Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Arról nem is beszélve, hogy magyarul beszélő, magyarul író magyar emberként eléggé bénának és indokolatlanul gagyinak érzem a magyar jelzőt nagybetűvel Magyarnak leírni.
Ez a magyar helyesírás! Ennyi...

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Mindezt a gyűlöletet kikéri magának az a szurkoló, aki közben vígan énekli az "utálunk szar románia" és a "ledarálunk száz román csecsemőt" nótákat.

Innen már csak egy lépés Urbánflóri politikai szerepvállalása Újpesten, aztán utóbb még azon kapjuk magunkat, hogy jön a behívó és mehetünk Erdélybe háborúzni, mert az állandó inzultálás bizony nem maradhat megtorlás nélkül

Ez a foci! Ennyi...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
"A meccs előtt harapni lehetett a feszültséget és a gyűlöletet, ami minket körülvett. A stadionba három ellenőrzőponton kellett átjutni, ahol igen sok provokáció érte a Magyar szurkolókat. itt leszarják az UEFA és az EU ilyen olyan szabályait, és eszmeiségét. Gyűlölnek. Gyűlölnek mert Magyar vagy. A szektorban amit átél az ember, rávilágít arra, hogy itt bizony nem lehet arról beszélni, hogy ez csak a politika, és egy kisebbség által felfújt konfliktus lenne. Ez sokkal több annál. Ez olyan mélyen gyökerező gyűlölet, amire nincs orvosság. Csak nézze meg az ember, hogy a Magyar Himnusz alatt milyen barátian viselkednek a Románok. Az a 3000 Magyar aki kiutazott, büszkén emelt fővel állta a sarat a stadionban és azon kívül is. Végre láttuk harcolni a csapatot, s ezzel teljesítették a minimális elvárást, amit feléjük támasztottunk. Ha így játszanak, akkor 100%-ban számíthatnak a bizalmunkra és a támogatásunkra. Azt is testközelből láttam, hogy a “vendéglátók” igen nagy energiákat fordítanak a kiabálásra és a dobálózásra, de az általuk kezdeményezett konfliktusokat minden esetben heves visszavonulással fejezik be. Ezt csak az tudja átérezni, aki kint volt, és nem is szeretnék leállni vitatkozni -azokkal akik stadion közelében sem voltak még- hogy erre mi szükség van.
Ez a foci. Ennyi…"

Rekop GyörgyNB2
2 millió

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
"A meccs előtt harapni lehetett a feszültséget és a gyűlöletet, ami minket körülvett. A stadionba három ellenőrzőponton kellett átjutni, ahol igen sok provokáció érte a Magyar szurkolókat. itt leszarják az UEFA és az EU ilyen olyan szabályait, és eszmeiségét. Gyűlölnek. Gyűlölnek mert Magyar vagy. A szektorban amit átél az ember, rávilágít arra, hogy itt bizony nem lehet arról beszélni, hogy ez csak a politika, és egy kisebbség által felfújt konfliktus lenne. Ez sokkal több annál. Ez olyan mélyen gyökerező gyűlölet, amire nincs orvosság. Csak nézze meg az ember, hogy a Magyar Himnusz alatt milyen barátian viselkednek a Románok. Az a 3000 Magyar aki kiutazott, büszkén emelt fővel állta a sarat a stadionban és azon kívül is. Végre láttuk harcolni a csapatot, s ezzel teljesítették a minimális elvárást, amit feléjük támasztottunk. Ha így játszanak, akkor 100%-ban számíthatnak a bizalmunkra és a támogatásunkra. Azt is testközelből láttam, hogy a “vendéglátók” igen nagy energiákat fordítanak a kiabálásra és a dobálózásra, de az általuk kezdeményezett konfliktusokat minden esetben heves visszavonulással fejezik be. Ezt csak az tudja átérezni, aki kint volt, és nem is szeretnék leállni vitatkozni -azokkal akik stadion közelében sem voltak még- hogy erre mi szükség van.
Ez a foci. Ennyi…"

Rekop György
több mint 10 éve
nem, az aki ellopta, azt az újságok csupán B. Györgyként emlegették, nem biztos, hogy éppen ő volt ...
csebi
ő volt az 😀😀Asbee
tudom, az irónia akkor nem jött át 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nem, az aki ellopta, azt az újságok csupán B. Györgyként emlegették, nem biztos, hogy éppen ő volt ...
csebi
ő volt az 😀😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Én örülök az eredménynek meg a mutatott játéknak de vegyesek az érzéseim. Azzal nem foglalkozom, hogy a románok láthatóan a szünetben elhitték, hogy vége a meccsnek. Engem az érdekel, hogy a fiaink eddig mi az istenért nem tudtak így játszani? Ha tudják ezt és tudnak hajtani akkor az utóbbi években miért nem láttuk ezt, miközben mindenki zsigerből nyilatkozza, hogy a nemzeti csapat az szent és megtiszteltetés itt játszani!?Matthew99
Hol nyilatkozták?
1-1 ember valóban, de én pont ezt hiányoltam, hogy sok játékos még csak ennyire se vesződik az egésszel, hogy legalább megpróbálja elhitetni a néppel, hogy neki a válogatott mennyire szent és sérthetetlen, és fontos, megtiszteltetés, stb.
Mindegy, ez abszolút nem kötekedés, ne is vedd annak. Dárdait bírom, örülök is az ittlétének, igazából mázlinak vélem, hogy csak három meccset marad, amúgy szerintem megmérgezné az, ami a válogatottban, és a körül van a játékosoknál, a szövetségnél, az országban, stb.
És egyébként simán kinézem a játékosokból is, hogy most erre a 3 meccsre összeszedik magukat, utána Dárdai el, megint szarnak az egészbe, aztán ugyanott leszünk, ahol voltunk. És akkor majd megy a nagy mutogatás, hogy Pali elment, a csapat szétesett, stb, bla bla.
Szerintem sosem volt együtt és nem is lesz. A válogatott fele olyan egyénieskedő, nagypofájú, nemtörődöm faszból áll, akik nem képesek hosszútávon tartani ezt az egyébként teljesen kamu-mentalitásukat, amit Dárdai miatt magukra erőltettek.

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
Én örülök az eredménynek meg a mutatott játéknak de vegyesek az érzéseim. Azzal nem foglalkozom, hogy a románok láthatóan a szünetben elhitték, hogy vége a meccsnek. Engem az érdekel, hogy a fiaink eddig mi az istenért nem tudtak így játszani? Ha tudják ezt és tudnak hajtani akkor az utóbbi években miért nem láttuk ezt, miközben mindenki zsigerből nyilatkozza, hogy a nemzeti csapat az szent és megtiszteltetés itt játszani!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
és akkor emlékezzünk meg szakértő gyurikáról ismét

berger90
Ez az a Casinó-s Bognár György? Ja nem, ez az a Bognár Gy. aki innen onnan ellopott pár millát? 😊Leon78

igazából az látszik, hogy a románok tudatosan készültek a szélen váltás (szélső elmozog, helyére felfut a hátvéd)+mélységi indításra, és a nyilatkozatból úgy tűnik, hogy készültünk erre, mégis gólt kaptunk...

több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Áááá, a fenébe! Csak most láttam, hogy Dárdaira kellett volna szavazni.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
(Király sárgájánál először azt hittem, hogy Palival beszél az "idő" metafizikai mibenlétéről, vagy ilyesmi, de a közelinél láttam az arcán villódzó zöld fényeket, ezért utóbb inkább azt gondolom, hogy a 4. játékvezetőnél jelezte, hogy a szemébe lézereznek a román ellendrukkerek.)Atari
Végig lézerezték, már az első félidőben is feltűnt egy román szögletnél.
Szóval ha balhé plusz petárdázás végig, plusz lézerezés miatt nem kapnak zártkaput, akkor a k... anyját az UEFA-nak, mi feleennyiért kaptunk.NB2
bocs de mi azért kaptuk mert egy zsidó szervezet feljelentette a szurkolókat és az mlsz-t, az sokkal durvább...davemayer
Attól függetlenül, ha lenne magyar sportdiplomácia, elintézhetnének nekik egy zártkapus meccset gond nélkül. Kár hogy nincsen.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
(Király sárgájánál először azt hittem, hogy Palival beszél az "idő" metafizikai mibenlétéről, vagy ilyesmi, de a közelinél láttam az arcán villódzó zöld fényeket, ezért utóbb inkább azt gondolom, hogy a 4. játékvezetőnél jelezte, hogy a szemébe lézereznek a román ellendrukkerek.)Atari
Szóval ha balhé plusz petárdázás végig, plusz lézerezés miatt nem kapnak zártkaput, akkor a k... anyját az UEFA-nak, mi feleennyiért kaptunk.NB2
bocs de mi azért kaptuk mert egy zsidó szervezet feljelentette a szurkolókat és az mlsz-t, az sokkal durvább...davemayer
áucs...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
bocs de mi azért kaptuk mert egy zsidó szervezet feljelentette a szurkolókat és az mlsz-t, az sokkal durvább...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Petárda, lézer, szemétdobálás, himnuszkifütyülés, balhé, rohamrendőr a lelátón <<< mocskos zsidók rigmus
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Szóval ha balhé plusz petárdázás végig, plusz lézerezés miatt nem kapnak zártkaput, akkor a k... anyját az UEFA-nak, mi feleennyiért kaptunk.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
sokszor volt ekézve Dzsudzsák, én is számtalanszor szidtam, de most meg kell emelni a kalapot, csodálatos szabadrúgást lőtt egy olyan időszakban, ahol komoly nyomás volt rajta is és a csapaton is
kár azért a "nem les" gólért, de ennek ellenére kihozták a maxot a srácok ebből a mérkőzésből

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
A román újságok provokálják ki ezt minden meccs előtt, nem kell foglalkozni az ilyenekkel. A román Miriuta meg a magyaroknak szurkolt. Teljesen normális ez szerintem, hogy egy focista inkább ragaszkodik ahhoz az országhoz, ahol játszott, mint amilyen nemzetiségűként született.Schleck
„Arra kérem a magyarországi szurkolókat, hogy a meccs végén tudják elismerni és elfogadni a román válogatott fölényét és győzelmét. Ez is a civilizáció jele” – zárta nyilatkozatát Jenei Imre.
Szerencsére nem lett igaza. 😊
A civilizált viselkedésről már inkább nem is mondok semmit.

több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
biztos többen vagytok a trollfocin, de ezt muszáj idetenni 😀
davemayer
Nekem a Jenei Imis volt a kedvencem.

Aki mellesleg megb@szh*tja a kib@sz*tt k#rva anyját!Vrijbloed
én vele kapcsolatban azt nem értem hogy gondoljon amit akar de ezt lenyilatkozni... és mit várt? bólogatást? Sztem akart egy jó pontot szerezni a saját hazájában... élj soká, élj boldogan...davemayer
A román újságok provokálják ki ezt minden meccs előtt, nem kell foglalkozni az ilyenekkel. A román Miriuta meg a magyaroknak szurkolt. Teljesen normális ez szerintem, hogy egy focista inkább ragaszkodik ahhoz az országhoz, ahol játszott, mint amilyen nemzetiségűként született.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-igy-unnepeltek-egyutt-dzsudzsakek-a-szurkolokkal-2369243
Nem tudom volt-e valaha mostanában tuti nem, ekkora támogatásága egy szövkapnak.Toca
Megindító videó!!!

SZÉP VOLT FIÚK !!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!
több mint 10 éve
davemayer

Aki mellesleg megb@szh*tja a kib@sz*tt k#rva anyját!Vrijbloed
én vele kapcsolatban azt nem értem hogy gondoljon amit akar de ezt lenyilatkozni... és mit várt? bólogatást? Sztem akart egy jó pontot szerezni a saját hazájában... élj soká, élj boldogan...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
davemayer

Aki mellesleg megb@szh*tja a kib@sz*tt k#rva anyját!
több mint 10 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 639 — Cowboys fan
na, ez már eredmény.
utoljára mikor sikerült papírforma ellen pontot szerezni selejtezőn idegenben? Koeman alatt Dániában, egy már teljesen tét nélküli meccsen?slowmotion
Törökországban mikor Böde jött. Nem volt olyan régHöri
ja, tényleg, az edzőbuktató meccs...
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
És ehhez csak annyi kellett, hogy értelmesen, rendezetten tudjon beszélni és elmondja a kivitelezhető szakmai terveit.
Néztem azt a sajtótájékoztatóját, ahol elmondta kik lesznek a stábtagok, ott megvett engem is. Nem úgy vártam a meccset, hogy "na nézzük a sok bohócot, ahogy beégetik a főbohócot", hanem bíztam a jó eredményben. Ez volt szerintem Dárdai első nagy sikere, hogy tudott változtatni a szurkolói hangulaton és mindehhez tényleg elég volt 1-2 sajtótájékoztató.
Mindazonáltal nagyon nehéz a dolga, mert sajnos alaptechnikákra kellene megtanítani az első csapatot. Egyenlőre öröm a döntetlen és a küzdeni akarás a fiúkban. Hosszú idő után jó szájízzel álltam fel egy válogatott meccs után, ezért hálás vagyok Dárdainak.
Bízom a következő 2 meccs/ 6 pontban. Ha nem jön össze, akkor is látszik, hogy van értelmes edzőjelölt, csak a következő generációt kellene "jól használhatóra" gyúrni és a keze aláadni.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/video-igy-unnepeltek-egyutt-dzsudzsakek-a-szurkolokkal-2369243
Nem tudom volt-e valaha mostanában tuti nem, ekkora támogatásága egy szövkapnak.