Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Azt vágjátok, hogy a lengyeleknél már lefutott ez a kártyás story?
Abba is hagyták az egészet, mert a meglévő problémákat nem oldotta meg ellenben kreált sok másikat.
Én nem akarok egyik oldalra sem állni, de a metrószétverést miképpen gátolja meg a vénaszkenner meg a kártya? Fogod a kezedben a kártyát és nem tudod a metrót rongálni?Bazzani
Végre valaki.köszönöm.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Azt vágjátok, hogy a lengyeleknél már lefutott ez a kártyás story?
Abba is hagyták az egészet, mert a meglévő problémákat nem oldotta meg ellenben kreált sok másikat.
Én nem akarok egyik oldalra sem állni, de a metrószétverést miképpen gátolja meg a vénaszkenner meg a kártya? Fogod a kezedben a kártyát és nem tudod a metrót rongálni?

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Fizoli azt kéne megértened, hogy az a baj a kártyás rendszerrel, hogy csomó egyébként normális embert is korlátoz a meccsre járásban. Azt meg, hogy a csőcselék kizárásának érdekében be kell áldozni ezt a réteget szerintem nem lehet elfogadni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Van egy rossz hírem: a kártya irreleváns a metró kocsik szempontjából. De van egy ötletem! szereljünk fel minden "metrókocsit/buszt/villamost/közteret" kártyával és akkor beazonosítható lesz, hogy ki csinálta! Mit szólsz hozzá?Szokol
Nincs kedvem értelmetlen vitákba belemenni megint.
Ha van jobb ötleted a káros elemek kiszűrésére, akkor érdeklődve hallgatom. A minden pályára 360 kamera körbe nem megoldás, úgyhogy azon kívül ha lehet....

Még mielőtt mielőtt mástól tudnád meg, a legtöbb köztéren/buszon/villamoson/metrókocsin már így is van köztér figyelő kamera (vagy legalább is annak látszó valami), plusz ha belenyúlsz a zsebedbe ott figyel vagy 3 féle személyazonosságot igazoló okmány, ha tetszik, kártya. Sőt, micsoda skandalum, ismerek jó pár olyan egyetemet, sportépületet, ahová csak előzetesen megcsináltatott diákigazolvánnyal vagy kártyával/chippel lehet bemenni.... A diákok mégsem hajítják ki lázadozva a felgyújtott periódusos rendszereket és körzőket az ablakonflzoli
Zoli! Ne butáskodj már, nem áll jól! Ráadásul nehezen viselem az értetlenkedést is: idén már kötelező volt minden meccsre megadni a nevem, születési helyem, időm. Ugyanez szerepel a kártyán is, tehát nem a személyiségi adataimat féltem. Az a gond, hogy a rendszer kizár magából egy rakás embert, akikre hoztam is neked példát, de te letudtad egy családfa-kutatásos poénnal.
A kamera miért nem jó megoldás? Az nb1-ben kötelező minden pályán a megfelelő számú kamerák elhelyezése. Egyedül az akarat hiányzik a rendőrség részéről a problémás személyek beazonosításához, az viszont évek óta.

" plusz ha belenyúlsz a zsebedbe ott figyel vagy 3 féle személyazonosságot igazoló okmány, ha tetszik, kártya. "

Köszönöm a magas labdát, le is csapnám: miért is nem elég a jegyvásárláshoz a személyi igazolványom?

És végül: egy stadionon belüli balhéra jut kb száz stadionon kívüli. Akkor milyen problémát is oldottál meg a kártyával?
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
de a stadion-t így is úgy is fel kell szerelni kamerákkal, hisz önmagában a "bádog doboz" aka vénaszkenner nem tudja beazonosítani a "balhés embert" a stadionBAN, ahhoz kellenek a videofelvételek
akkor meg mi a probléma?

attól hogy most vénaszkennert odaállítják a stadion mellé, a buta balhézni akaró részeg csőcselék így is megfogja találni a módját, hogy levezesse a feszültséget, eddig is inkább a létesítményeken kívül voltak balhék, verekedés-késelés, nem magában a stadionban... naiv vagy ha tényleg ettől várod a morális változást az adott szurkolók (jelen esetben fradisták) körébenZERO_L
Igen. ezért kérdeztem alternatív megoldásokat, kártya, kamera és minden hülyeség helyett, amit most kifogásolnak a "tudjukkik"

Lehet tényleg naiv vagyok, ha egy olyan sporteseményt vizionálok, amelynek a biztosításához nem kell több száz rendőr és külön, hermetikusan lezárt csorda vonulási útvonal vagy éppen eleve pusztulásra ítélt metrókocsik.
Hangsúlyozom sokadjára, azzal lehet vitatkozni hogy az aktuális módszerek és metodikák az MLSZ részéről jók vagy rosszak, de hogy radikális eszközök kellenek a pöcegödör felszámolásához (vagy legalább visszaszorításához), abban szerintem mindenki egyetért. Szép szóval, bizalommal, morállal és egymás kölcsönös tiszteletével nem lehet célt érni egy ilyen közegben

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
de a stadion-t így is úgy is fel kell szerelni kamerákkal, hisz önmagában a "bádog doboz" aka vénaszkenner nem tudja beazonosítani a "balhés embert" a stadionBAN, ahhoz kellenek a videofelvételek
akkor meg mi a probléma?

attól hogy most vénaszkennert odaállítják a stadion mellé, a buta balhézni akaró részeg csőcselék így is megfogja találni a módját, hogy levezesse a feszültséget, eddig is inkább a létesítményeken kívül voltak balhék, verekedés-késelés, nem magában a stadionban... naiv vagy ha tényleg ettől várod a morális változást az adott szurkolók (jelen esetben fradisták) körében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Van egy rossz hírem: a kártya irreleváns a metró kocsik szempontjából. De van egy ötletem! szereljünk fel minden "metrókocsit/buszt/villamost/közteret" kártyával és akkor beazonosítható lesz, hogy ki csinálta! Mit szólsz hozzá?Szokol
Nincs kedvem értelmetlen vitákba belemenni megint.
Ha van jobb ötleted a káros elemek kiszűrésére, akkor érdeklődve hallgatom. A minden pályára 360 kamera körbe nem megoldás, úgyhogy azon kívül ha lehet....

Még mielőtt mielőtt mástól tudnád meg, a legtöbb köztéren/buszon/villamoson/metrókocsin már így is van köztér figyelő kamera (vagy legalább is annak látszó valami), plusz ha belenyúlsz a zsebedbe ott figyel vagy 3 féle személyazonosságot igazoló okmány, ha tetszik, kártya. Sőt, micsoda skandalum, ismerek jó pár olyan egyetemet, sportépületet, ahová csak előzetesen megcsináltatott diákigazolvánnyal vagy kártyával/chippel lehet bemenni.... A diákok mégsem hajítják ki lázadozva a felgyújtott periódusos rendszereket és körzőket az ablakon

több mint 10 éve
Kártya..
- Barátom BP-n lakik, hazajön két havonta, kimegyünk egy meccsre. Ha Pesten játszik a Szpari, akkor mi megyünk fel és így találkozunk. Ő Pesten csak mlsz-kártyát tud kiváltani, én Nyíregyházán csak Szpari-kártyát, ergo nem ülhetünk egy szektorba.
- Apósom Nyíregyházától 60 kilométerre lakik. Meccsnapon nem lehet kártyát csináltatni, magyarul ha meglátogat minket és éppen ki akarunk menni egy meccsre, nem tudunk, mert nem jött fel előzőleg kártyát csináltatni.
- Apám olyan elfoglalt hétvégén is, mint a rossz baj. Mivel meccs előtt két órával bezár a pénztár, vagy megveszi potyára a jegyet vagy meg se próbál kijutni.
- Cimborám testvére Újpest-drukker, a szomszédja Honvéd-drukker. Járták együtt ide is, oda is meccsre. Most ha mindkettő megcsináltatja a kártyáját, nem tudnak egy szektorba ülni.

Soroljam még a hülye szituációkat, amiért rossz az egész rendszer? Mielőtt habzó szájjal fröcsögsz, kicsit gondold már át az egész szitut és ne csak a "vadbarmokra" asszociálj, mert ez a rendszer nem csak őket tartja távol.
Amúgy szerintem vezessük be a Váci utcára is kártyát és akkor ott is megszűnnek a balhék. Meg a szórakozó helyekre, ott is sok a gebasz.Szokol
Még mielőtt az egész családfád meccsnézési szokásait felvázolod a Honfoglalásig bezárólag, annyit azért megjegyeznék, hogy egy szóval sem említettem, hogy ez a jelenlegi rendszer hú de tökéletes lenne. Biztos hogy sok az idiótaság benne, de ahelyett, hogy sokan jobbító szándékkal megpróbálnának javítani ezen (mondjuk jelezni a megfelelő helyeken a hibákat stb.) inkább egyből megy a köpködés és a fúrás.

Nem tudom felétek mi a szokás, de én nem szoktam habzó szájjal fröcsögni, az indulatosság annak szól, hogy mint mindannyiszor, senki nem nevezi nevén a dolgokat, csak finoman, a PC jegyében fogalmaz, csak a neki kedvező dolgokat emeli ki és még sorolhatnám. Most hogy kártya, vénaszkenner vagy matricaalbum kell a meccsnézéshez nem igazán érdekel, de ha néhány vadbarom szétver néhány, többek között az én adóforintjaimból is vásárolt és fenntartott metrókocsit/buszt/villamost/közteret szimplán szórakozásból, az már igencsak átlépi az ingerküszöbömet.flzoli
Még a kártya bevezetése előtt jelezték sokan, sok helyen az mlsz-nek, hogy ez a rendszer ebben a formájában életképtelen. Megoldási javaslat volt, miszerint ha a kártya tényleg csak arra kell, hogy gyorsítsa a jegyvásárlási folyamatot, akkor legyen egy opcionális lehetőség, amit az egyén eldönt, hogy igénybe kíván venni vagy sem. Pl az egyik pénztár legyen a kártyásoknak, egy másik a diktálósoknak. Ezzel így nincs is baj, hiszen nem zárja ki az alkalmi meccsre járó emberkéket. Valahogy ez senkit sem érdekelt, jött az élet más területeiről már jól megismert erőpolitika és ez lett belőle.

Van egy rossz hírem: a kártya irreleváns a metró kocsik szempontjából. De van egy ötletem! szereljünk fel minden "metrókocsit/buszt/villamost/közteret" kártyával és akkor beazonosítható lesz, hogy ki csinálta! Mit szólsz hozzá?
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szoval fejbedobtak Lipcsei Gabit a meccsen.Ha van szurkoloi kartya,mlsz kartya stb..miert nincs meg előzetesben az emberunk?
Mert ugye ezek miatt lett kartya,ha nem sikerult azonosítani a tettest akkor meg ugye megbukott a rendszer.
Vagy Újpesten is halasztast kertek?Kenny
Hogy ne csak egy kiragadott példát említsünk, és énekeljük meg a "hősöket":

hvg.hu/itthon/20140921_Balhe_az_UjpestFradi_meccs_utan__szurko

És még kérdés, hogy minek kell vénaszkenner meg anyámkínja? Ilyen vadbarmokat én se engednék "biztosíték" nélkül semmi érték közelébe az ziher. Lehet itt a hangulatról, a halálig tartó klubhűségről meg minden egyébről prédikálni, de amíg ok nélkül, szimplán dühből vagy passzióból köztereket, köztulajdont rongálnak/törnek/zúznak, addig ne is számítsanak szimpátiára semmilyen értelmes embertől. Nem, nem azért mert mindenki birka, és nem látja az egyre nagyobb Nagy testvért, hanem mert undorító és szánalmas az aberráltságot elfedő "szurkolói" (nincs annyi idézőjel, amennyi ide illene" mártirkodás.flzoli
Kártya..
- Barátom BP-n lakik, hazajön két havonta, kimegyünk egy meccsre. Ha Pesten játszik a Szpari, akkor mi megyünk fel és így találkozunk. Ő Pesten csak mlsz-kártyát tud kiváltani, én Nyíregyházán csak Szpari-kártyát, ergo nem ülhetünk egy szektorba.
- Apósom Nyíregyházától 60 kilométerre lakik. Meccsnapon nem lehet kártyát csináltatni, magyarul ha meglátogat minket és éppen ki akarunk menni egy meccsre, nem tudunk, mert nem jött fel előzőleg kártyát csináltatni.
- Apám olyan elfoglalt hétvégén is, mint a rossz baj. Mivel meccs előtt két órával bezár a pénztár, vagy megveszi potyára a jegyet vagy meg se próbál kijutni.
- Cimborám testvére Újpest-drukker, a szomszédja Honvéd-drukker. Járták együtt ide is, oda is meccsre. Most ha mindkettő megcsináltatja a kártyáját, nem tudnak egy szektorba ülni.

Soroljam még a hülye szituációkat, amiért rossz az egész rendszer? Mielőtt habzó szájjal fröcsögsz, kicsit gondold már át az egész szitut és ne csak a "vadbarmokra" asszociálj, mert ez a rendszer nem csak őket tartja távol.
Amúgy szerintem vezessük be a Váci utcára is kártyát és akkor ott is megszűnnek a balhék. Meg a szórakozó helyekre, ott is sok a gebasz.Szokol
Jah ez elég nagy gebasz, mondjuk erről nem maga a kártya tehet, hanem hogy fosul van megcsinálva a rendszer, ahogy MO-n kb minden...
több mint 10 éve
Szoval fejbedobtak Lipcsei Gabit a meccsen.Ha van szurkoloi kartya,mlsz kartya stb..miert nincs meg előzetesben az emberunk?
Mert ugye ezek miatt lett kartya,ha nem sikerult azonosítani a tettest akkor meg ugye megbukott a rendszer.

És még kérdés, hogy minek kell vénaszkenner meg anyámkínja? Ilyen vadbarmokat én se engednék "biztosíték" nélkül semmi érték közelébe az ziher. Lehet itt a hangulatról, a halálig tartó klubhűségről meg minden egyébről prédikálni, de amíg ok nélkül, szimplán dühből vagy passzióból köztereket, köztulajdont rongálnak/törnek/zúznak, addig ne is számítsanak szimpátiára semmilyen értelmes embertől. Nem, nem azért mert mindenki birka, és nem látja az egyre nagyobb Nagy testvért, hanem mert undorító és szánalmas az aberráltságot elfedő "szurkolói" (nincs annyi idézőjel, amennyi ide illene" mártirkodás.flzoli
Kártya..

Még mielőtt az egész családfád meccsnézési szokásait felvázolod a Honfoglalásig bezárólag, annyit azért megjegyeznék, hogy egy szóval sem említettem, hogy ez a jelenlegi rendszer hú de tökéletes lenne. Biztos hogy sok az idiótaság benne, de ahelyett, hogy sokan jobbító szándékkal megpróbálnának javítani ezen (mondjuk jelezni a megfelelő helyeken a hibákat stb.) inkább egyből megy a köpködés és a fúrás.

Nem tudom felétek mi a szokás, de én nem szoktam habzó szájjal fröcsögni, az indulatosság annak szól, hogy mint mindannyiszor, senki nem nevezi nevén a dolgokat, csak finoman, a PC jegyében fogalmaz, csak a neki kedvező dolgokat emeli ki és még sorolhatnám. Most hogy kártya, vénaszkenner vagy matricaalbum kell a meccsnézéshez nem igazán érdekel, de ha néhány vadbarom szétver néhány, többek között az én adóforintjaimból is vásárolt és fenntartott metrókocsit/buszt/villamost/közteret szimplán szórakozásból, az már igencsak átlépi az ingerküszöbömet.

több mint 10 éve

Kártya..

Amúgy szerintem vezessük be a Váci utcára is kártyát és akkor ott is megszűnnek a balhék. Meg a szórakozó helyekre, ott is sok a gebasz.
több mint 10 éve

És még kérdés, hogy minek kell vénaszkenner meg anyámkínja? Ilyen vadbarmokat én se engednék "biztosíték" nélkül semmi érték közelébe az ziher. Lehet itt a hangulatról, a halálig tartó klubhűségről meg minden egyébről prédikálni, de amíg ok nélkül, szimplán dühből vagy passzióból köztereket, köztulajdont rongálnak/törnek/zúznak, addig ne is számítsanak szimpátiára semmilyen értelmes embertől. Nem, nem azért mert mindenki birka, és nem látja az egyre nagyobb Nagy testvért, hanem mert undorító és szánalmas az aberráltságot elfedő "szurkolói" (nincs annyi idézőjel, amennyi ide illene" mártirkodás.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 954 — Lucas Scott
de ott nincs szkenner, így kerülhetett ki a hatóságok látóköréből

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Vagy Újpesten is halasztast kertek?

több mint 10 éve
Hope Solo fappening és itt még senki nem kommentelte?Hanni
| állítólag Emma Watsonról is lesz hamarosan, én azt várom feszülten. Solo kisasszony valahogy nem győzött meg. | berger90
Gyakorlatilag amelyik celebnek (sz)IPhone-ja volt/van és tárolt a telefonján "pikáns" képeket az mind ki fog derülni. Nyilván persze részletekben, hogy sokáig fent lehessen tartani a hisztit.

Emmácska és a varázspálca féle képektől valószínűleg felrobbanna az internet, ezért próbálják előre felkészíteni a népet 😊

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
| állítólag Emma Watsonról is lesz hamarosan, én azt várom feszülten. Solo kisasszony valahogy nem győzött meg. |

Mindig jövőre
több mint 10 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-ftc-technikailag-telt-haz-volt-2-3-ev-a-fradi-elonye-2365175

„Tizenháromezer-ötszáz fős a stadionunk. Erre a meccsre a biztonsági intézkedések miatt kilencezer-háromszáz jegyet értékesíthettünk. Technikai értelemben tulajdonképpen telt ház volt. Azért nem volt teljesen telt ház, mert a Ferencváros-szurkolók nem vásárolták meg az összes számukra fenntartott jegyet.”

--> Ez senkinek sem szúrta a szemét? A "pozitív" tapasztalatokra alapozva egy stadion NEGYEDÉT le kell zárni, hogy meg lehessen rendezni egy városi rangadót. Gyakorlatilag teljes szektorokat üresen hagyni, hogy még dobótávolságba se lehessenek egymástól a "a lelkes és érzelmileg túlfűtött fanatikusok".

Megáll az ész, kb. mint az állatkertben az állatoknak a ketrecen mellett még legyen kifutója.... És ezzel még véletlen sem akarom szegényeket a piedesztálra emelt "Nélkülünk nincs hangulat" csőcselékhez hasonlítani.

több mint 10 éve
Hadd tolmácsoljam egy tanult külföldi műértő gondolatát a "művésznő" intellektuális kitárulkozásához:

több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Hope Solo fappening és itt még senki nem kommentelte?
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

biszem baszom német 3.adosztályban gyerek még breakel is egyet

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 futballsznob.blog.hu/2014/09/22/nesze_nektek_uj_stadion

de legalább az a marék szurkoló nem ázik meg...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
keddi tippek? hétszámjegyű büntetés, vagy pályabezárás a Megyeri úton?slowmotion
szektorbezárás,felfüggesztett zártkapu,1 millió.Kenny
+ 2 millió a kinti fradisták pirotechnikája miatt.cartman023
+ emilio fog fellépni a következő derbi halftime showjában 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 823
keddi tippek? hétszámjegyű büntetés, vagy pályabezárás a Megyeri úton?slowmotion
szektorbezárás,felfüggesztett zártkapu,1 millió.Kenny
+ 2 millió a kinti fradisták pirotechnikája miatt.
több mint 10 éve
szektorbezárás,felfüggesztett zártkapu,1 millió.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Birom LVG-t de sose ertem mert jo ha elorol hatra epiteni a csapatot. Tudom foatal a vedelem es makd beerik,hat szerintem kurvara nem fog,foleg vezeregyeniseg nelkul.Toca
Azért az is benne van, hogy klasszis védő nem igazán van mozdítható a piacon jelenleg. Silva, Ramos, Hummels, Varane idén nyáron mozdíthatatlan volt. Ő értük ha kiperkálsz 50+ milliót, akkor jó eséllyel nagyot javul a védelem.

A Pepe, Boateng, Mangala, Subotics, Pique, Marqinhos, Chielini vonal egyel kockázatosabb, de jó pénzért mozdíthatóak lettek volna. Nyilván nem ért meg van Gaal-nak egy 35+ milliót egy ilyen játékos, ez az ő döntése.flzoli
Ha Shawért kiperkáltak annyit amennyit inkább vettek volna belső védőt...
Az a legnagyobb baj amúgy, hogy kb. kényszer pályán azért mozogtak mert mindenki BL-ben akar játszani, mint egy épülő MU-ba. Ettől függetlenül lehet túl lehetett volna 1-2 védőt fizetni ha már más poszton megcsinálták.Toca
Kolo Tourét eladtuk volna egy szett Balotelli-biztos edzőtrikóért és négy szögletzászlóért