Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?AsbeeA románok cigányok.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Nekem már csak egyet magyarázzon meg valaki. Egy magyar-román gyűlölködésben hol van rasszizmus?
több mint 10 éve
sztem nem marasztalhatják el őket emiatt. úgy tudom, hogy ilyen vizsgálat esetén védekezhetnek is a szövetségek. na most, ha a vizsgálat nem terjed ki a rasszizmusra is, de mégis megbüntetik, akkor azért az álláspontom szerint minimum kérdéses a jóhiszeműség kérdése a szövetség részéről, hiszen a román fél nem is tudott védekezni ebben a körben.www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029A háborgással lehet, hogy meg kellene várni a hivatalos döntést, amelyben részletesen közlik pontosan miben találták bűnösnek egyik vagy másik oldalt. Az, hogy a honlapra nem került ki, attól még a románokat is elmarasztalhatják rasszizmusért, ha mégsem, na akkor lesz értelme ilyeneket kiírni.
Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Azért a románok nem rasszisták, de nem ám... áh, hogyan. Zászló égetés, a himnusz csodálatos fütyölő aláfestése...
Utólag is bocsánat azon hungarofóbóktól, akik most sértve érzik magukat.tüsi91
Leírnád kik is a hungarofóbok, mert érdekel?Tony
Ahogy írtam is korábban, ha minket bűnösnek találnak a rasszizmusban, akkor látva azt, hogy merre megy az uefa/fifa akkor nagyobb büntetést fogunk kapni, mint a románok ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
cartman023
823
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029Remélem az MLSZ felhívja az UEFA figyelmét a románok rasszista beszólásaira.
Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Azért a románok nem rasszisták, de nem ám... áh, hogyan. Zászló égetés, a himnusz csodálatos fütyölő aláfestése...
| Csak vicceltem, sosem csinálnának ilyet. |
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029A háborgással lehet, hogy meg kellene várni a hivatalos döntést, amelyben részletesen közlik pontosan miben találták bűnösnek egyik vagy másik oldalt. Az, hogy a honlapra nem került ki, attól még a románokat is elmarasztalhatják rasszizmusért, ha mégsem, na akkor lesz értelme ilyeneket kiírni.
Leírnád kik is a hungarofóbok, mert érdekel?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/eb-2016-fegyelmi-eljaras-indult-a-roman-magyar-meccs-kapcsan-2370029Nevetséges. A végén még kihozzák, hogy csak a magyarok provokációjának volt köszönhető...
Utólag is bocsánat azon hungarofóbóktól, akik most sértve érzik magukat.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
hülyeség csúcsa, mikor kérkedve még le is írja;ultrasliberi.hu/beszamolo-a-romania-magyarorszag-merkozesrol-avagy-magyarorszag-ultrai-es-huliganjai-bukarestben/Nem,csak ha mindenki köztörvényes bűnözőknek titulálja a hoolokat,akkor ezeket minek?Terroristának?www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993Ha valaki ellop 100 milliót , akkor meg beírod majd hogy nálunk meg azért sírnak mert elloptak 1-et?Toca
nálunk meg sírnak 2 hanggránát meg 2 füst után..Kenny
Arra céloztam ezzel a linkkel,hogy itthon kicsit minden fel van nagyítva.Amióta Újpesten berohantak Bedét verni azóta nem nagyon volt atrocitás a pályán.De nem akarom előhozni a régi vitát,mindenki tudja hogy a szurkolók a legnagyobb ellenségei a mai magyar focinak.Kenny
Miért, szerinted ezek mik, ha nem köztörvényes bűnözők?Schleck
". A válasz nem maradt el a himnuszukkor átalakítási munkákat végeztünk a szektorunkban, melyet ők kaptak a nyakukba székek és egyéb tárgyak formájában."
"Tavaly is, idén is mi vadásztunk rájuk a saját fővárosukban, és környékén! Szánalmas senkiháziak…"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ja, egyébként az angol nyelvű kommentátor a sztrímen beközölte, hogy pár éve az U20-as vébén milyen jól szerepelt a magyar csapat, és hogy évtizedek után az volt az első jelentős eredmény, úgyhogy szép reményei vannak a magyar válogatottnak, páran már a kispadon is helyet foglalnak.azt sem tudtam, hogy csapkodjam is a térdem, vagy csak szimplán sírva nevessek...
több mint 10 éve
Persze hogy fel van nagyítva, Mo-n élünk. Ettől függetlenül én nem akarom hogy egy Albán-Szerb legyen a példa a lelátón mert milyen látványos volt a tűz és mekkora volt a hangulat.Nem,csak ha mindenki köztörvényes bűnözőknek titulálja a hoolokat,akkor ezeket minek?Terroristának?www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993Ha valaki ellop 100 milliót , akkor meg beírod majd hogy nálunk meg azért sírnak mert elloptak 1-et?Toca
Arra céloztam ezzel a linkkel,hogy itthon kicsit minden fel van nagyítva.Amióta Újpesten berohantak Bedét verni azóta nem nagyon volt atrocitás a pályán.De nem akarom előhozni a régi vitát,mindenki tudja hogy a szurkolók a legnagyobb ellenségei a mai magyar focinak.Kenny
Én értem a ti álláspontotokat is, van is benne igazság, meg torzítás is, ahogy a másik oldalról is. De attól, hogy ők durvább dolgokat követnek el, még nem legitimizálja az itteniekét.
És tudom, hogy ultra és ultra között is van különbség és össze van mosva mindenki mindenkivel, de ha a közeg nem veti ki a balhés tagokat akkor ne várjon mást.
több mint 10 éve
ultrasliberi.hu/beszamolo-a-romania-magyarorszag-merkozesrol-avagy-magyarorszag-ultrai-es-huliganjai-bukarestben/Nem,csak ha mindenki köztörvényes bűnözőknek titulálja a hoolokat,akkor ezeket minek?Terroristának?www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993Ha valaki ellop 100 milliót , akkor meg beírod majd hogy nálunk meg azért sírnak mert elloptak 1-et?Toca
Miért, szerinted ezek mik, ha nem köztörvényes bűnözők?
több mint 10 éve
azért az megvan h az UEFA csupán ellenünk indított vizsgálatot a rasszista bekiabálások miatt? románok megússzák pénzbüntetéssel, mi meg zárt kaput, pontlevonást kapunk ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Nekem is szóról szóra ez jutott eszembe. És nekem megint az tűnt fel, hogy rugdossuk felfelé az égbe a labdát. Lehet, hogy ez az én vesszőparipám de nem tudunk földön játszani. Egy "amatőr" feröeri csapat szebben járatta a labdát mint mi. Ezt kéne még megtanulni mert a küzdés már kezd alakulni.Matthew99Igen, de ezt nem a válogatottban, a pályafutásuk közepén kellene megtanulni, ebből a generációból egy brusztolós, szervezett, eredményorientált(=okos bunker focit játszó) csapatot lehet összeállítani semmi többet
(Igaz, a görögöknek pár éve ez EB címet eredményezett)
de az, hogy a fél-amatőr feröeriek ellen is félnünk kell az utolsó percekben, az jól mutatja focink jelenlegi helyzetét, 3 pont, romániai x ide vagy oda
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem,csak ha mindenki köztörvényes bűnözőknek titulálja a hoolokat,akkor ezeket minek?Terroristának?www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993Ha valaki ellop 100 milliót , akkor meg beírod majd hogy nálunk meg azért sírnak mert elloptak 1-et?Toca
Arra céloztam ezzel a linkkel,hogy itthon kicsit minden fel van nagyítva.Amióta Újpesten berohantak Bedét verni azóta nem nagyon volt atrocitás a pályán.De nem akarom előhozni a régi vitát,mindenki tudja hogy a szurkolók a legnagyobb ellenségei a mai magyar focinak.
több mint 10 éve
Ha volt akkor sry.A román meccs után a szabadrúgás góljáról nyilatkozott Zsuzsi:
"Említettem a mérkőzés után, hogy Nyilasi Tibor mondta, ne csak kettőt lépjek a lövés előtt, egy-két méterrel hátrább indulva még nagyobb erővel lőhetek, ez is eszembe jutott, és akkor mutatta a bíró: mehet!"
Szép gól volt, de kérdem én, az ország (elvileg) legjobb játékosának 28 éves korában milliárdos szerződésekkel a háta mögött úgy kell elmondani, hogy ha helyből rúgja kisebb az ereje a lövésének???
több mint 10 éve
parafrazeálva rekop györgyöt:"A meccs előtt harapni lehetett a feszültséget és a gyűlöletet, ami minket körülvett. A stadionba három ellenőrzőponton kellett átjutni, ahol igen sok provokáció érte az Albán szurkolókat. itt leszarják az UEFA és az EU ilyen olyan szabályait, és eszmeiségét. Gyűlölnek. Gyűlölnek mert Albán vagy. A szektorban amit átél az ember, rávilágít arra, hogy itt bizony nem lehet arról beszélni, hogy ez csak a politika, és egy kisebbség által felfújt konfliktus lenne. Ez sokkal több annál. Ez olyan mélyen gyökerező gyűlölet, amire nincs orvosság. Csak nézze meg az ember, hogy az Albán Himnusz alatt milyen barátian viselkednek a Szerbek. Az a 3 Albán aki kiutazhatott, büszkén emelt fővel állta a sarat a stadionban és azon kívül is. Végre láttuk harcolni a csapatot, s ezzel teljesítették a minimális elvárást, amit feléjük támasztottunk. Ha így játszanak, akkor 100%-ban számíthatnak a bizalmunkra és a támogatásunkra. Azt is testközelből láttam, hogy a “vendéglátók” igen nagy energiákat fordítanak a kiabálásra és a dobálózásra, de az általuk kezdeményezett konfliktusokat minden esetben heves visszavonulással fejezik be. Ezt csak az tudja átérezni, aki kint volt, és nem is szeretnék leállni vitatkozni -azokkal akik stadion közelében sem voltak még- hogy erre mi szükség van.
Ez a foci. Ennyi…"
Olsi Rama
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A miniszterelnök testvére küldte be a drónt a VIP-lelátóról, a játékosokat a pályán verték székkel, de természetesen egyből relativizáljuk a magyar huligánok tetteit...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993Ha valaki ellop 100 milliót , akkor meg beírod majd hogy nálunk meg azért sírnak mert elloptak 1-et?
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/a-szerb-alban-balhe-fotokon-es-videon-szekkel-vert-jatekos-lincshangulat-2369993nálunk meg sírnak 2 hanggránát meg 2 füst után..
több mint 10 éve
Nekem is szóról szóra ez jutott eszembe. És nekem megint az tűnt fel, hogy rugdossuk felfelé az égbe a labdát. Lehet, hogy ez az én vesszőparipám de nem tudunk földön játszani. Egy "amatőr" feröeri csapat szebben járatta a labdát mint mi. Ezt kéne még megtanulni mert a küzdés már kezd alakulni.Könyörgöm hagyjuk már ezt a szarul játszottunk mantrát. Tény, hogy igen, bűnrossz volt a teljesítmény, de ki nem szarja le? Végig kézben volt a meccs, megvan a 3 pont dárdai 2. meccsén ne várjuk már a joga bonitot feröer ellen műfövön az isten háta mögött. Novemberben finnek ellen, aztán majd tavasszal kell jól játszani mert azokat a csapatokat csak jó játékkal lehet legyőzni...peachHabár én is úgy gondolom, lényeg a három pont, de túlzásnak vélem, hogy kezünkben volt a meccs. Ez a feröeri csapat ha kicsit tökösebb, meg pontosabb befejezéseket produkál, csúnyán meglephetett volna minket. Teszem hozzá, így is meglepett, csak nem találták meg a góljukat.
Az meg, hogy műfű... Hát semmi több, mint kifogás.
Egy profi játékosnak pillanatok alatt hozzá kell szoknia ahhoz is, és szerintem egyébként a válogatott is edzett előtte a pályán, tudták, mivel számoljanak.
Ha pedig nem, az sem kifogás. Akkor műfűvön kell edzeni 1-2-t, hogy tudják, milyen az a pálya.
Gyorsabb volt a labda a műfű miatt? Oda ne rohanjak bazmeg, egy jó válogatott rendes gyepen pont ugyanígy játszik majd ellenünk. Csúszott a labda? Oda ne rohanjak, 20-25 éve fociznak, szerintem ezt tudni kell kezelni.
Nem hiszem el, hogy ha én 26 évesen, 15 éves aktív játékkal, 10-15 perc alatt alkalmazkodni tudok ezekhez, akkor ők a jóval nagyobb múltjukkal ne tudnák ezt megtenni.
Tele voltunk olyan hibákkal, amik nem pályából adódnak, mert eddig minden meccsen rendes pályán is elkövettük őket. Ennyi.
Szar napot fogtunk ki, gyenge is a csapat, de megvan a három pont, most ez a lényeg.
És sírhatunk, hogy elbasztuk az É-Írek elleni meccset, mert most 7 pontunk lehetne, ők meg szépen sorra basszák meg a legnagyobb riválisainkat is, ami nekünk a lehető legjobb.Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Könyörgöm hagyjuk már ezt a szarul játszottunk mantrát. Tény, hogy igen, bűnrossz volt a teljesítmény, de ki nem szarja le? Végig kézben volt a meccs, megvan a 3 pont dárdai 2. meccsén ne várjuk már a joga bonitot feröer ellen műfövön az isten háta mögött. Novemberben finnek ellen, aztán majd tavasszal kell jól játszani mert azokat a csapatokat csak jó játékkal lehet legyőzni...peachHabár én is úgy gondolom, lényeg a három pont, de túlzásnak vélem, hogy kezünkben volt a meccs. Ez a feröeri csapat ha kicsit tökösebb, meg pontosabb befejezéseket produkál, csúnyán meglephetett volna minket. Teszem hozzá, így is meglepett, csak nem találták meg a góljukat.
Az meg, hogy műfű... Hát semmi több, mint kifogás.
Egy profi játékosnak pillanatok alatt hozzá kell szoknia ahhoz is, és szerintem egyébként a válogatott is edzett előtte a pályán, tudták, mivel számoljanak.
Ha pedig nem, az sem kifogás. Akkor műfűvön kell edzeni 1-2-t, hogy tudják, milyen az a pálya.
Gyorsabb volt a labda a műfű miatt? Oda ne rohanjak bazmeg, egy jó válogatott rendes gyepen pont ugyanígy játszik majd ellenünk. Csúszott a labda? Oda ne rohanjak, 20-25 éve fociznak, szerintem ezt tudni kell kezelni.
Nem hiszem el, hogy ha én 26 évesen, 15 éves aktív játékkal, 10-15 perc alatt alkalmazkodni tudok ezekhez, akkor ők a jóval nagyobb múltjukkal ne tudnák ezt megtenni.
Tele voltunk olyan hibákkal, amik nem pályából adódnak, mert eddig minden meccsen rendes pályán is elkövettük őket. Ennyi.
Szar napot fogtunk ki, gyenge is a csapat, de megvan a három pont, most ez a lényeg.
És sírhatunk, hogy elbasztuk az É-Írek elleni meccset, mert most 7 pontunk lehetne, ők meg szépen sorra basszák meg a legnagyobb riválisainkat is, ami nekünk a lehető legjobb.
több mint 10 éve
Könyörgöm hagyjuk már ezt a szarul játszottunk mantrát. Tény, hogy igen, bűnrossz volt a teljesítmény, de ki nem szarja le? Végig kézben volt a meccs, megvan a 3 pont dárdai 2. meccsén ne várjuk már a joga bonitot feröer ellen műfövön az isten háta mögött. Novemberben finnek ellen, aztán majd tavasszal kell jól játszani mert azokat a csapatokat csak jó játékkal lehet legyőzni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nehéz lenne használni szerkesztés gombot vagy pedig egyszerre leírni mindent?
több mint 10 éve
ozibozi
17 173
a stat az mindig azt bántja . akit épp nem igazol...😕
több mint 10 éve
ozibozi
17 173
www.goal.com/en/match/malta-vs-italy/1653210/reporttalán nem ez volt a lényeg, de nézdozibozirészvétem, akkor én még véletlenül sem érzem rosszul magam, mert ma éjszaka is élő amfoci-meccset nézekbaggioén vettem a fáradságot, és megnéztem a tegnapi "semmirekellő" stb meccset, és a mait is láttam... (ebből egy szimpatikus volt , az Málta .. Ciprust úgy is mindenki hypolja reggeltől😊 Izlandra gondoltam ...😊ozibozia lefikázott olasz meccsen is volt legalább (min) 2 kapufa 70 +akárhány százalék labdabirtoklás....😕 de nálunk legalább küzdünk b+ + bármi... semmiért? köszi...😕 de taktikusan legalább átadtuk a félidei labdabirtoklást...( 51% )ozibozi45 percig emberelőnyben játszottak az olaszok és épp a máltaiak legjobb játékosát állították ki...baggio