Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 980
még rosszabb a helyzet:

The survey has now revealed actual playing time totals 56 minutes and five seconds - even accounting for added time.

The surprising figure though is nothing out of the ordinary for the top European leagues as the net playing time in the English Premier League is also about 56 minutes while the Spanish La Liga only provides it fans with just under 54 minutes. Italian fans are best off with the Serie A's 57 minutes.

www.xinhuanet.com//english/2017-03/28/c_136165278.htm
r.baggio
Ez kemény. Már csak arra lennék kíváncsi hogy miért van csere limit? Ha elhasználom a hármat de közben valakinek eltörik a lába akkor így jártál? Vagy betolják tólószéken...

Mondjuk az értelmet lehet felesleges keresni egy olyan sportban ahol sok csapatnál egy játékos többer ér mint máshol az egész keret és az teljesen rendben van.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
De amúgy, EL-ben nincsen VAR? Csak mert nekem elég nagy lesnek tűnik az első Frankfurt gól.
kristóf17
EL-ben csak a dontoben lesz.
Borbinho
Ebben mi a koncepció amúgy? Addig nem számít ha hibázunk max. más csapat jut döntőbe, de ott már figyelünk? Eleve ennek mindenhol alapnak kellene lennie ezer éve.

A futóóra is érthetetelen, 90 percből talán 80 a nettó játékidő.
Hendrix
Inkább csak olyan 60-70 között aszem
ozibozi
még rosszabb a helyzet:

The survey has now revealed actual playing time totals 56 minutes and five seconds - even accounting for added time.

The surprising figure though is nothing out of the ordinary for the top European leagues as the net playing time in the English Premier League is also about 56 minutes while the Spanish La Liga only provides it fans with just under 54 minutes. Italian fans are best off with the Serie A's 57 minutes.

www.xinhuanet.com//english/2017-03/28/c_136165278.htm

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 199
De amúgy, EL-ben nincsen VAR? Csak mert nekem elég nagy lesnek tűnik az első Frankfurt gól.
kristóf17
Borbinho
Ebben mi a koncepció amúgy? Addig nem számít ha hibázunk max. más csapat jut döntőbe, de ott már figyelünk? Eleve ennek mindenhol alapnak kellene lennie ezer éve.

Hendrix
Inkább csak olyan 60-70 között aszem
több mint 6 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 980
kristóf17
Borbinho

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 6 éve
Gaudi Stuttgartban volt inkább valaki úgy rémlik, amúgy ha már a svábok, akkor a fene se érti mit keres Bobic a Frankfurt vezetésében. Mindegy is, csak fura.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 122 — #NoStress
Lassan olyan szerethető csapat lesz ott Frankfurtban, mint mikor anno Yeboah, meg Okocha játszott ott vagy negyed százada, és az ember alig várta a Sat1-en hogy szombaton induljon 18:30 kor a ran és lássuk az a heti csodákat...
ozibozi
Gaudino volt az igazi ász, Legat a kedvencem, és hogy magyar kötődés is legyen, ott tündökölt Doll és Penksa is. (94-95 környékén)

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
kristóf17

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
20 perccel a vége után is gyakorlatilag teltház előtt nyilatkoznak az RTL-n a srácok. Nem semmi feeling, de nem is turistákkal van tele. 😉
ozibozi
pont ezt akartam írni, hogy én a szurkerekért drukkolok nekik, jól tolják, idegenben is korrekt létszámban mennek
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 6 éve
20 perccel a vége után is gyakorlatilag teltház előtt nyilatkoznak az RTL-n a srácok. Nem semmi feeling, de nem is turistákkal van tele. 😉
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Mikor az odavágók után az nso ezzel a szalagcímmel nyitott
 m.nemzetisport.hu/europa_liga/el-minimalis-elonyben-a-chelsea-elodonto-kapujaban-a-benfica-2694299

Én már borítékoltam a Frankfurt továbbjutását...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajna bealudtak, azt hitték elég a 2 gól előny.... Kár érte 😕
több mint 6 éve
Lassan olyan szerethető csapat lesz ott Frankfurtban, mint mikor anno Yeboah, meg Okocha játszott ott vagy negyed százada, és az ember alig várta a Sat1-en hogy szombaton induljon 18:30 kor a ran és lássuk az a heti csodákat...
több mint 6 éve
nem volt szép meccs, ezek a hülye jugoszlávok meg meghalnak a szépségükben, nem passzolnának az istennek sem
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
Frankfurt meccs néz ki egyedül izgisnek...
NB2
jol ia allnak.
több mint 6 éve
Frankfurt meccs néz ki egyedül izgisnek...
több mint 6 éve
Szerintem is Laporte kezéről pattant, nem Fernando könyökéről. Brutál milyen érzelmi hullámvasút volt a két angolnál.
kristóf17
Maga Llorrente nyilatkozta, hogy hozzáért a könyöke 😊
dande
Ühüm, legalább korrekt 😊 Az benne volt végülis, hogy hozzáért, de csak minimális lehetett, mert alig látni azért. 😊

Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Szerintem is Laporte kezéről pattant, nem Fernando könyökéről. Brutál milyen érzelmi hullámvasút volt a két angolnál.
kristóf17
dande
Ott alkart mondták én azt nem láttam. Könyöke az le volt szorítva.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
kristóf17
több mint 6 éve
ha már home office akkor megnézem az ismétlést 😀
Negritis
Akkor nem csak én vagyok így 😀
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 899 — The Mathematician
ha már home office akkor megnézem az ismétlést 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve

Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Lehet szidni a VAR-t de nem erdemes.A szabalyokat kell letisztazni.Llorente kezzel ert bele veletlenul..es?
A less az less, ha 1cm ha 5m.
Tobb kommunikacio, egyeztetes sem artana a birok reszerol.

Illetve van olyan h a felvetelek alapjan sem lehet eldonteni.

Ajax golja elott kinnt volt e vagy nem.
persze rakitic esete necces ilyeneket nem szabad benezni.
ZoliMP
Én nem tudom hogy tényleg beleert-e kézzel . Nekem a felvételről se egyértemű , egyik szögből úgy tűnik, másikból nem.

Amúgy az egész VÁR végre flottul ment nem volt 1 óra várakozás
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
Lehet szidni a VAR-t de nem erdemes.A szabalyokat kell letisztazni.Llorente kezzel ert bele veletlenul..es?
A less az less, ha 1cm ha 5m.
Tobb kommunikacio, egyeztetes sem artana a birok reszerol.

Illetve van olyan h a felvetelek alapjan sem lehet eldonteni.

Ajax golja elott kinnt volt e vagy nem.
persze rakitic esete necces ilyeneket nem szabad benezni.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 398
Amúgy Laportenak benne volt a keze mindhárom gólban, nagyon nem jött neki össze kb semmi
Toca
De a city kapusa sem hozott ossze nagy dolgokat.Nem mondom h az o lelken szaradnak a golok de bravurt nem hozott nagyon.