Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
...azért az megnéztem volna, ahogy gyurcsány + az szdsz bevezeti a vénaszkennert, stb...néhány stadion + székház felgyújtása után az érvelések mikéntje, és az érvelők száma és hozzáállása IS igencsak megváltozna...vlsz...😊 sok mai védő , lehet a barikádon éppen hősi halált halna a gumilövedékektől...oziboziLehet nem viccből mondtad a végét, de ezt megkönnyeztem 😀 Egyszerűen zseniális mondat
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Fu de röhögnék ha lehoznánk 7-9 pontot ezután...Tocaakkor a Félidőben a seggét fogja fényesre nyalni. Gyurika az ilyen karakán, egyenes ember.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Simon a fél perces nyilatkozatában 14-szer "ööö"-zött. És még Pinyőt baszogattuk? 😊Megvan a továbbjutás, ez a lényeg.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Fu de röhögnék ha lehoznánk 7-9 pontot ezután...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
😀Gyuri igazán eltakarodhatna már...
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
...azért az megnéztem volna, ahogy gyurcsány + az szdsz bevezeti a vénaszkennert,kártyát stb...majd néhány stadion + bármilyen, akár MLSZ székház felgyújtása után az érvelések mikéntje, és az érvelők száma és hozzáállása IS igencsak megváltozna...vlsz...😊 és sok ma mellette érvelő ép a szabadságért harcolna a barikádon, majd hősi halált halna a gumilövedékektől...
több mint 10 éve
Kaszinós gyuri 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
hagyjuk már ezt a hülyeséget, ugyanez az NK9 visszajött anno NB2be játszani csak hogy játékba legyen.De, NK pontosan ilyen hülye, hogy úgy gondolja, ő ennél jobb, és hamarosan lecsap rá valami jobb csapat.Stezwww.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Ez tuti kacsa.NK nem hülye.Pontosan tudja hogy nem kapkodnak érte a csapatok,neki egy ilyen eséllyel élni kellene.Kenny
Nyilván sok szakmai és életviteli szempontot is figyelembe kell venni egy klubhoz való csatlakozásnál, de valaki magyarázza meg, hogy egy szabadon igazolható, tengő-lengő játékos miért nem fogad el egy ilyen ajánlatot? NK 9 bizonyította, hogy soha nem lesz belőle semmi komolyabb, de pl a havi 2 500 000 millió forint az nem rossz pénz, ahhoz képest, hogy semmit nem tett le az asztalra. Vagy csak én látom így?tüsi91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Tudomásul vettem az álláspontod.azt írod tudomásul veszed, mégse érted meg...
Azt viszont nem értem, hogy akkor fentről mégis mit kellene csináljanak. Amit megtehetnek, azt megteszik. Jóval több pénzt irányítanak a felnőtt és az utánpótlás fociba. Stadionokat építenek/felújítanak, lobbyznak mindenféle idióta UEFA/FIFA rendezvényért stb.
Az hogy egy trágya a színvonal, azzal mit lehet kezdeni? Vezessenek áramot a pályába, ami megrázza a 2 másodpercig áldogálókat? Vagy korbácsütés minden rosszul lekezelt labdáért? Piaci alapon már régen sóval kellett volna behinteni vagy 10 pályát, és 6 csapatos, öldöklő színvonalú meccseket kéne rendezzenek MB1 címszóval.
A politikai célok nyilván ismertek. A magyar nép lelkéhez legegyszerűbben a focin keresztül lehet eljutni. Ha csak szimplán jószándékra és adakozásra építenének föl a labdarúgást, akkor át kéne adni a vöröskeresztre, és célozzuk meg a Vatikánnal és az ENSZ csapatokkal alkotott szupercsoportotflzoli
nem azt mondtam h nem kell pénzt ölni a fociba, hanem azt, hogy ezt nem jó helyen költik el
a mostani intézkedésekkel is csak a fő problémát tologatjuk magunk előtt, a látszat miatt építünk stadionokat, a háttérmunkában meg ugyan olyan káosz van mint 30 éve...
attól mert a fejembe veszem, hogy profi szakács akarok lenni, közben a legnagyobb tudományom egy rántotta összedobása, akkor nem azzal kezdem, hogy profi eszközök tucatját veszem meg a konyhámba
el kellene érni h piaci alapon működjenek a klubok (nem holnaptól, hanem fokozatosan), az utánpótlásban SZAKEMBEREK dolgozzanak és ne olyanok akik azért játszatnak xy-t mert apuka kölcsönadja a BMWjét csajozásra
és még lehetne sorolni, de ez lehetetlen mert akkor a csókosok rosszul járnának, az meg nálunk nem járható út
ha minimális törekvést látná az ember, hogy tényleg pénzt és energiát fordítanak a legégetőbb problémákra és emellett(!!!) épülne a Fradinak, DVSC-nek meg az új nemzeti (nem az MTK-nak -mondtam egy példát- ahol van 200 ember egy meccsen) stadion, akkor egy rossz szavam nem lenne az ilyen vénaszkenneres megoldásokra
(de lehet ezzel csak én vagyok így)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Felesleges a vénaszkenner….A férfiak mellbimbója is felesleges, mégse rohantok lenyesetni.
Lehetne még sorolni több száz ostoba, felesleges dolgot, ami ettől még ellát egy feladatot, betölt egy funkciót, és ha meg is lehetne jobban csinálni, most így van megcsinálva. Működik.
több mint 10 éve
liverpool - middlesbrough 2-2 (tizenegyesekkel: 14-13!!) 😀😀Dexxter TailorNem néztem mostanában Pool meccset, de van bármi esély rá, hogy Rodgers összekapja a csapatot, és megismételjék a tavalyi szereplésüket? (Nyílván a Suarez<->Balo különbséget zongorázni lehetne, de ettől még nem kéne összedőljön minden)
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Némethnek is Vörösbányai az ügynöke, akinél kevés kártékonyabb ember létezik a magyar foci közelében. A pénzéhsége nagyjából Mendes-i szintet üt meg, nem véletlen, hogy a sugallatára Dzsudzsák is Dagesztán felé vette az irányt. Őszintén szólva én Némethből és az átlag magyar focistából nem nézek ki annyit, hogy tisztában legyen a lehetőségeivel, a piaci viszonyokkal és úgy általában a pénzügyekkel, így őket ezek az ügynökök úgy tudják rángatni mint a rongybábukat.De, NK pontosan ilyen hülye, hogy úgy gondolja, ő ennél jobb, és hamarosan lecsap rá valami jobb csapat.Stezwww.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Ez tuti kacsa.NK nem hülye.Pontosan tudja hogy nem kapkodnak érte a csapatok,neki egy ilyen eséllyel élni kellene.Kenny
Nyilván sok szakmai és életviteli szempontot is figyelembe kell venni egy klubhoz való csatlakozásnál, de valaki magyarázza meg, hogy egy szabadon igazolható, tengő-lengő játékos miért nem fogad el egy ilyen ajánlatot? NK 9 bizonyította, hogy soha nem lesz belőle semmi komolyabb, de pl a havi 2 500 000 millió forint az nem rossz pénz, ahhoz képest, hogy semmit nem tett le az asztalra. Vagy csak én látom így?tüsi91
több mint 10 éve
Ismered az a mondást hogy Bagoly mondja Verébnek...?Ha ismétlek valamit az azért van, mert nem érkezik rá válasz, vagy ami rosszabb, teljesen félreértik az egészet. Vagy esetleg ugyan azokat a sablon válaszokat hallom, amiket te is ismételgetsz. Ha nem érted az iróniát és a gúnyt, nem az én problémám, aki ezt a magyar focit teljes hittel és komolysággal tudja figyelemmel követni, nos azoknak teljes tisztelet a kitartásért, de emellett azért sajnálom is őket.
Vicces hogy megint te próbálod osztani az észt a túlzásokról amikor már megint túlzásokba esel.
Normális magyarázatot meg tőlem ne várj, mert ha nem csak a saját demagóg hülyeségeidet ismételgetnéd rájöhettél volna, hogy már én is feltettem a Fradi tábornak ezeket a kérdéseket ergo én sem tudom a választ.
FB-s részre meg annyit mondok, ha nem érted mi az érvelési hiba abba, hogy a személyiségi jogok féltését, összemosod azzal hogy van aki kirakja FB-re az adatait mert ostoba akkor nem én leszek az embered. Ha gondolod linkelek egy-két érveléssel foglalkozó oldalt ami elmagyarázza, hogy miért nincs értelme...
Toca
Én egész végig adatvédelemről beszéltem a szkenner kapcsán is, te keverted bele a személyiségi jogokat valami hátsó sugallat alapján. Nyilván az FB működik úgy is ha nem adsz meg semmi adatot magadról, kártyát viszont azok nélkül nem kapsz. Egyiknél sem köteleznek semmire, de ha csatlakozol, el kell fogadd a "szabályaikat". Ahogy az FB-re nem tölthetsz fel a dákódról képeket, ugyan úgy a fradi kapcsán sem mehetsz meccsre az érszerkezeted bemutatása nélkül.
Nem tudom mitől vagy akkora szellemi magaslaton, hogy mindenkinek megmond a tutit, és egyből átvágja a nyelved/véleményed a gordiuszi csomót. Vagy ha már tényleg ilyen különleges képességed van, legalább mondj konkrét ötleteket, gondolatokat, megoldási javaslatokat. Hithű bölcsész módjára osztani az észt egy elefántcsonttoronyból lufi fogalmakkal és tartalom nélküli "tényekkel" na az nagyon jól megy. ("Mindenki döntse el maga kinek milyen hatalma van", "fosul van megcsinálva a rendszer, ahogy MO-n kb minden...", "a QB sem mindig dobja jól.", "Maga az elgondolás jó, csak az egész megvalósítás egy baromság..."--> csak hogy a legutolsó gyöngyszemekből idézzek). És persze én vagyok demagóg, amikor egész végig a ilyen jól bejáratott általánosságokkal bombázod a fórumot.
Ha már feltétlen a magas lóról szeretnél nekem prédikálni, akkor szeretettel ajánlom a figyelmedbe a ló egyéb testrészeit is mélyreható tanulmányozásra
Maradjunk annyiban, hogy nagyon másképp látjuk a dolgokat.
több mint 10 éve
Felcsút?😉De, NK pontosan ilyen hülye, hogy úgy gondolja, ő ennél jobb, és hamarosan lecsap rá valami jobb csapat.Stezwww.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Ez tuti kacsa.NK nem hülye.Pontosan tudja hogy nem kapkodnak érte a csapatok,neki egy ilyen eséllyel élni kellene.Kenny
több mint 10 éve
Ismered az a mondást hogy Bagoly mondja Verébnek...?Ez nem kioktatás, de ha feltétlen annak véled, ám tégy úgy, nem okozol vele lelki törést.Látom továbbra is megy a károgás és a lehúzás.Ne haragudj, én nem gondolom, hogy személyiségi jogokkal baj lenne a vénaszkenner miatt, de hogy ezt a dolgot összemosod azzal hogy vannak akik FB-re kiraknak valamit az nagyobb baromság mint amiról próbálod oktatni itt a fórumot...Toca
Pontosan ugyan ez van a stadionépítések körül is. Csak a köpködés és becsmérlés. De ezt akár ki lehetne vetíteni az egész társadalomra. Nem bonyolult a képlet pedig, ha valaki egy fűszálat is keresztbe tett az ügy érdekében, akkor van joga és alapja akár kritizálni is a dolgot, de addig inkább lapítson, és örüljön, hogy valaki csinál helyette valamit.
Nem azt mondom, hogy mindenre bólogatni és örvendezni kell, vagy minden jó és tökéletes amit alkotnak (most hogy Fidesz, OV, polgármester, ellenzék, civilek) tök mindegy, de az állandó sopánkodás és károgás már gyomorforgató. Nem véletlen, hogy az összes felmérésből az jön ki, hogy Mo. az egyik legbúvalb**szottabb ország a világon. Örülni kéne a kis dolgoknak is.
De a világmegváltást hátrahagyva, személyiségi jogokat félteni, egy olyan világban, amikor a sok gyökér vígan kirakja FB-re a tartózkodási helyét, címét, telefonszámát, adatait, szétfényképezi a hétköznapjait, lakását, környezetét... nos minimum cinkes
Komolyan mint az ipari forradalom idején, a plebsz még fél a gépektől, és hogy minek oda gép, ahol egy ember is tud dolgozni...
Nem péniszgyűrűről vagy rektális vizsgálatról van szó, hanem a kezed kell berakni néhány másodpercre egy gépbe és csókolom. Ha pedig nem tetszik, hogy név szerint be tudnak azonosítani, hát így jártál. Lehetne akkor egy anonim, számozott rendszer, például FrAdi SZurkoló 1, 2,3,4... de inkább csak rövidítsünk (F*SZ1, F*SZ2 és így tovább).flzoli
Arra próbáltam rávilágítani az FB-s példával, hogy olyanok papolnak itt személyiségi jogokról meg adatvédelemről, akiknek gőzük sincs az egész IT security témához. Osztják nagy mellénnyel az észt és a nagy igazságokat, ahelyett, hogy végre a másik oldalt is meghallgatnák és valamennyire elfogadnák. Normális magyarázat helyett pedig itt személyeskedsz és fárasztasz ilyen hülyeségekkel, mint egy óvodás.... Igen, tényleg rohadt nagy különbség van aközött, hogy FB-ről vagy egy nyomorult kártyáról olvasom le a neved, születési dátumod és esetleg a lakcímed....flzoli
Vicces hogy megint te próbálod osztani az észt a túlzásokról amikor már megint túlzásokba esel.
Normális magyarázatot meg tőlem ne várj, mert ha nem csak a saját demagóg hülyeségeidet ismételgetnéd rájöhettél volna, hogy már én is feltettem a Fradi tábornak ezeket a kérdéseket ergo én sem tudom a választ.
FB-s részre meg annyit mondok, ha nem érted mi az érvelési hiba abba, hogy a személyiségi jogok féltését, összemosod azzal hogy van aki kirakja FB-re az adatait mert ostoba akkor nem én leszek az embered. Ha gondolod linkelek egy-két érveléssel foglalkozó oldalt ami elmagyarázza, hogy miért nincs értelme...
Témára visszatérve ZERO egész jó a megfogalmazásod a faszméregetésről, az ULTRÁK azt hiszik, hogy ők irányítják a világot és az adott csapatot valamint nagy kárt okoznak ha nem mennek ki a meccsekre. Az MLSZ meg úgy gondolja, hogy ő irányítja a dolgot. Mindenki döntse el maga kinek milyen hatalma van...
Egyébként ha a sok kurva okos ultrának tényleg ennyire fájna a dolog, akkor nem MLSZ ellen tüntetne folyton, hanem kidolgoztak volna egy tervet mondjuk a szurkolói kártya ötletére és a saját javaslataik MELLETT tüntetnének. De hát ez hiú ábránd ugyebár...
több mint 10 éve
Tudomásul vettem az álláspontod....flzolite is kicsit eltúlzod ezekkel a hasonlatokkal a dolgot... nyilván a világ többi részében is félnek a vénaszkennertől, mint a tűztől, bezzeg a magyarok, ők feltalálják a spanyol viasz 2.0-t 😀 😀
engem például azért zavar ez a szkenner dolog, mert ahogy többen írták TELJESEN FELESLEGES, nem vagyok fradista (a rövidített anonim rendszer ötlete kifejezetten tetszett 😀 ), így engem ez nem gátolna meg semmiben
a baj ott van, hogy a fejesek az hiszik, hogy ha "kitiltják" az ultrákat, akkor majd az eddig síró, picsogó közönség, nevezzük "családoknak", akik állítólagosan a kemény mag miatt maradtak távol, özönleni fognak a stadionokban (de a "családok" már annyi kifogást felsoroltak miért nem mennek meccsre... kiváncsi leszek mikor veszik észre, hogy maga a futball amit néz élvezhetetlen és egyáltalán nem szórakoztató)
az egész "tetővel kezdjük a házépítést" elképzelést hibásnak érzem és a magyar labdarúgás körüli ügyek rendezését, ehhez meg nem fogok tapsolni/asszisztálni, mondván "vki legalább csinál valamit"
ahogy mondani szokták a hülyeséggel önmagában nincs baj, akkor van probléma ha ez szorgalommal párosul
ne legyünk naivak, az összes intézkedés egy faszméregetésről(MLSZ vs ultrák) és potenciális politikai előny szerzésről/megtartásról (stadionok) szól, egyiket sem azért hozzák, hogy a magyar labdarúgást gyökeresen megreformálják, nekem ez a felháborodásom alapja, nem pedig az hogy most egy szegény zöld ultrának meg kell adni az adatait vagy semZERO_L
Azt viszont nem értem, hogy akkor fentről mégis mit kellene csináljanak. Amit megtehetnek, azt megteszik. Jóval több pénzt irányítanak a felnőtt és az utánpótlás fociba. Stadionokat építenek/felújítanak, lobbyznak mindenféle idióta UEFA/FIFA rendezvényért stb.
Az hogy egy trágya a színvonal, azzal mit lehet kezdeni? Vezessenek áramot a pályába, ami megrázza a 2 másodpercig áldogálókat? Vagy korbácsütés minden rosszul lekezelt labdáért? Piaci alapon már régen sóval kellett volna behinteni vagy 10 pályát, és 6 csapatos, öldöklő színvonalú meccseket kéne rendezzenek MB1 címszóval.
A politikai célok nyilván ismertek. A magyar nép lelkéhez legegyszerűbben a focin keresztül lehet eljutni. Ha csak szimplán jószándékra és adakozásra építenének föl a labdarúgást, akkor át kéne adni a vöröskeresztre, és célozzuk meg a Vatikánnal és az ENSZ csapatokkal alkotott szupercsoportot
több mint 10 éve
De, NK pontosan ilyen hülye, hogy úgy gondolja, ő ennél jobb, és hamarosan lecsap rá valami jobb csapat.www.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Ez tuti kacsa.NK nem hülye.Pontosan tudja hogy nem kapkodnak érte a csapatok,neki egy ilyen eséllyel élni kellene.Kenny
több mint 10 éve
...flzolite is kicsit eltúlzod ezekkel a hasonlatokkal a dolgot... nyilván a világ többi részében is félnek a vénaszkennertől, mint a tűztől, bezzeg a magyarok, ők feltalálják a spanyol viasz 2.0-t 😀 😀
engem például azért zavar ez a szkenner dolog, mert ahogy többen írták TELJESEN FELESLEGES, nem vagyok fradista (a rövidített anonim rendszer ötlete kifejezetten tetszett 😀 ), így engem ez nem gátolna meg semmiben
a baj ott van, hogy a fejesek az hiszik, hogy ha "kitiltják" az ultrákat, akkor majd az eddig síró, picsogó közönség, nevezzük "családoknak", akik állítólagosan a kemény mag miatt maradtak távol, özönleni fognak a stadionokban (de a "családok" már annyi kifogást felsoroltak miért nem mennek meccsre... kiváncsi leszek mikor veszik észre, hogy maga a futball amit néz élvezhetetlen és egyáltalán nem szórakoztató)
az egész "tetővel kezdjük a házépítést" elképzelést hibásnak érzem és a magyar labdarúgás körüli ügyek rendezését, ehhez meg nem fogok tapsolni/asszisztálni, mondván "vki legalább csinál valamit"
ahogy mondani szokták a hülyeséggel önmagában nincs baj, akkor van probléma ha ez szorgalommal párosul
ne legyünk naivak, az összes intézkedés egy faszméregetésről(MLSZ vs ultrák) és potenciális politikai előny szerzésről/megtartásról (stadionok) szól, egyiket sem azért hozzák, hogy a magyar labdarúgást gyökeresen megreformálják, nekem ez a felháborodásom alapja, nem pedig az hogy most egy szegény zöld ultrának meg kell adni az adatait vagy sem
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ez nem kioktatás, de ha feltétlen annak véled, ám tégy úgy, nem okozol vele lelki törést.Látom továbbra is megy a károgás és a lehúzás.Ne haragudj, én nem gondolom, hogy személyiségi jogokkal baj lenne a vénaszkenner miatt, de hogy ezt a dolgot összemosod azzal hogy vannak akik FB-re kiraknak valamit az nagyobb baromság mint amiról próbálod oktatni itt a fórumot...Toca
Pontosan ugyan ez van a stadionépítések körül is. Csak a köpködés és becsmérlés. De ezt akár ki lehetne vetíteni az egész társadalomra. Nem bonyolult a képlet pedig, ha valaki egy fűszálat is keresztbe tett az ügy érdekében, akkor van joga és alapja akár kritizálni is a dolgot, de addig inkább lapítson, és örüljön, hogy valaki csinál helyette valamit.
Nem azt mondom, hogy mindenre bólogatni és örvendezni kell, vagy minden jó és tökéletes amit alkotnak (most hogy Fidesz, OV, polgármester, ellenzék, civilek) tök mindegy, de az állandó sopánkodás és károgás már gyomorforgató. Nem véletlen, hogy az összes felmérésből az jön ki, hogy Mo. az egyik legbúvalb**szottabb ország a világon. Örülni kéne a kis dolgoknak is.
De a világmegváltást hátrahagyva, személyiségi jogokat félteni, egy olyan világban, amikor a sok gyökér vígan kirakja FB-re a tartózkodási helyét, címét, telefonszámát, adatait, szétfényképezi a hétköznapjait, lakását, környezetét... nos minimum cinkes
Komolyan mint az ipari forradalom idején, a plebsz még fél a gépektől, és hogy minek oda gép, ahol egy ember is tud dolgozni...
Nem péniszgyűrűről vagy rektális vizsgálatról van szó, hanem a kezed kell berakni néhány másodpercre egy gépbe és csókolom. Ha pedig nem tetszik, hogy név szerint be tudnak azonosítani, hát így jártál. Lehetne akkor egy anonim, számozott rendszer, például FrAdi SZurkoló 1, 2,3,4... de inkább csak rövidítsünk (F*SZ1, F*SZ2 és így tovább).flzoli
Arra próbáltam rávilágítani az FB-s példával, hogy olyanok papolnak itt személyiségi jogokról meg adatvédelemről, akiknek gőzük sincs az egész IT security témához. Osztják nagy mellénnyel az észt és a nagy igazságokat, ahelyett, hogy végre a másik oldalt is meghallgatnák és valamennyire elfogadnák. Normális magyarázat helyett pedig itt személyeskedsz és fárasztasz ilyen hülyeségekkel, mint egy óvodás.... Igen, tényleg rohadt nagy különbség van aközött, hogy FB-ről vagy egy nyomorult kártyáról olvasom le a neved, születési dátumod és esetleg a lakcímed....
több mint 10 éve
Látom továbbra is megy a károgás és a lehúzás.Ne haragudj, én nem gondolom, hogy személyiségi jogokkal baj lenne a vénaszkenner miatt, de hogy ezt a dolgot összemosod azzal hogy vannak akik FB-re kiraknak valamit az nagyobb baromság mint amiról próbálod oktatni itt a fórumot...
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Ez tuti kacsa.NK nem hülye.Pontosan tudja hogy nem kapkodnak érte a csapatok,neki egy ilyen eséllyel élni kellene.
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-lengyel-erdeklodes-nemeth-krisztian-irant-2365487Nyilván sok szakmai és életviteli szempontot is figyelembe kell venni egy klubhoz való csatlakozásnál, de valaki magyarázza meg, hogy egy szabadon igazolható, tengő-lengő játékos miért nem fogad el egy ilyen ajánlatot? NK 9 bizonyította, hogy soha nem lesz belőle semmi komolyabb, de pl a havi 2 500 000 millió forint az nem rossz pénz, ahhoz képest, hogy semmit nem tett le az asztalra. Vagy csak én látom így?
több mint 10 éve
Látom továbbra is megy a károgás és a lehúzás. Pontosan ugyan ez van a stadionépítések körül is. Csak a köpködés és becsmérlés. De ezt akár ki lehetne vetíteni az egész társadalomra. Nem bonyolult a képlet pedig, ha valaki egy fűszálat is keresztbe tett az ügy érdekében, akkor van joga és alapja akár kritizálni is a dolgot, de addig inkább lapítson, és örüljön, hogy valaki csinál helyette valamit.
Nem péniszgyűrűről vagy rektális vizsgálatról van szó, hanem a kezed kell berakni néhány másodpercre egy gépbe és csókolom. Ha pedig nem tetszik, hogy név szerint be tudnak azonosítani, hát így jártál. Lehetne akkor egy anonim, számozott rendszer, például FrAdi SZurkoló 1, 2,3,4... de inkább csak rövidítsünk (F*SZ1, F*SZ2 és így tovább).
több mint 10 éve
Fizoli azt kéne megértened, hogy az a baj a kártyás rendszerrel, hogy csomó egyébként normális embert is korlátoz a meccsre járásban. Azt meg, hogy a csőcselék kizárásának érdekében be kell áldozni ezt a réteget szerintem nem lehet elfogadni...peachminden cinizmus nélkül, miben korlátozza a futballbarát nézősereget a vénaszkenner? Még mindig a "két helyen lehet kapni" c. logisztikai problémánál tartunk? Vagy elvi problémák vannak vele?Amadeus91
Kártya..megjegyzem a véna szkenerrel semmi bajom, soha nem is mondtam hasonlót sem.
- Barátom BP-n lakik, hazajön két havonta, kimegyünk egy meccsre. Ha Pesten játszik a Szpari, akkor mi megyünk fel és így találkozunk. Ő Pesten csak mlsz-kártyát tud kiváltani, én Nyíregyházán csak Szpari-kártyát, ergo nem ülhetünk egy szektorba.
- Apósom Nyíregyházától 60 kilométerre lakik. Meccsnapon nem lehet kártyát csináltatni, magyarul ha meglátogat minket és éppen ki akarunk menni egy meccsre, nem tudunk, mert nem jött fel előzőleg kártyát csináltatni.
- Apám olyan elfoglalt hétvégén is, mint a rossz baj. Mivel meccs előtt két órával bezár a pénztár, vagy megveszi potyára a jegyet vagy meg se próbál kijutni.
- Cimborám testvére Újpest-drukker, a szomszédja Honvéd-drukker. Járták együtt ide is, oda is meccsre. Most ha mindkettő megcsináltatja a kártyáját, nem tudnak egy szektorba ülni.
Soroljam még a hülye szituációkat, amiért rossz az egész rendszer? Mielőtt habzó szájjal fröcsögsz, kicsit gondold már át az egész szitut és ne csak a "vadbarmokra" asszociálj, mert ez a rendszer nem csak őket tartja távol.
Amúgy szerintem vezessük be a Váci utcára is kártyát és akkor ott is megszűnnek a balhék. Meg a szórakozó helyekre, ott is sok a gebasz.Szokol
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...