Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-szentes-lazar-is-palyazott-szovetsegi-edzonek-2367399

"„Már a személyes meghallgatáson is túl vagyok, ám hivatalos értesítést egyelőre nem kaptam a döntésről – nyilatkozta Szentes Lázár a Nemzeti Sportnak. – Természetesen várok türelemmel, továbbra is járom a pályákat, figyelem az utánpótláscsapatokat is, és ha csak tehetem, megnézem az NB II-es és NB I-es mérkőzéseket. Játékosként, edzőként és vezetőként szemtanúja és persze részese is voltam a magyar labdarúgás évtizedek óta tartó hanyatlásának. A kormány és az MLSZ által biztosított anyagi források révén történelmi esélyt kapott a magyar labdarúgás. Belülről is megélve a felhasználás gyakorlatát, láthattam, hogy ezzel csak a hardware-t, azaz az anyagi feltételeket teremtették meg, a software, a személyi feltételek kimunkálása azonban még előttünk áll. Első lépésként létre kell hozni a magyar labdarúgás hagyományain alapuló, a magyar nemzet genetikájára, szellemi és kulturális jellemzőire épülő nemzeti labdarúgó-filozófiát és az ebből következő jellegzetes magyar játékstílust, amelynek elméletét és gyakorlatát az egész országban, minden képzési és versenyzési szinten el kell terjeszteni. A történelmi és társadalomfejlődési okokra visszavezethető súlyos családi és iskolai problémák miatt a kiválasztásnál első helyre kell tenni a személyiségjegyek vizsgálatát. A felzárkóztatási program gyorsítása miatt egyértelműen el kell választani az elitképzést az alapképzéstől. Létre kell hozni egy tanult, nyelveket beszélő, a modern labdarúgás elméletével és gyakorlatával tökéletesen tisztában lévő, tanulásra kész és képes vezetőkből és edzőkből álló főállású szövetségi elitet, amely kidolgozza, terjeszti, irányítja és ellenőrzi a folyamatokat.”

a kurva anyád.Amadeus91
Ez beszívott vagy mi a fasz ? 😀Toca
Szerintem van az MLSZ-központban egy ilyen kibaszott nagy bullshitgenerátor (állástalan szövegírók vagy ilyesmi), ahol az ilyeneket szerzik. Bár Szentesnek az sem nagyon kell, az ehhez hasonló nyilatkozataival 20 éve vígan elvan a pályán.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-szentes-lazar-is-palyazott-szovetsegi-edzonek-2367399

"„Már a személyes meghallgatáson is túl vagyok, ám hivatalos értesítést egyelőre nem kaptam a döntésről – nyilatkozta Szentes Lázár a Nemzeti Sportnak. – Természetesen várok türelemmel, továbbra is járom a pályákat, figyelem az utánpótláscsapatokat is, és ha csak tehetem, megnézem az NB II-es és NB I-es mérkőzéseket. Játékosként, edzőként és vezetőként szemtanúja és persze részese is voltam a magyar labdarúgás évtizedek óta tartó hanyatlásának. A kormány és az MLSZ által biztosított anyagi források révén történelmi esélyt kapott a magyar labdarúgás. Belülről is megélve a felhasználás gyakorlatát, láthattam, hogy ezzel csak a hardware-t, azaz az anyagi feltételeket teremtették meg, a software, a személyi feltételek kimunkálása azonban még előttünk áll. Első lépésként létre kell hozni a magyar labdarúgás hagyományain alapuló, a magyar nemzet genetikájára, szellemi és kulturális jellemzőire épülő nemzeti labdarúgó-filozófiát és az ebből következő jellegzetes magyar játékstílust, amelynek elméletét és gyakorlatát az egész országban, minden képzési és versenyzési szinten el kell terjeszteni. A történelmi és társadalomfejlődési okokra visszavezethető súlyos családi és iskolai problémák miatt a kiválasztásnál első helyre kell tenni a személyiségjegyek vizsgálatát. A felzárkóztatási program gyorsítása miatt egyértelműen el kell választani az elitképzést az alapképzéstől. Létre kell hozni egy tanult, nyelveket beszélő, a modern labdarúgás elméletével és gyakorlatával tökéletesen tisztában lévő, tanulásra kész és képes vezetőkből és edzőkből álló főállású szövetségi elitet, amely kidolgozza, terjeszti, irányítja és ellenőrzi a folyamatokat.”

a kurva anyád.Amadeus91
Ez beszívott vagy mi a fasz ? 😀
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 17 183
😊  www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-leborultak-a-rivalisok-a-ma-33-eves-isteni-ibra-elott-2367519 😊
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
HF már fel is ajánlotta a lemondását:

www.csakfoci.hu/magyar-foci/nbi/node/176589
több mint 10 éve
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?peach
ráadásul simán mehet vissza Győrbe , ott ferike már elintézte az üresedést lassan 😊ozibozi
update: felcsút- Győr 2-1 😊 pár év alatt ferike a 3. csapatot vágja haza, de mivel szíjatgyártó futsal csapattársa, és nyilatkozatai alapján tehetséges Benedek Elek díjas mesélő, így még előtte az élet. Szerencsére e tehetség sem marad kiaknázatlan...és megmarad a MAGYAR LABDARÚGÁS számára.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

a kurva anyád.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?peach
ráadásul simán mehet vissza Győrbe , ott ferike már elintézte az üresedést lassan 😊
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
az megvan, hogy pintér 60 milliós "vígaszdíjat" kapott?

isten a tanum, nem sajnálom tőle, de mire fel, milyen kivételes eredményt tudott felmutatni ezért az összegért?

komolyan hihetetlen ami ebben az országban megy.Zolee23
ki a menedzsere vajon? ha + nem volt neki, akkor óriás gratula 😊 akkor többet nembutázomozibozi
határozott idejű szerződés felmondásánál azért szoktak adni némi pénzt, ez olyan törvényileg szabályozott izéslowmotion
az a 'némi pénzt', 1 évi fizetés ha jól emlékszem (ha kirúgnak határozottnál) .... mondom én hogy nem gyenge amit megkötött...
több mint 10 éve
Komolyan sajnálom Gerát,Lamaht,Dilavert,Mateost,Pavlovicot meg Bödét hogy ilyen istenverte nyomorékokkal kell játszaniuk..
Szivesen megkérdezném azt aki scoutolta Ugrait,hogy mit látott benne..És ez az ember utánpótlás válogatott...
Siralmas.Bajnokcsapat?Nevetséges. Hihetetlen hogy egy Fradinak az a taktikája,hogy "rúgjuk fel Daninak azt csinál vele valamit".Igaz ma minden kimaradt,de ez nagyon gyenge volt.Kenny
tegnap éppen Ugraira nem lehetett panasz... kapott 25 percet, az idő alatt többet csinált, mint Nagy Dani 65 perc alatt, és ha Böde elengedi a labdát, akkor nyerünk ... meccs előtt beszéltük barátommal, hogy végre Cukic megmutathat, és kiszoríthatná Gyömbért, de hát mi volt tegnap vele, komolyan mondom őt már a fű zavarja, nem a labda, pedig jó a mentalitása a srácnak, csakhát kevés nagyon...

azért Lamahnál sem ártott volna, ha néha eltalálja a kaput főleg 10 méterről ... valamint Dilaver-en is látszott, hogy a bal oldalon nem érzi jól magát, csak azt nem értem, hogy minek vettünk magyar válogatott bal bekket, ha csak padra tesszük ...

Böde meg Böde, küzd, hajt, de sztem az mindent elmond a meccsről, hogy ő jön hátra és 40 méterről tőle várták a többiek esetenként, hogy osztogasson ...csebi
Jo én allergiás vagyok Ugraira mert egy borzalom.Kenny
kár érteAmadeus91
Érted is.Kenny
he?
Ugrait ismerem kis kora óta, jó játékosnak indult, talán a legalázatosabb volt közülünk. Erre értettem, hogy kár érte. Nem igazán értem a reakciód.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan

isten a tanum, nem sajnálom tőle, de mire fel, milyen kivételes eredményt tudott felmutatni ezért az összegért?

ki a menedzsere vajon? ha + nem volt neki, akkor óriás gratula 😊 akkor többet nembutázomozibozi
határozott idejű szerződés felmondásánál azért szoktak adni némi pénzt, ez olyan törvényileg szabályozott izé
több mint 10 éve

ki a menedzsere vajon? ha + nem volt neki, akkor óriás gratula 😊 akkor többet nembutázom
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Hmmm, akkor ezek szerint minden egyes őőő nélküli mondatért kapott 10 misit. "A szabál az szabál", pedig rafinált volt az MLSZ, hogy ilyen kitételt rakott a szerződésbe, de azzal a fránya kommunikációs tréninggel lábon lőtték magukat....

több mint 10 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555

komolyan hihetetlen ami ebben az országban megy.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?list=UUFIdU1RkuRd26YDA7lerfEQ&v=dYbOZBJQJUw

csadort minden ultrának!!! 😀ZERO_L
Azért ez már ultra szánalmas, hogy egy külföldi dokumentumfilmhez sem vállalják sokan az arcukat.flzoli
Mert nem olyan buták mint azok a luvnyák, akik kimennek külföldre szana-szét d...tják magukat PW-vel és azt kérik, hogy Mo-n ne forgalmazzák a filmet😊NB2
Csak éppen az a nem mindegy, hogy abba a bizonyos popsiba befelé nyomkodják a sok hülyeséget, vagy éppen ontja magából azt. (Túl vizuális típusoknak a hülye szlogenekre és idióta mondatokra gondoltam 😊 )

több mint 10 éve

Azért ez már ultra szánalmas, hogy egy külföldi dokumentumfilmhez sem vállalják sokan az arcukat.flzoli
Mert nem olyan buták mint azok a luvnyák, akik kimennek külföldre szana-szét d...tják magukat PW-vel és azt kérik, hogy Mo-n ne forgalmazzák a filmet😊NB2
profin volt vágva 😊
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com

Mert nem olyan buták mint azok a luvnyák, akik kimennek külföldre szana-szét d...tják magukat PW-vel és azt kérik, hogy Mo-n ne forgalmazzák a filmet😊
több mint 10 éve

Azért ez már ultra szánalmas, hogy egy külföldi dokumentumfilmhez sem vállalják sokan az arcukat.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Komolyan sajnálom Gerát,Lamaht,Dilavert,Mateost,Pavlovicot meg Bödét hogy ilyen istenverte nyomorékokkal kell játszaniuk..
Szivesen megkérdezném azt aki scoutolta Ugrait,hogy mit látott benne..És ez az ember utánpótlás válogatott...
Siralmas.Bajnokcsapat?Nevetséges. Hihetetlen hogy egy Fradinak az a taktikája,hogy "rúgjuk fel Daninak azt csinál vele valamit".Igaz ma minden kimaradt,de ez nagyon gyenge volt.Kenny
tegnap éppen Ugraira nem lehetett panasz... kapott 25 percet, az idő alatt többet csinált, mint Nagy Dani 65 perc alatt, és ha Böde elengedi a labdát, akkor nyerünk ... meccs előtt beszéltük barátommal, hogy végre Cukic megmutathat, és kiszoríthatná Gyömbért, de hát mi volt tegnap vele, komolyan mondom őt már a fű zavarja, nem a labda, pedig jó a mentalitása a srácnak, csakhát kevés nagyon...

azért Lamahnál sem ártott volna, ha néha eltalálja a kaput főleg 10 méterről ... valamint Dilaver-en is látszott, hogy a bal oldalon nem érzi jól magát, csak azt nem értem, hogy minek vettünk magyar válogatott bal bekket, ha csak padra tesszük ...

Böde meg Böde, küzd, hajt, de sztem az mindent elmond a meccsről, hogy ő jön hátra és 40 méterről tőle várták a többiek esetenként, hogy osztogasson ...csebi
kár érteAmadeus91
Érted is.

több mint 10 éve

kár érte

több mint 10 éve
Bárki bármit mond, ez a bolgár csapat a Real ellen cseppet sem áll jobb játékosokból mint mondjuk egy Videoton vagy a Győr/Debrecen jobb napjain, csak van taktikájuk, fegyelmezettségük és egy értelmes edzőjük.

több mint 10 éve
Basel--Liverpool 1-0 Szegény bognárgyurik+várhidik stb által folyamatosan agyon szidott "és mindig elképzelés nélkül játszó" P. Sousa , azóta nyert egy bajnokságot Izraelben ,+ holnap meg vele lesz tele jó pár európai újság első pár oldalának valamelyike, pár éven belül egy komoly csapat edzője lesz.... ezek meg tologathatják a mágnestáblájukat a tévében + nyilatkozgathatnak NSO tv-nek+ 3. félidőben 2 csajjal megvitatják hogy a magyar edzők a legjobbak a szakma így+úgy... stb
több mint 10 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
DAT GUY WELBZ!

Chelsea ellen is ugyanennyit kérünk a hétvégén :p

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Törökök megmutatják mi az a hangulat az EMIRATES-ben 😀ZERO_L
KÉTMILLIÓ!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Törökök megmutatják mi az a hangulat az EMIRATES-ben 😀

szerk:

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/