Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Azt hiszem ezzel a lépéssel végleg kiderült, hogy Pintért nem Csányi akarta, rábeszélték, kifejezetten tetszik, hogy nem nézte éveken keresztül a szart, amint lejött neki, hogy analfabéta, kibaszta.
Dárdainak nagyon örülök, kb az egyetlen támadhatatlan személy a mai magyar fociban, rettentően szurkolok neki. Kicsit emiatt féltem is, de a Herthánál a télen visszavárják, szóval igazából nem veszíthet.
Sokat elmond róla, hogy ingyen vállalta, nyilván nem kenyérre kellene neki, de akkor is mutatja, segíteni szeretne, nem pénzt keresni.
Igazán nagyot az szólna, ha Huszti is visszatérne, azért egy dzsudzsák szalai huszti hármastól futballra emlékeztető jelenteket is lehetne várni alkalmanként.
Már basz az ideg, ennyitől be tudok lelkesedni, pedig most kaptunk ki az északír kocsmatöltelékektől.
De hátha ez kellett a foci felemelkedéséhez.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Baku bazdmeg. Anyádat b. tele Platini.zinedine5
Az tény, hogy ez ő pályázatuk kapta az egyik legjobb értékelést, csak éppen szállás nincs. Ami meglep az az, hogy Bilbao bekerült és Stockholm nem. Ez akkor már szerintem nagyobb meglepetés.zolika26
kétlem, hogy annyi idő alatt ne tudnának felhúzni pár vadonatúj szállodát.slowmotion
Elméletileg az elkövetkező években elkészülő szállodákat is meg kellett adni és azt is figyelembe vette az UEFA. De tény, ez nem egy orvosolhatatlan probléma 6 év alatt.zolika26
főleg, ha valaki annyi olajon ül, mint az azeriekslowmotion
Szerintem ott inkább gáz van, de a mondanivalód szempontjából nem lényeg

több mint 10 éve
Baromira unalmas már ez a PL fényesítés. Pénzügyileg messze a legcombosabb bajnokság, és ahhoz képest egy lófing amilyen eredményeket az utóbbi években a nemzetközi porondon produkálnak. Persze rá lehet fogni, hogy ez azért van mert hétről hétre kőkemény meccseket játszanak, meg a nagy iram, a pocsék idő, kemény labda/pálya, ronda nők és a királynő bugyija.

Ha csak a szűk elitet nézzük, a világ TOP20 játékosából nagyon kevés játszik a PL-ben, még manapság is. Viszont a TOP100 maradék 80 játékosából legalább 45 ott rúgja a bőrt, és pont emiatt van az, hogy 4-5 kiemelkedő, és 4-5 közepesen erős csapat is van a bajnokságban. Ráadásul hála a brutális TV-s jogdíjjaknak, még a kicsik is meg tudnak fizetni 1-2 jobb játékost. Szimplán a bajnoki meccseket nézve emiatt persze, hogy érdekesebbek és egyenlőbbnek tűnnek, de akkor miért van az, hogy az egyetlen objektív összehasonlítási terepen, ahol összecsaphatnak külföldi csapatokkal, semmi különlegeset nem tudnak alkotni, csak ha véletlen összeáll egy Mourinho féle játékgyilkos kontra csapat, vagy egy fizikálisan túlpörgetett középpályával operáló Ferguson vezérelte MU.

Tény, volt egy MU-s sikerkorszak, egy a Messi, Iniesta, Xavi féle utánpótlás aranygenerációval és egy zsenivel a kispadon, de nagyjából itt ki is fújt az egész PL dominancia. 20 év alatt, ez azért elég karcsú teljesítmény.

Jórészt szórakoztató és lüktető meccsek vannak, van hajtás és sebesség, nem mondom bele lehet szeretni ebbe, de ne állítsuk már be úgy, mintha a BL a PL kistestvére lenne, és az angolok csak azért nem verik hülyére a világot, mert nem akarják....

több mint 10 éve
Én személy szerint örülök, hogy végre egy pályázaton sikerült nyerni. Tény, hogy egy félig háborús Jeruzsálemet és egy világvégi diktatúrát, Minszk-et kellett megverni (többek között) de akkor is ez pozitív dolog.

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
De most őszintén ez kinek jó? Hétfőn egy meccs Budapesten, pénteken Glasgow, csütörtökön München, aztán irány mondjuk Roma.
EB-t tényleg annyi, de annyi ország tud már rendezni, semmi szükség ilyen hülyeségekre. Ráadásul szerintem úgy igazándiból senki nem fogja magáénak érezni az egészet...NB2
Igazán?zolika26
Önállóan Francia, Olasz, Angol, Német, Spanyol, Orosz. Ha csak ezt nézzük 24 évente lenne ugyanott. Ha még ehhez hozzáveszünk ilyen Belga-Holland, Ausztria-Svájc közös rendezésűeket is, akkor még több. Ez a sok csapatos már lehet gondot okozna mondjuk önállóan Portugáliának azért nem írtam oda, de tényleg én nem látom ennek az össze-visszaságnak semmi értelmét.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Az tény, hogy ez ő pályázatuk kapta az egyik legjobb értékelést, csak éppen szállás nincs. Ami meglep az az, hogy Bilbao bekerült és Stockholm nem. Ez akkor már szerintem nagyobb meglepetés.zolika26
kétlem, hogy annyi idő alatt ne tudnának felhúzni pár vadonatúj szállodát.slowmotion
Elméletileg az elkövetkező években elkészülő szállodákat is meg kellett adni és azt is figyelembe vette az UEFA. De tény, ez nem egy orvosolhatatlan probléma 6 év alatt.zolika26
főleg, ha valaki annyi olajon ül, mint az azeriek
több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Elméletileg az elkövetkező években elkészülő szállodákat is meg kellett adni és azt is figyelembe vette az UEFA. De tény, ez nem egy orvosolhatatlan probléma 6 év alatt.

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ez szép és jó. én akkor egyetlenegy eredményt írok le. angol 3. helyezett - német 3. helyezett 1-1.
tehát a német nem topcsapat is pontot hozott el az angol topcsapat otthonából ...
PL-ben meg régen nincs 5 topcsapat európai szinten, régen tényleg volt 3-4, de öt sosem, és most sincsen.csebi
most kiragadtál egy eredményt... ennyi erővel az Olympiacos meg a BL titkos esélyese is lehetne

én megvárnám a maradék 5 meccset, mielőtt kijelenteném hogy a Schalke-t egy lapon lehetne említeni a Dinamo-val

senki nem mondta hogy 5 top csapat van európai szinten a PL-ben, mert ebbe a kategóriába jelenleg csak a BM-Barca-Real-CFC tartozik, arra akartam rávilágítani hogy az angol bajnokságban a közvetlen elit (a bajnokságon belül) sokkal erősebb, ezáltal és a mellétett fizikálisabb játékstílus+keményebb menetrend, számomra azt tükrözi, hogy az angol bajnokság megnyeréséhez sokkal többet kell tenni
(nem lebecsülve bármilyen bajnoki címet, de ahogy az NBA-n belül a kelet-nyugat között, vagy az AFC-NFC között is különbséget lehet tenni, sztem itt is megvan az észrevehető különbség)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ez szép és jó. én akkor egyetlenegy eredményt írok le. angol 3. helyezett - német 3. helyezett 1-1.
tehát a német nem topcsapat is pontot hozott el az angol topcsapat otthonából ...
PL-ben meg régen nincs 5 topcsapat európai szinten, régen tényleg volt 3-4, de öt sosem, és most sincsen.csebi
ez akkor lesz helytálló, ha az angol topcsapat nem veri telibe a német nem topcsapatot az AufSchalkéban.
mondjuk az is igaz, hogy ez az egész vita majd az egyenes kieséses szakasz környékén lesz lényeges.
több mint 10 éve
kétlem, hogy annyi idő alatt ne tudnának felhúzni pár vadonatúj szállodát.
több mint 10 éve
De most őszintén ez kinek jó? Hétfőn egy meccs Budapesten, pénteken Glasgow, csütörtökön München, aztán irány mondjuk Roma.
EB-t tényleg annyi, de annyi ország tud már rendezni, semmi szükség ilyen hülyeségekre. Ráadásul szerintem úgy igazándiból senki nem fogja magáénak érezni az egészet...NB2
Igazán?

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
EB-t tényleg annyi, de annyi ország tud már rendezni, semmi szükség ilyen hülyeségekre. Ráadásul szerintem úgy igazándiból senki nem fogja magáénak érezni az egészet...
több mint 10 éve
Az tény, hogy ez ő pályázatuk kapta az egyik legjobb értékelést, csak éppen szállás nincs. Ami meglep az az, hogy Bilbao bekerült és Stockholm nem. Ez akkor már szerintem nagyobb meglepetés.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Baku bazdmeg. Anyádat b. tele Platini.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
nem akkora a kontraszt a nagyok és a többiek közöttNB2
Nézd meg a kontrasztot a Bayern/Dortmund és az angol topcsapatok között, akkor rájössz miért nagyobb a kontraszt a németeknél. Egy Bayern ugyanúgy bucira verné a PL csapatait mint teszi azt a bundásba. Attól még egy Werder vagy egy Leverkusen nem lesz gyengébb csapat, mert nem tud mit kezdeni egy Bayernnel...
Ettől persze a PL lehet izgalmasabb mint bármelyik topliga, de az nem feltétlen jelzi azt hogy erősebb is.eaglesmcnabb
az a különbség hogy a Bundásban van 2 top csapat, PL-ben meg min 5, ez teszi jobb bajnoksággá mert TÖBB (európai szinten is) erős csapat játszik benne, mint bárhol máshol a világon, teszik ezt sokkal feszítettebb a tempóban (gondolj Karácsony környékére, ahol németnél van kb 1 hónapos szünet, az angolok meg akkor is 3 naponta játszanak), fizikálisan keményebb ellenfelek ellen

és ezt nem cáfolja, az a felvetés sem hogy a "Bayern bucira verné a PL-t" (amit én erősen kétlek, de ez mind1 is, pl kiváncsi lennék Stoke-ban a fagyos talajon mire menne Pep), ettől nem lesz erősebb a német bajnokság mert ott játszik az európai top3 egyik szereplője, az a kérdés a többi 17 csapat milyen erőt képvisel

persze, nagyon nehéz összehasonlítani két különböző bajnokság csapatait, ezért majd megint jönnek a megmondó emberek, hogy "ez csak egy szubjektív vélemény" és hasonló megjegyzések, de egy Everton-Sp*rs van egy szinten a Leverkusen-Schalke kettőssel és akkor lehet érzékelni a különbséget, az előbbi a saját bajnokságában 6-7. erőt képvisel, az utóbbiak meg 3.-4.ZERO_L
PL-ben meg régen nincs 5 topcsapat európai szinten, régen tényleg volt 3-4, de öt sosem, és most sincsen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Nézd meg a kontrasztot a Bayern/Dortmund és az angol topcsapatok között, akkor rájössz miért nagyobb a kontraszt a németeknél. Egy Bayern ugyanúgy bucira verné a PL csapatait mint teszi azt a bundásba. Attól még egy Werder vagy egy Leverkusen nem lesz gyengébb csapat, mert nem tud mit kezdeni egy Bayernnel...
Ettől persze a PL lehet izgalmasabb mint bármelyik topliga, de az nem feltétlen jelzi azt hogy erősebb is.eaglesmcnabb
az a különbség hogy a Bundásban van 2 top csapat, PL-ben meg min 5, ez teszi jobb bajnoksággá mert TÖBB (európai szinten is) erős csapat játszik benne, mint bárhol máshol a világon, teszik ezt sokkal feszítettebb a tempóban (gondolj Karácsony környékére, ahol németnél van kb 1 hónapos szünet, az angolok meg akkor is 3 naponta játszanak), fizikálisan keményebb ellenfelek ellen

és ezt nem cáfolja, az a felvetés sem hogy a "Bayern bucira verné a PL-t" (amit én erősen kétlek, de ez mind1 is, pl kiváncsi lennék Stoke-ban a fagyos talajon mire menne Pep), ettől nem lesz erősebb a német bajnokság mert ott játszik az európai top3 egyik szereplője, az a kérdés a többi 17 csapat milyen erőt képvisel

persze, nagyon nehéz összehasonlítani két különböző bajnokság csapatait, ezért majd megint jönnek a megmondó emberek, hogy "ez csak egy szubjektív vélemény" és hasonló megjegyzések, de egy Everton-Sp*rs van egy szinten a Leverkusen-Schalke kettőssel és akkor lehet érzékelni a különbséget, az előbbi a saját bajnokságában 6-7. erőt képvisel, az utóbbiak meg 3.-4.ZERO_L
ez a baj, hogy ők már nem játszanak. Meg lehet nézni az angol bajnokság színvonalának hatását az angol válogatottra. Ergo lehet jönni azzal, hogy 5 top csapat, világsztárok, hogy egy MU agyonverne egy Schalket, de az van, hogy mégis a Bundesliga nevelt ki egy világbajnok csapatot és nem a PL. Persze, ha ez az angoloknak így jó, akkor legyen így, nekem lényegében tök mindegy.Amadeus91
szó nem volt válogatottakról, a bajnokságokról ment a vita. az, hogy ki kit nevel ki, az addig számít, amíg el nem viszik külföldre, onnantól a hazai bajnokság ereje szempontjából ez irreleváns.
több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

ez a baj, hogy ők már nem játszanak. Meg lehet nézni az angol bajnokság színvonalának hatását az angol válogatottra. Ergo lehet jönni azzal, hogy 5 top csapat, világsztárok, hogy egy MU agyonverne egy Schalket, de az van, hogy mégis a Bundesliga nevelt ki egy világbajnok csapatot és nem a PL. Persze, ha ez az angoloknak így jó, akkor legyen így, nekem lényegében tök mindegy.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
Pedig egyszerűen eldönthető melyik bajnokság a jobb.
Minden csapatot osztályozz le a PL-ben és a Bundesligában a saját szubjektív mércéd alapján 1-100-ig világviszonylatban.
Ahol 100 pont a legjobb csapat (Barca, Real, Bayern), és 1 pont a leggyérebb (egy magyar, izlandi, üzbég csapat).
Aztán számolj simán átlagot. Vagy súlyozott átlagot, és vedd ki a 2-2 legjobb, legrosszabb pontszámot. Vagy nézd az átlagtól való eltéréseket.
Ha ez alapján az jön ki, hogy a PL a jobb, úgyse győz meg senki másról.
És fordítva.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

persze, nagyon nehéz összehasonlítani két különböző bajnokság csapatait, ezért majd megint jönnek a megmondó emberek, hogy "ez csak egy szubjektív vélemény" és hasonló megjegyzések, de egy Everton-Sp*rs van egy szinten a Leverkusen-Schalke kettőssel és akkor lehet érzékelni a különbséget, az előbbi a saját bajnokságában 6-7. erőt képvisel, az utóbbiak meg 3.-4.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
nem szoktam sportklubot nézni, ki ez a fekete csaj a Híradóban? Rettenetes.berger90
Termeszetesen modell.Csöcsök kellenek a sportcsatornára.Kenny
nyilván sokat kérek, de olyan modell nem volt, aki tud hibátlanul egy szöveget elmondani? Ismerek négyet kapásból, mondjuk ők nem is szivoláznák le a szerkesztőt a műsorvezetésért cserébe. Lehet itt a baj.berger90
Nem a szerkesztő dönti el, hogy ki vezeti a műsort.

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
nem szoktam sportklubot nézni, ki ez a fekete csaj a Híradóban? Rettenetes.berger90
Termeszetesen modell.Csöcsök kellenek a sportcsatornára.Kenny
nyilván sokat kérek, de olyan modell nem volt, aki tud hibátlanul egy szöveget elmondani? Ismerek négyet kapásból, mondjuk ők nem is szivoláznák le a szerkesztőt a műsorvezetésért cserébe. Lehet itt a baj.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Termeszetesen modell.Csöcsök kellenek a sportcsatornára.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
kiegyensúlyozottság nem egyenlő azzal, hogy valami a legjobb. nem attól lesz a legjobb. magyar bajnokság is általában k**** kiegyensúlyozott, kb mki megverhet mkit, ettől még nem lesz a legjobb...

Nem lehet mondani, hogy én olyan sokszor egyetértettem volna bármiben is eaglesmcnabb-bel, de most sztem igaza van.

PL még mindig abból él, hogy 5 éve négy csapat volt a BL 8 között meg stb. pedig a német és a spanyol csapatok is lehagyták őket.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
A legérdekesebb rész itt a Csányi nyilatkozatban, a Bölönit érintő kérdés. Az, hogy nem tudják ki de ő biztosan nem. No comment... Érzem hogy hasonló wtf lesz a következő kapitányunk kinevezése, mint az előző volt...
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ettől persze a PL lehet izgalmasabb mint bármelyik topliga, de az nem feltétlen jelzi azt hogy erősebb is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!