Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Klopp most kereshet valami templomot, hátha az segít...és úgyis hiányolta Barcelonában
több mint 6 éve
Kb tökéletesen egyetértek!!Nem tudom, hogy vagy vele, de ezt a jelenlegi Barcát kb Messi viszi egyedül a hátán, mert a többiek olyan szinten alulteljesítenek vagy alkalmatlanok. Ha Messi kimarad, még játék sincsen igazán.Neymar nekem nem hiányzik, ő is csak addig bírt az egojával míg meg nem nyert velünk mindent. Mondjuk azt is csodáltam, hogy addig bírta.Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊Cou meg a másik fele....a köcsög Neymar féle kétségbeesés hozadéka...😢
dande
Na de nem leszek telhetetlen....az 1-0-nak is örültem volna....persze így, hogy az agyontörpézett zseni lőtt meg kettőt, meg édesebb az álom 😂
Klaci79
Cou meg Dembele sajna nem bírja a pszichés nyomást.....
dande
Ter Stegen és Jordi Alba stabilan jók, Piqué összekapta magát és többnyire Vidal és Busq hozza magát, de Cou, Dembele, Suarez és Rakitic egy kalap szar idén. A védelem többi tagja is elég ingatag: Lenglet és Umtiti, sőt nekem Segi is visszafejlődik, mint előre
Fast Willie
több mint 6 éve
Szepen jatszott a Pool, de nagyon nincs egy szinten a ket csapat.Hát ja, sokkal jobbak 😛 (mínusz Messi😊)
Kenny
több mint 6 éve
Azt láttam a vébén.Nagyon gyenge jelenleg a német futball.Mondjuk tény, hogy a jelenkor német focistái (Lőv éra, bleeeeeee) nem igazán ütőképesek, csak tilitoliznak ők is.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.Tavaly ott volt Karius.
Azért fura, és egyben ritka is, hogy egy német edző csapatában nincsen német játékos.
Sobri Jóska
Amadeus
Az idei vébés teljesítményük (3 meccs, kb nulla kapuralövés 20+ ról) szemléletes.
Be is kapcsol az Augenthaler, Matthaus, Brehme, Legat, Borowka, Basler nosztalgia. 😊
Sobri Jóska
Amadeus
De nekem akkor se tetszettek, amikor 14-ben vb-t nyertek.
több mint 6 éve
Kb így van. Azért Ter Stegen is rengeteget tesz hozzá. Vidal pedig az idény 2.felére csak megmutatja miért szerettem a Juvéban.Nem tudom, hogy vagy vele, de ezt a jelenlegi Barcát kb Messi viszi egyedül a hátán, mert a többiek olyan szinten alulteljesítenek vagy alkalmatlanok. Ha Messi kimarad, még játék sincsen igazán.Neymar nekem nem hiányzik, ő is csak addig bírt az egojával míg meg nem nyert velünk mindent. Mondjuk azt is csodáltam, hogy addig bírta.Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊Cou meg a másik fele....a köcsög Neymar féle kétségbeesés hozadéka...😢
dande
Na de nem leszek telhetetlen....az 1-0-nak is örültem volna....persze így, hogy az agyontörpézett zseni lőtt meg kettőt, meg édesebb az álom 😂
Klaci79
dande
Ter Stegen és Jordi Alba stabilan jók, Piqué összekapta magát és többnyire Vidal és Busq hozza magát, de Cou, Dembele, Suarez és Rakitic egy kalap szar idén. A védelem többi tagja is elég ingatag: Lenglet és Umtiti, sőt nekem Segi is visszafejlődik, mint előre
Fast Willie
De ugye volt olyan év amikor kevésbé voltunk Messi függők, mégsem jött a siker. Ilyen ez.
több mint 6 éve
Hogy Karius német, ezt így nem tudtam.a német kapus két ajándék gólt adott nekikNem láttam.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.volt, de láthattad tavaly, mi lett belőle 😊
Azért fura, és egyben ritka is, hogy egy német edző csapatában nincsen német játékos.
Sobri Jóska
slowmotion
Ahogy klubfutbalt se ezer éve.
Na de két gyerekkori kedvelt csapat (80-as évek Rush ill. 90-es évek Koeman nosztalgia) leültetett a tévé elé. 😊
Sobri Jóska
slowmotion
Azt hittem eleddig, hogy finn.
Schumacher, Reck, Köpke, Immel, Kahn, Neuer, ezekről tudtam.
több mint 6 éve
Nagyon gyenge jelenleg a német futball.Mondjuk tény, hogy a jelenkor német focistái (Lőv éra, bleeeeeee) nem igazán ütőképesek, csak tilitoliznak ők is.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.Tavaly ott volt Karius.
Sobri Jóska
Amadeus
Az idei vébés teljesítményük (3 meccs, kb nulla kapuralövés 20+ ról) szemléletes.
Be is kapcsol az Augenthaler, Matthaus, Brehme, Legat, Borowka, Basler nosztalgia. 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Hát nekem a Pep féle Barca a 16-0-ás Patssel volt párhuzamban, a mostani Peccel pedig a Reál Margit van összehangban.Mintha a reál nyerte volna a bl-eket Patriots módra...de ezek szerint csak az utálatod a párhuzam 😂Kinek mi, nekem a Barca a legkevésbé kedvelt csapatomAz a Real már bocs 😉Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
dande
kapitnono
Klaci79
több mint 6 éve
Szepen jatszott a Pool, de nagyon nincs egy szinten a ket csapat.
több mint 6 éve
Mondjuk tény, hogy a jelenkor német focistái (Lőv éra, bleeeeeee) nem igazán ütőképesek, csak tilitoliznak ők is.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.Tavaly ott volt Karius.
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Nah és akkor most szombaton jön a B csapat a Poolnál feladva a bajnokságot?
több mint 6 éve
a német kapus két ajándék gólt adott nekikNem láttam.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.volt, de láthattad tavaly, mi lett belőle 😊
Sobri Jóska
slowmotion
Na de két gyerekkori kedvelt csapat (80-as évek Rush ill. 90-es évek Koeman nosztalgia) leültetett a tévé elé. 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.Tavaly ott volt Karius.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Te nem ismered az Ajax szurkolótábort ezek szerint, Ott van egyéni rapport a foscsisoknak 😊Biztos nagyon hajt majd a két jövőbeli Barca igazolás az esetleges döntőben... Előre felmagasztaljak és beszappanozzak Messit, hogy tuti elnyomiznak valamitRealt kb a sereghajtók is megverik idén a bajnokságban, a juve is elég szarul játszott, a tottenham meg szintén nem való ide...Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
flzoli
több mint 6 éve
Nem láttam.Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.volt, de láthattad tavaly, mi lett belőle 😊
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 6 éve
Nem tudom, hogy vagy vele, de ezt a jelenlegi Barcát kb Messi viszi egyedül a hátán, mert a többiek olyan szinten alulteljesítenek vagy alkalmatlanok. Ha Messi kimarad, még játék sincsen igazán.Neymar nekem nem hiányzik, ő is csak addig bírt az egojával míg meg nem nyert velünk mindent. Mondjuk azt is csodáltam, hogy addig bírta.Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊Cou meg a másik fele....a köcsög Neymar féle kétségbeesés hozadéka...😢
dande
Klaci79
dande
több mint 6 éve
A Messi túlértékelt, és kiégett. Ez mind igaz, csak egy másik dimenzióban...
több mint 6 éve
azért na.Biztos nagyon hajt majd a két jövőbeli Barca igazolás az esetleges döntőben... Előre felmagasztaljak és beszappanozzak Messit, hogy tuti elnyomiznak valamitRealt kb a sereghajtók is megverik idén a bajnokságban, a juve is elég szarul játszott, a tottenham meg szintén nem való ide...Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
flzoli
ha hazai játékosokként nyernek, akkor kb félisten státuszba kerülnek, Barcelonában csak egy idegenlégiós lennének a sok közül.
több mint 6 éve
Biztos nagyon hajt majd a két jövőbeli Barca igazolás az esetleges döntőben... Előre felmagasztaljak és beszappanozzak Messit, hogy tuti elnyomiznak valamitRealt kb a sereghajtók is megverik idén a bajnokságban, a juve is elég szarul játszott, a tottenham meg szintén nem való ide...Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
több mint 6 éve
Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.volt, de láthattad tavaly, mi lett belőle 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Mintha a reál nyerte volna a bl-eket Patriots módra...de ezek szerint csak az utálatod a párhuzam 😂Kinek mi, nekem a Barca a legkevésbé kedvelt csapatomAz a Real már bocs 😉Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
dande
kapitnono
több mint 6 éve
Ügyes kis rakkolós csapat ez a Liverpool (bár én az ilyen tilitoli játékot nem kedvelem), csak a Barca eggyel magasabb kategória, és az idei év meglepetéscsapata ugye az Ajax.Azért fura, és egyben ritka is, hogy egy német edző csapatában nincsen német játékos.
több mint 6 éve
Neymar nekem nem hiányzik, ő is csak addig bírt az egojával míg meg nem nyert velünk mindent. Mondjuk azt is csodáltam, hogy addig bírta.Cutoljuk ha ezen esünk ki 😊Cou meg a másik fele....a köcsög Neymar féle kétségbeesés hozadéka...😢
dande
Klaci79
több mint 6 éve
A Barca ágát könnyebbnek gondolom: Lyon, MU, Pool. Mellesleg a többszörös címvédőt és az egyik legnagyobb esélyest kiverni egy outsider-nek igenis megsüvegelendő.Realt kb a sereghajtók is megverik idén a bajnokságban, a juve is elég szarul játszott, a tottenham meg szintén nem való ide...Hát azért egy Real Madrid, Juventus, Tottenham sorozatot túlélve nem mondanám, hogy túlértékeltek.Nagyon túl vannak ők értékelve szerintem, de sok sikert hozzá, nekik fogok szorítani, mert nekem a Barca a labdarúgás Patriotsa 😁Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
Mellette a bajnokságban termeltünk több, mint 110 gólt😊
több mint 6 éve
Klopp egyben volt fasz, hogy nem fogta vissza a Poolt a végén. Óriási mák hogy nem kapott még 1-2-t.Évek óta elköveti ezt a hibát. Ha Pep kapja az ívet ő is megerdemli a makacs hülyeségei után
Toca