Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
a bodicsek nem, de a vége az olyan Suarezes lett. vagy inkább Lazovicsos.Messi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀Az ő hibája volt, ugye....
Toca
Klaci79
több mint 6 éve
Sua elég idegbetegen játszik, nagyon felpörgött. A szezonban ennyire pontatlan Barcát még nem láttam
több mint 6 éve
Ha szerinted nem játszott rá akkor nincs értelme miről beszélni ...Messi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀Az ő hibája volt, ugye....
Toca
Klaci79
nem a faltot vitattam hanem hogy azután meg akkorát vetődött hogy szögletzászlóig elgurulhatott volna 😀
több mint 6 éve
Lónak a f@szát, már elnézést, csak le kellene venni a rózsaszín szemüveget...nem, de rájátszottMessi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀Az ő hibája volt, ugye....
Toca
Klaci79
NB2
több mint 6 éve
Azért van rajkodás rendesen itt is, ott is.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
nem, de rájátszottMessi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀Az ő hibája volt, ugye....
Toca
Klaci79
több mint 6 éve
Messi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀Az ő hibája volt, ugye....
Toca
több mint 6 éve
Sima tackle. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Messi még vagy 3x atpördülhetett volna 😀
több mint 6 éve
Azért a 15 yardos bunti járt volna ezért....
több mint 6 éve
Klopp egyetlen hibája, hogy nem elég pragmatikus. nem szereti, ha faultol a csapat, mert akkor még véletlenül sem lehet visszatámadni. nem faragtatja az ellenfél legjobbjait, mert az távol áll a stílusától.Liverpool szurkoló vagyok, így azt mondja a szívem, hogy igazságtalanság fog bennem maradni, ha 1 verséggel és 97 ponttal sem tud ez a gárda bajnok lenni (nyilván ha a maradék 2 meccs is W-W).Én nagyon bírom Kloppo-t, egyértelmű, hogy a Borussiahoz és a Poolhoz milyen egyedi stílust, rendszert, szakértelmet és karaktert tett hozzá, DE nem tudom, hogy nem lesz-e gond nála, hogy nem tud nyerni???.
De megnéztem, ha a City hozza az utolsó 2 meccsét is, akkor 14 mérkőzéses győzelmé szériával fejezik be a bajnokságot, ami egészen brutális.
Egy BL győzelem nagyon szép lenne, de már látom, hogy ha nem jön össze (teljesen vállalható, ha egy csapat az elődöntőben a Barcaval szemben kiesik), akkor majd jönnek a nagy megmondóemberek (itt is de főleg a sajtóban), hogy 3,5 év alatt Klopp semmit se nyert és lassan ideje kirúgni...
Persze akinek némi sütnivalója van, szerintem belátja, hogy Klopp nélkül ez az amúgy nem ügyetlen keret azért messze nem a Cityvel harcolna a bajnoki címért és lenne 2 év alatt 2* minimum BL elődöntős, hanem valahol ott a 3-4-5 helyek környékén csatázna a többi gárdával.
alatriste
Tudom, hogy underdog-ok voltak a csapatai mindig is és alapvetően túlteljesítettek, csak jó lenne már egyszer megragadni az alkalmat. Rosszabb edzők megtették.
Kb olyan mint Wenger az Arsenallal 1996- túl kb 2006-os BL döntőig, de max Fabregas távozásáig. Ő is újat hozott, gyönyörű stílusban játszatta a csapatot, felépített fiatalokat és nonameket, de mindig elhasalt a legfontosabb pillanatokban - persze ő azért néha nyert bajnokaságot és kupát. Utána masszív alaulteljesítés.(Szerintem a Henry-féle Arsenal összemérhető tehetségben ezzel a mai Poollal, mindkét kezdő fasza, depth meg alig)
Fast Willie
és ezt az ellenfél edzői könyörtelenül ki is használják, mert őket pont nem érdekli az ilyen, ők nem grál lovagok akarnak lenni, csak megnyerni mindenáron a meccset.
közben a negyedik elhetőségből az elsőre már adott is egy sárgát Kuipers. az is valami.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
azért a Pool előbb-utóbb találhatna egy gólt...
több mint 6 éve
Ah Mané
több mint 6 éve
Liverpool szurkoló vagyok, így azt mondja a szívem, hogy igazságtalanság fog bennem maradni, ha 1 verséggel és 97 ponttal sem tud ez a gárda bajnok lenni (nyilván ha a maradék 2 meccs is W-W).Én nagyon bírom Kloppo-t, egyértelmű, hogy a Borussiahoz és a Poolhoz milyen egyedi stílust, rendszert, szakértelmet és karaktert tett hozzá, DE nem tudom, hogy nem lesz-e gond nála, hogy nem tud nyerni???.
De megnéztem, ha a City hozza az utolsó 2 meccsét is, akkor 14 mérkőzéses győzelmé szériával fejezik be a bajnokságot, ami egészen brutális.
Egy BL győzelem nagyon szép lenne, de már látom, hogy ha nem jön össze (teljesen vállalható, ha egy csapat az elődöntőben a Barcaval szemben kiesik), akkor majd jönnek a nagy megmondóemberek (itt is de főleg a sajtóban), hogy 3,5 év alatt Klopp semmit se nyert és lassan ideje kirúgni...
Persze akinek némi sütnivalója van, szerintem belátja, hogy Klopp nélkül ez az amúgy nem ügyetlen keret azért messze nem a Cityvel harcolna a bajnoki címért és lenne 2 év alatt 2* minimum BL elődöntős, hanem valahol ott a 3-4-5 helyek környékén csatázna a többi gárdával.
alatriste
Tudom, hogy underdog-ok voltak a csapatai mindig is és alapvetően túlteljesítettek, csak jó lenne már egyszer megragadni az alkalmat. Rosszabb edzők megtették.
Kb olyan mint Wenger az Arsenallal 1996- túl kb 2006-os BL döntőig, de max Fabregas távozásáig. Ő is újat hozott, gyönyörű stílusban játszatta a csapatot, felépített fiatalokat és nonameket, de mindig elhasalt a legfontosabb pillanatokban - persze ő azért néha nyert bajnokaságot és kupát. Utána masszív alaulteljesítés.(Szerintem a Henry-féle Arsenal összemérhető tehetségben ezzel a mai Poollal, mindkét kezdő fasza, depth meg alig)
több mint 6 éve
értem, hogy Kuipers nem szeret lapot osztogatni, de ebben a meccsben eddig alsó hangon benne maradt 30 perc alatt egy meg nem adott tizenegyes meg egy Rakitic kiállítás.
több mint 6 éve
Ott sérülésekkel küszködött.Albát attól a pillanattól szeretem, hogy megérkezett hozzánk. Illetve már előtte is kedveltem csak azóta főleg 😊1-2 éve volt egy gyenge periódusa, akkor már az utódot is kerestük.
dande
Azóta viszont jobb mint valaha...
Klaci79
több mint 6 éve
Albát attól a pillanattól szeretem, hogy megérkezett hozzánk. Illetve már előtte is kedveltem csak azóta főleg 😊1-2 éve volt egy gyenge periódusa, akkor már az utódot is kerestük.
dande
Azóta viszont jobb mint valaha...
több mint 6 éve
Albát attól a pillanattól szeretem, hogy megérkezett hozzánk. Illetve már előtte is kedveltem csak azóta főleg 😊
több mint 6 éve
Ez gyönyörű volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Ott is van....yessss
több mint 6 éve
😊
több mint 6 éve
Piquet is csak a pénze meg a neve tartja a csapatban, meg, hogy nem voltunk képesek normális utódot nevelni/talalálni....
több mint 6 éve
Kösz.A Pool mióta játszik pizsamában?kb augusztus óta, ez az idei away szett
Gergőbácsi
slowmotion
Lebuktam hogy nem nagyon figyeltem korábban.
több mint 6 éve
A Pool mióta játszik pizsamában?kb augusztus óta, ez az idei 3rd szett
Gergőbácsi
awayben nem játszhatunk, mert az lila színű, fluorescent red felirattal
Szerkesztette: slowmotion