Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
cartman023
823
"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.
több mint 10 éve
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...Vertük már az Olaszokat meg a Németeket is miről beszélsz ? 😀
Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!JC6
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!
több mint 10 éve
ááááááá ezek a makker szulvákok nem megverték a spanyolokat...............
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ezt-tettek-futaccsal-oriasi-a-felhaborodas-video-2368791És a Bursaspor lehozza a honlapján, hogy ilyen majdnem minden meccsen előfordul. 😀
több mint 10 éve
ne izgulj, a jó munkához idő kell és neki pl a jövő generációval kéne foglalkoznia (ahogy azt teszi most a Herthánál) hogy átvegyék tőle a fanatizmus+hozzáértés jó ötvözetét, de sajnos a ezzel a nagy válogatottal ő sem lesz képes nagy csodára, ezen a pár meccsen szerencse is kell a jó eredményekhez. Neki szívesen adnék 4-8 évet hogy megreformálja itt a dolgokat (nem ártana egy kis németes rendszer...) de ő inkább a Herthánál képzeli el a hosszútávú jövőt, ami érthető is.A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...peachmegnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peachez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peachez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
egonj
149
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peachez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
Reméljük nem sex tape.
HTTR
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peachez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?
több mint 10 éve
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kenny! mit szólsz a védjegy mozgalomhoz??? szánalom a köbön komolyan mondom ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!ZERO_Lnem értem miért kell hülyeségeket írni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!+1 másik pre game show
www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Agozibozi
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Ag
több mint 10 éve
diók--- 2millió 😕Én kint voltam a meccsen, és számomra teljesen érthetetlen, hogy mire ez a büntetés. Mivel bántották a Fradit? Aki nem ugrál fradista... Ezzel? Azért mert telt ház van, és kint 10e néző, akkor már 2 milla a bünti? Nevetséges.
MLSZ nem viccel...NB2
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 10 éve
Láttam már hasonló koreográfiát:?Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :pxrace77
Mikey
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Mondjuk pont úgy viselkedik, mint valami 3 éves gyerek, akinek elvették a játékát. 😀lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.Ön nyert! 😀MikeyHát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.slowmotion
Nekem már léptek be így, ennyire azért nem sírtam. Főleg, hogy ha a lábam eltörik, akkor nálam az nem segít, ha elkezdek ugrálni és rátámaszkodni, amikor megdöglök a fájdalomtól. 😊
De tény, mindenki másként viselkedik. Van, aki fóka. 😀
több mint 10 éve
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.Ön nyert! 😀MikeyHát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.
több mint 10 éve
futballsznob.blog.hu/2014/10/05/veber_gyorgy_szigoruan_korhataros_vilagfajdalmaiMost már tudjuk Pécsen miért nem járnak a családok a meccsekre...
| de mi lehet pl Debrecenben? |
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
dugo93
4 230
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).Ezen én is néztem, hogy egy ilyen mozdulat alapján, hogy lehet valakit teljesen tehetségtelennek feltüntetni...De biztos igaza van a gyereknek, mert Gattuso és Scholes is hatalmas "tehetségtelen b@lfaszok" voltak a pályán, mert hát tőlük is lehetett látni pár hasonlót.
slowmotion
több mint 10 éve
Hát valami csodás ez a sok villódzás 😀Remélem még sokan idézitek ezt a gif-et....