Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 638 — Cowboys fan
Olaszország 13., Málta 155., kettejük összecsapásának meg annyi lett a végeredménye, mint most itt az állás. Maga a játék ilyen elcseszett, mondjon nekem valaki még egy sportágat, ahol ilyen kis különbség lehetne egy félprofik és profik közti mérkőzésen...baggio
Curling? 😀Hanni
Ott vannak egyáltalan profik?baggio
vannak.
Kanadában pl a hoki után a második számú sportág a curling. (esetleg a harmadik, ha a favágás is befigyelne)
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Masszívan védekezünk... MIndegy küzdjük ki a győzelmet valahogyan.
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
OMG az albánok drónnal támadtak? 😀😀😀 Lassan már légvédelem is kell a kiemelt kockázatú meccsekre xD
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Utóbb még jó EB lesz a következő Észak-Írországgal és Izlanddal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Fiola bazmeg Fiola 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Közben szerb - albán nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva. Nem bírnak magukkal ezek se.Hanni
Nem arról volt szó, hogy nincsenek albánok?😊

Azért hátul látszik, hogy nem valami nagy spílerek. Azt kell mondjam, hogy 2 gyenge csapat közül a kevésbé gyengébb vezet.
több mint 10 éve
Közben szerb - albán nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva. Nem bírnak magukkal ezek se.Hanni
csodálod?legalább annyira utálják egymást,mint mi a románokkal.az is egy háború.

több mint 10 éve
Közben szerb - albán nézőtéri rendbontás miatt félbeszakítva. Nem bírnak magukkal ezek se.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Olaszország 13., Málta 155., kettejük összecsapásának meg annyi lett a végeredménye, mint most itt az állás. Maga a játék ilyen elcseszett, mondjon nekem valaki még egy sportágat, ahol ilyen kis különbség lehetne egy félprofik és profik közti mérkőzésen...baggio
Nem is az 5-0 hiányzik nekem. Csak a mai meccs játékképe alapján, olyan forma-forma ranglistahelyezést tippelne az ember. A feröeriek jól palástolják a "lemaradást", kimondottan tetszik a passzjátékuk.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Feröer 179. a FIFA ranglistán, mi az 54. A meccset nézve elcseszett egy valami ez a ranglista, mert baromira nem látszik az a 125 helynyi különbség.Tony
Szvsz pont ez a szép benne, hogy tényleg szinte bárki megverhet bárkit.Asbee
én azt hittem, hogy ez nem az NFL 😐

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Feröer 179. a FIFA ranglistán, mi az 54. A meccset nézve elcseszett egy valami ez a ranglista, mert baromira nem látszik az a 125 helynyi különbség.Tony
Szvsz pont ez a szép benne, hogy tényleg szinte bárki megverhet bárkit. Mindig is ezért szerettem százszor jobban hazai soccert pl. hazai női kosárnál, mert előbbiben az utolsó sem volt esélytelen az első ellen, míg utóbbinál kettő, max három csapat küzdelmét nézhette mindenki.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Az egy dolog hogy mi vezetünk. De hogy NIR is a görögök ellen, az a nem mind1.Hanni
Tudnak egyáltalán a csoport riválisaink olyan kimenetelű meccset játszani, ami nekünk kedvezne?Tony
nyugi, X lesz mind2 meccs, mi meg nyerünk

több mint 10 éve
Curling? 😀Hanni
Ott vannak egyáltalan profik?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Curling? 😀
több mint 10 éve
Olaszország 13., Málta 155., kettejük összecsapásának meg annyi lett a végeredménye, mint most itt az állás. Maga a játék ilyen elcseszett, mondjon nekem valaki még egy sportágat, ahol ilyen kis különbség lehetne egy félprofik és profik közti mérkőzésen...

---
több mint 10 éve
Egy méterre vagyok az előttem keresztülfekvő kapustól. Mit csinálok?
A.) Megpróbálom csibészesen átemelni.
B.) Megpróbálom balra elhúzni, ahol nincs védő és a kapus se tud kinyúlni.
C.) Izomból picsánrúgom a labdát és fullba mellkason rúgom a kapust.

Ez a Nikolics nagyon ostoba játékos. 😀Hanni
egy fodballista annál jobb játékos, minél sötétebb

egyébként mi lenne, ha Nikolicsnak legközelebb azt mondanánk, hogy barátságos meccset játszunk?
több mint 10 éve
 int.soccerway.com/teams/faroe-islands/faroe-islands/805/

Ha megnézed, ide nem pofozni járnak azért a jobb válogatottak se.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Feröer 179. a FIFA ranglistán, mi az 54. A meccset nézve elcseszett egy valami ez a ranglista, mert baromira nem látszik az a 125 helynyi különbség.
több mint 10 éve
Egy méterre vagyok az előttem keresztülfekvő kapustól. Mit csinálok?
A.) Megpróbálom csibészesen átemelni.
B.) Megpróbálom balra elhúzni, ahol nincs védő és a kapus se tud kinyúlni.
C.) Izomból picsánrúgom a labdát és fullba mellkason rúgom a kapust.

Ez a Nikolics nagyon ostoba játékos. 😀
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Szebben játszanak a feröeriek...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Az egy dolog hogy mi vezetünk. De hogy NIR is a görögök ellen, az a nem mind1.Hanni
Tudnak egyáltalán a csoport riválisaink olyan kimenetelű meccset játszani, ami nekünk kedvezne?
több mint 10 éve
azt nem értem, és magyarázza el valaki legyen szíves, hogy kaputól kicsit balra tizenhat méterről miért pont Zsuzsi rúgja azt a kurva szabadot? nincs olyan játékosunk, aki jobb lábas, és gond nélkül becsavarja? vagy csak Zsuzsi ekkora alfahím, és/vagy visszaél a csapatkapitányi rangjával?
több mint 10 éve
Az egy dolog hogy mi vezetünk. De hogy NIR is a görögök ellen, az a nem mind1.
több mint 10 éve
Kosz Denes.

több mint 10 éve
Dibusz - Varga J, Juhász, Kádár, Korhut - Simon K., Tőzsér, Gera, Dzsudzsák - Szalai, Nikolic

vagy

Dibusz - Simon K, Juhász, Kádár, Korhut - Gera, Tőzsér, Varga J, Dzsudzsák - Szalai, Nikolic ?