Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
győrbe nem nyerni járunk, micsoda fordítás!!!
9 forduló 21 pont, tavaly kb. duplaennyi meccs nem volt elég rá 😀😀😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
huh kiizzadt Man Utd. győzelem, de lényeg a 3 pont, ekkora hülyeséget mint amit Rooney csinált, az egész második felest bekkelhette a csapat miatta. De legalább megyünk előre a tabellán 😀

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
egyiknek se volt sok köze hozzáNewman
azé' Howard rendesen megizzadt
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Kíváncsi vagyok, hányszor játssza el még idén a csapat azt, hogy a nagy nehezen megszerzett vezetés birtokában teljesen visszaáll és csak lődörög a pályán abban bízva, hogy kihúzza kapott gól nélkül. Basszátok meg idióták, mióta BR a menedzser, sosem bírtátok ki kapott gól nélkül, mindig elbasztátok!!!
Pontosan tudtam, hogy a végén egyenlíteni fog az Everton, mert mindig ez van, de meccsről-meccsre jobban felbasz a jelenség. Saját magunkkal baszunk ki, ennél nagyobb lúzerség a világon nincs...
Legalább Lovren azon sorozata nem szakadt meg, hogy a hibájából kapott gólt a csapat...
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 122 — The Mathematician
Hát b@ssza meg. Hogy a francba lehet oda kifejelni?gdavid
ha onnan így bevágja, akkor mindegy hova fejeled, annyira nem volt rossz a hely amúgy, de tényleg nem optimális

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
egyiknek se volt sok köze hozzá

több mint 10 éve
és íme, még majdnem meg is sikerült nyernie annak a csapatnak a meccset, amelyiknek amúgy köze nem volt hozzá...
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ekkora gyökér nem lehetek hogy hétről-hétre megrakom azt a szerencsétlen poolt...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Hát b@ssza meg. Hogy a francba lehet oda kifejelni?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Na végre Pista!

Balo szépen tűri, hogy faragják.gdavid
azért az a kapufa ültNegritis
Nyugi, mindjárt vág egyet! Legalábbis remélem 😊

több mint 10 éve
Na végre Pista!

Balo szépen tűri, hogy faragják.gdavid
azért az a kapufa ült

több mint 10 éve
Na végre Pista!

Balo szépen tűri, hogy faragják.

több mint 10 éve
Captain Fantastic 😀

több mint 10 éve
cuki fiú Atkinson, én megértem, hogy nem neki kellene eldöntenie a liverpooli derbit, de azért egy jogos tizenegyest illene befújni...

avagy most biztosra megy a liga, és a tavalyi minden-szart-befújunk helyett az idén-nem-kaptok-tizenegyest az új hozzáállás?
több mint 10 éve
10^23 db különbség van Dárdai Pál és Pintér "ööaööö" Attila között, mint ember, mint kapitány, mint futballista , de ami ebből nekem a legfeltűnőbb:

Dárdai: én, én, én, elemzem, szeretném, fogom, vállalom a felelősséget
ööööö: mi, mi, mi, elemeznünk, szeretnénk, fogjuk és még véletlenül sem vállalják a felelősséget.tüsi91
10^23, azaz 1/6 mol? 😀
(bocs, nem vagyok kémikás)
több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
másik dolog, ami megragadta a figyelmemet:

Az a bajom az NB I-es játékosokkal, hogy nem bizonyítottak erősebb bajnokságban. Kerüljenek ki külföldre, bizonyítsanak – mondta Dárdai, aki szerint az NB I góllövőlistáját vezető Nikolics Nemanjának éppen azért nincs helye a keretben, mert nem felel meg ennek a kritériumnak.
ugyanezen forrásból, a válogatott kerete:

Támadók: Szalai Ádám (Hoffenheim), Futács Márkó (Mersin), Rudolf Gergely (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)
akkor ez most WTF? mit bizonyított Futács? a Fermat-sejtést?slowmotion
Teljesen off és szőrszálhasogató.. 😊
Mióta/mivel Wiles bebizonyította, Fermat-tétel a pontos elnevezés. 😊Igor
Hamár szőrszálhasogatás.
Fermat sejtését bebizonyította Wiles, de olyan módon, hogy:
1, felhasznált egy csomó Fermat utáni matematikai felfedezést, ismeretet,
2, tette mindezt közel 1000 oldalon.
Az eredeti, Fermat szerinti bizonyítás rövid és frappáns, és bár nem fért ki a könyv szélére, de bizton nem 1000 oldalra gondolt mikor a megjegyzését odafirkálta, és főleg nem olyan matematikai eredményekre, melyeket 1950-ben fedeztek fel.

Úgyhogy ha Futács rendelkezne egy egyszerű, közérthető, szikár bizonyítással, azzal azért beljebb lennénk.Sobri Jóska
Igen, de amit írtál irreleváns. Mivel Wiles bebizonyította - ezért a 'tétel' és nem a 'sejtés' a megfelelő terminológia innentől. Az hogy ágyúval lőtt verébre, már mellékes (mégha igazából én magam is vágynék egy frappánsabb megoldásra.)

Mindamellett, én amúgy kétlem hogy Fermatnak valóban sikerült ennyire rövid bizonyítást találni, én költői túlzásnak tartom ezt részéről.. habár a Doktor és Lisbeth Salander is képes volt erre, így ki tudja.. izgatottan várom Futács úr publikációját.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress

Az a bajom az NB I-es játékosokkal, hogy nem bizonyítottak erősebb bajnokságban. Kerüljenek ki külföldre, bizonyítsanak – mondta Dárdai, aki szerint az NB I góllövőlistáját vezető Nikolics Nemanjának éppen azért nincs helye a keretben, mert nem felel meg ennek a kritériumnak.

Támadók: Szalai Ádám (Hoffenheim), Futács Márkó (Mersin), Rudolf Gergely (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)
Mióta/mivel Wiles bebizonyította, Fermat-tétel a pontos elnevezés. 😊Igor
Hamár szőrszálhasogatás.
Fermat sejtését bebizonyította Wiles, de olyan módon, hogy:
1, felhasznált egy csomó Fermat utáni matematikai felfedezést, ismeretet,
2, tette mindezt közel 1000 oldalon.
Az eredeti, Fermat szerinti bizonyítás rövid és frappáns, és bár nem fért ki a könyv szélére, de bizton nem 1000 oldalra gondolt mikor a megjegyzését odafirkálta, és főleg nem olyan matematikai eredményekre, melyeket 1950-ben fedeztek fel.

Úgyhogy ha Futács rendelkezne egy egyszerű, közérthető, szikár bizonyítással, azzal azért beljebb lennénk.

több mint 10 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

Mióta/mivel Wiles bebizonyította, Fermat-tétel a pontos elnevezés. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
10^23 db különbség van Dárdai Pál és Pintér "ööaööö" Attila között, mint ember, mint kapitány, mint futballista , de ami ebből nekem a legfeltűnőbb:

ööööö: mi, mi, mi, elemeznünk, szeretnénk, fogjuk és még véletlenül sem vállalják a felelősséget.tüsi91
Hangzatos, de…
Én vállalom a fellősséget Pintér Attila ámokfutásáért.
És?
Mivel jár a felelősségvállalás?
Hogy kérsz számon?
Mi a retorzió?
Ez a gond a felelősséggel...

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

ööööö: mi, mi, mi, elemeznünk, szeretnénk, fogjuk és még véletlenül sem vállalják a felelősséget.
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
de addig már nem jut el a logikában hgoy tulajdonképpen mi a cél vele. Az mlsz szerint az hogy több legyen a néző. Kevesebb lett. Geeri
A vénaszkenner egy szűrő, ami kiszűri és meggátolja, hogy olyanok lépjenek be a stadionba, akik arra nem jogosultak. És csak ennyi a szerepe. Minthogy te sem a kaputelefontól várod azt, hogy több vendég legyen a lakásodban, hanem csak azt szeretnéd meggátolni, hogy felmehessen az, aki folyamatosan lenyúl valamidet, vagy sorozatban töri össze a plazmatévéd vagy aki miatt minden alkalommal megb.sz a rendőr és unsz fizetni.
Ez az elsődleges feladata. Most kevesebb a nézőszám, mert megy a hiszti, amint ez lecseng és rájönnek némelyek, hogy nem ők szarják a spanyolviaszt, majd visszamennek, vagy ha ők nem, átveszik a helyüket mások. Addig is míg ez be nem következik, a klub szempontjából pozitívum lehet hogy a szezon alatt a "hűséges és ártalmatlan ultráik" miatt nem 8 millió büntetést fizetnek, hanem csak 4 milliót.
A nézőszám emelkedés max a hosszútávú tervekben szerepelhet.Tony
Még mindig nem a vénaszkenner a bajom. Annyiból igen hogy helyhez kötött az is mint a szurkolói kártya kiváltása. Örülök hogy sokakanak adok alapot hogy kiöntsék a lelküket, de mondjuk azt nem értem miért érzi mindenki szükségesnek hogy kioktató stílusban válaszoljon olyan kérdésre, reflektáljon olyan problémára amit nem én tettem fel, nem tőlem származik. Ilyenkor még ha igaza is van az illetőnek nem tudok másra gondolni mint hogy csak leste az ürügyet hogy ma is megmondja a tutit.

A kerethez: Simon mint védő remélem csak elírás. A többi hellyek közzel rendben van, Nagy D., Pölöskei lóg ki kicsit. Forró nem rosz de be van oltva az ellen hogy olyan paszt adjon amivel előre megy a támadás ne megakadjon. Meglátjuk.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Lehet csak nekem új a dolog, de azért ez elég jó kis MB1-es statisztikai oldal az MLSZ oldaláról:

instatfootball.tv/hungary/

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
De ki a faszom az a Nagy Dominik?????????Bazzani
U19es vb selejzeton a csapat legjobbja volt egy átlagos teljesítménnyel.
Tehetséges de meg nem jott ki belole.
Mondjuk ha "gyilkos osztonu " vkpt keres akkor a kis Csilus pont beleillik a profilba.Kenny
Egy verőember amúgy tényleg jól jönne oda középre a románok ellen. Pintér, Varga, Elek, Pölöskei "jófiú" inkább.
A Farkas Balázs, Tóth Balázs féle vonulat persze csak rémálmomban jöjjön elő.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
jó kérdés, én mindig összekeverem a másik Nagy D.-vel (Dániel). egyik sem jó, de utóbbi egy fokkal használhatóbb. Dominik valami botrány volt a portugálok ellen (1-6)

choose life
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
U19es vb selejzeton a csapat legjobbja volt egy átlagos teljesítménnyel.
Tehetséges de meg nem jott ki belole.
Mondjuk ha "gyilkos osztonu " vkpt keres akkor a kis Csilus pont beleillik a profilba.