Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
némmá, a punk gyerek nem esett el
több mint 6 éve
Az Ajax védelme ha minden kezdőnk lesz - jobb, mint a Pool-é, most mondomÁh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie
kapitnono
több mint 6 éve
Áh örüljenek ha találnak egyet és öt alatt megússzák. Nagyon nem valók ők egy bl döntőre, eléggé nagy csoda hogy ők itt lehetnek. Mint anno a Porto Monaco.Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
Fast Willie

több mint 6 éve
mert ott Eto'o-t egész meccsre ráállította. Mou játéka nem látványos, de a védekezése hatékony.Ja a Mou féle Cselszkij mindig is kivéátel volt, de hát az Interrel is megjátszottaItt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?ellenunk nem igazan villogott soha 😊 mar csak a BL-be kene visszatalalnunk 😕
Fast Willie
Borbinho
Fast Willie
több mint 6 éve
a legnagyobb gyozelmunknel nem Mou volt 😊Ja a Mou féle Cselszkij mindig is kivéátel volt, de hát az Interrel is megjátszottaItt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?ellenunk nem igazan villogott soha 😊 mar csak a BL-be kene visszatalalnunk 😕
Fast Willie
Borbinho
Fast Willie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem akarok fasz lenni, de Klopp belefutott a faszerdőbe a nyilatkozataival.
több mint 6 éve
Azért ha a 10.percben 1-0....meleg a pite....persze Messije és ekkora rutinja nincs senki másnak...Ha 3-0 a vége sem vennék mérget én erre a továbbjutásra...gecijo csapat ez a Pool...sokkal jobb játékuk van, mint a mancity-nekLiverpool-ban Messi kontrázhat = 2 gól
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
Ja a Mou féle Cselszkij mindig is kivéátel volt, de hát az Interrel is megjátszottaItt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?ellenunk nem igazan villogott soha 😊 mar csak a BL-be kene visszatalalnunk 😕
Fast Willie
Borbinho
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 398
a sorfalat rosszul allitotta fel😣
több mint 6 éve
Ha 3-0 a vége sem vennék mérget én erre a továbbjutásra...gecijo csapat ez a Pool...sokkal jobb játékuk van, mint a mancity-nekigen csak Liverpoolban lesz terület a törpéknek, agyon kontrázhatják a Poolt
Klaci79
nem mondom, hogy nem lőhet 3-at otthon a Pool, de hogy nem ússza meg gól nélkül az tuti
több mint 6 éve
Itt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?ellenunk nem igazan villogott soha 😊 mar csak a BL-be kene visszatalalnunk 😕
Fast Willie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ha 3-0 a vége sem vennék mérget én erre a továbbjutásra...gecijo csapat ez a Pool...sokkal jobb játékuk van, mint a mancity-nekLiverpool-ban Messi kontrázhat = 2 gól
Klaci79
több mint 6 éve
Raus Pep vagy mi!Szerintem Pepé!Átok ül a Poolon...Klopp hibája, ki kell rúgni..
Toca
Szokol
Toca
több mint 6 éve
Ha 3-0 a vége sem vennék mérget én erre a továbbjutásra...gecijo csapat ez a Pool...sokkal jobb játékuk van, mint a mancity-nek
több mint 6 éve
Holnapig játszanak, sem rúg gólt a Pool.
több mint 6 éve
Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötötAjax-Barca 4-3 a döntő a tippem
kapitnono
több mint 6 éve
Szerintem Pepé!Átok ül a Poolon...Klopp hibája, ki kell rúgni..
Toca
Szokol
több mint 6 éve
Itt senki sem tanulta meg, hogy bármennyire faszán tolják az angolok a Barca ellen, Messi egymaga megszopatja őket mindig?
több mint 6 éve
Ez a bl akkor el is dőlt. Csoda lesz ha nem lőnek legalább az Ajaxnak vagy ötöt

több mint 6 éve
ha holnapig játszunk, akkor sem szerzünk gólt.csak kapunk még ötöt.
több mint 6 éve
Átok ül a Poolon...
több mint 6 éve
Igazságtalan a sport...