Soccer
41 feliratkozó
több mint 6 éve
Azért Hollywoodban frissítik a forgatókönyvírás tankönyveket.mindenhol azok a tudjukkik 😊
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Azért Hollywoodban frissítik a forgatókönyvírás tankönyveket.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Jó ez a spurs-ajax párharc, spurs tele exajaxosokkal.Másik ágon meg a két legjobb csapat egymás ellen valszeg nagyon látványos meccsekkel.
Várom.
több mint 6 éve
Remélem valaki azért a végén csak elgáncsolja a Barca-t, nem kéne hagyni őket triplázni idén.Vicces lesz ez az elődöntő, lesz egy zsidó ág, és lesz egy primadonna ág 😊Hát a taliga laliga már csak ilyen.
flzoli
Coolearie
több mint 6 éve
Vicces lesz ez az elődöntő, lesz egy zsidó ág, és lesz egy primadonna ág 😊Hát a taliga laliga már csak ilyen.
flzoli
több mint 6 éve
Vicces lesz ez az elődöntő, lesz egy zsidó ág, és lesz egy primadonna ág 😊Remélem a két kiválasztott nyer.
flzoli
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Legyen, de akkor pl minden kéz, 11s, vita nélkül.de, akkor is lesHa vétlenül ért bele, akkor nem kellett volna lesnek lenni. Ha direkt ő irànyította, akkor nyilván igen. Majd megnézem.Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.Tényleg les volt? Pont nem néztem.les volt, centiken múlt
dande
r.baggio
gordon
dande
a „beavatkozik a játékba” kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik, vagy érint egy labdát, amelyet a játékostársa adott le vagy érintett
r.baggio
több mint 6 éve
nem anti.... csak sportszerűtlen...de így is kiesnek a helyükreEzt a hetet majdnem behúzták a zsidók, ööö...vagyis behúzták. 😉Az MTK kikapott, mert az antiszemita Haladás nem volt hajlandó elhalasztani a meccset
ozibozi
Kampman
több mint 6 éve
Vicces lesz ez az elődöntő, lesz egy zsidó ág, és lesz egy primadonna ág 😊
több mint 6 éve
Ezt a hetet majdnem behúzták a zsidók, ööö...vagyis behúzták. 😉Az MTK kikapott, mert az antiszemita Haladás nem volt hajlandó elhalasztani a meccset
ozibozi
több mint 6 éve
de, akkor is lesHa vétlenül ért bele, akkor nem kellett volna lesnek lenni. Ha direkt ő irànyította, akkor nyilván igen. Majd megnézem.Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.Tényleg les volt? Pont nem néztem.les volt, centiken múlt
dande
r.baggio
gordon
dande
a „beavatkozik a játékba” kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik, vagy érint egy labdát, amelyet a játékostársa adott le vagy érintett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ok de a City játékosok vagy szurkolók tehetnek arról, hogy így alakul 😊?Gyújtsunk egy mécsest idén is az utolsó olajcsapat elhullásakor 😊Ellenük szurkoltam, bevallom. Az ilyen csapatoknak kell szenvedniük legalább egy évtizedet, mire BL-t tudnak nyerni, lásd Chelsea
flzoli
Kampman
több mint 6 éve
a cselszki úttörő volt ebben, szerintem azért is sikerülhetett nekik....de ma sokkal több pénz van a sportban, többen megtehetik, hogy sztárokat igazoljanak....így már nehezebb dolguk van a sejkeknekGyújtsunk egy mécsest idén is az utolsó olajcsapat elhullásakor 😊Ellenük szurkoltam, bevallom. Az ilyen csapatoknak kell szenvedniük legalább egy évtizedet, mire BL-t tudnak nyerni, lásd Chelsea
flzoli
Kampman
több mint 6 éve
Gyújtsunk egy mécsest idén is az utolsó olajcsapat elhullásakor 😊Ellenük szurkoltam, bevallom. Az ilyen csapatoknak kell szenvedniük legalább egy évtizedet, mire BL-t tudnak nyerni, lásd Chelsea
flzoli
több mint 6 éve
Ha vétlenül ért bele, akkor nem kellett volna lesnek lenni. Ha direkt ő irànyította, akkor nyilván igen. Majd megnézem.Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.Tényleg les volt? Pont nem néztem.les volt, centiken múlt
dande
r.baggio
gordon
több mint 6 éve
no jól van legalább a másik sejkes milliárdos csapat is kiesett, jó kis meccs lesz a Spurs-Ajax 😊
több mint 6 éve
Ennyire....visszanézték és úgy ítélték les...nem gondolom, hogy az uefa akkorát szakított ezzel az ajax-spurs párharccal, hogy szándékosan kiejti szegény pici mancitytMondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.Tényleg les volt? Pont nem néztem.les volt, centiken múlt
dande
r.baggio
gordon
több mint 6 éve
images.app.goo.gl/AnKE1WbKhjV9B96g7
több mint 6 éve
Gyújtsunk egy mécsest idén is az utolsó olajcsapat elhullásakor 😊
több mint 6 éve
Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.Tényleg les volt? Pont nem néztem.les volt, centiken múlt
dande
r.baggio
több mint 6 éve
Pep jobban teszi ha megint elmegy egy évet pihenni.
több mint 6 éve
Kane eladhato, nem kell o ide.Cakir is elmehet a kurva anyjába bőven.
ulpianus
több mint 6 éve
Kane eladhato, nem kell o ide.

Állat vagyok, ami enni kér...