Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom miért kell Gerát ekéznetek, nem ez volt élete meccse, az igaz, viszont fingom sincs volt e valaha védekező középpályás... Szalai is egy szem csatár elől, amikor kellett ott volt a kapu előtt, nem tehet róla, hogy nem tudják odapasszolni neki a labdát. Ja és gólt is fejelt, de biztos ti tudjátok jobban. Én egyenlőre Dárdaitól nem ájultam el, mint egyesek, hozott egy iszonyatosan jó mentalitást és hozzáállást, ami példaértékű, meg nem hívta be a csókosok 90%-át. Mondjuk ez mind pozitív és ilyen rövid idő alatt megsüvegelendő, én viszont még kivárok.
Ez a román csapat gyengébb, mint a tavalyi, marha okos húzás volt visszaállniuk a második félidőben. Zsuzsi gólját meg megköszönhetjük a skót bírónak 😊
Vargát azonnal el kell felejteni, ahogy Kádárt is. Ami még megfigyelhető volt, hogy Elek iszonyatosan eltolódja magát és sokszor elkésik, Stieber meg mintha a pályán sem lett volna, Lovrencsissel az élen.
Igazságos a döntetlen.
több mint 10 éve
Csodálatos arról beszélni még ilyenkor is h mekkora szar a magyar foci.... (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Dárdait itt kell tartani bármi áron.TocaNekem ugy tűnik hogy Dárdai tud példakép lenni, de közben pontosan ismeri az egyszeriválogatott játékos lelki világát. Ezt a két dolgot egyszerre senki más nem tudhatja magáénak, és úgy vélem ennel a csapatnál ez a legfontosabb. Ezek a játékosok nem lesznek jobbak saját maguknál, de a hozzáállásuk se változik gyökeresen Dárdai időszaka alatt. Attól felek jöhet ide akármekkora szakember nem tud ennyit kihozni a játékosokból. Aztán majd kiderül, de az biztos hogy olyan személyiségre van szükség mint Dárdai akiről árad hogy nem akar tobbet csak amit tudnak de azt mindig és a legjobban.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Dárdai mekkora arc 😀Irányították az 1.félidőt, mi a 2.at teljesen korrekt eredmény az X. Rálehetett volna menni talán a győzelemre, de szerintem hülyeség lett volna falnak ugrani.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Zsuzsi el ne kúrja a nyilatkozatával ezt a szép estét! 😀Dárdai meg egy hatalmas faszi, ha csak a nyilatkozatait nyertük a három meccsen, már akkor is megérte.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Azért 15-20 perc jobb játék miatt, ne tegyünk már úgy, mintha egyenrangúak vagy jobbak lettünk volna a románoktól. Győzni tudtunk volna egy nagy frászt, örülni kell az X-nek és kész.TonyMákkal nyerhettünk volna (Nikolics), de az összképet tekintve ma egyik csapat sem volt jobb a másiknál.
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de ettől az x-től nem lett jobb a magyar foci.Jakehomerjc6 leírta, hogy a szlovákok MENTALITÁSBAN jobbak nálunk, innentől már viszont nincs megállás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért 15-20 perc jobb játék miatt, ne tegyünk már úgy, mintha egyenrangúak vagy jobbak lettünk volna a románoktól. Győzni tudtunk volna egy nagy frászt, örülni kell az X-nek és kész.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
En gyozelemrol nem is almodtam.Nalam ez a dontetlen felert egy gyozelemmel.
A tobbit holnap.
több mint 10 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de ettől az x-től nem lett jobb a magyar foci.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Időhúzás kivételével tetszett ez! Északír zakó után nem nagyon vagyunk beljebb 1 ponttal, maximum fejben kellett ez. De akkor is, ne húzzuk az időt egy olyan meccsen amit meg lehet nyerni.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Dárdait itt kell tartani bármi áron.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Az X jó eredmény. Remélem nem lesz balhé a meccs után.rettegek, kit fog kinevezni a bmlsz. Dárdai akkor sem marad, ha rózsadombi villát ígérnek neki.
Bold prediction: Dárdai marad a kapitány 2015ben.iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Remélem, a játékos- és edzői nyilatkozatokból meg a médiából nem olyan vélemények fognak folyni, mintha nyertünk volna.A mutatott játék tetszett, de ez "csak" egy döntetlen. Pinyőnél mindenképp több, de össze kellene még szoknia Palival ennek a csapatnak. Kár, hogy csak interim HC 😕
Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
több mint 10 éve
ez egy nagyon jó eredmény és egy igazán jó, tudatos játékkal, Dárdai azt tette ki a pályára amit itt kell, a játékosok ennek kb a 70-80%-át meg is csinálták
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az X Bukarestben jó eredmény. Remélem nem lesz balhé a meccs után a drukkerek között. Bold prediction: Dárdai marad a kapitány 2015ben.
több mint 10 éve
simán nyerhettünk volna ha nem beszari módon kezdtünk volnaa végén nem értettem miért húztuk az időt, mi voltunk jobbak
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem meg az X-el a maximumot hoztuk ki a meccsből. Mentalitás jó, technikai tudás elégtelen.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Ha a "sztárok" hoznák magukat, akkor ezt a meccset nyerjük... Dzsudzsi beverte a szabadot, de egy értelmes megmozdulása nem volt. Szalai dettó. Tőzsér kellett volna Gera helyére.
több mint 10 éve
Egyébként Pali remekül nyúlt bele a meccsbe bármi legyen a vége.
több mint 10 éve
Jah Korcsmárra léptek rá, ez tényleg rossz meccset néz 😀
több mint 10 éve
most jön a 4 min drill
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
egyértelműen ikszre játszunk, de hát annyi baj legyen. Akármi lesz nekem gera és szalai kivételével egészen tetszett ez a meccs.
Mindig jövőre