Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
otdk-ra írok dolgozatot, így is, úgy is lemaradnék róla.le ne maradj német meccsrőlAsbeeRég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.évek óta az első, amit tervszerűen meg fogok nézni és még szurkolni is fogok. De csak Pali miatt.Amadeus91
Hihetetlen mennyire kevés elég az embereknek, hogy bizakodjanak. Félek, hogy megint pofára esünk, de vmi azt súgja most másképp lesz (százhuszonkilencedszer)gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
le ne maradj német meccsrőlRég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.évek óta az első, amit tervszerűen meg fogok nézni és még szurkolni is fogok. De csak Pali miatt.Amadeus91
Hihetetlen mennyire kevés elég az embereknek, hogy bizakodjanak. Félek, hogy megint pofára esünk, de vmi azt súgja most másképp lesz (százhuszonkilencedszer)gabokocka
több mint 10 éve
nem kell egyből falra mászni, ha nem lelkesedik mindenki annyira.Isten adja h az ilyen kis megmondó *****-nek ne legyen igaza! Ha megint a fajtádnak lesz igaza pofán röhöghetsz ( minket ) és bizonygathatod h előre megmondtad....legalább lesz boldogságod (Y)peachMáshogy adunk gólpasszt az ellenfélnek, máshogy szarunk be a himnuszok alatt, a játékosok a közhelyszótár egy másik oldaláról fognak idézni a meccs után.KampmanRég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.másképp lesz = 0:2 vagy 0:4?slowmotion
én pl Dárdainak szurkolok, hogy megmutathassa, de a többit/többieket pont leszarom.
persze, örülök neki, ha sikerül valamit elérni a kecskepásztorok ellen, ha tényleg megdolgoznak érte, akkor jár a jutalom. csak az a helyzet, hogy már túl régóta mindig ugyanaz a kifogásgenerátor működik, én meg már pont nem akarok egy lelketlen banda vállalhatatlan játéka miatt szívrohamot kapni.
én például még nem vagyok annyi idős, mint egyesek itt ezen az oldalon, viszont jó eséllyel legalább tíz évvel idősebbnek gondolom magam Nálad. na ez annyit tesz, hogy én tíz évvel hosszabb ideig hallottam a magyarázkodásokat, és most már pont kurvára nem érdekel, mit mondanak. láttam Irapuatót, láttam a lejtőt (amikor először a görögök, aztán a törökök, aztán a svájciak, máltaiak, izlandiak is elpicsáztak), láttam azt, amikor a finnek továbbrúgtak minket pótselejtetzőre, láttam, amikor a jugókat vendégül láttuk
nem, nem kell hőzöngeni, nem kell magyarkodni, ha valaki cinikus, akkor valószínűleg jó okkal az. és ezt talán egyszer a fiatalok is meg fogják érteni, csak ahhoz még érni kell egy picit.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.évek óta az első, amit tervszerűen meg fogok nézni és még szurkolni is fogok. De csak Pali miatt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Isten adja h az ilyen kis megmondó *****-nek ne legyen igaza! Ha megint a fajtádnak lesz igaza pofán röhöghetsz ( minket ) és bizonygathatod h előre megmondtad....legalább lesz boldogságod (Y)Máshogy adunk gólpasszt az ellenfélnek, máshogy szarunk be a himnuszok alatt, a játékosok a közhelyszótár egy másik oldaláról fognak idézni a meccs után.KampmanRég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.másképp lesz = 0:2 vagy 0:4?slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hétvégi Szeged-Vasas, Gyulán(!):LOL, ott rettegnek, hogy 15 szurkoló szétveri a várost.
"Felhívjuk a Tisztelt Vasas Szurkolók figyelmét - akik a helyszínen szeretnék a találkozót megtekinteni -, hogy a Grosics Akadémia sporttelep speciális házi szabályzata értelmében a jegyvásárlásához személyi igazolvány bemutatása szükséges, és a helyszínen készített fotóval lehet csak a beengedéshez szükséges regisztrációt elvégezni.
Csak azután nyomtatják ki a belépőjegyet. Vagyis az esetlegesen meglévő szurkolói kártya bemutatása nem elégséges a jegy megvásárlásához."
😊
Legközelebb már videóra vett bemutatkozó műsort is kell adni a drukkereknek?Bazzani
Mondjuk én még sose voltam ott, csak összefoglalót láttam, de tény hogy nem nehéz egy nézőnek bemenni a pályára ha olyanja van. De akkor is, C'mon man
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Hétvégi Szeged-Vasas, Gyulán(!):csinálják csak nyugodtan: majd lesz megint ezer néző a jégkorongmeccseken.
"Felhívjuk a Tisztelt Vasas Szurkolók figyelmét - akik a helyszínen szeretnék a találkozót megtekinteni -, hogy a Grosics Akadémia sporttelep speciális házi szabályzata értelmében a jegyvásárlásához személyi igazolvány bemutatása szükséges, és a helyszínen készített fotóval lehet csak a beengedéshez szükséges regisztrációt elvégezni.
Csak azután nyomtatják ki a belépőjegyet. Vagyis az esetlegesen meglévő szurkolói kártya bemutatása nem elégséges a jegy megvásárlásához."
😊
Legközelebb már videóra vett bemutatkozó műsort is kell adni a drukkereknek?Bazzani
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kampman
28 330
Máshogy adunk gólpasszt az ellenfélnek, máshogy szarunk be a himnuszok alatt, a játékosok a közhelyszótár egy másik oldaláról fognak idézni a meccs után.Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.másképp lesz = 0:2 vagy 0:4?slowmotion
több mint 10 éve
Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.másképp lesz = 0:2 vagy 0:4?
több mint 10 éve
dugo93
4 230
A végére még pont befért a buzimlsz 😀Imádom ezeket a megnyilvánulásokat 😀
JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
A végére még pont befért a buzimlsz 😀több mint 10 éve
Hétvégi Szeged-Vasas, Gyulán(!):"Felhívjuk a Tisztelt Vasas Szurkolók figyelmét - akik a helyszínen szeretnék a találkozót megtekinteni -, hogy a Grosics Akadémia sporttelep speciális házi szabályzata értelmében a jegyvásárlásához személyi igazolvány bemutatása szükséges, és a helyszínen készített fotóval lehet csak a beengedéshez szükséges regisztrációt elvégezni.
😊
Legközelebb már videóra vett bemutatkozó műsort is kell adni a drukkereknek?
több mint 10 éve
Kicsit off:őt ezentúl tényleg nem kéne hagyni "egyedül gyalogolni" 😛
Hogy lehet valaki ennyire hülye? 😀😀
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-carragher-edzesre-ment-majd-rajott-mar-visszavonult-2368893dugo1993
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
dugo93
4 230
Kicsit off:Hogy lehet valaki ennyire hülye? 😀😀
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-carragher-edzesre-ment-majd-rajott-mar-visszavonult-2368893
több mint 10 éve
Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.Hihetetlen mennyire kevés elég az embereknek, hogy bizakodjanak. Félek, hogy megint pofára esünk, de vmi azt súgja most másképp lesz (százhuszonkilencedszer)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Ha csak szimplám a jogi oldalt nézzük, és a mindenki által követelt nyugati mentalitást, a FRADI márkanév gondolom egy az FTC által bejegyzett név, ezáltal a szerepeltetése tulajdonosi engedélyhez kötött.erről kérdeztem Kenny véleményét ... komolyan ez szánalmas már ...csebi"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.Toca
Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.cartman023
Mielőtt itt manipulatív módon hülyeségekkel keltetek negatív hangulatot, gondolkodjatok már picit. Ha nem hiszed vedd el a nagymamád nyugdíjját és kezdj el árulni saját gyártmányú Nike pólókat mondjuk mondjuk a hivatalos márkabolt előtt, lássuk meddig tűrnek majd ott meg.
több mint 10 éve
Hihetetlen azért, hogy micsoda erő van ebben a magyar fociban. Komolyan mondom a a kémiai kötés, ami összetartja a pöcegödörben vígan lubickoló elemeket bele kellene rakni egy szuper erős ragasztó alkotó elemei közé...
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-feldult-fradistak-a-reuters-is-a-venaszkennerrol-ir-2368913akkora facepalmot kapott tőlem ez a cikk, főleg az utolsó mondat, ezen már csak nevetni lehet komolyan. A következő az lesz hogy el akarják lopni az emberek vénáját 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Mondjuk ha már az 5 pontot emelted ki, annál pont nem fér bele 😀„A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt...”Tocatehát belefér a vereségHöri
több mint 10 éve
„A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt...”Tocatehát belefér a vereség
több mint 10 éve
Látszik, hogy ő már egy más nemzedék és máshol gyűjtött tapasztalatot.Tonyinkább a máshol gyűjtött tapasztalat, ha az ő nemzedékét nézzük, akkor a kifogás generátor ugyanúgy megvan másnak is (pl. Horváth Feri)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Látszik, hogy ő már egy más nemzedék és máshol gyűjtött tapasztalatot.
több mint 10 éve
„Meg vagyok elégedve. Abszolút nincs veszélyérzetem, nagyon jól dolgoztak a srácok. Annyira nyugodt vagyok, hogy hihetetlen. A csapat mentális és fizikális felkészítése sikerült, nincs kifogás, jobbat kaptam a srácoktól, mint amit vártam. A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt, ez a pillanatnyi formától, illetve attól függ, hogyan tudok meccselni, ez az én felelősségem. Ha minden jól sikerül, akkor sűrűbben fogunk védekezni, agresszívebbek lesznek a srácok, és javítani tudunk a váltásokon – a védekezésből támadásba átmenetek és fordítva –, ha ezeken javítani tudunk, akkor eredményesebbek leszünk”Semmi ígéret, csak kisebb célok, amiben előre felelősséget vállal, ilyen is rég vót.
több mint 10 éve
erről kérdeztem Kenny véleményét ... komolyan ez szánalmas már ..."Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.Toca
Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.cartman023
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.