Soccer

41 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Azért Hollywoodban frissítik a forgatókönyvírás tankönyveket.
Gergőbácsi
mindenhol azok a tudjukkik 😊
több mint 6 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Azért Hollywoodban frissítik a forgatókönyvírás tankönyveket.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Jó ez a spurs-ajax párharc, spurs tele exajaxosokkal.
Másik ágon meg a két legjobb csapat egymás ellen valszeg nagyon látványos meccsekkel.

Várom.
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vicces lesz ez az elődöntő, lesz egy zsidó ág, és lesz egy primadonna ág 😊
flzoli
Hát a taliga laliga már csak ilyen.
Coolearie
Remélem valaki azért a végén csak elgáncsolja a Barca-t, nem kéne hagyni őket triplázni idén.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
flzoli
Hát a taliga laliga már csak ilyen.
több mint 6 éve
flzoli
Remélem a két kiválasztott nyer.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 103 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tényleg les volt? Pont nem néztem.
dande
les volt, centiken múlt
r.baggio
Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.
gordon
Ha vétlenül ért bele, akkor nem kellett volna lesnek lenni. Ha direkt ő irànyította, akkor nyilván igen. Majd megnézem.
dande
de, akkor is les

a „beavatkozik a játékba” kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik, vagy érint egy labdát, amelyet a játékostársa adott le vagy érintett
r.baggio
Legyen, de akkor pl minden kéz, 11s, vita nélkül.
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656
Ezt a hetet majdnem behúzták a zsidók, ööö...vagyis behúzták. 😉
ozibozi
Az MTK kikapott, mert az antiszemita Haladás nem volt hajlandó elhalasztani a meccset
Kampman
nem anti.... csak sportszerűtlen...de így is kiesnek a helyükre
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 966
ozibozi
Az MTK kikapott, mert az antiszemita Haladás nem volt hajlandó elhalasztani a meccset

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
dande
les volt, centiken múlt
r.baggio
Mondjuk az érdekes, hogy Eriksen hátrafele passzolta és beleért egy city játékos. Nem tudom mi a szabály, mennyire kell irányt váltani a labdának.
gordon
Ha vétlenül ért bele, akkor nem kellett volna lesnek lenni. Ha direkt ő irànyította, akkor nyilván igen. Majd megnézem.
dande
de, akkor is les

a „beavatkozik a játékba” kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik, vagy érint egy labdát, amelyet a játékostársa adott le vagy érintett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 103 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyújtsunk egy mécsest idén is az utolsó olajcsapat elhullásakor 😊

flzoli
Ellenük szurkoltam, bevallom. Az ilyen csapatoknak kell szenvedniük legalább egy évtizedet, mire BL-t tudnak nyerni, lásd Chelsea
Kampman
Ok de a City játékosok vagy szurkolók tehetnek arról, hogy így alakul 😊?
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 200

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve

flzoli
Ellenük szurkoltam, bevallom. Az ilyen csapatoknak kell szenvedniük legalább egy évtizedet, mire BL-t tudnak nyerni, lásd Chelsea
Kampman
a cselszki úttörő volt ebben, szerintem azért is sikerülhetett nekik....de ma sokkal több pénz van a sportban, többen megtehetik, hogy sztárokat igazoljanak....így már nehezebb dolguk van a sejkeknek
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 966

flzoli

több mint 6 éve
dande
les volt, centiken múlt
r.baggio
gordon
több mint 6 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
no jól van legalább a másik sejkes milliárdos csapat is kiesett, jó kis meccs lesz a Spurs-Ajax 😊

több mint 6 éve
dande
les volt, centiken múlt
r.baggio
gordon
Ennyire....visszanézték és úgy ítélték les...nem gondolom, hogy az uefa akkorát szakított ezzel az ajax-spurs párharccal, hogy szándékosan kiejti szegény pici mancityt
több mint 6 éve
 images.app.goo.gl/AnKE1WbKhjV9B96g7

több mint 6 éve

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
dande
les volt, centiken múlt
r.baggio
több mint 6 éve
Pep jobban teszi ha megint elmegy egy évet pihenni.
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Kane eladhato, nem kell o ide.
ulpianus
Cakir is elmehet a kurva anyjába bőven.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kane eladhato, nem kell o ide.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Na ezt ki gondolta tegnap 9 óra körül. 😀
Elődöntő Ajax-Tottenham