Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."

Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...
Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!JC6
Vertük már az Olaszokat meg a Németeket is miről beszélsz ? 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...
Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
ááááááá ezek a makker szulvákok nem megverték a spanyolokat...............
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ezt-tettek-futaccsal-oriasi-a-felhaborodas-video-2368791
És a Bursaspor lehozza a honlapján, hogy ilyen majdnem minden meccsen előfordul. 😀

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peach
ez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...peach
ne izgulj, a jó munkához idő kell és neki pl a jövő generációval kéne foglalkoznia (ahogy azt teszi most a Herthánál) hogy átvegyék tőle a fanatizmus+hozzáértés jó ötvözetét, de sajnos a ezzel a nagy válogatottal ő sem lesz képes nagy csodára, ezen a pár meccsen szerencse is kell a jó eredményekhez. Neki szívesen adnék 4-8 évet hogy megreformálja itt a dolgokat (nem ártana egy kis németes rendszer...) de ő inkább a Herthánál képzeli el a hosszútávú jövőt, ami érthető is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peach
ez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
egonj Washington Commanders 149

Reméljük nem sex tape.

HTTR
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
ez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 950 — Lucas Scott
Kenny! mit szólsz a védjegy mozgalomhoz??? szánalom a köbön komolyan mondom ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!ZERO_L
nem értem miért kell hülyeségeket írni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 183
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!
 www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Agozibozi
+1 másik pre game show
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 183
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!
 www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Ag
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
diók--- 2millió 😕
MLSZ nem viccel...NB2
Én kint voltam a meccsen, és számomra teljesen érthetetlen, hogy mire ez a büntetés. Mivel bántották a Fradit? Aki nem ugrál fradista... Ezzel? Azért mert telt ház van, és kint 10e néző, akkor már 2 milla a bünti? Nevetséges.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
?

Mikey
Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :pxrace77
Láttam már hasonló koreográfiát:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
?

Mikey
mire értetted, hogy "?" ?
slowmotion
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez
Ön nyert! 😀Mikey
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.slowmotion
Mondjuk pont úgy viselkedik, mint valami 3 éves gyerek, akinek elvették a játékát. 😀
Nekem már léptek be így, ennyire azért nem sírtam. Főleg, hogy ha a lábam eltörik, akkor nálam az nem segít, ha elkezdek ugrálni és rátámaszkodni, amikor megdöglök a fájdalomtól. 😊
De tény, mindenki másként viselkedik. Van, aki fóka. 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
diók--- 2millió 😕
MLSZ nem viccel...
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
?

Mikey
mire értetted, hogy "?" ?
slowmotion
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez
Ön nyert! 😀Mikey
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 futballsznob.blog.hu/2014/10/05/veber_gyorgy_szigoruan_korhataros_vilagfajdalmai
Most már tudjuk Pécsen miért nem járnak a családok a meccsekre...

| de mi lehet pl Debrecenben? |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).
slowmotion
Ezen én is néztem, hogy egy ilyen mozdulat alapján, hogy lehet valakit teljesen tehetségtelennek feltüntetni...De biztos igaza van a gyereknek, mert Gattuso és Scholes is hatalmas "tehetségtelen b@lfaszok" voltak a pályán, mert hát tőlük is lehetett látni pár hasonlót.

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
?

Mikey
Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :p
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát valami csodás ez a sok villódzás 😀

Remélem még sokan idézitek ezt a gif-et....