszta német-brazil érzésem van. 😀VrijbloedNem hiába, és jött a 7-1. 😀
több mint 10 éve
7-0, 7-1, 5-0 szép eredmények eddig.
több mint 10 éve
fejeseknek nem tudom hogy fog tetszeni ez a mészárlás több BL meccsen...
több mint 10 éve
Vajon, hol leng ki a "Tippmix bunda" jelző 😛dandePSG-nél... ez egyértelmű
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Vajon, hol leng ki a "Tippmix bunda" jelző 😛
több mint 10 éve
BATE is mit kap otthon, jó ég...
több mint 10 éve
Kicsit nagy a tűzijáték ma uraim. 😀HanniÉs nem a Bayern a legkeményebb. 😀
több mint 10 éve
Kicsit nagy a tűzijáték ma uraim. 😀
több mint 10 éve
mindjárt 0-5 😕
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Báázzz, 4-0, tiszta német-brazil érzésem van. 😀
több mint 10 éve
Azért remélem a Madrid ellen is marad majd a puskaporból, de azért nem bánom, ha ma (is😛) simán nyerünk 😀Guardiolat meg lehet szidni 😀
| Roma-Bayern 0-4 30. perc |
több mint 10 éve
Ááááááá, mi van itt? Kivégzés. 😀
több mint 10 éve
Ami az illeti ezzel nem mi jártunk jobban...............www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2371271
több mint 10 éve
www.facebook.com/video.php?v=673515922793943&set=vb.338233632988842&type=2&theaterhát legalább improvizált, de ez mókás volt tőle... 😛
Pedig Rafael a képességeihez képest mindent megtett, hogy megállítsa Berahinot. 😀Schleck
viszont ha Jones nem bénázik ott a középpályán idáig el se kellett volna jutnia az ellenfélnek,teljesen feleslegesen lépett fel 😕
több mint 10 éve
www.facebook.com/video.php?v=673515922793943&set=vb.338233632988842&type=2&theater2-1 és de Gea-nak még labdába sem kellett érnie...viccdavemayersajnos az a vicc hogy meccsenként 3 gólt kell rúgnia a csapatnak hogy meccseket nyerjen 😕
Azon meglepődtem hogy Fellaini jól játszott egyrészt, másrészt hogy Blind igazolja hogy ő nagyon is jó igazolás volt. De hát ez a védelem botrány (csapatszinten), 2 elrontott helyezkedés a középső védőktől és szedhette ki DDG a lasztit a kapuból (oké nagy gól volt mindkettő), de sajnos az elsőt Rojonak a másodikat megköszönhetjük Jonesnak..... 😕
Védelem közepét rendbe kell tenni, de az sem állapot hogy folyton más alkot pár Rojoval,így nem lehet összeszokni...de igazából ide egy Hummels kellene de nagyon 😀manuszka86
Pedig Rafael a képességeihez képest mindent megtett, hogy megállítsa Berahinot. 😀
több mint 10 éve
2-1 és de Gea-nak még labdába sem kellett érnie...viccdavemayersajnos az a vicc hogy meccsenként 3 gólt kell rúgnia a csapatnak hogy meccseket nyerjen 😕
Azon meglepődtem hogy Fellaini jól játszott egyrészt, másrészt hogy Blind igazolja hogy ő nagyon is jó igazolás volt. De hát ez a védelem botrány (csapatszinten), 2 elrontott helyezkedés a középső védőktől és szedhette ki DDG a lasztit a kapuból (oké nagy gól volt mindkettő), de sajnos az elsőt Rojonak a másodikat megköszönhetjük Jonesnak..... 😕
Védelem közepét rendbe kell tenni, de az sem állapot hogy folyton más alkot pár Rojoval,így nem lehet összeszokni...de igazából ide egy Hummels kellene de nagyon 😀
több mint 10 éve
bammeg, én barom, hogy fogadhattam a Getafe ellen, amikor az ő csapatukban játszik Yoda?!slowmotionezen az eredményen azért most eléggé kiakadtam...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bammeg, én barom, hogy fogadhattam a Getafe ellen, amikor az ő csapatukban játszik Yoda?!
több mint 10 éve
2-1 és de Gea-nak még labdába sem kellett érnie...vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
6000 néző ...nagyon remélem, hogy a derbin nem lesz tolongás ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
a Pápa-DVTK meccsen a végén az a ziccer elég röhejes volt😊magyaros😊