Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
ez itt off de ezek a szavazós reklámok.... hazakészültem pedig de hát ez...?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Míg ők szétpasszolnak minket, addig mi se cselezni, se passzolni, se ívelni, se semmit nem tudunk. Egyáltalán nem látszik a légiós tapasztalat, mert egy alapvető technikát sem tudnak kivitelezni.Ámbár a hozzáállás már jobb, csak lestem, hogy Dzsudzsák szerelt hátul. Szalai gólja nálam sem volt les.
több mint 10 éve
ugyanolyan sz...k vagyunk mint múltkor, annyi a szerencsénk, hogy ez a román csapat legalább 50%-kal rosszabb mint múltkor, de nekünk ennyi sem elégennél jóval több kell, mert ez egy kalap f.s, 3 passzt nem tudunk megcsinálni!
több mint 10 éve
Szerintem Szalai fejese nem volt les, ez pedig az volt...Sebiién a Szalaiét nem láttam de szerintem is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Sebii
3 536
Szerintem Szalai fejese nem volt les, ez pedig az volt...
több mint 10 éve
Mondjuk Lovrencsics is bekaphatja, nem zárt vissza eddig 1szer sem
több mint 10 éve
még jó hogy ez volt sztem a taktikában a kulcs hogy a félidő legyen meg x...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
B+
több mint 10 éve
Varga te lassított felvétel mozgású barom!!! k... életbe!!!
több mint 10 éve
Majdnem.
több mint 10 éve
Nem megy az "1 az 1" elleni játék és az előre passz, ezért ívelgetünk. Viszont pontosan ívelni se tudunk, ha meg igen, akkor nem tudjuk levenni a labdát csak ha 2-3 méternyi hely van. Sajnos így minden támadásunk hamvába holt.Tonyegyelőre, de nekünk a 70. percben kell vezetni egy öngóllal 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem megy az "1 az 1" elleni játék és az előre passz, ezért ívelgetünk. Viszont pontosan ívelni se tudunk, ha meg igen, akkor nem tudjuk levenni a labdát csak ha 2-3 méternyi hely van. Sajnos így minden támadásunk hamvába holt.
több mint 10 éve
kár ezért az elszórakozott szabadrugásért...
több mint 10 éve
Slow, itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy a sok dilettáns után végre egy olyan ember vezeti a válogatottat aki mögé mindenkinek oda lehet, és oda is kell állni, aki megérdemli a megelőlegezett bizalmat. Érezhető, hogy most valami teljesen más mint az elmúlt években és ilyenkor amikor pont a legnagyobb ellenfél elleni derbire készülünk sztem nincs szükség a negatív megnyílvánulásokra, pláne h jó eséllyel igaza lesz ezeknek az embereknek és akkor lehet majd nyomatni a bezzeg én előre megmondtam mantrát...erre írtam, hogy Dárdainak szurkolok. csak hát ehhez kell az aranylábúak jó teljesítménye.
Szerk. Egyébként az első válogatotthoz köthető emlékem 1997hez köthető, azóta követem a posványt 😊 basszus, már lassan 20 éve...huhpeach
a válogatott jó részétől annyiszor láttam már lélektelen szar lézengést a pályán, hogy a többség győz alapon felőlem azt csinálnak, amit akarnak. lehetnek az edzők a szarok, de szar taktikától még sohasem volt kötelező megállni a pályán, hajtani attól is lehet.
szóval ez egy önellentmondás, van egy csapat, akinek nem szurkolok, és akiknek jól kell játszani, hogy az edző, akinek viszont szurkolok, az jól járjon. tehát végső soron annak a csapatnak szurkolok, akinek nem akarok szurkolni, maximum csak remélni a legjobbakat.
több mint 10 éve
Tony
885
Románok ismét hozzák a mocskos fajtájukat...KÉTMILLIÓ!!!!peach+1 zárt kapus meccs
több mint 10 éve
Románok ismét hozzák a mocskos fajtájukat...KÉTMILLIÓ!!!!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Úgy ülök itt a TV előtt és várom ezt a meccset mint évek óta soha.Akármi is lesz az eredmény nagyon örülök neki, hogy Dárdai Pali lett a kapitány. Sajnálom, hogy csak 3 meccset vállalt.
Kíváncsi vagyok erre az új külföldi (jelenleg is egy válogatottnál dolgozó) szövetségi kapitányra.
több mint 10 éve
Tony
885
Slow, itt nem erről van szó. Hanem arról, hogy a sok dilettáns után végre egy olyan ember vezeti a válogatottat aki mögé mindenkinek oda lehet, és oda is kell állni, aki megérdemli a megelőlegezett bizalmat. Érezhető, hogy most valami teljesen más mint az elmúlt években és ilyenkor amikor pont a legnagyobb ellenfél elleni derbire készülünk sztem nincs szükség a negatív megnyílvánulásokra, pláne h jó eséllyel igaza lesz ezeknek az embereknek és akkor lehet majd nyomatni a bezzeg én előre megmondtam mantrát...Mint ahogy neked jogod van optimistának lenni, úgy másnak is van joga pesszimistának lenni. Téged se illetett senki sem jelzőkkel, azért mert optimista vagy, szerintem elvárható lenne ez visszafelé is.
Szerk. Egyébként az első válogatotthoz köthető emlékem 1997hez köthető, azóta követem a posványt 😊 basszus, már lassan 20 éve...huhpeach
Amúgy mi baja is lesz Dárdainak és a válogatottnak attól, hogy tőlük sok-sok kilométerre, egy általuk nem olvasott fórumon valaki negatív hangvételben ír? Ettől fognak esetleg kikapni vagy mi a f.sz? Attól mert te/én/bárki más itthon optimista még nem játszik jobban a csapat,minthogy attól sem lesz szarabb, mert valakik pesszimisták.
több mint 10 éve
Ezzel a bazza féle várható kezdővel már a kezdő sípszó előtt főbe lőnénk magunkat...peachBazzeg és dárdai mégis meghúzta, annyi a difi h elek kezd tőzsér helyett...nagyon kiváncsi vagyok, a középpályás védekezést h oldjuj meg...mondjuk támadni akarunk, ez látszik 😊
több mint 10 éve
semmit nem tudok a szlovák-szlovén utánpótlásról, de azt látom, hogy nekik legalább vannak komoly csapatokban játszó játékosaik(szlovákok), illetve a maguk szintjén tudnak komoly EGYSÉGES csapatot kialakítani, aki képesek a bravúrra (szlovénok)ezzel szemben, mi se tradícióból se a merítési bázisból (=önerőből) még a közelükbe sem tudunk lenni, vajon ez minek köszönhető? talán ezen kéne elgondolkodni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ezzel a bazza féle várható kezdővel már a kezdő sípszó előtt főbe lőnénk magunkat...
több mint 10 éve
Ezek szerint ott a zseton zsebrerakásánál magasabb célok, jelesül a foci felvirágoztatása lebeg az edzők szeme előtt, ellentétben ugyebár az itthoni példával, ahol legfeljebb nyilatkozni tanulnak meg a "szakemberek" (néha pedig azt sem...)berger90bullshit a köbön, a szlovákoknál nagyobb a korrupció, mint a románok, bulgárok, görögök és olaszok kivételével bárhol az EU-ban, de valószínűleg a véletlenek csodálatos összejátszásánál köszönhető, hogy a labdarúgásba épp a szentlelkűek jutottak
amúgy a 2010-es vb-kvalifikációs csoportjuk:
1. Szlovákia
2. Szlovénia
3. Csehország
4. Észak-Írország
5. Lengyelország
6. San Marino
innen egy országnak minimum ki kellett jutnia, akire itthonról aztán bezzegezve mutogathatunk, ez ebben a gyönyörű
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ezek szerint ott a zseton zsebrerakásánál magasabb célok, jelesül a foci felvirágoztatása lebeg az edzők szeme előtt, ellentétben ugyebár az itthoni példával, ahol legfeljebb nyilatkozni tanulnak meg a "szakemberek" (néha pedig azt sem...)De mi a szlovák példa? Mert direkt rákerestem, u15-ig visszamenően biztosan minden csapatnál szlovák edzők dolgoznak, sőt '93 óta sose alkalmaztak ezeknél a csapatoknál külföldi trénereket. Egyes kluboknál találtam együttműködési megállapodásokat angolokkal, de kb. ennyibaggioJC párszor már dicsérte a szlovák példát, de mégis mi jobb ajánlólevél kell annál, hogy ott voltak négy éve a vébén? Hogy a spanyolok kipicsázásáról már ne is beszéljünk.berger90De ha már velük példálózol, mit tudsz pl. a szlovák és a szlovén utánpótlás-képzésről?baggiojajj... mert 1., az rögtön egy életképes és jól kidolgozott koncepció, ha "töltsük fel nyugati edzőkkel az utánpótlást" felkiáltással belefogunk, 2., külföldi edzők és menedzserek bevonása azonnal kizárja a korrupciót, mely fogalmat arrafelé nem is ismerneknem, az lenne a lényeg, hogy felhagyjunk azzal amit az elmúlt 30 évben csináltunk, MERT AZ NEM MŰKÖDIK!!!
remélem ma visszanyerjük Erdélyt, az a lényegbaggio
Az európai labdarúgás elhúzott mellettünk, észre kéne venni, hogy önerőből ez a hátrány ledolgozhatatlan.
senki nem hiszi, hogy külföldön minden jó, minden szép, de ha Belgium eljutott oda ahova, ha a szlovákok ki tudnak nevelni egy Hamsikot,Skrtel-t, szlovénok meg tudják verni a svájci csapatot, akkor hagyjuk már ezt a szokásos bullshit-et a korrupcióvalZERO_L
Mindig jövőre
több mint 10 éve
De mi a szlovák példa? Mert direkt rákerestem, u15-ig visszamenően biztosan minden csapatnál szlovák edzők dolgoznak, sőt '93 óta sose alkalmaztak ezeknél a csapatoknál külföldi trénereket. Egyes kluboknál találtam együttműködési megállapodásokat angolokkal, de kb. ennyiJC párszor már dicsérte a szlovák példát, de mégis mi jobb ajánlólevél kell annál, hogy ott voltak négy éve a vébén? Hogy a spanyolok kipicsázásáról már ne is beszéljünk.berger90De ha már velük példálózol, mit tudsz pl. a szlovák és a szlovén utánpótlás-képzésről?baggiojajj... mert 1., az rögtön egy életképes és jól kidolgozott koncepció, ha "töltsük fel nyugati edzőkkel az utánpótlást" felkiáltással belefogunk, 2., külföldi edzők és menedzserek bevonása azonnal kizárja a korrupciót, mely fogalmat arrafelé nem is ismerneknem, az lenne a lényeg, hogy felhagyjunk azzal amit az elmúlt 30 évben csináltunk, MERT AZ NEM MŰKÖDIK!!!
remélem ma visszanyerjük Erdélyt, az a lényegbaggio
Az európai labdarúgás elhúzott mellettünk, észre kéne venni, hogy önerőből ez a hátrány ledolgozhatatlan.
senki nem hiszi, hogy külföldön minden jó, minden szép, de ha Belgium eljutott oda ahova, ha a szlovákok ki tudnak nevelni egy Hamsikot,Skrtel-t, szlovénok meg tudják verni a svájci csapatot, akkor hagyjuk már ezt a szokásos bullshit-et a korrupcióvalZERO_L
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal